Termékek keresése

Népszerű eladások

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • A Hammer Gel más, mint a többi.
  A Hammer Gel más, mint a többi.
  10 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A versenyeken, amelyeket támogatunk, az üzleteinkben vagy éppen telefonon mindig ugyanazokat a mondatokat halljuk. Amikor egy olyan ügyféllel találkozunk, aki még nem igazán ismeri a Hammer termékeket, akkor általában így szokott a gélek hallatán reagálni: „Ó, én nem szeretem ezeket a dolgokat! Bántják a gyomromat.”

  Olvasd tovább ...
 • GYULLADÁS: A JÓ, a ROSSZ és a CSÚF
  GYULLADÁS: A JÓ, a ROSSZ és a CSÚF
  162 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Figyelmeztetés: a következőkben olyan információkat olvashatsz, amelyeket önkéntelen „Várj! Micsoda?” szavak kísérhetnek. Az edzés egyaránt csökkentheti, illetve növelheti is a gyulladást. Az edzés által kiváltott gyulladás lehet jó, de rossz dolog is.

  Olvasd tovább ...
 • 7 TIPP a regenerációra, ami még a legkeményebb edzésed után is működni fog
  7 TIPP a regenerációra, ami még a legkeményebb edzésed után is működni fog
  167 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Az alapos regeneráció fontossága két edzés között – a könnyebbeket is ideértve – tagadhatatlan. Azonban mi a helyzet azokkal az edzésekkel, amelyek annyira kemények, hogy biztos vagy utána abban, hogy másnap minden egyes porcikád fájni fog és mozdulni se leszel képes? Az...

  Olvasd tovább ...
 • Hammer Bar: teljes értékű élelmiszer az energiaszeletek kényelmével
  Hammer Bar: teljes értékű élelmiszer az energiaszeletek kényelmével
  87 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Napjaink rohanó világában hatalmas kihívást jelent tudatosan, következetesen étkezni. Mindannyian rendkívül elfoglaltak vagyunk a munkánkkal, a magánéletünkkel, a sportolásról pedig nem is beszélve – és persze, hogy korlátozva van számunkra az az idő, amelyet a...

  Olvasd tovább ...
 • SZÓJA! Káros vagy nem káros? Tudj meg mindent róla!
  SZÓJA! Káros vagy nem káros? Tudj meg mindent róla!
  91 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Van egy kérdés, amit rendre feltesznek nekem: „miért tartalmaznak a Hammer Nutrition termékei annyi szóját? Nincsenek ezek káros hatással az emberre?” Nem véletlenül zavarodnak össze az emberek, hiszen az egyik oldalon arról hallani, hogy a szója mennyi előnnyel rendelkezik, míg a...

  Olvasd tovább ...

7 dolog, amire figyelj oda az edzést követően!

480 Megtekintés 0 Lájk

Az, hogy mennyire vagy egészséges és fitt, nem csak az edzőteremben vagy a pályán dől el. Bármilyen keményen is küzdesz edzésen, de mégsem tapasztalod a várt eredményeket? Néhány egyszerű dologra figyelve megkönnyítheted a fejlődésedet. Nézd át az alábbi tippeket, melyek mind segíthetnek, hogy elérhesd a legjobb formádat.

1. Ne hagyd ki a nyújtást!

Ugye te sem akarod, hogy a másnapi izomfájdalom emlékeztessen a nagyszerű edzésre? A legegyszerűbb módja az izomgörcsök és izom fájdalom megelőzésének, ha megfelelően bemelegítesz és levezetsz (utóbbinak fontos része a nyújtás). Vedd figyelembe a saját tested korlátait, nehogy meghúzd izmaidat, szalagaidat! Általános elv, hogy az erősítő gyakorlatok közben csak az izom természetes hosszáig nyújtsunk, míg az edzés befejeztével lehet ennél jobban megnyújtani azokat.

2. Ne feledkezz meg a hengerezésről sem!

Amennyiben az edzésed után megfelelően hengerezel, javíthatod a hajlékonyságodat, megnövelheted a véráramot és az izmaidban lévő csomókat is kezelheted. Alkalmazd a szivacsos hengert még a levezető nyújtásod előtt, hogy megszűntethesd izmaid merevségét és feszítettségét!

3. A levezetés is fontos része az edzésnek

A levezetés lényege, hogy a tested az őt ért stresszhatás (edzés) után fokozatosan visszaálljon a normál pulzustartományba. Koncentrálj azokra a testrészekre, amikre edzettél, de egy laza 5 perces kocogással vagy gyorsabb sétával biztosan nem hibázhatsz.

4. Töltsd vissza, amit kiizzadtál!

Az izzadás tested hűtését segíti elő, de közben értékes elektrolitokat, vitaminokat is vesztesz. Az egyik legjobb dolog, amit tehetsz edzés után, hogy újra biztosítod szervezeted hidratáltságát, melynek mind a testhőmérséklet szabályozásában, mind az ízületek karbantartásában is szerepe van. Ne a cukros sportitalokkal próbálkozz! Aminek testednek ilyenkor szüksége van, azok az elektrolitok, vitaminok, összetett szénhidrátok és víz.

5. Figyelj oda az étkezésedre is!

Lehet, hogy elsőre furcsának tűnhet, hogy rögtön edzés után étkezz, de ahhoz, hogy a glikogén-raktáraid megfelelően fel legyenek töltve, bizony ez szükséges. A teljesítményed növeléséhez a megfelelő edzésmunka elvégzése a kulcs, amit akkor tudsz megfelelően teljesíteni, ha szervezeted raktárai, melyekből energiát nyerhetsz, teljesen fel vannak töltve.
Amennyiben szándékosan megvonod magadtól a táplálékot, elérheted azt az állapotot is, mikor már a tested az izomrostok lebontásából fogja fedezni a szükséges energiát. Ugye ezt te sem akarod?

6. Kövesd nyomon a fejlődésedet!

Minden egyes alkalommal ösztönöznöd kell magad arra, hogy edzésen is a legjobbat hozd ki magadból. A legjobb módja a motiváció fenntartásának, ha objektív módszerekkel követed a fejlődésedet például időméréssel, teljesítmény-mérő tesztek vagy pulzustesztek segítségével. Meglátod amellett, hogy hasznos, nagyszerű mulatság is versenyezni önmagaddal.

7. Légy türelemmel!

A kitartás az egyik legnagyobb erénye egy sportolónak. A hosszútávú célok megvalósításakor nem lesz azonnal óriási sikerélményed. Ne arra fókuszálj, amit még nem sikerült elérned, hanem értékeld az eddigi eredményeidet! Ne feledd, az olyan célokat, melyekért érdemes küzdeni, soha nem egyszerű elérni.

Írj hozzászólást

Bejelentkezés hozzászólás írásához

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

HAMMER BLOG

TANULJ MOST