Használati javaslatok

előtteközbenutána
   
MIKOR HASZNÁLD
1 óra2-3 óra3+ óra
    
IDŐTARTAM

Anti-Fatigue Caps

9 900 Ft‎ (7 795 Ft‎ + ÁFA)

Kitakarítja az izomfáradtságot okozó ammóniát

  • Meghosszabbíthatja az állóképességet a megterhelő edzéseknél és versenyeknél
  • Segítheti az energiatermelést
  • Segíthet megelőzni az izomgörcsöket
  • Ellensúlyozhatja az általános izomfáradtságot

Bővebb leírás

Cikkszám:
AF
Elérhetőség:
3 raktáron

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Értékelés:

Leírás

Az Anti Fatigue Caps dopping mentességét a Informed Sport tanúsítja.


Ez a termék három tápanyagot tartalmaz - Kálium / Magnézium-aszpartát, L-Citrulline és OKG, amelyek segítenek semlegesíteni a felesleges ammónia negatív hatásait, mely elsődlegesen a korai fáradtság kialakulását okozza.

2-4 kapszula az edzést/versenyt megelőző egy órában. Ez gondoskodik az 500-1000mg magnézium/kálium-aszpartát induló adagjáról, és 480-960 mg-ot az OKG-ból, ami egy kiváló adag egy hosszú edzés, vagy verseny előtt.

További, 1-2 kapszula szedése javasolt minden órában, amennyiben az edzés 2 órás, vagy annál hosszabb ideig tart, illetve használata a hosszú állóképességi edzések alatt is javasolt.

Az Anti-Fatigue formuláról:


Kálium/magnézium aszpartát: Egyik ismert táplálkozási szakértő mondta, hogy amiatt a legjobb az aszparaginsav: „Mert az aszparaginsav növelheti az állóképességet, segíthet a fáradtság ellen és létfontosságú szerepet játszhat az anyagcserében. Ez hasznos a sportolóknak és segítheti a máj védelmét azáltal, hogy eltávolíthatja a felesleges ammóniát.” Tanulmányok (Agersborg és Shaw 1962, Hicks 1964, Gaby 1982) is mutatják, hogy ennek a kombinációnak a leglényegesebb előnye az, hogy megelőzheti az izomfáradtságot. Az aszparaginsav más aminosavakkal ötvöződve molekulákat alkot, amelyek leköthetik a toxinokat (méreganyagokat) és eltávolíthatják a véráramból, támogathatják az RNS és a DNS működését és segíthetik megóvni a májat. Továbbá, a kálium/magnézium-aszpartát vegyülete növelheti a kulcsfontosságú „táptalajt“, az oxálacetátot, amely részt vehet az energiatermelésben.


OKG: Az ornitin és az alfa-ketoglutarát (OKG) is biztosíthatja a szervezetben a könnyen hozzáfé-rhető, nem ammóniatermelő glutamin forrást. A glutamin nagy mennyiségben használódik el az intenzív edzések során és ezáltal szintetizálódik, így nem pótolható abból, amit a szervezet maga állít elő. Az OKG növelheti az izomban a glutamint és segíthet meggátolni az izom-katabolizmust. Egy másik elismert táplálkozási szakértő szerint:„Az ornitin és alfa-ketoglutarát is úgy viselkedhet a szervezetben, mint egy ammónia-dögevő.”

Habár az Anti-Fatigue Caps elsősorban a hosszútávú versenyeken az ammóniamennyiség csökkentésére került kifejlesztésre, a formulában található tápanyagok, egyaránt segíthetnek megakadályozni a mindennapok során végzett fizikai tevékenységek által kialakuló izomfáradtságot.

Több éven keresztül - a legszélsőségesebb teljesítménytúrákon és versenyeken -, alaposan tesztelték és az Anti-Fatigue Caps bizonyította, hogy segítheti megszüntetni az izomfáradtság okát, a teljesítményromboló ammóniát. A nagy intenzitású terheléssel járó edzés, vagy verseny alatt, a test túl sok ammóniát halmoz fel a fehérje-anyagcsere során, amely meggátolhatja a glikogéntermelést, valamint gátolhatja az energiatermelést is. Az Anti-Fatigue Caps egy olyan sport-kiegészítő, amely egyesítheti a két jól ismert ammónia-kisöprő tápanyagot. Szabaduljon meg a káros ammóniáktól, vagy hamar szembesülhet eredmény-romboló hatásaival. Amennyiben, a többórás versenyeken erőtől kirobbanóvá szeretne válni, akkor Önnek az Anti-Fatigue Caps-ra van szüksége.

Jellemzők:

Erős aszpartát vegyület, jelentős mennyiségű káliummal és magnéziummal.
10 mg per kapszula az EES-ből (proteáz és fitáz enzimek keveréke) az Anti-Fatigue Caps kulcsösszetevőinek felszívódása érdekében.
Minden növényi (VCaps) kapszula.

Fent találod a további képeknél!

Értékelések:
0 1 2 3 4
5,00/5
2 értékelés
Szűrő:
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
0 1 2 3 4
(5/5
0 of 0 felhasználó találta értékesnek a véleményed
Hatásfok: 0 1 2 3 4
Íz: 0 1 2 3 4

Már jó néhány versenyen, 2 óránál hosszabb edzéseken is használtam és vitathatatlan a hatása. Nagyon élvezem, hogy kitolja az izomfáradást és maximálisan kiélvezhetem a terepfutásokat. Ha kiegészítés kell a futásomhoz ez tuti nálam van!

0 1 2 3 4
(5/5
0 of 1 felhasználó találta értékesnek a véleményed
Hatásfok: 0 1 2 3 4
Íz: 0 1 2 3 4

Amióta elkezdtem használni, teljesen megszűnt eddigi tapasztalataim alapján a hosszú versenyek alatt korábban tapasztalt izomfáradtság, fájdalom a combomban, hihetetlen. Most már biztos mindig kéznél lesz hosszú edzés, verseny alatt.

Page: 1