Termékek keresése

Népszerű eladások

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • Race Caps Supreme - mindenkinek a mindennapokra
  Race Caps Supreme - mindenkinek a mindennapokra
  6 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Mi mindig úgy tekintettünk a Race Caps Supreme-re, mint egy elég menő névvel ellátott alappillérre. A termék fő összetevője, a Q10-koenzim, egy olyan tápanyag, amelyre nem csak a sportolóknak van szükségük, és ebből adódóan nem csak arra szolgál, hogy a verseny alatt az adott...

  Olvasd tovább ...
 • Velence, gondolák...100km!
  Velence, gondolák...100km!
  312 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Velencei 100km-es OB m története. Elkezdődött a 2018-as ultrás szezonom. Első verseny a velencei 100km-es OB volt. Eddig egyszer tavaly decemberben futottam 100km-es versenyt. Előtte 12 órásokat csináltam. Tudni kell, hogy ez amolyan "sprint" távnak számít bizonyos ultrafutó körökben. Hogy miért? Ez majd...

  Olvasd tovább ...
 • Sárdi Tamás - Pilis trail 8kilátás - Az év első hosszúja
  Sárdi Tamás - Pilis trail 8kilátás - Az év első hosszúja
  103 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Már tavaly nagyon szerettem volna ezen a versenyen elindulni,de akkor a hosszan elhúzódó IT szalag sérülés miatt le kellett mondanom róla, helyette maradt a biztatás és a pontőrködés szépsége. Idén első dolgom volt a versenynaptáramba beiktatni ezt a versenyt. Egy része kb. 20km a...

  Olvasd tovább ...
 • Gyarmathy Dóri - Optivita Ultrafutó Kupa – 50 km
  Gyarmathy Dóri - Optivita Ultrafutó Kupa – 50 km
  368 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Múlt vasárnap (márc. 11-én) került megrendezésre az Optivita Ultrafutó Kupa, amelynek én a kisebbik, 50 km-es távján indultam. Ez, lévén az idei év első versenye volt, egy felkészülési, szintfelmérő hosszú futásnak volt szánva. Az idei felkészülésem eddig a tervek szerint alakult, szerencsére ezúttal nem hátráltatott se időjárás, se betegség, se sérülés.

  Olvasd tovább ...
 • Perpetuem - az igazi, egész napos üzemanyag!
  Perpetuem - az igazi, egész napos üzemanyag!
  857 megtekintés 0 hozzászólások 1 Lájk

  A piacon rengeteg olyan sportital van, amit úgy tartanak számon, hogy a hatása „egész nap kitart”. Azonban, ha alaposabban megvizsgálod ezeknek a termékeknek a címkéit, akkor láthatod, hogy igazából egyszerű cukrokon (glükóz, szacharóz, fruktóz...stb) és rengeteg són...

  Olvasd tovább ...

Töltsd fel magad maximálisan az edzésedhez, versenyedhez és a kirobbanó egészség eléréséhez!

204 Megtekintés 0 Lájk

A mitokondriumok egészségének fenntartása – melyek a sejtjeid energiatermelő „kemencéi” – az egyik legfontosabb dolog, amit a jobb eredmény elérése érdekében tehetsz, sőt a jobb egészségi állapotod és az életerőd növekedésében is tapasztalni fogod jótékony hatásait. Az öregedés egyik legnemkívánatosabb hatása akkor jelentkezik, amikor a mitokondriumok életkorának előrehaladásával diszfunkcionalitásuk is növekszik. A mitokondriumok öregedése „dupla átok”, mivel nem csak abban nyilvánulnak meg a negatív hatások, hogy csökken a sejt energiatermelésének hatékonysága, hanem az oxidáció is növekszik, amely negatívan érinti azokat a molekulákat, amelyek sejtkárosító szabadgyököket termelnek.

 

Nézzük meg leegyszerűsítve, hogy miről is van szó!

Amikor a sejtekben található mitokondriumok elveszítik az energiatermelő képességüket és több oxidálószert kezdenek el termelni, elvesztik funkciójukat, és ennek következtében a sejthalál is bekövetkezik. Ekkor következik az igencsak negatív „dominó effektus”, amely nem csak a sportolói teljesítmény drasztikus csökkenésében jelentkezik, hanem még komolyabb problémákat idézhet elő, ilyenek a korral összefüggő betegségek, például a rák kialakulási esélyének növekedése. Éppen ezért nem meglepő, hogy jelenleg „az idősödés mitokondriális elmélete” az egyik legkomolyabban vizsgált teória, amelyet az öregedés és az egészség csökkenésével összefüggésben kutatnak.

Pontosan ezért létezik a Mito Caps, és ezért is hisszük azt, hogy ez az egyik legfontosabb termék a Hammer Nutrition termékpalettáján. A Mito Caps tápanyagai, különösen az r-alfa liponsav és az acetil-L-karnitin, a mitokondriumokat „felturbózzák”. Ez segít nekik abban, hogy hatékonyabban működjenek – vagyis úgy, mint fiatalabb korukban – ezzel támogatva egészségüket.

Az eredmény? Több energia, nagyobb állóképesség, fokozott regenerálódás, erősebb immunrendszeri működés és még számos pozitív hatás. A termék megalkotója, Dr. Bill Misner így fogalmazott: „A MitoCaps szedésének semmilyen ismert mellékhatás nincsen, kivéve persze az olyan tüneteket, mint a kevesebb fáradtság, a jobb állóképesség és a kevesebb alvásigény. Az állóképességi sportolóknak fel kell ismerniük, hogy milyen fontosak számukra a mitokondriumok jótékony hatásai. Minden, ami ebben az összetételben megtalálható, feltűnően és pozitívan hat a mitokondriális funkciókra.”

 

Íme, így vélekednek mások a Mito Caps-ről:

 

„Naponta szedem a Mito Caps-et és határozottan észrevettem, hogy megnövekedett az energiám és az állóképességem.”

 

„Körülbelül már egy éve használom a Mito Caps-et. Számomra úgy tűnik, hogy energikusabb és éberebb vagyok.”

 

„A Mito Caps a mindennapi táplálékkiegészítőim részét képezi, köszönhetően azoknak a csodálatos eredményeknek, amelyeket az energiám növekedésével kapcsolatban tapasztaltam. Nincs az a drasztikus energianövekedés majd összeomlás, ha ezt szedem. Nagyon ajánlom másoknak is, hogy a mindennapjaik részévé tegyék.”

 

„Ha csak egy Hammer táplálékkiegészítőt ajánlhatnék, akkor az a Mito Caps lenne. Mióta bevettem az első kapszulát, azóta jobban érzem magam. Én egy idősebb sportoló vagyok, és összevetve a többi, velem egykorú atlétával, fiatalabbnak érzem magam! Ezt a Mito Caps-nek köszönhetem!”

 

Összegzés:

A Mito Caps napi használatának fontosságát és az általa nyújtott előnyöket Dr. Misner elegánsan összefoglalta: „Minél jobban megnöveled a mitokondriumok élettartamát és biztosítod egészégüket, annál tovább élhetsz és az állóképességi versenyeken is jelentősen jobb teljesítményekre lehetsz képes. Általában azok a sportolók teljesítenek a legjobban, akiknek a legegészségesebbek és legjobban működnek a mitokondrium sejtszervecskéi. A Mito Caps az a termék, amelynek használatát egész évben ajánlom.”

 

Megjegyzés: Nem kell ahhoz sportolónak lenned, hogy élvezd a Mito Caps előnyeit. Valójában, amennyire előnyös hatással van a sportolói teljesítményre éppúgy annyira jótékony hatással van az általános egészségi állapotra, illetve a hosszabb élettel kapcsolatos előnyei még hangsúlyosabbak. A Mito Caps mindenki számára csak előnyöket kínál!

Közzétéve: Hammer Blog

Írj hozzászólást

Bejelentkezés hozzászólás írásához

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

HAMMER BLOG

TANULJ MOST