Termékek keresése

Népszerű eladások

 • Hammer gél
  Hammer gél

  - Hipergyors energia akár 45-50 percig- Hozzáadott cukor...

  620 Ft‎

Legutóbbi értékelések

Az első Hammer termék a gél volt, amit kipróbáltam és nagyon-nagyon e...

2019. június 17., Biró Virág
Verified Purchase

Csak ajánlani tudom. Nekem nagyon bejön az összes íze, nem csak azért ...

2019. június 7., Tomi K.
Verified Purchase

Tour de Pelso 200 km. Csak Solids, gél és food bar, nagyon jól működö...

2019. június 7., Tomi K.
Verified Purchase
 

Használati javaslatok

előtteközbenutána
   
MIKOR HASZNÁLD
1 óra2-3 óra3+ óra
    
IDŐTARTAM
 
 

Endurance BCAA+

12 900 Ft‎ (10 157 Ft‎ + ÁFA)

Az aminosavak hatásos előnyei

Bővebb leírás

Elérhetőség:
28 raktáron

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

  Értékelés:
  • 120 kapszula
  • 240 kapszula

  Az Endurance BCAA+-t minden edzés/verseny után ideális használni (remek kiegészítője az Anti-Fatigue Caps-nek), de akkor is élvezheted előnyeit, ha óránként alkalmazod a több, mint két órán át tartó edzések, vagy versenyek során. Az Endurance BCAA+ egy nagyon széles aminosav-skálájú termék az igazán hatásos aminosavak minden előnyével. Ráadásul olyan áron kapható, hogy nem szükséges miatta bankot robbantanod.

  Az Endurance BCAA+, más jelentős aminosavat tartalmazó, túlárazott termékek árának töredékéért vásárolható meg. Az Endurance BCAA+ alapja a három elágazó láncú aminosav, azaz a BCAA (L-leucin, L-izoleucin, L-valin), mely egy olyan kiegészítő, ami késleltetheti a fizikai terhelés, vagy a központi idegrendszer által kiváltott fáradtságot, valamit javíthatja az immunrendszer ellenállását és fokozhatja az edzés utáni regenerációt. Az Endurance BCAA+ formula ezen felül az L-alanin nevű aminosavat is tartalmazza. A máj, szükség esetén az L-alanint át tudja alakítani glükózzá, melyet a véráram szállít energiaforrásként az izmokhoz. Továbbá az L-alanin segítheti a pantoténsav (B5 vitamin) szintézist, amely szintén szükséges a protein-, zsír- és szénhidrát-anyagcsere folyamataiban.

  Végül, de nem utolsósorban, az Endurance BCAA+ tartalmaz még glutation (GSH) tripeptidet, amely tartalmazza az amino- és glutaminsavakat, a ciszteint és a glicint. A glutation az egyike a három olyan antioxidánsnak, amely kontrollálhatja a testmozgás- és a káros környezeti hatások során keletkező szabadgyökök mennyiségét. Az ORAC érték (szabadgyökmegkötő képesség) meghatározása során meghökkentően magas 12,000+ értéket mértek, tehát a glutation egy kétségtelenül erős antioxidáns, amely vitathatatlanul az egyik legfontosabb összetevő a komoly erőkifejtések során felszabaduló szabadgyökök elleni küzdelemben.

  2-4 kapszula az edzés előtt és azt követően. Hosszabb edzés esetén 1-2 szem bevehető minden órában.

  Értékelések:
  0 1 2 3 4
  5,00/5
  1 értékelés
  Szűrő:
  0 1 2 3 0 (0)
  0 1 2 0 1 (0)
  0 1 0 1 2 (0)
  0 0 1 2 3 (0)
  0 1 2 3 4
  (5/5
  1 of 1 felhasználó találta értékesnek a véleményed
  Hatásfok:0 1 2 3 4
  Íz:0 1 2 3 4

  Az aminosavat nem olyan régóta használom, talán 2 hónapja, inkább csak figyelem a hatást edzések alkalmával,hiszen azóta nem voltam versenyen. Mindig viszek magammal és ha kezdem érezni a fáradtság jeleit bekapok egyet. A hatás azonnal érezhető és lendületesebben haladok tovább. Bizonyossá vált számomra,hogy e nélkül nem megyek versenyre.

  Page: 1