Termékek keresése

Népszerű eladások

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • A Hammer Gel más, mint a többi.
  A Hammer Gel más, mint a többi.
  10 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A versenyeken, amelyeket támogatunk, az üzleteinkben vagy éppen telefonon mindig ugyanazokat a mondatokat halljuk. Amikor egy olyan ügyféllel találkozunk, aki még nem igazán ismeri a Hammer termékeket, akkor általában így szokott a gélek hallatán reagálni: „Ó, én nem szeretem ezeket a dolgokat! Bántják a gyomromat.”

  Olvasd tovább ...
 • GYULLADÁS: A JÓ, a ROSSZ és a CSÚF
  GYULLADÁS: A JÓ, a ROSSZ és a CSÚF
  162 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Figyelmeztetés: a következőkben olyan információkat olvashatsz, amelyeket önkéntelen „Várj! Micsoda?” szavak kísérhetnek. Az edzés egyaránt csökkentheti, illetve növelheti is a gyulladást. Az edzés által kiváltott gyulladás lehet jó, de rossz dolog is.

  Olvasd tovább ...
 • 7 TIPP a regenerációra, ami még a legkeményebb edzésed után is működni fog
  7 TIPP a regenerációra, ami még a legkeményebb edzésed után is működni fog
  167 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Az alapos regeneráció fontossága két edzés között – a könnyebbeket is ideértve – tagadhatatlan. Azonban mi a helyzet azokkal az edzésekkel, amelyek annyira kemények, hogy biztos vagy utána abban, hogy másnap minden egyes porcikád fájni fog és mozdulni se leszel képes? Az...

  Olvasd tovább ...
 • Hammer Bar: teljes értékű élelmiszer az energiaszeletek kényelmével
  Hammer Bar: teljes értékű élelmiszer az energiaszeletek kényelmével
  87 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Napjaink rohanó világában hatalmas kihívást jelent tudatosan, következetesen étkezni. Mindannyian rendkívül elfoglaltak vagyunk a munkánkkal, a magánéletünkkel, a sportolásról pedig nem is beszélve – és persze, hogy korlátozva van számunkra az az idő, amelyet a...

  Olvasd tovább ...
 • SZÓJA! Káros vagy nem káros? Tudj meg mindent róla!
  SZÓJA! Káros vagy nem káros? Tudj meg mindent róla!
  91 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Van egy kérdés, amit rendre feltesznek nekem: „miért tartalmaznak a Hammer Nutrition termékei annyi szóját? Nincsenek ezek káros hatással az emberre?” Nem véletlenül zavarodnak össze az emberek, hiszen az egyik oldalon arról hallani, hogy a szója mennyi előnnyel rendelkezik, míg a...

  Olvasd tovább ...

A valódi étel, amit zsebre vághatsz!

773 Megtekintés 1 Lájk

Rengeteg bizonyíték megerősíti, hogy azok a diéták, amelyek minimalizálják vagy teljesen kivonják az étrendből a cukrot, a feldolgozott élelmiszereket, a búzát, a tejtermékeket, a sót és a kémiai adalékanyagokat, azok a leghatékonyabbak. És egyben ez a leghatékonyabb módja is annak, hogy egészséges maradj, a legtöbbet hozd ki magadból, és elfelejthesd a rossz közérzetet, amelyet a gyors- és a rossz minőségű ételek idéznek elő.

 

A Hammer Nutrition az első naptól kezdve ezt a diétát tartja az elsődleges missziójának, és soha nem is tértünk el ettől.

 

Mindannyian szembesülünk azzal a problémával, hogy a napi időbeosztásunk igencsak sűrű és szoros, ez pedig a legtöbbször akadályt jelent abban, hogy egészséges, házias ételeket fogyasszunk, és sajnos legtöbbször az otthon, a munkahelyen vagy éppen az út közben elfogyasztott étel bizony messze esik az egészségestől.

 

Mivel a legtöbben igyekeznek, hogy a fenti nehézségek ellenére azért egészségesen táplálkozzanak, így arra törekedtünk, hogy egy olyan terméket álmodjunk meg és hozzunk létre, amivel az embereket segíthetjük az egészséges táplálkozásban: így született meg a Hammer Bar. Ezek a szeletek igazi ételek, éppen ezért súlyos igazságtalanságnak tartjuk, ha valaki energiaszeletnek nevezi őket. Tele vannak ugyanis minőségi összetevőkkel, amelyek tiszta és tartós energiát biztosítanak számodra.

 

Ellentétben a fogyasztók számára elérhető szeleteket többségével – amelyek nagy része tömegtermeléssel készül, magas feldolgozású, és jelentős mennyiségű hozzáadott finomított cukrot (legfőképpen fruktózt) és egyéb, nem kívánatos összetevőket tartalmaz – a Hammer Bar csak egészséges, tápláló, GMO- MSG- és gluténmentes, 100%-ban minősített szerves összetevőket tartalmaz.

 

A Hammer Barok 70-100%-ban nyersek, hidegen vannak feldolgozva (vagyis nem sütik őket), magas a vitamintartalmuk, valamint enzimeket és további tápanyagokat is tartalmaznak. Kiváló forrásai az étkezési rostoknak és csak édesítőszert tartalmaznak. A Hammer Bar textúrája kellemesen nedves, könnyen emészthető és az íze egyszerűen fantasztikus!

 

A fentiek fényében biztos lehetsz abban, hogy ha Hammer Bart eszel, akkor a lehető legjobb tápanyagot adod a testednek, ezt feltétel nélkül garantáljuk!

Az igazi üzlet

Rengeteg „energiaszelet” található a piacon, amelyeknek nem az a legnagyobb hátrányuk, hogy gyakorlatilag olyan ízük van, mint a kartonpapírnak, hanem ráadásul nem biztosítják számodra a megfelelő tápanyagokat. Csak nézz rá egy tipikus energiaszelet összetevőinek a listájára és látni fogod, hogy igazunk van. Habár a Hammer Bar nem a legolcsóbb energiaszeletek közé tartozik, azonban úgy gondoljuk, hogy a minőségi alapanyagok használata sokkal fontosabb annál, hogy beszálljunk mi is az árversenybe. Tegyük a szívünkre a kezünket, és válaszoljunk őszintén: vajon hány ember készít magának ételt magának otthon ilyen kiváló minőségű összetevőkből? Hisszük, hogy a minőséget illetően nem szabad alkut kötni, és ha egyszer kipróbálod a termékünket, akkor te is egyet fogsz érteni velünk.

 

Ne felejtsd el, hogy a testedbe bevitt kalória minősége MINDIG számít, ezért ne hagyd, hogy az ár a minőség rovására menjen. Ha a Hammer Bar mellett teszed le a voksodat, akkor biztos lehetsz abban, hogy kiváló minőségű élelmiszerforrást adsz a szervezetednek attól függetlenül, hogyan használod: edzés közben, főétkezés helyett, vagy nassolnivalóként.

 

Végül, de nem utolsósorban: a Hammer Bar gyermekek számára is tökéletes, hiszen az íze isteni (a visszajelzések alapján a gyerekek is teljesen meg vannak elégedve vele, szóval „gyerekbarátnak” is nevezhető), mindemellett lényegesen jobb választásnak bizonyul, mint a cukorral teletömött édességek.

Összegzés

A nap során próbáld meg elkerülni az egészségtelen ételek fogyasztását, és a helyett, hogy valami olyat ennél, amit később megbánnál, válaszd inkább a Hammer Bart! Garantáljuk, hogy a minőségi összetevőknek köszönhetően a Hammer Barban biztosan nem fogsz csalódni.

Közzétéve: Hammer Blog

Írj hozzászólást

Bejelentkezés hozzászólás írásához

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

HAMMER BLOG

TANULJ MOST