Termékek keresése

Népszerű eladások

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • Recoverite
  Recoverite
  601 megtekintés 0 hozzászólások 1 Lájk

  Regenerálódj megfelelően, érezd magad nagyszerűen, és vágj bele hamarabb a mókába! Ha a tested beszélni tudna, akkor valószínűleg a következőt hallanád egy kiadós edzés után: Köszönöm a mai, nagyszerű edzést! Igaz, egy kicsit most kivagyok, de amúgy minden...

  Olvasd tovább ...
 • Sayer Ji: A szukralóz hajlamosít a cukorbetegségre
  Sayer Ji: A szukralóz hajlamosít a cukorbetegségre
  96 megtekintés 0 hozzászólások 1 Lájk

  Sokan azért használnak mesterséges édesítőszereket, mint aszpartamot (Nutrasweet), vagy Szukralózt (Splenda), hogy nagyon helyesen csökkentsék a cukorfogyasztásukat. Csakhogy korábban az aszpartamról, most meg a Szukralózról is kiderült, hogy nem megelőzi, hanem részben okozza a cukorbetegséget. Nem beszélve az egyéb egészséget veszélyeztető hatásairól.

  Olvasd tovább ...
 • A valódi étel, amit zsebre vághatsz!
  A valódi étel, amit zsebre vághatsz!
  576 megtekintés 0 hozzászólások 1 Lájk

  Rengeteg bizonyíték megerősíti, hogy azok a diéták, amelyek minimalizálják vagy teljesen kivonják az étrendből a cukrot, a feldolgozott élelmiszereket, a búzát, a tejtermékeket, a sót és a kémiai adalékanyagokat, azok a leghatékonyabbak. És egyben ez a...

  Olvasd tovább ...
 • Hammer Gel - a különbség a minőségben érezhető
  Hammer Gel - a különbség a minőségben érezhető
  1188 megtekintés 0 hozzászólások 1 Lájk

  Sajnos a mai napig vannak olyan sportolók, akik nem elég, hogy rossz minőségű üzemanyagot használnak, hanem ráadásul az adagokat is rosszul osztják be – ennek köszönhetően pedig elég vacakul érzik magukat a versenyek, illetve az edzések alatt. Mivel megszokták már ezeket az...

  Olvasd tovább ...
 • Itt a somlói galuskás Hammer Gél!
  Itt a somlói galuskás Hammer Gél!
  1575 megtekintés 0 hozzászólások 1 Lájk

  Ti, akik követtek minket a közösségi médiában nap mint nap, és használjátok a Hammer Nutrition termékeit, bizonyára tudjátok már, hogy nekünk Ti vagytok az elsők! A Hammer Nutrition Global a mai naptól kezdve minden olyan országban, ahol elérhetőek a Hammer termékei, piacra dob...

  Olvasd tovább ...

Az étrend-kiegészítés, melyre minden sportolóknak szüksége van

304 Megtekintés 0 Lájk

“Szinte csak egészséges dolgokkal táplálkozom. Ugyan miért lenne szükségem étrend-kiegészítőkre?”

Sajnos az igazság az, hogy a “kiegyensúlyozott étrend mindent tartalmaz, amire szükséged van” állítás csak tévhit. Egyszerűen nem tudod csupán étkezéssel pótolni mindazokat a tápanyagokat, mikronutrienseket, amikre szükséged van. Ez különösen igaz a sportolókra.

 • Nagyon kevés olyan élelmiszerhez jutunk hozzá, melyeket a helyi termelők frissen kínálnak. Azok az alapanyagok, melyek messziről jöttek, éretlenül lettek leszedve és akár többszáz kilométert is utazhattak. Össze sem hasonlítható a tápértékük a helyi termesztésű ételekkel.
 • Lehet, hogy tartalmazza az étrended a megfelelő tápanyagokat, de nem biztos, hogy a megfelelő mennyiségben. Vegyünk egy példát: Valóban elfogyasztod az ajánlott mennyiséget, mely naponta 5 adagnyi zöldség?

Az egészséges étkezés természetesen nagyon fontos. De mit is jelent ez?

Az előbbiekben leírtakkal természetesen nem azt akarjuk sugallni, hogy ne figyelj oda az étrendedre és mértéktelenül kapkodd be a bogyókat. Semelyik étrend-kiegészítési terv sem élvezhet előnyt az egészséges táplálkozással szemben. A szó jelentésében pontosan benne van a funkció is: kiegészít. A vitaminok és ásványi anyagok, amiket pluszban viszel be, csak támogatják az egészségedet.

Az egészséges étkezés ismérvei:

 • Előnyben részesíted a teljes kiőrlésű gabonákat
 • Elkerülöd az előre csomagolt, feldolgozott és gyors ételeket
 • Mérsékelt a sóbeviteled
 • Olyan ételeket fogyasztasz, melyeket helyi termelőktől szereztél be, melyek organikusak, valamint gazdagok az omega-3 zsírsavakban
 • Elkerülöd a mesterséges összetevőket
 • Minimálisra csökkented az egyszerű cukrokat és telített zsírokat az étrendedben

Az étrend-kiegészítés célja

Sportolóként azért van szükséged a kiegészítőkre, hiszen így tudod könnyedén áthidalni a különbséget a szükséges és a valóban elfogyasztott mennyiség és minőség között. Következetesen követni a lehető legmegfelelőbb étrendet, megnövelve a hatékonyságot egy szakszerűen felépített étrend-kiegészítéssel a lehető legjobb stratégia az ideális táplálkozás érdekében. A tápanyagok, melyeket beviszel a következő tulajdonságokkal kell rendelkezniük:

 1. Ellátnak a megfelelő mennyiségű vitaminnal és ásványi anyaggal, melyek maximalizálják az egészségedet. A sportolóknak komplexebb kiegészítésre van szükségük, mint amit az RDI (átlagos napi bevitel) értékek előírnak.
 2. Ellátnak az antioxidánsok széles skálájával, melyek növelik az immunitást, valamint a szív- és érrendszeri funkciókat azáltal, hogy semlegesítik a sejtpusztító szabadgyököket, melyek a sportolás során keletkeznek.
 3. Kulcsfontosságú szubsztrátokkal látnak el, melyek az energiatermelés biztosításhoz és növeléséhez szükségesek.
 4. Biztosítják a mitokondriumok egészségét. Minél tovább tudod stimulálni a mitokondriumok számát, élettartamát és egészségét, annál hosszabban fogsz élni, és annál sikeresebben fogsz teljesíteni, hiszen ezek a sejtszervek a szervezet energiatermelő “kazánjai”.

A Hammer Nutrition több tucat étrendkiegészítőt kínál, melyek mind különleges odafigyeléssel készültek, hogy maximálisan tudják támogatni az egészséget. Amennyiben még csak most szeretnéd elkezdeni a tudatos étrendkiegészítést, a következőket javasoljuk:

 • Premium Insurance Caps – Ez egy olyan multivitamin/ásványianyag komplex, mely tipikusan a sportolói szükségletekre lett kifejlesztve.
 • Race Caps Supreme – Ellátja szervezeted koenzim Q10-zel, idebenonnal és más szubsztrátokkal (gondolj úgy ezekre, mintha szikraként gyújtanák be szervzetet), melyek segítik a hatékony energiatermelést.
 • Mito Caps – Ez a kapszula a megnövelt mitokondriális funkciót és egészséget támogatja, hiszen r-alfa zsírsavat és acetil-L-karnitint is tartalmaz.
 • EndurOmega – Gazdag a két legkeresettebb omega-3 esszenciális zsírsavban, a DHA-ban és EPA-ban, melyek rendkívül előnyös hatásokkal szolgálnak mind a sportolói teljesítményt, mind az általános egészségi állapotot illetően, különösen a szív- és érendszerre gyakorolt hatásukkal.
 • Super Antioxidant – Rendkívül hatásos összetétel, mely segít csökkenteni a sportolás során keletkező fájdalmat, izomlázat és fáradást, emellett növeli a keringést és erősíti az immunrendszert.
 • AO Booster – Ez az egyedi antioxidáns formula segít megvédeni szervezetedet a káros szabadgyökökkel szemben. Ezen felül segít csökkenteni a sportolás utáni izomfájdalmat és gyulladást, sőt a szem és bőr egészségéhez is hozzájárul.

Összefoglalva

Az étrendkiegészítők – találó nevükből is következik, hogy az egészséges étrendet egészítik ki a kulcsfontosságú tápanyagokkal, melyeket még a legprofibban összeállított étrend sem tud biztosítani. Vedd figyelembe, hogy a kiegészítők nem helyettesítik a helyes étrendet, a minőségi edzést vagy a megfelelő regenerációt, de használatukkal szintet tudsz lépni a sportolói teljesítményedet illetően. Amennyiben a legjobb formádat akarod kihozni mind az edzéseken, mind a versenyeken és ezen túl az általános egészségi állapotodat is optimális szinten szeretnéd tartani, a mindennapos étrendkiegészítés nem választási lehetőség, hanem szükségesség.

Közzétéve: Hammer Blog

Írj hozzászólást

Bejelentkezés hozzászólás írásához

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

HAMMER BLOG

TANULJ MOST