Termékek keresése

Népszerű eladások

Legutóbbi értékelések

Ha lehetne, erre 2x 5 csillagot adnék... A frissítésem alapja.

2017. október 4., Csécsei Zoltán

tökéletes!

2017. szeptember 20., Nyirati Rita

Tökéletes egy hosszabb futáshoz

2017. június 19., Elek K
 

 

 
Használati javaslatok
előtteközbenutána
   
MIKOR HASZNÁLD
1 óra2-3 óra3+ óra
    
IDŐTARTAM
 
 

Perpetuem SOLIDS

1 990 Ft‎ (1 567 Ft‎ + ÁFA)

Kiváló energiaforrás rágótabletta formájában

Bővebb leírás

Egységár:
  / adag
Elérhetőség:
51 raktáron

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

  Értékelés:


  • 6 tabletta
  • 90 tabletta

  • Még a nagy hőségben is frissen tart, sőt még ízletes is
  • Egyenletesen és megbízhatóan biztosítja az energiát
  • Praktikus, könnyen magaddal viheted
  • A tejeskávé ízű rágótabletta koffeint is tartalmaz

  3 db Perpetuem Solids rágótabletta összesen 100 kalóriát tartalmaz (ez egy adag). Kiváló üzemanyag-forrás, hiszen bárhova magaddal viheted, könnyen el is fogyaszthatod, hiszen csak el kell rágnod. A Perpetuem Solids rágótablettát más Hammer Nutrition étrendkiegészítővel is kombinálhatod, de önmagában is kitűnő kalóriapótlást nyújt.

  Két dolgot vegyél figyelembe:

  1. A Perpetuem Solids rágótablettát nem kell vízben feloldani. Csak rágd el, nyeld le és öblítsd le kevés folyadékkal, vagy más folyékony Hammer Nutrition üzemanyaggal.
  2. Habár a rágótabletták könnyen szétrághatóak, akinek protézise van, vagy fokozottan érzékenyek a fogai, különös odafigyeléssel alkalmazza őket.


  3 szuperfinom ízt alkottunk meg Neked: tejeskávé, narancs-vanília, eper-vanília

  Ezek a könnyen emészthető rágótabletták ugyanazt a hatásos, már bizonyított összetevőket tartalmazzák, mint a Perpetuem por. Természetesen, mint ahogy az összes Hammer Nutrition termék, a Perpetuem Solids sem tartalmaz hozzáadott cukrot, mesterséges színezéket vagy édesítőt. Direkt a praktikusságra lett tervezve. Nem kell vízben feloldani, egyszerű magaddal vinned edzésre, és a legjobb az egészben, hogy nem kell attól félned, hogy ízét, minőségét, hatékonyságát veszti az idő múlásával. Ezzel szemben a por formában forgalmazott Perpetuem terméket a bekeverés után legkésőbb 3-5 órával ajánlott elfogyasztani.

  A Perpetuem Solids rágótabletták alkalmazhatók bármekkora időtartamú edzések és versenyek alkalmával, de elsősorban arra lettek tervezve, hogy fokozzák a más Hammer Nutrition termékek hatékonyságát a kettő vagy több órán át tartó erőkifejtések során. Tehát a Perpetuem Solids rágótabletták különösen hasznosak a hosszabb távú edzések, versenyek alkalmával, amikor a magas minőségű, szilárd étel lenne az ajánlott energiaforrás, de kivitelezhetetlen, hogy magunkkal vihessük az előre bekevert Perpetuem porral teli kulacsunkat. De, hogy mondjunk egy konkrét példát is: a Perpetuem Solids rágótabletták tökéletesen alkalmazhatók egy ultra hosszúságú (pl.IronMan) triatlonverseny futás részének alkalmával.

   

  Extra előnyök:

  A L-karnozin, ami a Perpetuem mellett más Hammer Nutrition étrendkiegészítőkben is megtalálható (pl. HEED, Recoverite, Sustained Energy), kiválóan támogatja a sportolói teljesítményt (hiszen hatékony tejsav-bontó) és minőségi tápanyag (antioxidáns, mely csökkenti a szabadgyökök kialakulását), ami az általános egészségi állapotot is pozitívan befolyásolja.

  A Perpetuem Solids rágótabletták a Hammer Nutrition üzemanyagok hatékonyságának növelésére kerültek kifejlesztésre a két-, vagy többórás edzések/versenyek alkalmával, így ennek köszönhetően szilárd tápanyag bevitelével tudod az óránkénti kalóriaszükségletedet kielégíteni. Természetesen önmagában is használhatod bármikor, ha szilárd tápanyagból szeretnéd kalóriaigényedet fedezni.

  3 db Perpetuem Solids rágótabletta 100 kalóriát tartalmaz.

  Javasolt adagok testtömegenként

  SúlymennyiégKalória
  maximum 54.5 kgkevesebb mint 1-2 tabletta /óra33-67 kalória
  54.5-70 kg2-3 tabletta /óra67-100 kalória
  70-86 kg3-4 tabletta /óra100-133 kalória
  86+ kg4-5 tabletta/óra133-166 kalória


  Megjegyzés:

  A Perpetuem Solids rágótabletták használhatóak a különböző hosszútávú edzések/versenyek alkalmával, de különösen hasznosak az ultramaraton, az iron-hosszúságú triatlonokversenyek futás részének teljesítésekor, amikor nem lenne praktikus az előre bekevert Perpetuem port, vagy a Sustained Energy terméket kulacsban magunkkal vinni.

  A Perpetuem Solids kapszulákat nem ajánlott vízben feloldani.

  A protézissel, vagy fokozottan érzékeny fogakkal rendelkezők különös óvatossággal fogyasszák!

  eee
  Értékelések:
  0 1 2 3 4
  0/5
  0 értékelés
  Szűrő:
  0 1 2 3 4 (0)
  0 1 2 3 0 (0)
  0 1 2 0 1 (0)
  0 1 0 1 2 (0)
  0 0 1 2 3 (0)