Termékek keresése

Népszerű eladások

Információ

Legutóbbi bejegyzések

Hammer Gel - prémium üzemanyag a csúcsteljesítményért

334 Megtekintés 1 Lájk

Pillants rá a címkére! Amennyiben azt látod, hogy fruktóz, szukróz (néha cukornád szirup, méz) vagy glükóz is szerepel az összetevők listáján, ez azt jelenti, hogy egyszerű cukrot tartalmaz a termék. Azon kívül, hogy különböző, akár súlyos hatásokat is okozhatnak, az egyszerű szénhidrátok hirtelen energiaszint-változásokat és emésztési zavarokat idéznek elő, melyek rontják a teljesítményt.

 

Lényegében azok a cukrok, amelyek „-óz” végződésűek, úgy táplálják a testedet, mint a tüzet a papír. Gyorsan hőt kapsz, de csak rövid ideig. Gyorsan elég és folyamatosan kell utána táplálnod a tüzet. Ez teljesen hatástalan és nemkívánatos eredményeket is vonhat maga után. Ellenőrizd az energiazselék címkéin, hogy van-e benne „-óz” végződésű cukor, és ha igen, akkor kerüld el a használatát; a szervezetednek nincs szüksége ezekre a gyakran problémát okozó egyszerű szénhidrátokra!

Ehelyett támaszkodj inkább a Hammer Gel-re, amely a maltodextrint (összetett szénhidrátot) tartalmazza és nincs benne hozzáadott cukor. De miért is kiváló szénhidrát a maltodextrin?

  • A maltodextrin glikémiás indexe 100-as értékű, ami egyenlő a glükóz értékével (100), és magasabb, mint a szacharózé (58-65) és a fruktózé (12-25). A maltodextrin a vércukorszintet olyan mértékben emeli fel, ami pontosan ideális edzés közben és közvetlenül utána.

  • Az egyszerű cukrokkal szemben a szervezet számára a maltodextrin lehetővé teszi azt, hogy nagyobb mennyiségű kalóriát emésszen meg a nélkül, hogy kilépne a glikémiás indextartományából. Ez minimálisra csökkenti a gyomorbántalmak lehetőségét (vagyis nem „bélbomba”!) miközben a szervezetnek több energiát is szállít az energiatermeléshez. Ahogy egy táplálkozási szakember fogalmazott ezzel kapcsolatban: „A maltodextrin lehetővé teszi, hogy több energiát nyerj kevesebb mennyiségből.”

  • A maltodextrin hosszabb, stabilabb energiát biztosít, mint az egyszerű cukrok, a „flash & crash” effekt nélkül, amely alapesetben együtt jár az „-óz” végződésű cukrokkal.

Nyilván szeretnéd a lehető legjobban kihasználni az időt és az energiád az edzések és versenyek során. Éppen ezért elengedhetetlen, hogy „tápláld a tüzet”, és ne cukorral töltött édességeket használj energiazseléként. A Hammer Gel segítségével a szervezeted prémium minőségű üzemanyaghoz jut egyszerű cukrok nélkül, valamint nem tartalmaz mesterséges vagy megkérdőjelezhető összetevőket. Használd a Hammer Geleket, hogy megtapasztald:

  • könnyen emészthető

  • nem kell tartanod a „bélbomba” hatásoktól – ilyen például a puffadás, a hányinger, a savas reflux vagy a hasmenés – amelyeket a silány minőségű összevetők okoznak

  • azonnal ható, hosszan tartó energiával lát el

  • többféle, ínycsiklandó ízben kapható

A Hammer Nutrition már 1995 óta kiváló minőségű energiaforrást biztosít a sportolóknak a Hammer Gelek koncentrált formájában. A mai telített, energiazselékben dúskáló piacon a Hammer Gel egyedülálló módon biztosítja a csúcsteljesítményt – minden alkalommal!

Címke: Hammer gel
Közzétéve: Hammer Blog

Írj hozzászólást

Bejelentkezés hozzászólás írásához

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

HAMMER BLOG

TANULJ MOST