Termékek keresése

Népszerű eladások

 • Hammer gél
  Hammer gél

  - Hipergyors energia akár 45-50 percig- Hozzáadott cukor...

  620 Ft‎

Legutóbbi értékelések

Több éve használom az első termék volt ami bebizonyította, hogy a Ham...

2019. szeptember 19., Horváth Ferenc (TheChyga)
Verified Purchase

Az egyik kedvencem! Egy lenyelős kapszulánál nincs igazán ízhatás, de...

2019. szeptember 19., Horváth F
Verified Purchase

Nagyon kellemes izű, remek ‘üzemanyag’! Nincs a legtöbb más gyárt...

2019. szeptember 19., Horváth Ferenc (TheChyga)
Verified Purchase
 

 

 
Használati javaslatok
előtteközbenutána
   
MIKOR HASZNÁLD
1 óra2-3 óra3+ óra
    
IDŐTARTAM
 
 

Endurolytes FIZZ® Sample

995 Ft‎ (783 Ft‎ + ÁFA)

Egy üdítő választás az elektrolitok pótlására

Bővebb leírás

Egységár:
199 Ft‎ / adag
Elérhetőség:
17 raktáron

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

  Értékelés:

  • kiváló az izomgörcs megelőzésére
  • teljes spektrumú, kiegyensúlyozott összetétel
  • kényelmes, gyorsan oldódó pezsgőtabletták
  • finom, frissítő ízek
  • A Cola ízű 20 mg koffeint tartalmaz
  • nem tartalmaz finomított cukrot és mesterséges édesítőszert
  • minden nemkívánatos gyártási kenőanyagtól mentes* 


  *Ellenőrizze más elektrolit pezsgőtabletta címkéjét! A legtöbb még polietilén-glikolt is tartalmaz, egy petróleum származékot, amelyet esetenként fagyállóknál és hashajtóknál használnak!

   

  Egy Endurolytes Fizz pezsgőtabletta egyenértékű körülbelül két Endurolytes kapszulával. Minden egyes tabletta középen meggyengítettt. Ez lehetővé teszi, hogy könnyen félbe tudd törni, amennyiben csak egy féladagot szeretnél felhasználni.

  Az Endurolytes Fizz pezsgőtabletta gazdaságos is, hiszen minden henger 13 tablettát tartalmaz. Teljes spektrumú ásványianyag támogatást nyújthat, mert megfelelő mennyiségű járulékos tápanyagot is tartalmaz ugyanúgy, mint az Endurolytes kapszula és por. Hasonlítsd össze az Endurolytes Fizz pezsgőtablettát más, hasonló termékkel és azonnal látni fogod, hogy rengeteg pénzt takaríthatsz meg!

  Magas szintű, teljes spektrumú elektrolit támogatást nyújt ez a kényelmes, gyorsan oldódó, ízletes pezsgőtabletta, amely nem tartalmaz jelentéktelen tápanyagokat és finomított cukrot, mesterséges aromákat. Mindezt olyan áron kínáljuk, amely valóban egyedi!

  Négy finom, ízlelőbimbó-kényeztető ízben érhető el: Cola, Szőlő, Citrom-Lime, Grapefruit és Mangó

  Ugyanaz a minőség és hatékonyság, amelyet az Endurolytes-tól (kapszula és por) elvársz, azonban mindez, egy kényelmes, gyorsan oldódó pezsgőtablettában. Az Endurolytes Fizz pezsgőtablettával egy finoman frissítő alternatívát kapsz, hogy teljesíthesd szervezeted minden fontos elektrolitigényét.

  Az izomgörcs a szervezet végső figyelmeztető jelzése arra, hogy kiürült az elektrolit háztartása. Amikor ezt a pontot elérjük, szerveink működésének teljesítménye egy ideje már komoly veszélybe került. Annak érdekében, hogy izomzati-, emésztési-, idegrendszeri-, szív- és keringési rendszereid teljes erőbedobással működjenek, szükséged van sokféle ásványianyag folyamatos utánpótlására– nem csak a nátriumból és a káliumból. Továbbá, sok esetben nagyobb mennyiségű elektrolitokra van szükség, mint amit bármely sportital, vagy gél képes nyújtani. Ezért az Endurolytes Fizz pezsgőtabletta, egy igen fontos eleme a feltöltésnek, mert megfelelően láthatja el szervezedet kiegyensúlyozott, teljes spektrumú, gyorsan felszívódó elektrolit forrással és lehetővé teszi, hogy hihetetlen hatékonysággal az időjárás körülményeitől függetlenül elégíthesd ki az óráról-órára változó elektrolit igényeidet.

   

  Amennyiben, inkább kapszula, vagy por alakban szeretnéd megvásárolni az Endurolytes-ot, kérjük, látogasd meg a honlap Endurolytes menüpontját!

  Alkalmazás:

  Használd edzés előtt, alatt és után, hogy maximális precizitással elégíthesd ki szervezeted elektrolit szükségleteit.

  Használd szükség szerint, de elsősorban amikor:

  • a gyakorlás minimum két órán át tart, függetlenül a hőmérséklettől és a páratartalomtól
  • a testmozgás rövidebb ideig tart, mint két óra de:
  • a hőmérséklet meghaladja a 27 fokot és/vagy 70%-os páratartalmat, vagy
  • a hőmérséklet és a páratartalom tíz fokkal, vagy még többel magasabb a megszokottnál

   

  Keverési utasítások

  Kiindulási alapként, óránként fél tabletta/23-27 testsúly-kilogrammonként az ajánlott. (Tehát egy 54kg-os személynek 1 tabletta bevétele ajánlott.) Add az Endurolytes Fizz pezsgőtablettát vizes palackod tartalmához, majd hagyd teljesen feloldódni és fogyaszd szükség szerint, hogy megtartsd a megfelelő hidratáltságodat és elektrolit szintedet. Megjegyzés: minden gyorsan oldódó pezsgőtabletta adagja, körülbelül két Endurolytes kapszulával egyenértékű.

  Fontos megjegyzés:

  • Számos tényező - testsúly, edzettségi szint, időjárási viszonyok, akklimatizációs szint, fiziológiai jellemzők - befolyásolja a személyes elektrolit igényeket, emiatt Neked kell kikísérletezned a különböző körülményeknek megfelelően az Endurolytes Fizz pezsgőtabletta mennyiségét, hogy meghatározd, a Neked legmegfelelőbb adagolást.

   

  • Az Endurolytes Fizz pezsegő tabletta nem nyújt védelmet a forróság miatti túlterhelés következtében kialakuló hőguta, sóhiány, vagy bármilyen más veszélyes fizikai állapot esetére.

   

  • Az Endurolytes Fizz pezsegő tabletta nem jelentős kalóriaforrás. Tablettánként, mindösszesen 10 kalóriát tartalmaz.

   

  • Az a sómennyiség (nátrium-klorid), amelyet napi étrendedben rendszeresen fogyasztasz, nagymértékben meghatározza azt a sómennyiséget, amelyet az edzések és a versenyek alatt szükséges fogyasztanod. Amennyiben magas sótartalmú étrendet követsz, vagy növelned kell az óránkénti Endurolytes Fizz pezsgőtabletta adagját a fenti ajánlás kiindulási alapjához képest, vagy használd az Endurolytes Extreme-et.
  Értékelések:
  0 1 2 3 4
  0/5
  0 értékelés
  Szűrő:
  0 1 2 3 4 (0)
  0 1 2 3 0 (0)
  0 1 2 0 1 (0)
  0 1 0 1 2 (0)
  0 0 1 2 3 (0)