Termékek keresése

Népszerű eladások

  • Hammer gél
    Hammer gél

    Hipergyors energia akár 45-50 percig Hozzáadott cukor mentes Finom,...

    690 Ft‎

Legutóbbi értékelések

Minden évben gyötör az allergia, de nem mindegyik gyógyszer használt e...

2020. április 16., Péter

Több vitamint is kipróbáltam, de eddig ennek a terméknek éreztem legjo...

2020. március 29., Kecskés S
Verified Purchase

Kellemes semleges íze van, talán egy kicsit gyengének is mondhatnám a c...

2020. március 27., Czethoffer Péter
Verified Purchase

Használati javaslatok

előtteközbenutána
   
MIKOR HASZNÁLD

AO Booster

14 900 Ft‎ (11 732 Ft‎ + ÁFA)

Szuperfeltöltés az edzést/versenyt követő regeneráció érdekében

  • Egyedülálló zsírban oldódó antioxidáns hatás
  • Csökkenti az edzések után jelentkező izomfájdalmat és a gyulladásokat
  • Ápolja a bőrt és a szemet

Bővebb leírás

Cikkszám:
AOB
Elérhetőség:
11 raktáron

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Értékelés:

Leírás


Amennyiben csak 1-2 szabadgyök hatna negatívan szervezetünkre, akkor meglennénk 1, esetleg 2 antioxidánssal, mint például a C-vitamin, vagy az E-vitamin. Az igazság azonban az, hogy számos szabadgyök létezik - vízben- és zsírban oldódóak egyaránt -, éppen ezért lekötésükre, az antiox-idánsok széles változatai lehetnek szükségesek. Továbbá, nem csak külön-külön „dolgoznak“ egy, vagy több típusú szabadgyökön az antioxidánsok, hanem a legtöbbjük szinergikusan működik, támogathatja és fokozhatja a hatását a többi antioxidánsnak. A gyakran idézett mondás: „Az egész több, mint a részek összessége.” teljesen helyénvaló, amikor az antioxidánsokról beszélünk és arról, hogyan működnek az emberi szervezetben.

Az AO Boosterrel, most egy arzenálnyi erős, zsírban oldódó antioxidást kaphat, amely fokozottabb immunrendszer védelmet biztosíthat a vízben oldódóaknak is, amelyet azonban a Super Antioxidant termékünk adhat. Ezen kívül, az AO Booster szintén jótékony hatású tápanyagokat biztosíthat a szeme és bőre számára, segíthet csökkenteni az izomfájdalmakat és gyulladásokat, és potenciálisan növelheti a kitartást a fokozott zsírraktárak energiává hasznosításán keresztül.

Naponta 1-2 kapszula, étkezés közben.

Hozzávalók lebontása:

Gamma E tokoferol komplex – Az olajpálma gyümölcséből kivonva és sűrítve ezek alkotják az E-vitamin „család” négy tokoferol alkotóelemét – alfa, béta, gamma és delta – hangsúlyt helyezve a gamma frakcióra. Ezek a hatékony zsírban oldódó antioxidánsok optimális abszorpciós arányban fordulnak elő és gyulladásgátló tulajdonságokkal is rendelkeznek.

Tocomin® teljes spektrumú természetes Tocotrienol Komplex - Az olajpálma gyümölcséből kivonva és sűrítve ezek alkotják az E-vitamin „család” négy tokoferol alkotóelemét – alfa, béta, gamma és delta. Együttműködnek a tokoferol összetevőivel a szabad gyökök eliminálásának maximalizálása érdekében.

Lutein – Egy természetesen előforduló karotinoid, amely nagy mennyiségben fordul elő az olyan zöld leveles zöldségekben, mint például a spenót és a kelkáposzta. Antioxidáns és támogatja a szem egészségét. 

Asztaxantin - A mikroalgák egy olyan formája, amely a lazac, a homár és a rák vörös színét adja. Antioxidáns és antikarcinogén tulajdonságokkal is rendelkezik.

Fent találod a további képeknél!

Értékelések:
0 1 2 3 4
0/5
0 értékelés
Szűrő:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)