Termékek keresése

Népszerű eladások

 • Hammer gél
  Hammer gél

  - Hipergyors energia akár 45-50 percig- Hozzáadott cukor...

  620 Ft‎

Legutóbbi értékelések

Jópár fajta zselét kipróbáltam már, de ízben és hatásban a Hammer ...

2019. október 20., Beinschróth B
Verified Purchase

A Garmin WTF Buda versenyre való felkészülés során sajnos túlerőltet...

2019. október 14., Kardos Z
Verified Purchase

Az első olyan termék amitől nem görcsölt a gyomrom,nem puffadtam,nem v...

2019. október 8., Molnárné Körmöndi K
Verified Purchase
 

Használati javaslatok

előtteközbenutána
   
MIKOR HASZNÁLD
1 óra2-3 óra3+ óra
    
IDŐTARTAM
 
 

Endurance BCAA+

12 900 Ft‎ (10 157 Ft‎ + ÁFA)

Az aminosavak hatásos előnyei

Bővebb leírás

Elérhetőség:
20 raktáron

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

  Értékelés:
  • 120 kapszula
  • 240 kapszula

  Az Endurance BCAA+-t minden edzés/verseny után ideális használni (remek kiegészítője az Anti-Fatigue Caps-nek), de akkor is élvezheted előnyeit, ha óránként alkalmazod a több, mint két órán át tartó edzések, vagy versenyek során. Az Endurance BCAA+ egy nagyon széles aminosav-skálájú termék az igazán hatásos aminosavak minden előnyével. Ráadásul olyan áron kapható, hogy nem szükséges miatta bankot robbantanod.

  Az Endurance BCAA+, más jelentős aminosavat tartalmazó, túlárazott termékek árának töredékéért vásárolható meg. Az Endurance BCAA+ alapja a három elágazó láncú aminosav, azaz a BCAA (L-leucin, L-izoleucin, L-valin), mely egy olyan kiegészítő, ami késleltetheti a fizikai terhelés, vagy a központi idegrendszer által kiváltott fáradtságot, valamit javíthatja az immunrendszer ellenállását és fokozhatja az edzés utáni regenerációt. Az Endurance BCAA+ formula ezen felül az L-alanin nevű aminosavat is tartalmazza. A máj, szükség esetén az L-alanint át tudja alakítani glükózzá, melyet a véráram szállít energiaforrásként az izmokhoz. Továbbá az L-alanin segítheti a pantoténsav (B5 vitamin) szintézist, amely szintén szükséges a protein-, zsír- és szénhidrát-anyagcsere folyamataiban.

  Végül, de nem utolsósorban, az Endurance BCAA+ tartalmaz még glutation (GSH) tripeptidet, amely tartalmazza az amino- és glutaminsavakat, a ciszteint és a glicint. A glutation az egyike a három olyan antioxidánsnak, amely kontrollálhatja a testmozgás- és a káros környezeti hatások során keletkező szabadgyökök mennyiségét. Az ORAC érték (szabadgyökmegkötő képesség) meghatározása során meghökkentően magas 12,000+ értéket mértek, tehát a glutation egy kétségtelenül erős antioxidáns, amely vitathatatlanul az egyik legfontosabb összetevő a komoly erőkifejtések során felszabaduló szabadgyökök elleni küzdelemben.

  2-4 kapszula az edzés előtt és azt követően. Hosszabb edzés esetén 1-2 szem bevehető minden órában.

  Értékelések:
  0 1 2 3 4
  5,00/5
  1 értékelés
  Szűrő:
  0 1 2 3 0 (0)
  0 1 2 0 1 (0)
  0 1 0 1 2 (0)
  0 0 1 2 3 (0)
  0 1 2 3 4
  (5/5
  1 of 1 felhasználó találta értékesnek a véleményed
  Hatásfok:0 1 2 3 4
  Íz:0 1 2 3 4

  Az aminosavat nem olyan régóta használom, talán 2 hónapja, inkább csak figyelem a hatást edzések alkalmával,hiszen azóta nem voltam versenyen. Mindig viszek magammal és ha kezdem érezni a fáradtság jeleit bekapok egyet. A hatás azonnal érezhető és lendületesebben haladok tovább. Bizonyossá vált számomra,hogy e nélkül nem megyek versenyre.

  Page: 1