Termékek keresése

Népszerű eladások

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • Race Caps Supreme - mindenkinek a mindennapokra
  Race Caps Supreme - mindenkinek a mindennapokra
  6 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Mi mindig úgy tekintettünk a Race Caps Supreme-re, mint egy elég menő névvel ellátott alappillérre. A termék fő összetevője, a Q10-koenzim, egy olyan tápanyag, amelyre nem csak a sportolóknak van szükségük, és ebből adódóan nem csak arra szolgál, hogy a verseny alatt az adott...

  Olvasd tovább ...
 • Velence, gondolák...100km!
  Velence, gondolák...100km!
  312 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Velencei 100km-es OB m története. Elkezdődött a 2018-as ultrás szezonom. Első verseny a velencei 100km-es OB volt. Eddig egyszer tavaly decemberben futottam 100km-es versenyt. Előtte 12 órásokat csináltam. Tudni kell, hogy ez amolyan "sprint" távnak számít bizonyos ultrafutó körökben. Hogy miért? Ez majd...

  Olvasd tovább ...
 • Sárdi Tamás - Pilis trail 8kilátás - Az év első hosszúja
  Sárdi Tamás - Pilis trail 8kilátás - Az év első hosszúja
  103 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Már tavaly nagyon szerettem volna ezen a versenyen elindulni,de akkor a hosszan elhúzódó IT szalag sérülés miatt le kellett mondanom róla, helyette maradt a biztatás és a pontőrködés szépsége. Idén első dolgom volt a versenynaptáramba beiktatni ezt a versenyt. Egy része kb. 20km a...

  Olvasd tovább ...
 • Gyarmathy Dóri - Optivita Ultrafutó Kupa – 50 km
  Gyarmathy Dóri - Optivita Ultrafutó Kupa – 50 km
  368 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Múlt vasárnap (márc. 11-én) került megrendezésre az Optivita Ultrafutó Kupa, amelynek én a kisebbik, 50 km-es távján indultam. Ez, lévén az idei év első versenye volt, egy felkészülési, szintfelmérő hosszú futásnak volt szánva. Az idei felkészülésem eddig a tervek szerint alakult, szerencsére ezúttal nem hátráltatott se időjárás, se betegség, se sérülés.

  Olvasd tovább ...
 • Perpetuem - az igazi, egész napos üzemanyag!
  Perpetuem - az igazi, egész napos üzemanyag!
  857 megtekintés 0 hozzászólások 1 Lájk

  A piacon rengeteg olyan sportital van, amit úgy tartanak számon, hogy a hatása „egész nap kitart”. Azonban, ha alaposabban megvizsgálod ezeknek a termékeknek a címkéit, akkor láthatod, hogy igazából egyszerű cukrokon (glükóz, szacharóz, fruktóz...stb) és rengeteg són...

  Olvasd tovább ...

Tartsd meg a 7 lépés távolságot az allergiától!

179 Megtekintés 0 Lájk

Fogadd meg tanácsainkat, hogy elkerüld az orrfolyást, a tüsszögést, a viszkető és könnyező szemet, amelyek akár egy sikeresnek induló versenyt is tönkretehetnek!

Manapság egyre több ember szenved pollenallergiától különösen tavasszal és nyáron amikor magasabb az allergének koncentrációja a levegőben. Allergénnek hívjuk azokat a természetben is előforduló anyagokat, amelyek az immunrendszer túlzott reakcióját váltják ki. Javasoljuk, hogy amennyiben váratlanul törnek rád a tipikus allergiás tünetek, mint az orrdugulás, tüsszögés, szemkönnyezés, vagy a bőrviszketés, először menj el egy vizsgálatra, hogy vajon mi okozhatja ezt. Ezután tudatosabban kerülheted el ezeket az anyagokat, amik a kellemetlen tüneteket kiváltják. Addig is adunk pár tippet, hogy miképpen lépj fel az életedet megkeserítő allergia ellen.


1. Zárd ki a polleneket! Tartsd csukva az ablakokat, amikor csak lehetséges. Éjszaka a legalacsonyabb, azonban reggel a legmagasabb a levegő pollenkoncen-trációja. Ne bízd a véletlenre, hisz nem tudod pontosan kiszámolni a szellőztetés időpontját. Egy rendesen karbantartott és tisztított légkondícionáló berendezés amellett, hogy megszűri a levegőt még hűtést is biztosít a nyári hőségben. Amen-nyiben autóval közlekedsz, ügyelj, hogy kizárólag csak belső keringetésű, pollen-szűrős légkondit használj! A szűrők tisztításáról ebben az esetben se feledkezz meg természetesen!

 

2. Edzésedet időzítsd a késői órákra! Miguel Wolbert amerikai allergológus szerint, a levegő pollenkoncentrációja reggel 5 óra és 9 óra közt a legmagasabb. Azokon a napokon, amikor erős pollenkoncentráció várható azt tanácsoljuk, hogy a reggeli sza-badtéri sportolásodat csúsztasd késő délutánra. Alternatívaként választhatod a zárt termi edzéseket, vagy a fedett uszodában történő úszást is.

 

3. Tartsd tisztán a háziállataidat! Kutyád, vagy macskád szeret játszani a sza-badban? Figyelj rá, hogy rendszeresen fürdesd meg őket, hisz a bundájukon lévő poll-enek könnyen az ágyadban landolhatnak.

 

4. Zuhanyozz! Amikor hazaérsz, a szabadtéri edzésreidet követően különösen, dobd le ruháidat és vegyél egy gyors zuhanyt! Ezen felül, az allergiaszezonban érdemes naponta hajat mosnod, mert a napközben összeszedett pollenek a pár-nádra ragadhatnak.

 

5. Ne teregess a szabadban! Biztos könnyebben megszáradnak ruháid a friss levegőn, ám arra is gondolj, hogy ilyenkor a polleneknek is kiteszed azokat. Így a látszólag tiszta ruhák is okozhatnak allergiás tüneteket.

 

6. A keresztallergiáról hallottál már? Amennyiben nem érted, hogy miért produkálsz allergiás tüneteket, mikor nincs olyan anyag a közeledben, amire allergiás lennél, lehetséges, hogy a keresztallergia lépett fel. Ennek oka, hogy az anyagok szerkezetbeli hasonlósága miatt a szervezet nem tudja meg-különböztetni őket és azokra is allergiás reakcióval reagál és ezt sajnos nagyon sokan nem tudják.

Például, aki parlagfű allergiától szenved nem tanácsos a következő táplálékokat fogyasztania: görögdinnye, sárgadinnye, paradicsom, uborka, cukkini, tök, zeller.

 

7. Előzd meg, mielőtt megjelenne! Használj természetes antihisztamin tartalmú étrendkiegészítőket a hatékony prevenció érdekében. Ehhez tökéletes választás a Clear Day, vagy a Nasol a Hammer Nutritiontől.

 

Clear Day: tartalmazza a 4 allergiaellenes „all-star“ összetevőt. Ezek az olíva-levél kivonat, a kvercetin, a bromelain és a resveratrol. Több fronton is fellép a kellemetlen tünetek ellen: antihisztamin és antioxidáns tartalmú, gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatású.


Nasol: szintén kizárólag természetes összetevőket tartalmaz, amelyek hatá-sosan és biztonságosan tisztítják meg az orrüreget a portól és pollentől, emell-ett az orr nyálkahártyáját is hidratálják.

A Clear Day-t és a Nasol-t együtt alkalmazva, garantáltan gyorsan, biztonságosan és természetesen fog enyhülni még a legerősebb allergiás tüneted is anélkül, hogy bármilyen mellékhatást okozna.


Az allergiaszezonban különösen ajánlott a használatuk, de egész évben segíthetnek rajtad, amikor bármilyen okból kifolyólag érzed a tünetek megjelenését. Gondolj bele, milyen jó érzés lesz újra élvezni a szabadtéri sportolást, versenyzést és úgy általában az életet.

Hammer ON!

Közzétéve: Hammer Blog

Írj hozzászólást

Bejelentkezés hozzászólás írásához

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

HAMMER BLOG

TANULJ MOST