Termékek keresése

Népszerű eladások

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • A Hammer Gel más, mint a többi.
  A Hammer Gel más, mint a többi.
  10 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A versenyeken, amelyeket támogatunk, az üzleteinkben vagy éppen telefonon mindig ugyanazokat a mondatokat halljuk. Amikor egy olyan ügyféllel találkozunk, aki még nem igazán ismeri a Hammer termékeket, akkor általában így szokott a gélek hallatán reagálni: „Ó, én nem szeretem ezeket a dolgokat! Bántják a gyomromat.”

  Olvasd tovább ...
 • GYULLADÁS: A JÓ, a ROSSZ és a CSÚF
  GYULLADÁS: A JÓ, a ROSSZ és a CSÚF
  162 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Figyelmeztetés: a következőkben olyan információkat olvashatsz, amelyeket önkéntelen „Várj! Micsoda?” szavak kísérhetnek. Az edzés egyaránt csökkentheti, illetve növelheti is a gyulladást. Az edzés által kiváltott gyulladás lehet jó, de rossz dolog is.

  Olvasd tovább ...
 • 7 TIPP a regenerációra, ami még a legkeményebb edzésed után is működni fog
  7 TIPP a regenerációra, ami még a legkeményebb edzésed után is működni fog
  167 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Az alapos regeneráció fontossága két edzés között – a könnyebbeket is ideértve – tagadhatatlan. Azonban mi a helyzet azokkal az edzésekkel, amelyek annyira kemények, hogy biztos vagy utána abban, hogy másnap minden egyes porcikád fájni fog és mozdulni se leszel képes? Az...

  Olvasd tovább ...
 • Hammer Bar: teljes értékű élelmiszer az energiaszeletek kényelmével
  Hammer Bar: teljes értékű élelmiszer az energiaszeletek kényelmével
  87 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Napjaink rohanó világában hatalmas kihívást jelent tudatosan, következetesen étkezni. Mindannyian rendkívül elfoglaltak vagyunk a munkánkkal, a magánéletünkkel, a sportolásról pedig nem is beszélve – és persze, hogy korlátozva van számunkra az az idő, amelyet a...

  Olvasd tovább ...
 • SZÓJA! Káros vagy nem káros? Tudj meg mindent róla!
  SZÓJA! Káros vagy nem káros? Tudj meg mindent róla!
  91 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Van egy kérdés, amit rendre feltesznek nekem: „miért tartalmaznak a Hammer Nutrition termékei annyi szóját? Nincsenek ezek káros hatással az emberre?” Nem véletlenül zavarodnak össze az emberek, hiszen az egyik oldalon arról hallani, hogy a szója mennyi előnnyel rendelkezik, míg a...

  Olvasd tovább ...

Kezdd minden edzésedet a Fully Charged-al!

769 Megtekintés 0 Lájk

Amikor ránézünk egy átlagos edzés előtti étrendkiegészítő összetevőinek listájára, akkor azonnal nyilvánvaló válik számunkra, hogy a legtöbb ilyen termék „teljesítménynövelő hatása” már akkor jelentkezik, mielőtt elkezdenénk az edzést. Az eredmény: gyors szívverés, idegesség, émelygés és szorongás – ezek közül pedig egyik sem fog segíteni abban, hogy jobban teljesíts az edzés alatt.

 

Ahhoz azonban, hogy valóban felkészítsd a testedet az edzésre, nincs szükséged túlzott mennyiségű koffeinre és stimulánsokra. Hogy miért? Mivel mindössze annyit tesznek, hogy „hamis” energiát és motivációt biztosítanak, mindemellett használatuk nem kívánt mellékhatásokkal is járhat. Inkább egy olyan termékre tedd le a voksodat, amely egészséges, megfelelő tápanyagokat tartalmaz és együttműködik a testeddel annak érdekében, hogy jobban teljesíts az edzések során – ez pedig természetes módon fog segíteni abban, hogy a maximumot hozd ki magadból az edzések során.

 

És itt jön képbe a Fully Charged. Egyedülálló formulájának köszönhetően sokkal többre képes, mint egy „gyors feltöltésre”. A Fully Charged segít neked abban, hogy a legtöbbet hozd ki minden edzésből, valamint segít növelni az edzés mennyiségét és intenzitását. Ezek az eredmények ugyanis azok, amelyek által tartósan fejlődhetsz!

 

Ahelyett, hogy bőséges mennyiségű koffeint vagy más, központi idegrendszer stimulánsokat vennél magadhoz (ami amúgy a legtöbb edzés előtti étrendkiegészítőről elmondható), válaszd inkább a Fully Charged-ot, amely tényleg biztosítja számodra a hatékony teljesítménynövelő-előnyöket. Ezek közé tartoznak a következők:

 

 • Növeli a nitrogén-monoxid szintet
 • Enyhíti az izomfájdalmakat
 • Növeli a zsírhasznosítást
 • A savtartalom pufferelése
 • Serkenti az ATP működését
 • Fokozza a mentális éberséget

 

A 2018-as szezon már itt van az orrunk előtt. Ha készen állsz arra, hogy minden egyes edzésedből a maximumot hozd ki és ezáltal az eddigi legjobb versenyévedet teljesítsd, akkor szükséged van arra, hogy a Fully Charged ott figyeljen a polcodon és beépítsd az életedbe. Körülbelül már egy másfél év telt el azóta, amióta kidobtuk a piacra a Fully Charged-ot, azonban pillanatok alatt a sportolók kedvence lett – arról nem is beszélve, hogy az egyik legkelendőbb Hammer Nutrition termékké avanzsált!

 

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy a Fully Charged – csakúgy, mint minden egyes Hammer Nutrition termék – pontosan azt teszi, amit ígér. Nincs kétség afelől, hogy azok a sportolók, akik a Fully Charged-ot használják keményebben és hatékonyabban edzenek, valamint tartós és jelentős javulást tapasztalhatnak az állóképességükben. Itt az idő arra, hogy te is elkezd használni a Fully Charged-ot annak érdekében, hogy jobban teljesíts az edzéseken és a versenyeken egyaránt!

Címke: Fully charged
Közzétéve: Hammer Blog

Írj hozzászólást

Bejelentkezés hozzászólás írásához

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

HAMMER BLOG

TANULJ MOST