Termékek keresése

Népszerű eladások

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • Sri Chimnoy 50+ km Győr, női 2. hely
  Sri Chimnoy 50+ km Győr, női 2. hely
  154 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Anyák napján életemben először Győrben, − a városban, ahol felnőttem, és ami azóta is számomra a legszebb és legkedvesebb – futottam a Sri Chimnoy 50+ km-es távján. Mivel ez a verseny pontosan két héttel a szülinapomon futott maraton után volt, előzetesen csak a maratoni távra...

  Olvasd tovább ...
 • Születésnapi Maraton kis ráadással
  Születésnapi Maraton kis ráadással
  25 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Április 22-én, vasárnap rendezték meg Balatonfüreden a Runners Word Run-t, aminek immár hagyomáányosan a maratoni távján indultam. Mivel ez mindig egy nagyon jó hangulatú verseny, ráadásul a csodálatos Balaton partján, évről-évre helyet kap a naptáramban. Idén még a szokásosnál is jobban vártam ezt a napot, hiszen épp a születésnapomra esett.

  Olvasd tovább ...
 • Étrendkiegészítés, amely a modern életvitelhez elengedhetetlen
  Étrendkiegészítés, amely a modern életvitelhez elengedhetetlen
  221 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Hát nem lenne nagyszerű, ha az étrendükből minden olyan szükséges tápanyaghoz hozzájuttathatnánk a szervezetünket, amelyre szüksége van a sportteljesítményük növelésére? Nyilván ez sokkal egyszerűbbé tenné a dolgunkat. Napjainkban azonban egyre szennyezettebb a környezetünk, így az általunk fogyasztott ételek minősége is napról-napra csökken.

  Olvasd tovább ...
 • Kevesebb fájdalom, több a haszon!
  Kevesebb fájdalom, több a haszon!
  1082 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A 2018-as szezon már elég határozottan itt liheg a nyakunkban, a legfontosabb versenyekre pedig már a legtöbben elkezdték a felkészülést. Ez egy izgalmas időszak, e felől nincs is kétség! A megfelelő edzéssel, táplálkozással és étrend-kiegészítő programmal, valamint a megfelelő regenerációval tényleg csak arra várunk, hogy a legjobbat hozzuk ki magunkból.

  Olvasd tovább ...
 • Segítünk összerakni a fehérje-kirakóst!
  Segítünk összerakni a fehérje-kirakóst!
  281 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Rengeteg állóképességi sportoló a szénhidrát-bevitelre összpontosít, míg a fehérjebevitelnek már nem szánnak akkora figyelmet. Ennek részben az lehet az oka, hogy a fehérjének sokféle típusa van, így ez a nagyobb kínálat sokakat összezavarhat....

  Olvasd tovább ...

A fiatalság forrása – egy kapszulában

355 Megtekintés 0 Lájk

Ütős kombináció a sportolói teljesítmény növeléséért és az általános egészségi állapotért

Függetlenül attól, hogy profi- vagy hobbisportoló vagy, aki részt vesz egy-két versenyen, vagy az a célod, hogy fitt és egészséges maradj, a Race Caps Supreme-re van szükséged. A Race Caps Supreme immár 30 éve biztosítja a következő előnyöket a fogyasztóinak:

 • Magasabb energiaszintet érhetsz el az edzések során és egész nap, kellemetlen mellékhatások nélkül
 • Jelentősen növeli az állóképességet
 • Csökkenti az izomfáradtságot és gyorsabb regenerálódást biztosít
 • Antioxidánsokkal támogatja a szervezetet az immunrendszer megfelelő működéséért
 • Kulcsfontosságú tápanyagokat tartalmaz, amelyek segítenek optimalizálni a szív- és érrendszer működését, valamint védelmet nyújtanak valamennyi daganatos megbetegedés ellen

A tápanyagok egyedülálló keverékének köszönhetően - melyek így egymás hatását felerősítik - a Race Caps Supreme feltölti energiával a szervezetedet, hogy kirobbanó formában legyél még a legkeményebb edzéseken vagy versenyeken is, utána pedig segíti a regenerációban. Ezen felül kiváló védelmet nyújt az egész testednek, különösen a szívednek.

A fő összetevők

Koenzim-Q10 (CoQ10) – Ubiquinonként is ismert (az angol „ubiquitous” szó után kapta a nevét, amely gyakorlatilag azt jelenti, hogy mindenütt jelen van). A CoQ10-nek rendkívül fontos szerepe van a redoxirendszeren keresztül végbemenő sejtek energianyerő anyagcserefolyamataiban. Egyszerűbben fogalmazva: fontos szerepe van abban, hogy az oxigén- és táplálékbevitelből fenntartsa a szervezet energiaszintjét.

Azonban a CoQ10 jelentősége messze túlmutat a sportolói teljesítmény javításán: alapvető szerepe van a hatékony energiatermelésben, az optimális egészség fenntartásában, különös tekintettel a szív- és érrendszer, valamint az agy egészségére, illetve az erős immunrendszer működésében.

Idebenon – A CoQ10-el karöltve az idebenon is „szupersztár” státuszt kapott, mivel ez az egyik leghatékonyabb energianövelő és kognitív javító, valamint öregedésgátló, amit eddig a felfedeztek.

A mellékszereplők

E-vitamin – Hatékony antioxidáns, amely a CoQ10 és az idebenon mellett segít közömbösíteni az energiatermelés során képződő szabadgyököket.

Oxy-Assist™ - Fokozza az oxigénfelhasználást, optimalizálja a zsír üzemanyagként való felhasználását, valamint segíti az energiatermelést és a sav semlegesítését.

A Krebs-ciklus résztvevői: - Részt vesznek az energiatermelésben.

Emésztést segítők: - A keverék maximalizálja a tápanyag felszívódását.

Összegzés

Nincs még egy olyan sportspecifikus étrendkiegészítő, amely olyan előnyöket nyújt, mint a Race Caps Supreme. Továbbra is Te döntöd el azt, hogy mit választasz. A termék hatásosságát igazolja, hogy nem fogott rajta az idő vasfoga egy olyan piacon, amely telített, de tele van olyan termékekkel, amelyek nem teljesítik a címkén ígért hatásokat. A Race Caps Supreme összetétele nemcsak a sportolói teljesítményt, hanem az általános egészségi állapotot is támogatja. Egy ütős kombináció nem csak a sportolók, hanem mindenki más számára is.

 

A Race Caps Supreme a „Daily Essentials”, vagyis az alapkiegészítő csomag része. A Race Caps Supreme, a Premium Insurance Caps, a Mito Caps és az EndurOmega mind-mind olyan termékek, melyeknek ott lenne a helye mindenki polcán, beleértve a tiédet is!

 

Hammer ON!

 

Közzétéve: Hammer Blog

Írj hozzászólást

Bejelentkezés hozzászólás írásához

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

HAMMER BLOG

TANULJ MOST