Termékek keresése

Népszerű eladások

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • Sri Chimnoy 50+ km Győr, női 2. hely
  Sri Chimnoy 50+ km Győr, női 2. hely
  154 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Anyák napján életemben először Győrben, − a városban, ahol felnőttem, és ami azóta is számomra a legszebb és legkedvesebb – futottam a Sri Chimnoy 50+ km-es távján. Mivel ez a verseny pontosan két héttel a szülinapomon futott maraton után volt, előzetesen csak a maratoni távra...

  Olvasd tovább ...
 • Születésnapi Maraton kis ráadással
  Születésnapi Maraton kis ráadással
  25 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Április 22-én, vasárnap rendezték meg Balatonfüreden a Runners Word Run-t, aminek immár hagyomáányosan a maratoni távján indultam. Mivel ez mindig egy nagyon jó hangulatú verseny, ráadásul a csodálatos Balaton partján, évről-évre helyet kap a naptáramban. Idén még a szokásosnál is jobban vártam ezt a napot, hiszen épp a születésnapomra esett.

  Olvasd tovább ...
 • Étrendkiegészítés, amely a modern életvitelhez elengedhetetlen
  Étrendkiegészítés, amely a modern életvitelhez elengedhetetlen
  221 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Hát nem lenne nagyszerű, ha az étrendükből minden olyan szükséges tápanyaghoz hozzájuttathatnánk a szervezetünket, amelyre szüksége van a sportteljesítményük növelésére? Nyilván ez sokkal egyszerűbbé tenné a dolgunkat. Napjainkban azonban egyre szennyezettebb a környezetünk, így az általunk fogyasztott ételek minősége is napról-napra csökken.

  Olvasd tovább ...
 • Kevesebb fájdalom, több a haszon!
  Kevesebb fájdalom, több a haszon!
  1082 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A 2018-as szezon már elég határozottan itt liheg a nyakunkban, a legfontosabb versenyekre pedig már a legtöbben elkezdték a felkészülést. Ez egy izgalmas időszak, e felől nincs is kétség! A megfelelő edzéssel, táplálkozással és étrend-kiegészítő programmal, valamint a megfelelő regenerációval tényleg csak arra várunk, hogy a legjobbat hozzuk ki magunkból.

  Olvasd tovább ...
 • Segítünk összerakni a fehérje-kirakóst!
  Segítünk összerakni a fehérje-kirakóst!
  281 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Rengeteg állóképességi sportoló a szénhidrát-bevitelre összpontosít, míg a fehérjebevitelnek már nem szánnak akkora figyelmet. Ennek részben az lehet az oka, hogy a fehérjének sokféle típusa van, így ez a nagyobb kínálat sokakat összezavarhat....

  Olvasd tovább ...

Hammer Gel - prémium üzemanyag a csúcsteljesítményért

687 Megtekintés 1 Lájk

Pillants rá a címkére! Amennyiben azt látod, hogy fruktóz, szukróz (néha cukornád szirup, méz) vagy glükóz is szerepel az összetevők listáján, ez azt jelenti, hogy egyszerű cukrot tartalmaz a termék. Azon kívül, hogy különböző, akár súlyos hatásokat is okozhatnak, az egyszerű szénhidrátok hirtelen energiaszint-változásokat és emésztési zavarokat idéznek elő, melyek rontják a teljesítményt.

 

Lényegében azok a cukrok, amelyek „-óz” végződésűek, úgy táplálják a testedet, mint a tüzet a papír. Gyorsan hőt kapsz, de csak rövid ideig. Gyorsan elég és folyamatosan kell utána táplálnod a tüzet. Ez teljesen hatástalan és nemkívánatos eredményeket is vonhat maga után. Ellenőrizd az energiazselék címkéin, hogy van-e benne „-óz” végződésű cukor, és ha igen, akkor kerüld el a használatát; a szervezetednek nincs szüksége ezekre a gyakran problémát okozó egyszerű szénhidrátokra!

Ehelyett támaszkodj inkább a Hammer Gel-re, amely a maltodextrint (összetett szénhidrátot) tartalmazza és nincs benne hozzáadott cukor. De miért is kiváló szénhidrát a maltodextrin?

 • A maltodextrin glikémiás indexe 100-as értékű, ami egyenlő a glükóz értékével (100), és magasabb, mint a szacharózé (58-65) és a fruktózé (12-25). A maltodextrin a vércukorszintet olyan mértékben emeli fel, ami pontosan ideális edzés közben és közvetlenül utána.

 • Az egyszerű cukrokkal szemben a szervezet számára a maltodextrin lehetővé teszi azt, hogy nagyobb mennyiségű kalóriát emésszen meg a nélkül, hogy kilépne a glikémiás indextartományából. Ez minimálisra csökkenti a gyomorbántalmak lehetőségét (vagyis nem „bélbomba”!) miközben a szervezetnek több energiát is szállít az energiatermeléshez. Ahogy egy táplálkozási szakember fogalmazott ezzel kapcsolatban: „A maltodextrin lehetővé teszi, hogy több energiát nyerj kevesebb mennyiségből.”

 • A maltodextrin hosszabb, stabilabb energiát biztosít, mint az egyszerű cukrok, a „flash & crash” effekt nélkül, amely alapesetben együtt jár az „-óz” végződésű cukrokkal.

Nyilván szeretnéd a lehető legjobban kihasználni az időt és az energiád az edzések és versenyek során. Éppen ezért elengedhetetlen, hogy „tápláld a tüzet”, és ne cukorral töltött édességeket használj energiazseléként. A Hammer Gel segítségével a szervezeted prémium minőségű üzemanyaghoz jut egyszerű cukrok nélkül, valamint nem tartalmaz mesterséges vagy megkérdőjelezhető összetevőket. Használd a Hammer Geleket, hogy megtapasztald:

 • könnyen emészthető

 • nem kell tartanod a „bélbomba” hatásoktól – ilyen például a puffadás, a hányinger, a savas reflux vagy a hasmenés – amelyeket a silány minőségű összevetők okoznak

 • azonnal ható, hosszan tartó energiával lát el

 • többféle, ínycsiklandó ízben kapható

A Hammer Nutrition már 1995 óta kiváló minőségű energiaforrást biztosít a sportolóknak a Hammer Gelek koncentrált formájában. A mai telített, energiazselékben dúskáló piacon a Hammer Gel egyedülálló módon biztosítja a csúcsteljesítményt – minden alkalommal!

Címke: Hammer gel
Közzétéve: Hammer Blog

Írj hozzászólást

Bejelentkezés hozzászólás írásához

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

HAMMER BLOG

TANULJ MOST