Termékek keresése

Népszerű eladások

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • Recoverite
  Recoverite
  622 megtekintés 0 hozzászólások 1 Lájk

  Regenerálódj megfelelően, érezd magad nagyszerűen, és vágj bele hamarabb a mókába! Ha a tested beszélni tudna, akkor valószínűleg a következőt hallanád egy kiadós edzés után: Köszönöm a mai, nagyszerű edzést! Igaz, egy kicsit most kivagyok, de amúgy minden...

  Olvasd tovább ...
 • Sayer Ji: A szukralóz hajlamosít a cukorbetegségre
  Sayer Ji: A szukralóz hajlamosít a cukorbetegségre
  97 megtekintés 0 hozzászólások 1 Lájk

  Sokan azért használnak mesterséges édesítőszereket, mint aszpartamot (Nutrasweet), vagy Szukralózt (Splenda), hogy nagyon helyesen csökkentsék a cukorfogyasztásukat. Csakhogy korábban az aszpartamról, most meg a Szukralózról is kiderült, hogy nem megelőzi, hanem részben okozza a cukorbetegséget. Nem beszélve az egyéb egészséget veszélyeztető hatásairól.

  Olvasd tovább ...
 • A valódi étel, amit zsebre vághatsz!
  A valódi étel, amit zsebre vághatsz!
  577 megtekintés 0 hozzászólások 1 Lájk

  Rengeteg bizonyíték megerősíti, hogy azok a diéták, amelyek minimalizálják vagy teljesen kivonják az étrendből a cukrot, a feldolgozott élelmiszereket, a búzát, a tejtermékeket, a sót és a kémiai adalékanyagokat, azok a leghatékonyabbak. És egyben ez a...

  Olvasd tovább ...
 • Hammer Gel - a különbség a minőségben érezhető
  Hammer Gel - a különbség a minőségben érezhető
  1190 megtekintés 0 hozzászólások 1 Lájk

  Sajnos a mai napig vannak olyan sportolók, akik nem elég, hogy rossz minőségű üzemanyagot használnak, hanem ráadásul az adagokat is rosszul osztják be – ennek köszönhetően pedig elég vacakul érzik magukat a versenyek, illetve az edzések alatt. Mivel megszokták már ezeket az...

  Olvasd tovább ...
 • Itt a somlói galuskás Hammer Gél!
  Itt a somlói galuskás Hammer Gél!
  1577 megtekintés 0 hozzászólások 1 Lájk

  Ti, akik követtek minket a közösségi médiában nap mint nap, és használjátok a Hammer Nutrition termékeit, bizonyára tudjátok már, hogy nekünk Ti vagytok az elsők! A Hammer Nutrition Global a mai naptól kezdve minden olyan országban, ahol elérhetőek a Hammer termékei, piacra dob...

  Olvasd tovább ...

Kezdd minden edzésedet a Fully Charged-al!

635 Megtekintés 0 Lájk

Amikor ránézünk egy átlagos edzés előtti étrendkiegészítő összetevőinek listájára, akkor azonnal nyilvánvaló válik számunkra, hogy a legtöbb ilyen termék „teljesítménynövelő hatása” már akkor jelentkezik, mielőtt elkezdenénk az edzést. Az eredmény: gyors szívverés, idegesség, émelygés és szorongás – ezek közül pedig egyik sem fog segíteni abban, hogy jobban teljesíts az edzés alatt.

 

Ahhoz azonban, hogy valóban felkészítsd a testedet az edzésre, nincs szükséged túlzott mennyiségű koffeinre és stimulánsokra. Hogy miért? Mivel mindössze annyit tesznek, hogy „hamis” energiát és motivációt biztosítanak, mindemellett használatuk nem kívánt mellékhatásokkal is járhat. Inkább egy olyan termékre tedd le a voksodat, amely egészséges, megfelelő tápanyagokat tartalmaz és együttműködik a testeddel annak érdekében, hogy jobban teljesíts az edzések során – ez pedig természetes módon fog segíteni abban, hogy a maximumot hozd ki magadból az edzések során.

 

És itt jön képbe a Fully Charged. Egyedülálló formulájának köszönhetően sokkal többre képes, mint egy „gyors feltöltésre”. A Fully Charged segít neked abban, hogy a legtöbbet hozd ki minden edzésből, valamint segít növelni az edzés mennyiségét és intenzitását. Ezek az eredmények ugyanis azok, amelyek által tartósan fejlődhetsz!

 

Ahelyett, hogy bőséges mennyiségű koffeint vagy más, központi idegrendszer stimulánsokat vennél magadhoz (ami amúgy a legtöbb edzés előtti étrendkiegészítőről elmondható), válaszd inkább a Fully Charged-ot, amely tényleg biztosítja számodra a hatékony teljesítménynövelő-előnyöket. Ezek közé tartoznak a következők:

 

 • Növeli a nitrogén-monoxid szintet
 • Enyhíti az izomfájdalmakat
 • Növeli a zsírhasznosítást
 • A savtartalom pufferelése
 • Serkenti az ATP működését
 • Fokozza a mentális éberséget

 

A 2018-as szezon már itt van az orrunk előtt. Ha készen állsz arra, hogy minden egyes edzésedből a maximumot hozd ki és ezáltal az eddigi legjobb versenyévedet teljesítsd, akkor szükséged van arra, hogy a Fully Charged ott figyeljen a polcodon és beépítsd az életedbe. Körülbelül már egy másfél év telt el azóta, amióta kidobtuk a piacra a Fully Charged-ot, azonban pillanatok alatt a sportolók kedvence lett – arról nem is beszélve, hogy az egyik legkelendőbb Hammer Nutrition termékké avanzsált!

 

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy a Fully Charged – csakúgy, mint minden egyes Hammer Nutrition termék – pontosan azt teszi, amit ígér. Nincs kétség afelől, hogy azok a sportolók, akik a Fully Charged-ot használják keményebben és hatékonyabban edzenek, valamint tartós és jelentős javulást tapasztalhatnak az állóképességükben. Itt az idő arra, hogy te is elkezd használni a Fully Charged-ot annak érdekében, hogy jobban teljesíts az edzéseken és a versenyeken egyaránt!

Címke: Fully charged
Közzétéve: Hammer Blog

Írj hozzászólást

Bejelentkezés hozzászólás írásához

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

HAMMER BLOG

TANULJ MOST