Használati javaslatok

előtteközbenutána
   
MIKOR HASZNÁLD

Super Antoxidant

14 900 Ft‎ (11 732 Ft‎ + ÁFA)

Elsőrangú regeneráló formula sportolóknak

  • Enyhíti a fájdalomérzetet
  • Csökkenti a szabad gyökök okozta káros hatásokat
  • Javítja a vérkeringést és a kognitív funkciókat

Bővebb leírás

Cikkszám:
SAO
Elérhetőség:
3 raktáron

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Értékelés:

Leírás

Minden, amit csinálsz - a lélegzést is beleértve -, szabadgyököket termel, sőt edzés hatására a számuk drámaian növekszik. A túl sok szabadgyök könnyen túlterhelheti szervezeted természetes antioxidáns-védelmi rendszerét, gátolja a sport célkitűzéseidet és ami még fontosabb, káros az egészségedre. Az antioxidánsok semlegesíthetik a szabadgyököket, de a C vagy E vitamin használata nem fogja teljes mértékben ezt a hatást eredményezni. Ennél sokkal több antioxidánsra van szükséged és a lehető legkülönbözőbb forrásokból.

A Super Antioxidant a gyógynövények, enzimek és aminosav-antioxidánsok egyedi kombinációja. Arra fejlesztettük ki, hogy segítse megvédeni a sportolók immunrendszerét, fokozhassa a vérkeringésüket és gyorsíthassa a regenerálódásukat, így hozzájárulhasson az edzéseik során keserves munkával megszerzett eredményeik megőrzéséhez. Minél keményebben edzel, annál inkább szükséged van a regeneráló étrendedben a Super Antioxidantra.

A fokozott regenerálódás érdekében, az edzést követően vegyél be 1 vagy 2 kapszulát.

(Nagyobb dózist a 2-3 órás edzések vagy versenyek esetében használj.) A kognitív funkciók fokozatos támogatásáért 1 kapszula Super Antioxidant kapszulát reggel, étkezés közben ajánlott bevenni. A megnövekedett teljesítmény támogatásáért (a szabadgyökök semlegesítése mellett), ultratávú edzések és versenyek alatt a Super Antioxidant ajánlott bevitele 2-3 óránként 1 kapszula. A Super Antioxidant egész éven át, minden nap használható.

A Super Antioxidant Formula

1.) A szuperoxid-dizmutáz (SOD) egy enzim, ami egyike a legerőteljesebb endogén (amelyek természetesen előfordulnak a szervezetben) antioxidánsoknak. Ez felelős a leggyakoribb szabad-gyök (szuperoxid) semlegesítéséért. Támogathatja a szervezetet az ásványianyagok: cink és mangán hasznosításában. A Super Antioxidant egy bélben oldódó formátum, amely lehetővé teszi a tápanyagok számára a bélben és a gyomorsavon való áthaladást és a vékonybélben való felszívódást, így a szükséges antioxidánsok egyszerűen hasznosulhatnak szervezetünkben.

2.) A szőlőmag-kivonat magas azokban az összetevőben, amit OPC-nek hívnak. Ez egy flavonoid, ami többszörösen hatásosabb lehet mint a C vagy E vitamin. Az OPC felelős a háromféle szabad-gyök semlegesítéséért. Ezen kívül a szőlőmag kivonatban található OPC segíthet erősíteni és hely-reállítani a kötőszöveteket, sőt kiváló gyulladáscsökkentő hatással is rendelkezhet.

3.) Az L-glutation egy fehérje, amely a májban termelődik és három specifikus aminosavból áll. Az ásványi szelénnel együtt alakíthatja ki az enzim glutation-peroxidázt, amely a SOD-dal együtt a szervezet egyik jelentős endogén antioxidánsa, és talán a legfontosabb az összes közül. Ezen felül a glutation egy másik enzim része is, mely májvédő tulajdonságokkal rendelkezhet. Ez védheti a különálló sejteket és szöveteket az egész testen belül és egy fontos tápanyagként segíthet a rákos megbetegedések megelőzésében, főleg a májdaganatokat tekintve.

4.) A gingko biloba egy gyógynövény, amely jól ismert vérkeringést serkentő és oxigénellátást növelő hatásáról. Ez lehetővé teheti, hogy a Super Antioxidant - az antioxidáns előnyei által - segíthessen az izomfájdalmak enyhítésében is. A fokozott vérkeringés miatt az antioxidánsok szállítása gyorsabban történhet a szervezetben és így még gyorsabban segítheti elő a szabadgyökök által végzett káros folyamatok semlegesítését.

5.) A Gotu Kola (ázsiai gázló) egy másik olyan gyógynövény, melynek szintén vannak antioxidáns hatásai, sőt a vérkeringést is serkentheti. Hasznos lehet a fáradtság csökkentésében és a vérsavak semlegesítésében, illetve előnyös lehet a szív és a máj optimális működése érdekében.

6.) A vinpocetin kémiailag hasonlatos a vincamine-hoz, tulajdonképpen abból alakul át. Ez egy olyan alkaloid, amely megtalálható a kis meténg (Vinca minor) növényben. A vinpocetinnel végzett vizsgálatok eredményei azt mutatják, hogy kitágíthatja az ereket, fokozhatja a keringést az agyban, javíthatja az oxigén felhasználását, rugalmasabbá teheti a vörös vérsejteket és meggátolhatja a vérlemezkék felhalmozódását.

A szőlőmag kivonat nem csak antioxidáns hatásokkal, hanem az eredmények alapján erős antivirális, antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatásokkal is rendelkezhet. A vinpocetin nagyon hasznos lehet a halláskárosodás megelőzésében, illetve enyhítésében, valamint a fülzúgás (fülcsengés) és szédülés (kábultsági érzés) megelőzésében.

* A szuperoxid-dizmutáz (SOD), a Super Antioxidant egyik összetevője, a formula endogén antioxidáns enzimje feldolgozásra kerül, mielőtt még a glutén hatást gyakorolna rá. A korai feldolgozás miatt akár már egy apró hiba is potenciálisan okozhatna úgynevezett mikrogluténhasadást. Azonban, idáig egyetlen olyan visszajelzést sem kaptunk, hogy termékeink közül bármelyik is glutén-érzékenységet idézett volna elő.

Fent találod a további képeknél!

Értékelések:
0 1 2 3 4
0/5
0 értékelés
Szűrő:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)