Termékek keresése

Népszerű eladások

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • A Hammer Gel más, mint a többi.
  A Hammer Gel más, mint a többi.
  11 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A versenyeken, amelyeket támogatunk, az üzleteinkben vagy éppen telefonon mindig ugyanazokat a mondatokat halljuk. Amikor egy olyan ügyféllel találkozunk, aki még nem igazán ismeri a Hammer termékeket, akkor általában így szokott a gélek hallatán reagálni: „Ó, én nem szeretem ezeket a dolgokat! Bántják a gyomromat.”

  Olvasd tovább ...
 • GYULLADÁS: A JÓ, a ROSSZ és a CSÚF
  GYULLADÁS: A JÓ, a ROSSZ és a CSÚF
  162 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Figyelmeztetés: a következőkben olyan információkat olvashatsz, amelyeket önkéntelen „Várj! Micsoda?” szavak kísérhetnek. Az edzés egyaránt csökkentheti, illetve növelheti is a gyulladást. Az edzés által kiváltott gyulladás lehet jó, de rossz dolog is.

  Olvasd tovább ...
 • 7 TIPP a regenerációra, ami még a legkeményebb edzésed után is működni fog
  7 TIPP a regenerációra, ami még a legkeményebb edzésed után is működni fog
  168 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Az alapos regeneráció fontossága két edzés között – a könnyebbeket is ideértve – tagadhatatlan. Azonban mi a helyzet azokkal az edzésekkel, amelyek annyira kemények, hogy biztos vagy utána abban, hogy másnap minden egyes porcikád fájni fog és mozdulni se leszel képes? Az...

  Olvasd tovább ...
 • Hammer Bar: teljes értékű élelmiszer az energiaszeletek kényelmével
  Hammer Bar: teljes értékű élelmiszer az energiaszeletek kényelmével
  87 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Napjaink rohanó világában hatalmas kihívást jelent tudatosan, következetesen étkezni. Mindannyian rendkívül elfoglaltak vagyunk a munkánkkal, a magánéletünkkel, a sportolásról pedig nem is beszélve – és persze, hogy korlátozva van számunkra az az idő, amelyet a...

  Olvasd tovább ...
 • SZÓJA! Káros vagy nem káros? Tudj meg mindent róla!
  SZÓJA! Káros vagy nem káros? Tudj meg mindent róla!
  92 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Van egy kérdés, amit rendre feltesznek nekem: „miért tartalmaznak a Hammer Nutrition termékei annyi szóját? Nincsenek ezek káros hatással az emberre?” Nem véletlenül zavarodnak össze az emberek, hiszen az egyik oldalon arról hallani, hogy a szója mennyi előnnyel rendelkezik, míg a...

  Olvasd tovább ...

Hammer Bar: teljes értékű élelmiszer az energiaszeletek kényelmével

88 Megtekintés 0 Lájk

Napjaink rohanó világában hatalmas kihívást jelent tudatosan, következetesen étkezni. Mindannyian rendkívül elfoglaltak vagyunk a munkánkkal, a magánéletünkkel, a sportolásról pedig nem is beszélve – és persze, hogy korlátozva van számunkra az az idő, amelyet a minőségi ételek vásárlására és elkészítésére fordíthatunk. Ennek eredményeképpen általában csak bekapunk valamit út közben, és közben reménykedünk, hogy azért ezzel nem teszünk annyira rosszat a testünknek.

A magasan feldolgozott élelmiszerek – általában ezek közé tartoznak a sokszor „életmentő” snackek – cukorral, nátriummal, egészségtelen zsírokkal és egyéb más összetevőkkel vannak tele, amelyek igazából például nem tarják magasan az energiaszintedet, vagy nem segítik az egészséges anyagcserédet... Ezenkívül a feldolgozott élelmiszerek elősegítik a gyulladás kialakulását, amely komoly egészségügyi problémákhoz, például szív- és cukorbetegséghez, valamint a rák kialakulásához vezethet.

És akkor el is érkeztünk a dilemmához: hogyan tudjuk fenntartani az egészséges étrendünket úgy, ha szeretünk út közben, gyorsan bekapni valamit? Ha nincs időd leülni és nyugodtan enni, vagy csak hirtelen bekapnál valamit, akkor a Hammer Bart bűntudat nélkül fogyaszthatod!

Ezért kerüld a feldolgozott élelmiszerek fogyasztását

 1. A feldolgozott élelmiszerek és üdítők a legnagyobb forrásai a hozzáadott cukroknak és a magas fruktóz-kukoricaszirupnak (HFCS). A felesleges cukorfogyasztás rengeteg egészségügyi következménnyel jár – nincs is arra kapacitásunk, hogy itt mindet felsoroljuk – de azt itt érdemes megjegyezni, hogy tulajdonképpen a tápanyag-felszívódásra van hatással. Míg az egészséges élelmiszerek ásványi anyagokban és vitaminokban gazdagok, addig a feldolgozott élelmiszerekben nem találhatóak meg ezek a tápanyagok, ráadásul a magas cukortartalmuk csökkenti a fontos vitaminok és ásványi anyagok felszívódását, ami tápanyaghiányhoz vezet.

 2. A legtöbb feldolgozott élelmiszer direkt úgy lett gyártva, hogy kifejezetten édes/sós és zsíros legyen – ez a három íz ugyanis „jutalomként” hat az agy számára. Számos feldolgozott élelmiszerben annyira magas a cukor/só/zsírtartalom, hogy képesek felülírni a szervezet természetes érzékenységét. Ez pedig túlfogyasztást okoz, ami veszélyes az egészségre.

 3. A feldolgozott élelmiszerek nem kívánt, mesterséges összetevőket tartalmaznak. A „mesterséges íz” tulajdonképpen azt takarja, hogy nem egyetlen összetevőt tartalmaz, hanem számos, 10 vagy annál is több vegyi anyag kombinációját jelenti.

 4. A teljes értékű élelmiszerekkel ellentétben a feldolgozott élelmiszerek általában kevés rostot tartalmaznak. A magas rosttartalmú étrendnek számos előnye van, például támogatja a szív- és érrendszer egészségét, segít elérni vagy megtartani a koleszterin- és vércukorszintet, valamint segít a gyulladáscsökkentésben.

HAMMER BAR – VALÓDI ÉTEL

Ellentétben a sok energiaszelettel – amelyek valójában csak rendkívül drága, feldolgozott élelmiszereket tartalmaznak – a Hammer Bar egy valódi étel, amely teljes, szerves, nyers élelmiszerekből készül. A Hammer Bar tápanyagban gazdag komplex szénhidrátokat, teljes növényi fehérjéket és egészséges zsírokat biztosít számodra, amelyek ráadásul rostban gazdagok. Igazoltan vegán és kóser termékek, valamint GMO- és gluténmentesek.

Ha edzés közben egy igazi ételt vennél magadhoz, vagy úton vagy de bekapnál valamit, akkor a Hammer Bar számodra az ideális választás!

Írj hozzászólást

Bejelentkezés hozzászólás írásához

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

HAMMER BLOG

TANULJ MOST