Használati javaslatok

előtteközbenutána
   
MIKOR HASZNÁLD
1 óra2-3 óra3+ óra
    
IDŐTARTAM 

Endurance BCAA+

13 900 Ft‎ (10 945 Ft‎ + ÁFA)

Az aminosavak hatásos előnyei

  • Késlelteti a fáradtságérzetet
  • Táplálja és segíti regenerálni a vázizomszöveteket
  • Támogatja az immunrendszer működését

Bővebb leírás

Egységár:
  / adag
Elérhetőség:
6 raktáron

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Értékelés:
  • 120 kapszula
  • 240 kapszula

Leírás


Az Endurance BCAA+-t minden edzés/verseny után ideális használni (remek kiegészítője az Anti-Fatigue Caps-nek), de akkor is élvezheted előnyeit, ha óránként alkalmazod a több, mint két órán át tartó edzések, vagy versenyek során. Az Endurance BCAA+ egy nagyon széles aminosav-skálájú termék az igazán hatásos aminosavak minden előnyével. Ráadásul olyan áron kapható, hogy nem szükséges miatta bankot robbantanod.

Az Endurance BCAA+, más jelentős aminosavat tartalmazó, túlárazott termékek árának töredékéért vásárolható meg. Az Endurance BCAA+ alapja a három elágazó láncú aminosav, azaz a BCAA (L-leucin, L-izoleucin, L-valin), mely egy olyan kiegészítő, ami késleltetheti a fizikai terhelés, vagy a központi idegrendszer által kiváltott fáradtságot, valamit javíthatja az immunrendszer ellenállását és fokozhatja az edzés utáni regenerációt. Az Endurance BCAA+ formula ezen felül az L-alanin nevű aminosavat is tartalmazza. A máj, szükség esetén az L-alanint át tudja alakítani glükózzá, melyet a véráram szállít energiaforrásként az izmokhoz. Továbbá az L-alanin segítheti a pantoténsav (B5 vitamin) szintézist, amely szintén szükséges a protein-, zsír- és szénhidrát-anyagcsere folyamataiban.

Végül, de nem utolsósorban, az Endurance BCAA+ tartalmaz még glutation (GSH) tripeptidet, amely tartalmazza az amino- és glutaminsavakat, a ciszteint és a glicint. A glutation az egyike a három olyan antioxidánsnak, amely kontrollálhatja a testmozgás- és a káros környezeti hatások során keletkező szabadgyökök mennyiségét. Az ORAC érték (szabadgyökmegkötő képesség) meghatározása során meghökkentően magas 12,000+ értéket mértek, tehát a glutation egy kétségtelenül erős antioxidáns, amely vitathatatlanul az egyik legfontosabb összetevő a komoly erőkifejtések során felszabaduló szabadgyökök elleni küzdelemben.

2-4 kapszula az edzés előtt és azt követően. Hosszabb edzés esetén 1-2 szem bevehető minden órában.

Hozzávalók lebontása:

L-leucin, L-izoleucin, L-valin – őket hívjuk elágazó láncú aminosavaknak, ezek a kilenc „esszenciális” aminosav közé tartoznak, amelyeket a test önmagától nem tud előállítani, így élelmiszerekből kell őket bevinni a szervezetbe.

L-alanin – a nem esszenciális aminosavak közé tartozik, amely szükség esetén glükózzá alakul, amelyet a véráram az izmokba szállítja az energia előállításához.

Csökkentett glutation – A glutation egy tripeptid, amely a glutaminsav, a cisztein és a glicin aminosavakból áll. Ez egyike a három, a szervezetünkben természetesen előforduló endogén antioxidánsnak amelyet a test fenntart azért, hogy szabályozza az edzés során és a környezetből felszabaduló szabadgyökök felszabadulását. 

Fent találod a további képeknél!

Értékelések:
0 1 2 3 4
5,00/5
1 értékelés
Szűrő:
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
0 1 2 3 4
(5/5
1 of 1 felhasználó találta értékesnek a véleményed
Hatásfok: 0 1 2 3 4
Íz: 0 1 2 3 4

Az aminosavat nem olyan régóta használom, talán 2 hónapja, inkább csak figyelem a hatást edzések alkalmával,hiszen azóta nem voltam versenyen. Mindig viszek magammal és ha kezdem érezni a fáradtság jeleit bekapok egyet. A hatás azonnal érezhető és lendületesebben haladok tovább. Bizonyossá vált számomra,hogy e nélkül nem megyek versenyre.

Page: 1