Termékek keresése

Leértékelések

Népszerű eladások

 • Hammer gél
  Hammer gél

  - Hipergyors energia akár 45-50 percig- Hozzáadott cukor...

  620 Ft‎

Legutóbbi értékelések

Mostanában kezdtem el kipróbálni a géleket és valóban nem volt semmi ...

2019. július 13., Szilvia V
Verified Purchase

A géleket hosszú futások (20-30 km) alkalmával használtam. Korábban t...

2019. július 13., Kecskés Tamás
Verified Purchase

Már kb 2 éve használjuk a hosszabb futásokhoz, és 2 féltávú IM-en i...

2019. július 12., Farkas Á
Verified Purchase
 

Használati javaslatok

előtteközbenutána
   
MIKOR HASZNÁLD
 
 

Xobaline

4 300 Ft‎ (3 386 Ft‎ + ÁFA)

Növeld az aerob kapacitásodat!

Bővebb leírás

Cikkszám:
XBS
Elérhetőség:
21 raktáron

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

  Értékelés:

  • Segít a fáradtság csökkentésében
  • Növelheti az izmok regenerációját és újjáépítését
  • Segítheti az oxigénfelhasználás hatékonyságát
  • Támogathatja a szív- és érrendszer egészségét

  A Xobaline, tartalmazza a B12 vitamin egy metabolikusan aktív formáját, valamint folsavat az ideális 1:4 arányban. A kettős tápanyag-kombinációnak köszönhetően túlmutat a csak B12 vitamin hatóanyagú készítmények tulajdonságain. A vörösvérsejtek termelődése és az RNA gyártása/újraszintézise, mind elengedhetetlen eleme a megnövekedett aerob kapacitásnak és az izmok regenerálációjának. A Xobaline egy olyan különleges készítmény, amely nélkülözhetetlen az igazán elszánt versenyzők felkészülésénél.

  RNA – A kitartás esszenciája

  Az RNA egy hosszú láncú nukleinsav, amely összekapcsolt nukletoidokból áll és az élő szövet sejtes újratermelésének alapbázisa. A tudományos kutatások javaslata szerint a szervezet RNS álllapotának javulása - egyéb előnyök mellett - hasznos lehet a vázizomtömeg növekedésére és a mitokondriális reszintézisre. Ennek hatásaként növekedhet az energiakapacitás és fokozódhat a regeneráció hatékonysága az edzések után.

  A folsav és a B12-vitamin – szükséges és elválaszthatatlan tápanyag-partnerek.

  Mind a folsavnak, mind a B12-vitaminnak kiemelt szerepe lehet az RNA előállításában és újraszintézisében és ahogy korábban már említettük elengedhetetlen a vázizomtömeg regenerációjában. Amikor lenyeljük a folsavat, akkor folinsavvá alakul, amely szükséges kofaktor az RNA újraszintézisében. Továbbá a folsavak fontos szerepet játszhatnak a homocisztein csökkentésében, mely megemelkedett szintje - kutatások szerint - elsődlegesen felelősek a különböző szív- és érrendszeri betegségekért. A folsav egy szükséges anyag a hemszintézishez, mely a vörös vérsejtekben a hemoglobin vashordozó komponense.

  A B12-vitamin szerepet játszik a folsav metabolikusan aktív formába történő átalakulás során és szintén fontos szerepe van a megemelkedett homocisztein szint csökkentésében. A B12 javíthatja a szénhidrátok és zsírok anyagcseréjét, amelyek természetesen részt vehetnek az energiatermelésben, emellett enyhítheti a fáradtságot és részt vehet a vörösvérsejtek kialakulásában is.

  Annak érdekében, hogy ez a két vitamin a maximális előnyökkel láthassa el a sportolót, együtt kell alkalmazni őket. Dr. Bill Misner írta: „A folát (folsav) és a B12 együttesére van szükség ahhoz, hogy a megfelelő hatást érjük el a vörösvérsejtek homocisztein metiláció, a szív- és érrendszeri és a DNS szál szintézisének tekintetében.” Az újonnan megalkotott Xobaline formulában az ideális 8:2 arányban kapod meg mind a folsavat, mind a B12-vitamint is.

  Az új és továbbfejlesztett Xobaline – a katalizátora a fokozott aerob kapacitásnak és kiváló regenerációnak!


  Egy kiegyensúlyozott sportolói étrend részeként, amely alacsony telített zsír- és koleszterin tartalmú, a folsav, a B6- és a B12-vitamin csökkentheti az érbetegségek kockázatát.

  Napi 1 kapszula, edzést követően, vagy étkezés közben.

  Értékelések:
  0 1 2 3 4
  5,00/5
  3 értékelés
  Szűrő:
  0 1 2 3 0 (0)
  0 1 2 0 1 (0)
  0 1 0 1 2 (0)
  0 0 1 2 3 (0)
  0 1 2 3 4
  (5/5
  1 of 1 felhasználó találta értékesnek a véleményed
  Hatásfok:0 1 2 3 4
  Íz:0 1 2 3 4

  Nagyon sok cardio edzesem melle kerestem egy olyan kiegeszitot amely teljes erteku anyagokat tartalmaz . Elsonek edzes utan keso este vettem be es a hatas mar alvasnal erzekelheto volt hogy melyebben jobbat tudtam piheni masnap kiegenysulyozotabb voltam es az izmaim is kipihentebbnem ereztem . Nagyon ajanlom !!!

  0 1 2 3 4
  (5/5
  0 of 0 felhasználó találta értékesnek a véleményed
  Hatásfok:0 1 2 3 4
  Íz:0 1 2 3 4

  30 szem elszedése után elmondható, hogy nagyban segíti a regenerációt és az edzés utáni fáradt állapot leküzdését. Hosszabb és fárasztóbb futások után általában 2 szemet rágcsáltam el. Csak ajánlani tudom.

  0 1 2 3 4
  (5/5
  2 of 2 felhasználó találta értékesnek a véleményed
  Hatásfok:0 1 2 3 4
  Íz:0 1 2 3 4

  Gyorsabb regenerálódás és edzés után nem "kalapál" a szívem, gyorsabban áll vissza a normál müködésre.

  Page: 1