Termékek keresése

Népszerű eladások

 • Hammer gél
  Hammer gél

  - Hipergyors energia akár 45-50 percig- Hozzáadott cukor...

  620 Ft‎

Legutóbbi értékelések

Erősen izzadós, érzékeny gyomrú vagyok. A korábbi sótablettáktól (...

2019. július 28., Mórocz G
Verified Purchase

Érzékeny gyomrú vagyok, sok egyéb márkájú terméket is próbáltam m...

2019. július 28., Mórocz G
Verified Purchase

Mostanában kezdtem el kipróbálni a géleket és valóban nem volt semmi ...

2019. július 13., Szilvia V
Verified Purchase
 

Használati javaslatok

előtteközbenutána
   
MIKOR HASZNÁLD
 
 

Super Antoxidant

14 900 Ft‎ (11 732 Ft‎ + ÁFA)

Elsőrangú regeneráló formula sportolóknak

Bővebb leírás

Cikkszám:
SAO
Elérhetőség:
5 raktáron

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

  Értékelés:

  Minden, amit csinálsz - a lélegzést is beleértve -, szabadgyököket termel, sőt edzés hatására a számuk drámaian növekszik. A túl sok szabadgyök könnyen túlterhelheti szervezeted természetes antioxidáns-védelmi rendszerét, gátolja a sport célkitűzéseidet és ami még fontosabb, káros az egészségedre. Az antioxidánsok semlegesíthetik a szabadgyököket, de a C vagy E vitamin használata nem fogja teljes mértékben ezt a hatást eredményezni. Ennél sokkal több antioxidánsra van szükséged és a lehető legkülönbözőbb forrásokból.

  A Super Antioxidant a gyógynövények, enzimek és aminosav-antioxidánsok egyedi kombinációja. Arra fejlesztettük ki, hogy segítse megvédeni a sportolók immunrendszerét, fokozhassa a vérkeringésüket és gyorsíthassa a regenerálódásukat, így hozzájárulhasson az edzéseik során keserves munkával megszerzett eredményeik megőrzéséhez. Minél keményebben edzel, annál inkább szükséged van a regeneráló étrendedben a Super Antioxidantra.


  A Super Antioxidant Formula


  1.) A szuperoxid-dizmutáz (SOD) egy enzim, ami egyike a legerőteljesebb endogén (amelyek természetesen előfordulnak a szervezetben) antioxidánsoknak. Ez felelős a leggyakoribb szabad-gyök (szuperoxid) semlegesítéséért. Támogathatja a szervezetet az ásványianyagok: cink és mangán hasznosításában. A Super Antioxidant egy bélben oldódó formátum, amely lehetővé teszi a tápanyagok számára a bélben és a gyomorsavon való áthaladást és a vékonybélben való felszívódást, így a szükséges antioxidánsok egyszerűen hasznosulhatnak szervezetünkben.

  2.) A szőlőmag-kivonat magas azokban az összetevőben, amit OPC-nek hívnak. Ez egy flavonoid, ami többszörösen hatásosabb lehet mint a C vagy E vitamin. Az OPC felelős a háromféle szabad-gyök semlegesítéséért. Ezen kívül a szőlőmag kivonatban található OPC segíthet erősíteni és hely-reállítani a kötőszöveteket, sőt kiváló gyulladáscsökkentő hatással is rendelkezhet.

  3.) Az L-glutation egy fehérje, amely a májban termelődik és három specifikus aminosavból áll. Az ásványi szelénnel együtt alakíthatja ki az enzim glutation-peroxidázt, amely a SOD-dal együtt a szervezet egyik jelentős endogén antioxidánsa, és talán a legfontosabb az összes közül. Ezen felül a glutation egy másik enzim része is, mely májvédő tulajdonságokkal rendelkezhet. Ez védheti a különálló sejteket és szöveteket az egész testen belül és egy fontos tápanyagként segíthet a rákos megbetegedések megelőzésében, főleg a májdaganatokat tekintve.

  4.) A gingko biloba egy gyógynövény, amely jól ismert vérkeringést serkentő és oxigénellátást növelő hatásáról. Ez lehetővé teheti, hogy a Super Antioxidant - az antioxidáns előnyei által - segíthessen az izomfájdalmak enyhítésében is. A fokozott vérkeringés miatt az antioxidánsok szállítása gyorsabban történhet a szervezetben és így még gyorsabban segítheti elő a szabadgyökök által végzett káros folyamatok semlegesítését.

  5.) A Gotu Kola (ázsiai gázló) egy másik olyan gyógynövény, melynek szintén vannak antioxidáns hatásai, sőt a vérkeringést is serkentheti. Hasznos lehet a fáradtság csökkentésében és a vérsavak semlegesítésében, illetve előnyös lehet a szív és a máj optimális működése érdekében.

  6.) A vinpocetin kémiailag hasonlatos a vincamine-hoz, tulajdonképpen abból alakul át. Ez egy olyan alkaloid, amely megtalálható a kis meténg (Vinca minor) növényben. A vinpocetinnel végzett vizsgálatok eredményei azt mutatják, hogy kitágíthatja az ereket, fokozhatja a keringést az agyban, javíthatja az oxigén felhasználását, rugalmasabbá teheti a vörös vérsejteket és meggátolhatja a vérlemezkék felhalmozódását.

  A szőlőmag kivonat nem csak antioxidáns hatásokkal, hanem az eredmények alapján erős antivirális, antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatásokkal is rendelkezhet. A vinpocetin nagyon hasznos lehet a halláskárosodás megelőzésében, illetve enyhítésében, valamint a fülzúgás (fülcsengés) és szédülés (kábultsági érzés) megelőzésében.

  * A szuperoxid-dizmutáz (SOD), a Super Antioxidant egyik összetevője, a formula endogén antioxidáns enzimje feldolgozásra kerül, mielőtt még a glutén hatást gyakorolna rá. A korai feldolgozás miatt akár már egy apró hiba is potenciálisan okozhatna úgynevezett mikrogluténhasadást. Azonban, idáig egyetlen olyan visszajelzést sem kaptunk, hogy termékeink közül bármelyik is glutén-érzékenységet idézett volna elő.

  A fokozott regenerálódás érdekében, az edzést követően vegyél be 1 vagy 2 kapszulát. (Nagyobb dózist a 2-3 órás edzések vagy versenyek esetében használj.) A kognitív funkciók fokozatos támogatásáért 1 kapszula Super Antioxidant kapszulát reggel, étkezés közben ajánlott bevenni. A megnövekedett teljesítmény támogatásáért (a szabadgyökök semlegesítése mellett), ultratávú edzések és versenyek alatt a Super Antioxidant ajánlott bevitele 2-3 óránként 1 kapszula. A Super Antioxidant egész éven át, minden nap használható.

  Értékelések:
  0 1 2 3 4
  0/5
  0 értékelés
  Szűrő:
  0 1 2 3 4 (0)
  0 1 2 3 0 (0)
  0 1 2 0 1 (0)
  0 1 0 1 2 (0)
  0 0 1 2 3 (0)