Termékek keresése

Népszerű eladások

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • Sri Chimnoy 50+ km Győr, női 2. hely
  Sri Chimnoy 50+ km Győr, női 2. hely
  154 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Anyák napján életemben először Győrben, − a városban, ahol felnőttem, és ami azóta is számomra a legszebb és legkedvesebb – futottam a Sri Chimnoy 50+ km-es távján. Mivel ez a verseny pontosan két héttel a szülinapomon futott maraton után volt, előzetesen csak a maratoni távra...

  Olvasd tovább ...
 • Születésnapi Maraton kis ráadással
  Születésnapi Maraton kis ráadással
  25 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Április 22-én, vasárnap rendezték meg Balatonfüreden a Runners Word Run-t, aminek immár hagyomáányosan a maratoni távján indultam. Mivel ez mindig egy nagyon jó hangulatú verseny, ráadásul a csodálatos Balaton partján, évről-évre helyet kap a naptáramban. Idén még a szokásosnál is jobban vártam ezt a napot, hiszen épp a születésnapomra esett.

  Olvasd tovább ...
 • Étrendkiegészítés, amely a modern életvitelhez elengedhetetlen
  Étrendkiegészítés, amely a modern életvitelhez elengedhetetlen
  221 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Hát nem lenne nagyszerű, ha az étrendükből minden olyan szükséges tápanyaghoz hozzájuttathatnánk a szervezetünket, amelyre szüksége van a sportteljesítményük növelésére? Nyilván ez sokkal egyszerűbbé tenné a dolgunkat. Napjainkban azonban egyre szennyezettebb a környezetünk, így az általunk fogyasztott ételek minősége is napról-napra csökken.

  Olvasd tovább ...
 • Kevesebb fájdalom, több a haszon!
  Kevesebb fájdalom, több a haszon!
  1082 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A 2018-as szezon már elég határozottan itt liheg a nyakunkban, a legfontosabb versenyekre pedig már a legtöbben elkezdték a felkészülést. Ez egy izgalmas időszak, e felől nincs is kétség! A megfelelő edzéssel, táplálkozással és étrend-kiegészítő programmal, valamint a megfelelő regenerációval tényleg csak arra várunk, hogy a legjobbat hozzuk ki magunkból.

  Olvasd tovább ...
 • Segítünk összerakni a fehérje-kirakóst!
  Segítünk összerakni a fehérje-kirakóst!
  281 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Rengeteg állóképességi sportoló a szénhidrát-bevitelre összpontosít, míg a fehérjebevitelnek már nem szánnak akkora figyelmet. Ennek részben az lehet az oka, hogy a fehérjének sokféle típusa van, így ez a nagyobb kínálat sokakat összezavarhat....

  Olvasd tovább ...

KIVÁLÓ ÜZEMANYAG = KIVÁLÓ REGENERÁLÓDÁS

531 Megtekintés 1 Lájk

A tested megjutalmaz azért, amiért az edzésedbe annyi erőfeszítést beleteszel. Cserébe erősíti az immunrendszered, újraépíti és erősebbé teszi az izomszöveteidet, és tovább tárolja az izmokban a könnyedén elérhető üzemanyagot (vagyis a glikogént). Mindössze annyit kell tenned ahhoz, hogy élvezhesd ezeket az állóképesség-növelő előnyöket, hogy a testedet hozzájuttatod a szükséges tápanyagokhoz az edzés követő 30 percen belül (minél előbb, annál jobb).

 

A Recoverite pontosan az a magas minőségű üzemanyag, amelyre a tested veszettül vágyik egy kemény edzés vagy verseny után. A komplex szénhidrátok és a legmagasabb minőségű tejsavófehérje ideális 3:1-es arányát tartalmazza, gazdag forrása azoknak az aminosavaknak, amelyekre szükség van az izomszövet regenerálódásához és az immunrendszer támogatásához. Ez a két összetevő döntő fontosságú a regeneráció maximalizásában, szóval ne kockáztass vagy válaszd a „rövidebb utat”, vagyis az egyszerű cukrokat és az olyan olcsó, hatástalan fehérjéket, mint például a kazein. Ne felejtsd el, hogy az üzemanyag a minősége, melyet beviszel a testedbe, meghatározza a regenerálódás minőségét is. A komplex szénhidrátok és a tejsavófehérje izolátum mellett a következő tápanyagokat is biztosítja a Recoverite, amelyek segítenek a maximális regenerálódásban:

 

Glutamin (3,000 milligramm / 2 kanál). Ez a legnagyobb mennyiségben megtalálható aminosav az izmokban, azonban a kemény edzés folyamán ez a mennyiség szinte teljesen lecsökken. A glutamin jelentős szerepet játszik a glikogén szintézis folyamatában. Az elágazó láncú aminosavak mellett, amelyek a tejsavófehérje izolátumban nagy mennyiségben fordulnak elő – nagyobb mennyiségben, mint bármelyik másik fehérjeforrásban – a glutamin segít az izomszövet regenerálódásában és újjáépítésében. Mindemellett kimutatták, hogy segíti megemelni a test glutation szintjét, ami az egyik legerősebb antioxidáns, amely közvetlen szerepet játszik az immunrendszer egészségében. A glutamin hozzájárul a növekedési hormon felszabadításához, illetve kulcsfontosságú a bél egészsége szempontjából.

 

ChromeMate® króm polinikotinát. Segíti szabályozni a szénhidrát anyagcseréjét, amely pozitív hatást gyakorol a regenerációra és a sportteljesítményre.

 

L-karnozin. Ez az egyik legsokoldalúbb és legtöbb előnyös tulajdonsággal rendelkező l tápanyag, amihez szervezeted hozzájuthat. Kiváló antioxidáns és anti-glikációs tulajdonságai vitathatatlanok. (Glikációnak nevezzük azt, amikor a cukor a fehérjéhez kötődik, s ezek nem működőképes szerkezeteket alkotnak.) Ebbe beletartoznak a kor előrehaladtával jelentkező problémák, ilyenek például az idegrendszert (agyi), érrendszert (keringési) és okulárist (szem) érintő rendellenességek. A kutatások szerint azonban az L-karnozin segít megelőzni ezeket.

 

Teljes spektrumú elektrolit profil. Segít feltölteni a kimerült ásványianyag-készleteket.

 

ÖSSZEGZÉS

Edzés után minél előbb (vagyis akkor, amikor a leginkább fogékony a feltöltésre) biztosítsd a tested számára azt, amire szüksége van! Hidd el, csodálatosan fog reagálni: gyorsabban fog regenerálódni, hatékonyabban fog alkalmazkodni a fizikai stresszhez, és az üzemanyagokat az izmokban könnyedén elérhetően fogja tárolni. Az edzés után, amint lehetséges (lehetőleg 30 percen belül) döntő fontossággal bír az, hogy feltöltsd a szervezeted 30-60 gramm komplex szénhidráttal és 10-20 gramm tejsavófehérje izolátummal 3:1-es arányban.

 

A Recoverite lehetővé teszi, hogy az edzés minden egyes percét a lehető leghatékonyabban hasznosíthasd. Négy isteni ízesítésben kapható – az ízük lágy, kellemes és az ízlelőbimbóidon kívül a tested is értékelni fogja. Vízben keverj össze egy-két kanálnyi adagot, idd meg és kész is... ilyen egyszerű! Ezzel pedig a lehető legjobban zárhatod az edzésedet, ráadásul biztosítottad is a tested számára a nagyszerű holnapot egy újabb edzéshez vagy versenyhez.

Írj hozzászólást

Bejelentkezés hozzászólás írásához

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

HAMMER BLOG

TANULJ MOST