Legutóbbi bejegyzések

 • A mi véleményünk a maltodextrinnel kapcsolatban
  A mi véleményünk a maltodextrinnel kapcsolatban
  100 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Megjegyzés: a cikkben szereplő információkról már írtam korábban. Ugyanakkor az e-mailek miatt, amelyeket továbbra is szép számmal kapok a Hammer Nutrition termékekben található maltodextrinnel kapcsolatban. Elsősorban olyan sportolóktól jönnek ezek a levelek, akik alacsony...

  Olvasd tovább ...
 • KEZD A 2019-ET EGÉSZSÉGESEN ÉS VÉKONYAN!
  KEZD A 2019-ET EGÉSZSÉGESEN ÉS VÉKONYAN!
  107 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Gyűjts magad köré az összes jó érzést így Újévkor, hozd ki a legjobbat magadból egy szuper erős immunrendszerrel és érd el a kitűzött céltömegedet is. Mi tudunk ebben segíteni! A Phytolean és a három immunrendszert fokozó Daily Essential - a Premium Insurance Caps, a Race Caps Supreme és a Mito Caps - a legerősebb táplálkékkiegészítők kombinációja készen áll erre a feladatra!

  Olvasd tovább ...
 • A megfázás és az influenza időszakában vagyunk - de ez egész évre jellemző lehet
  A megfázás és az influenza időszakában vagyunk - de ez egész évre jellemző lehet
  161 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Most azokban az évszakokban vagyunk, amikor jelentősen megnő a betegségek száma. Ennek egyik oka az, hogy a hőmérséklet drámai csökkenése miatt a betegség nagyobb valószínűséggel fordul elő. Még azoknál is valószínűbb ebben az időszakban a nátha és az influenza...

  Olvasd tovább ...
 • MIÉRT ÉS HOGYAN SEGÍTHET NEKED A WHEY A FOGYÁSBAN?
  MIÉRT ÉS HOGYAN SEGÍTHET NEKED A WHEY A FOGYÁSBAN?
  138 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Igen, ez az évnek azon időszaka, amikor a legnehezebb megszabadulni a nemkívánt plusz kilóktól. A legtöbbünk pedig már maga mögött hagyta az idei szezont, ezt pedig azt is jelenti, hogy sokan már jóval kevesebbet is edzenek. Ráadásul a hideg időben a testünk is arra törekszik, hogy...

  Olvasd tovább ...
 • TUDTAD? A MAGAS SÓBEVITEL KÁROS HATÁSSAL VAN AZ AGYRA!
  TUDTAD? A MAGAS SÓBEVITEL KÁROS HATÁSSAL VAN AZ AGYRA!
  130 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A kutatás megközelítőleg egy évvel ezelőtt jelent meg, de az üzenete változatlan és a fontossága vitathatatlan: a magas sótartalmú étrend súlyos negatív hatást gyakorolhat számos agyi funkcióra, és olyan betegségek kialakulásához vezethet, mint a demencia vagy egyéb, agyi érrendszeri problémák.

  Olvasd tovább ...

SPORTOLÁS ELŐTTI FELTÖLTÉS

Edzés vagy verseny előtt legalább 3 órával fogyassz maximum 300-400 kalóriát! 

Válassz könnyen emészthető összetett szénhidrátokat és kevés fehérjét tartalmazó, alacsony zsírtartalmú ételeket!  Kerüld a rostos, cukros és savas ételeket, mint pl. a zabpehely, lekvár és narancslé! Jó választás lehet egy kifli fél pohár joghurttal; egy szójafehérjével kiegészített palacsinta Hammer Géllel ízesítve; egy banán egy pohár joghurttal.

Fejezd be az étkezést 3 órával a sportolás előtt! Ez azt jelenti, hogy ne fél 8-kor reggelizz, ha 9-től már edzésed van! Amennyiben összetett szénhidrátokat fogyasztasz legalább 3 órával a terhelés előtt, olyan mértékben növeled meg a vércukorszintedet, mely jótékony hatással lesz a teljesítményedre. A sportoláshoz ennél közelebbi étkezéssel épp ellenkező hatást érhetsz el: 1.) lecsökkenhet a zsír energiává való átalakítása 2.) fokozódhat a glikogén-raktárak kiürülése.

TiPP: ha a versenyed korán reggel kezdődik, ne áldozd fel az alvást az evésért! Ha mindenképp enni szeretnél sportolás előtt,  fogyassz el egy kis adag üzemanyagot - mint például a Hammer Gél - 5-10 perccel a rajt előtt!