Legutóbbi bejegyzések

 • Az ízletes frissítő: cukor nélküli elektrolit feltöltés!
  Az ízletes frissítő: cukor nélküli elektrolit feltöltés!
  64 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Az okos sportolók tudják, hogy az edzés közbeni megfelelő üzemanyag feltöltés nem csupán a kalóriák és folyadékok pótlását jelenti. Ez magában foglalja a következetes és megfelelő elektrolit támogatást is. És nemcsak azért, hogy elkerüljük a görcsöléseket. Az emésztőrendszer, az idegrendszer, a szív- és érrendszer, valamint az izomzat optimális működése attól is függ, hogy a szervezetben milyen...

  Olvasd tovább ...
 • 10 Tipp, hogy most, és egész évben egészséges maradj!
  10 Tipp, hogy most, és egész évben egészséges maradj!
  167 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Az egészség fenntartása mindig fontos, de most különösen az! Ezeket a tanácsokat elküldtük a Hammer összes alkalmazottjának, és reméljük, hogy te is megfogadod őket. Egyszerű lépéseket kell csak tenned az egészség megőrzése és az immunrendszer védelme érdekében. Ezekre a dolgokra, egész évben oda kell figyelni!

  Olvasd tovább ...
 • 24 éve van jelen a Hammer Nutrition Gél!
  24 éve van jelen a Hammer Nutrition Gél!
  68 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  1995-ben Brian Frank, a Hammer Nutrition (akkori E-Caps néven ismert) tulajdonosa néhány csomag fehér tasakos gélt küldött nekem lezárt borítékban (akkoriban Idahoban élt). Levelében azt írta, hogy egy új üzemanyagot fejlesztett ki, amely koncentráltabb, mint egy sportital, és azt szeretné, hogy kipróbáljam ezt az edzéseim során.  - Próbàld ki - írta Brian -, és jelezz vissza olyan gyorsan,...

  Olvasd tovább ...
 • HEED - Cukor hozzáadása nélküli sportital, az állóképességi sportokhoz!
  HEED - Cukor hozzáadása nélküli sportital, az állóképességi sportokhoz!
  105 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A szervezet sokkal kedvezőbben reagál a rövid szénláncú cukorra, amikor a szénhidrátforrás teljes mátrixának része, szemben azzal, amikor külön adják hozzá egy termékhez.

  Olvasd tovább ...
 • Tissue Rejuvenator és VEGAN Tissue Rejuvenator
  Tissue Rejuvenator és VEGAN Tissue Rejuvenator
  181 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Majdnem két teljes hónap múlt el az új évből. Ahogy múlik az idő, az edzések száma és intenzitása növekszik, hiszen fel kell készülni a legfontosabb versenyekre.  Jelenleg a napi edzések ideje még nem éri el a maximumot - ez még néhány hétig nem történhet meg -, és ilyenkor tanácsos (amennyiben még nem fogtál hozzá) elkezdeni az ízületek, inak és kötőszövetek védelmét, és megadni a szükséges...

  Olvasd tovább ...

Mik a minőségi vizsgálatok eljárásai?

Napjainkban, a gyártás során felhasznált nyersanyagok minősége sokkal jobban számít, mint korábban bármikor és a fogyasztók számára vitathatatlanul alapvető fontosságú, hogy milyen minőségű alapanyagokat tartalmaznak a kész termékek. A Hammer Nutrition-nél odafigyelünk erre és nagyon komolyan vesszük ezt az igényt és éppen ezért, a beszállító cégeket is annak megfelelően választjuk ki, hogy minősítéseik megfelelnek-e azoknak a minőségi és származási követelményeknek, amit ügyfeleinkkel együtt elvárunk.

GMP (Megfelelő Gyártási Technológiák):

Azok a vállalatok, amelyek gyártási folyamataik során következetesen alkalmazzák a GMP (Megfelelő Gyártási Technológiák) szabályait, képesek folyamatosan, állandó minőségű termékeket kínálni ügyfeleiknek. Messze nem elegendő csak az a szándék és ígéret, hogy majd megpróbálunk minőségi árukat előállítani. A GMP minősítés kritériumainak való megfelelés, megköveteli a minőség iránti elkötelezettséget és a folyamatos fejlesztést, amelyek lehetővé teszik a cégek számára, hogy teljesítményük mérhetővé váljon egy elismert, minőségi szabványnak megfelelően. Az NSF és az SQF szervezeteket is épp annak érdekében hozták létre, hogy elősegítsék ezt a folyamatot. Jelenlétük - mint felügyeleti szerv -, a gyártók számára lehetővé teszi, hogy megfeleljenek annak a minőségi szabványnak, amely biztosítja termékeik minőségi színvonalát és amely a kifinomult vásárlók részéről nem csak elvárt, hanem alapvető fontosságú is.

 

Az NSF regisztrációja és az SQF hitelesített igazolása biztosítja a gyártók számára, hogy megfelelnek azoknak a szabványoknak, amelyek szem előtt tartják a következetességet és a pontosságot a minőségbiztosítás és a minőség-ellenőrzés érdekében:

 

• Berendezések
• Személyzet
• Biztonság
• Higiénia
• Összetevők
• Adagolás
• Feldolgozás
• Csomagolás
• Dokumentáció
• Szállítás
• Terméktámogatás

A Hammer Nutrition gyártóválasztása? Kizárólag csak a legjobbat!

Példaként:
A Hammer Nutrition legtöbb kiegészítőjének gyártója, több mint negyven éve elkötelezett híve a természetes egészségnek. Küldetésük céljait, egy nyilatkozatban, a weboldalukon is megosztották:

Gyártó üzemünket és az elosztó központunkat is a GMP szabványának megfelelően üzemeltetjük annak érdekében, hogy a gyártási folyamat minden egyes lépésénél biztosítsuk a megfelelő minőséget. A kutatástól a fejlesztésig, a szövegezéseken keresztül, a feldolgozásig, a csomagolásig és a terjesztésig, biztos lehetsz abban, hogy munkatársaink a teljes gyártási folyamat során elkötelezettek a minőséggel kapcsolatos minden egyes vonatkozás tekintetében. Folyamatosan arra törekszünk, hogy vásárlóinkat rendkívüli termékekkel lássuk el, hozzájuk a legjobb forrásokból származó legtisztább hozzávalókat használjuk fel, a legnagyobb odafigyeléssel kerüljenek feldolgozásra, mindezt versenyképes áron kínáljuk, a hatékonyság, vagy a minőség feláldozása nélkül.

 

Természetesen minden évben többször ellenőrizzük a Hammer Nutrition és partnerei létesítményeit és minden alkalommal képzeletet felülmúlóan hibátlannak és higiénikusnak találjuk azokat:

 • Minden alkalmazott, aki nyersanyagokkal, vagy késztermékekkel dolgozik, védőruhát hord.
 • A gépek szigorú időbeosztás szerint kerülnek gyakori és aprólékos tisztításra és fertőtlenítésre. Gyártónk előírása szerint: Minden élelmiszerrel érintkező felületet, gépet és eszközt száraz törlőkendővel/kefével, majd porszívóval is alaposan megtisztítunk minden egyes termék gyártását követően, illetve minden egyes nap végén is. Bármely olyan maradékanyagot, amelyeket nem lehet eltávolítani ezekkel a száraz tisztítási módszerekkel, nedves izopropil-alkohollal átitatott keféléssel és azt követő szintén nedves porszívózással távolítunk el. A gépek és az eszközök ezt követően alkoholos, eldobható törlőkendőkkel kerülnek alapos tisztításra, majd zárt, higiénikus ládákba helyezzük őket, ezt követően pedig műanyag fóliával borítjuk be, vagy visszazárjuk őket a saját dobozukba, hogy megvédjük az élelmiszerrel érintkező felületeket abban az időszakban is, amikor nincsenek használatban. A gépek és az eszközök is mindig újra ellenőrzésre kerülnek az egészségügyi követelményeknek megfelelően a következő termék gyártásához szükséges felhasználásuk előtt. Ez minden olyan felszerelés és eszköz felületének kezelésére is vonatkozik, amelyek érintkezésbe kerülnek összetevőkkel és amelyek befolyásolhatják az elkészült termékek minőségét.
 • Különleges szellőztető berendezések kerültek felszerelésre minden egyes helyiségben, hogy minden pillanatban és minden helyiségben biztosítsuk a pormentes/tiszta levegőt. Lényegében minden helyiségünk, tökéletesen tiszta helyiség.

Még a raktár padlóját is gyémánttal csiszoltattuk fel, amely segít fenntartani a padló tisztaságát és keménysége biztosítja a sértetlenségét is. 

A legtisztább összetevők beszerzése

Képzelheted, hogy ez egy hatalmas léptékű, többlépcsős folyamat, amely a nyersanyagok megrendelésétől kezdve, a késztermékig tart. Az első lépés természetesen a legtisztább nyersanyagok beszerzése. A Hammer Nutrition kiegészítőinek elsődleges gyártója is megköveteli összes szállítójától, hogy minden nyersanyagszállítmány beérkezésekor rendelkezzenek független laboratóriumi bizonyítvánnyal. Ez a bizonyítvány nem kevesebb, mint 15 kiemelt tételt foglal magába – Ezek néhány eleme:

 • Anyagok Lot száma
 • Anyagok származási országa
 • Gyártás dátuma
 • Nyilatkozat a szavatossági időről és ezek meghatározásához használt eszközök pontos leírása. Emellett a bomlástermékek, vagy a hatékonyság csökkenésének görbéjével a gyártástól számított ötéves periódusra kiszámítva és a tárolási körülmények optimális fenntartásához szükséges feltételek meghatározása.
 • Nyilatkozat és a hivatkozás az iparágban elfogadott bizonyításai eljárásokról, részletesen kimutatva a nyersanyagok beazonosítását, tisztaságát és ezeknek az elemzéseknek az eredményeit. (Részleteznie és tartalmaznia kell a termék nevét, kapcsolattartó nevét és a független laboratórium telefonszámát, amely elvégezte a beazonosítási tesztet.)
 • Nyilatkozat és hivatkozás az iparágban elfogadott bizonyítási eljárásokról, hogy a nyersanyagok megfelelnek az FDA előírásainak a mikrobatartalmakat, nehézfémeket, oldószereket és növényvédő szereket illetően, és ezen vizsgálatok eredményei.
 • Nyilatkozat az allergének jelenlétéről, vagy éppen a hiányának kimutatásáról és azokról a termékben található egyéb anyagokról, amelyekkel való érintkezés a gyártási folyamat során befolyásolhatja a végtermék tartalmát: tej, tojás, hal, rákfélék, csonthéjasok, búza, földimogyoró, szójabab.
 • Nyilatkozat az alapanyagok pontos forrásáról és/vagy pontos adat az eredeti forrásról, ahonnan az anyagot kinyerték, vagy bármely más módon származtatták. (Például: a glükozamint rákból, homárból és garnélarákból nyerik ki.)
 • Nyilatkozat minden olyan hozzáadott anyag pontos, eredeti forrásáról, amely hozzáadásra került a megnevezett anyaghoz és/vagy a pontos, eredeti forrása minden hozzáadott anyagnak, amit a megnevezett anyagból nyertek ki, vagy más módon származtattak.

 

Ezenkívül, ha bármilyen növényi terméket használtak a formulában, egy 27 pontos kérdőívet (hivatalos nevén Növényi Kiegészítők Megbízhatósági Felülvizsgálati Listája) kell kitölteniük azoknak, akik beszállítók szeretnének lenni. Ez a kérdőív, a következő pontokat tartalmazza:

 

1. A kérdőívnek ebben a részében olyan kérdésekre kell részletesen válaszolni, mint:

• Minden lényeges információ rendelkezésre áll az anyagok beazonosításhoz és forgalomba hozatalához?
• Rendelkezik vezetett nyilvántartással a begyűjtések dátumáról és helyszíneiről?
• A begyűjtött anyagok megfelelően vannak tárolva és védve a környezeti hatásoktól?

2. Növénytani feldolgozás – ebben a részben olyan kérdésekre kell részletesen válaszolni, mint:

• A nyersanyagok és a hozzáadott anyagok egyértelműen vannak azonosítva tartalom és adagolás szerint?
• Képzett szakember végezte a mintavételt?
• Az anyagok kezelése, azonosítása és tárolásának módja meggátolja bizonyos fokig a szennyeződésektől, sérülésektől, összekeveredéstől és egyéb hibáktól?
• A termékeknek a megfelelő tárolás mellett, a megfelelően szabályozott hőmérséklet és páratartalom is biztosítva van?

3. Tesztelés – ebben a részben olyan kérdésekre kell részletesen válaszolni, mint:

• Rendelkezésre áll alkalmas laboratóriumi felszerelés arra, hogy elvégezzenek minden szükséges vizsgálatot?
• A termékleírások elkészítését, felülvizsgálatát és jóváhagyását hozzáértő személy végzi?
• A termékek tesztelése megfelelő gyakorisággal történt, hogy igazolja az állaga és hatékonysága is megfelel a termékleírásokban foglaltaknak?
• A laboratóriumi eszközök megfelelő időközönkénti kalibrálása rendszeresen megtörtént?
• Hozzáértő és képzett személyek végezték a termékteszteket?

 

Ezek a lépések biztosítják számunkra, hogy gyártóink kizárólag csak elismert beszállítóktól származó, kiváló minőségű alapanyagokat használjanak.

Honnan származnak a nyersanyagok?

A mondás, miszerint „Azt kapod, amiért fizetsz.” általában véve elég sok vásárlásod esetében igaz és különösen igaz a valóban kiváló minőségű tápanyagokra, legyenek azok vitaminok, ásványi anyagok, gyógynövények, vagy bármi más. Amikor a Hammer Nutritionnél megalkotjuk egy termék követelményrendszerét, az első dolog amit megteszünk, hogy eldöntjük, melyik összetevőből, mennyi szükséges a hatékony eredmény érdekében, szem előtt tartjuk a kapszula terjedelméből adódó lehetőségeinket/korlátozásokat és a fogyasztók költségét is, azonban két dolgot, még mindenképpen figyelembe veszünk.

 

Akárhogyan is, de a legfontosabb tényező, a lehető legjobb nyersanyagok beszerzése. Szerencsések vagyunk, hogy gyártóink a szigorú követelményeinknek/előírásainknak megfelelően, lelkiismeretesen dolgozzák fel számunkra a nyersanyagokat, továbbá az anyagok beszerzésekor is a korábban már felsorolt nagyon szigorú követelményeket betartva szerzik be ezeket a nyersanyagokat a különböző beszállítóktól. Gyártóink számos választási lehetőségről gondoskodnak, egyszerre több potenciális nyersanyagforrást is előteremtve. Elég sokszor fordul elő és sok időt szánunk arra is, hogy a legjobb döntések szülessenek annak érdekében, hogy tápanyagbeszerzéseinknél a legjobb ár/érték arányt érhessük el. Más szavakkal: Előfordulhat, hogy egy adott tápanyag különleges formulája nagyon drága lenne, de ettől még nem indokolt, hogy költségeit a vásárlóra terheljük. Ha ez a helyzet - amely nagyon ritkán fordul elő -, mégis előáll, megkeressük a legjobb alternatívát.

 

A legfontosabb azonban, hogy SOHA nem spórolunk a nyersanyagok minőségén: kizárólag az elérhető legtisztább nyersanyagokat szerezzük be és SOHA nem áldozzuk fel a minőséget az alacsonyabb ár érdekében. Mindig arra törekszünk, hogy a nyersanyagokat és az hozzáadott anyagokat is az elsődleges gyártótól szerezzük be, természetesen csak abban az esetben, ha ezek a tápanyagok egyaránt megfelelnek a Hammer és gyártóink magas fokú igényeket támasztó elvárásainak is. A szállítások időfaktora miatt, beszállítóink túlnyomó többsége amerikai, de vannak más országokból is szállítóink, akik bizonyos tápanyagokat, kiemelkedően magas minőségben gyártanak.

 

A Kínából származó nyersanyagok hagyományosan a „vonzó“ kategória alatt kerülnek értékelésre. Ezeknek az alapanyagoknak költségei általában alacsonyabbak, mint más forrásoknál, de jellemzően ezeknek a termékeknek a minősége gyanús is. Az elmúlt néhány évben azonban jelentős, pozitív változások történtek a Kínában gyártott nyersanyagok minőségének tekintetében. Azonban korábban – és jelenleg is – a Hammer Nutrition irányelvei szerint Kínából származó nyersanyagokat kizárólag csak abban az esetben használunk, amikor világszerte kifogyóban vannak a készletek és/vagy a nyersanyag egyetlen lehetséges forrása Kínában található. Ezekben a rendkívüli esetekben, a szóba jövő tápanyagokat mindig, még tüzetesebb vizsgálat alá vetjük, hogy megbizonyosodjunk róla, a számunkra elfogadott és nem pedig alacsonyabb minőségű összetevők kerültek kiszállításra.

Elejétől a végéig – Hogy készülnek a Hammer Nutrition termékei

Bemutatjuk a gyártási folyamatnak azokat az alapvető lépéseit, amelyeken minden egyes Hammer Nutrition termék gyártása során keresztül mennek gyártóink:

 

4. Megrendelés – Megérkezik a gyártóhoz a Hammer megrendelése és a gyár képviselője visszaigazolja ezt számunkra.

5. Rendelési tétel beiktatásának megindítása – A folyamatmenedzser meghatározza a tételeket és a mennyiségszámot, hogy a tételek/összetevők/tápanyagok mindegyike rendelkezésre álljon.

6. Nyersanyag leltár ellenőrzése és rendelés – A folyamatmenedzser ellenőrzi a nyersanyagok aktuális raktárkészletét és ha rendelkezésre áll a megfelelő mennyiség, meghatározza a gyártáshoz szükséges tételeket és mennyiségeket. Amennyiben további nyersanyagra van szükség, a folyamatmenedzser elindítja az utánrendelést. Tételek beiktatásának folyamata – A megrendeléskor a folyamatmenedzser tételbeiktatást végez minden tétel/hozzávaló/tápanyag vonatkozásában.

7. Magasabb szintű tétel beiktatás QA (Minőségbiztosítás) ellenőrzés – A minőségellenőrzési csoport (Minőség) ellenőrzi a rendelési tétel beiktatásának és a már gyártásra leadott tétel beiktatásának pontosságát. Amennyiben a két tétel 100%-ig megegyezik, befejezi a rendelés beiktatásának folyamatát és visszajuttatja a jelölt rendelési tételek beiktatásait a termelési ellenőrnek.

8. A rendelési tétel beiktatásának eredménye – A termelési ellenőr kiadja a szükséges tételeket a keverési technikusnak az adagoláshoz.

9. Adagolás mérése – a keverőpadi technikus leméri az összes összetevőt.

10. Minőség-ellenőrzés – A szükséges (súlyban meghatározott) mennyiségek ellenőrzése befejeződik.

11. Adagok őrlése – A keverő/őrlő technikus összezúzza a pontos összetevőket, hogy biztosítsa az összetevők homogenitását és elkerülje a gyártás során a csomósodást.

12. Minőségbiztosítási ellenőrzés – A keverés utáni (súlyban meghatározott) ellenőrzés befejeződik.

13. Tételek tesztelése a kapszulázás előtt – A kapszulázó/keverőpados technikus hagyományos, vagy számításos módon teszteli a terméket. Amennyiben szükséges, tételösszevetéseket is végez.

14. Minőségbiztosítási ellenőrzés – A minőségellenőrzési csoport befejezi a teszteket, vagy megismétli azokat.

15. Adagok újrakeverése – Miután a tesztelés jóváhagyásra került, a keverő/őrlő technikus újra homogén állagúra összekeveri/megőrli az összes hozzávalót.

16. Minőségbiztosítási ellenőrzés – Az összekevert anyagok minőségét ellenőrzik. Amennyiben jóváhagyják, a folyamat felügyelő/menedzser befejezi az összetevők végleges keverését.

17. Kapszulázás – Miután a tesztek jóváhagyásra kerültek, a kapszulázó technikus bekapszulázza a termékeket.

18. Minőségbiztosítási ellenőrzések – A kapszulázási folyamat alatt, a csomagolási technikus 15 percenként ellenőrzést végez a gyártást vezető menedzserrel és számos más menedzserrel együtt. A minőség jóváhagyása óránként és súly alapján történik.

19. Tisztítás – A kapszulázó technikus minden egyes kapszulát megtisztít az alkotórészek porától.

20. Minőségbiztosítási ellenőrzés – Miután elemezték és jóváhagyták, a megtisztított kapszulákat útra bocsátják a csomagolásra. Kizárólag a menedzsernek van jogosultsága a kapszulákat a kapszulázási- és tisztításból folyamatot követően a csomagoláshoz továbbítani.

21. Csomagolásra való jelentkezés – A folyamat felügyelő/menedzser kijelöli a csomagoló gépsorra a tételeket.

22. Csomagolás összeállítása – A csomagolási technikusok termék specifikusan elrendezik a gépsorokon a tételeket. Ők választják ki és rakják fel a címkéket az adott termékre.

23. Minőségbiztosítási ellenőrzés – Minőség-ellenőrzés hogy biztosítsuk, az adott gyártósoron hibátlanok a termékek, különös figyelmet fordítva a címkék elhelyezésére.

24. Tételek ellenőrzése a gyártósoron áthaladás közben – A csomagolási technikus végrehajtja a különféle feladatokat a kapszulák becsomagolásához. Az teljes gyártásért felelős menedzser gyakran végez vizsgálatokat a folyamat alatt.

25. Dobozolás – A csomagolási technikusok előírások szerint csomagolják be a tégelyeket/dobozokat a szállításra.

26. Minőségbiztosítási ellenőrzés – Minőség-ellenőrzés a dobozolás alatt, amely biztosíték arra, hogy a szállított mennyiség és az adott szállítmány összessége is megfelel az előírásoknak.

27. Szállítás – A szállítási adminisztrátor feljegyzi és leszállíttatja a termékeket az adott megrendelés szerint.

28. Minőségbiztosítási ellenőrzés – A menedzsment ellenőrzi, hogy a szállítmány mennyisége, ellenőrzése és az egész folyamata pontos volt.

29. Archiválás – A szállítási adminisztrátor tételenként rögzíti a csomagolt termékeket. 

Egy másik példa a minőség-ellenőrzés számunkra kiemelt fontosságáról:

Megmutatjuk egy apró részletét annak a minőség-ellenőrzésre vonatkozó folyamatnak, amelyet az egyik gyártónk hajt végre:

 

Minőségpolitika: A minőséggel kapcsolatos irányelvünkben megfigyelhető, hogy a minőség mindenek felett áll. Munkatársainknak be kell tartani az előírásokat a folyamatok és a gyakorlatok alatt is és nem térhetnek el ezektől az előírásoktól.

 

Laboratóriumi adatok magyarázata: A következő keverék gyártását és csomagolását megelőzően, minden egyes termékről mintát küldünk elemzésre a beszállítónak. A tesztelés befejezését követően átadják a teszteredményének űrlapját. A Minőségbiztosítási Osztály felelőssége, hogy értelmezze ezeket eredményeket és megítélje a termékekről, hogy az előre meghatározott minőségi szabványok alapján átmentek, vagy megbuktak-e a teszteken.

 

Gyártás folyamatos megfigyelése: Bármely termék becsomagolása előtt, a Minőségbiztosítási Osztály felelőssége, hogy ellenőrizze a csomagolásért felelős munkatárs a megfelelő terméket kapta-e meg, dobozok, lezárások, biztonsági pecsétek és a kartonokba/dobozokba csomagolt végtermékek hibátlanok. Ugyancsak a Minőségbiztosítási Osztály felelőssége igazolni a megfelelő tételszámot és/vagy a lejárati dátumot, amely a termékre és a doboz címkéire van nyomtatva, valamint annak ellenőrzése, hogy a többi, címkén található információ is pontos. A Minőségbiztosítási Osztály emellett még felelős azért is, hogy biztosítsa, a megfelelő eszköznapló helyesen legyen kitöltve.

 

Termékek szétosztása a forgalomba hozatalkor: A gyártási folyamat részeként az adagok becsomagolásának befejezését követően a Minőségbiztosítási Osztály értesítést küld, hogy a termék készen áll a forgalomba hozatalra. A Minőségbiztosítási Osztály felelős annak ellenőrzéséért, hogy a termékek száma megegyezik a tétel beiktatásánál meghatározott mennyiséggel és ez a szám a megadott tartományon belül szerepel. A Minőségbiztosítási Osztály felelős a megfelelő szállítási napló és eszköznapló elkészítésének ellenőrzéséért is. Amikor forgalomba hozhatónak minősítjük a terméket, a Minőségbiztosítási Osztály egy tagja aláírja a a forgalomba hozható tétel igazolását és értesíti a szállító/fogadási részleget, hogy a termék kész a terjesztésre.

Összefoglalás

Ahogy láthatod, a Hammer Nutrition termékeinek gyártási folyamatában részt venni rendkívül bonyolult és hidd el, ez csak a jéghegy csúcsa. Szeretnénk még nyomatékosan hangsúlyozni azt is, hogy a létesítmények, ahol a termékeink készülnek tiltott anyag mentes épületek, azaz keresztszennyeződés sem lehetséges! A Hammer Nutrition termékeket teljes bizalommal használhatod, tudva, hogy minden egyes terméknél a legkiválóbb összetevőket használtuk és minden szükséges lépést megtettünk annak érdekében, hogy a legmagasabb minőségű terméket állítsuk elő. Sosem tudnánk ezt másképpen csinálni.