Termékek keresése

Népszerű eladások

 • Hammer gél
  Hammer gél

  - Hipergyors energia akár 45-50 percig- Hozzáadott cukor mentes- Finom,...

  690 Ft‎

Legutóbbi értékelések

Nem is tudom,hogy miért vártam eddig a használatával????!Kellemesen csa...

2020. február 29., Szendrei-Szabó K
Verified Purchase

Mivel a napi edzéseim száma megemelkedett és az első futást éhgyomorr...

2020. február 21., Csereklei J
Verified Purchase

Szerintem a Hammer legjobb terméke. Ismerek olyan embert, aki nagyon súly...

2020. február 20., dr. Vizi A
Verified Purchase

Használati javaslatok

előtteközbenutána
   
MIKOR HASZNÁLD
1 óra2-3 óra3+ óra
    
IDŐTARTAM
 
 

Tissue Rejuvenator

8 900 Ft‎ (7 008 Ft‎ + ÁFA)

Kevesebb fájdalom, több kilométer

Bővebb leírás

Elérhetőség:
12 raktáron

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Értékelés:
 • 60 kapszula
 • 120 kapszula

 • Gyulladáscsökkentő hatást eredményezhet
 • Támogathatja az ízületek sértetlen állapotának és mozgékonyságának megőrzését
 • Segítheti a természetes szöveti regenerációt
 • Hozzájárulhat, hogy csökkenthető legyen a nem-szteroid gyulladáscsökkentő (NSAID) használatának mennyisége


A glükozamin-szulfát, amino-cukornak minősül, ami egy olyan szénhidráttípus, mely nem energiaforrás, hanem szöveteinket felépítő szerkezeti elem. Az egyik alap építőanyaga az ízületi porcoknak, szalagoknak és az inaknak. A glükozamin-szulfát jelentős szerepet játszhat a kollagén, porc, csont, bőr és a különböző ízületi folyadékok összetételében. Elősegítheti az ízületek könnyű, rugalmas mozgását, valamint enyhe gyulladáscsökkentőként is funkcionálhat.

A kondroitin-szulfát egy természetes összetevője a testben található különböző szöveteknek. Ugyanúgy, mint a glükozamin, úgy a kondroitin-szulfát is az egyik alapvetően fontos eleme a sérült porcok regenerálódásának. A kondoritin-szulfát egyik leghasznosabb képessége, hogy blokkolja azt az enzimaktivitást, amely lebontja a porcokat. Ez elősegítheti a gyulladás csökkentését és a porcok védelmét a további károsodásoktól. A kondroitin-szulfát elősegítheti az ízületek közötti optimális folyadékellátást, így azok ellenállóbbak lesznek a környezeti hatásokkal szemben.

A metil-szulfonil metán, ismertebb nevén MSM, a dimetil-szulfoxid (DMSO) egy metabolitja. Ez egy jól ismert oldószer, amelyet fájdalomcsillapítóként használnak, s amelynek gyulladáscsökkentő hatása is van. Az MSM, a kén egy organikus formája, amely szükséges az olyan szövetek megfelelő felépítéséhez és karbantartásához, mint például a bőr, a haj, a körmök, inak és a porcok.

A Tissue Rejuvenatorban található peptidek, bromelainok, amilázok. lipázok, cellulóz és fitázok enzimkeveréke nemcsak a termék összetevőinek felszívódásában segíthet, hanem hatékony gyulladácsökkentő hatást is kiválthat.

A boswellia serrata egy ayurvédikus gyógynövény, gyulladásgátló tulajdonságokkal. Az elsődleges hatóanyagok a triterpén savak, amelyek hasznosak lehetnek a fizikai terhelések által kiváltott légzési nehézségek enyhítésében.

Az ördögkarom egy dél-afrikai gyógynövény, amely úgynevezett iridoid glikozidokat tartalmaz, emiatt gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezhet. Az enyhe gyomorpanaszokban átmeneti enyhülést is hozhat.

A Yucca gyökeret gyakran ajánlják ideiglenes megoldásként az osteoarthritis és rheumatoid arthritis tüneteire. Nagy mennyiségben tartalmaz jótékony fitokémiai vegyületeket, amelyeket szaponinokként ismerünk, ezek gombaellenes és antibakteriális előnyöket is nyújthatnak.

A kurkuma (Curcuma longa), úgynevezett kurkumin anyagot tartalmaz, amely nem csak gyulladásgátló és antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, de biztosíthatja a máj helyes működésének támogatását is.

A quercetin egy vízben oldódó flavonoid, amely tipikusan a hagymában, az almában, a leveles zöldségekben és más hasonló élelmiszerekben is megtalálható. Mindemellett antioxidáns és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal is rendelkezhet.

A nem denaturált Type II Collagen (UC-II) egy szabadalmaztatott és széles körűen tanulmányozott összetevő, amelyet a csirke szegycsont-porcából állítanak elő. Az orális toleranciának nevezett komplex folyamaton keresztül, az UC-II együttműködhet az immunrendszerrel, és fokozhatja az ízületek mozgékonyságát és rugalmasságát.

Előnyök:

A kurkuma - a Tissue Rejuvenator egyik komponense - ami amellett, hogy erősen gyulladáscsökkentő hatású, jól ismert antioxidáns és antikarcinogén anyag.
Amennyiben szeretnéd megelőzni az ízületek és szövetek sérülését, vagy amikor már megsérültél, de nincs elegendő idő a felépülésre, akkor használd a Tissue Rejuvenatort!

Ez egy hatákony, kettős hatású termék, amely szervezetet olyan tápanyagokkal láthatja el, amelyek szükségesek lehetnek ahhoz, hogy elősegítsék a gyors szöveti regenerációt, miközben elősegíthetik a gyulladás és a fájdalom csökkentését anélkül, hogy túlzottan támaszkodni kellene a nem-szteroid gyulladáscsökkentőkre (NSAID). A többi termékünkhöz hasonlóan, a Tissue Rejuvenator is egy kombinált regeneráló és preventív termék.

 • 4 kapszula napi egyszer, vagy kétszer, a sérülés súlyosságától függően.
 • 1-2 kapszula egyszer, vagy kétszer naponta, amely segíthet a megelőzésben vagy a karbantartásban.
 • 1 kapszula minden 2-3 órában ultramaraton versenyeken sikeresen használható, mint egy alternatív formája a nem-szteroid gyulladáscsökkentőknek.


FONTOS MEGJEGYZÉS AZOK SZÁMÁRA, AKIK ALLERGIÁSAK A KAGYLÓFÉLÉKRE:
A legtöbb glükozamin tartalmú étrendkiegészítők – beleértve a Tissue Rejuvenatort is – kagylókból előállított glükozamin-szulfátot tartalmaz. Miután a glükozamin a kagylóhéjból kerül előállításra, de az allergén az állat testében található, így a Tissue Rejuvenator használata biztonságos lehet (A kulcsszó a lehet!) azok számára is, akik allergiásak a kagylófélékre.

Amennyiben kétséged van, akkor inkább ne használd! Ezt javasoljuk mindenkinek, aki allergiás a kagylófélékre. Mielőtt elkezded szedni a Tissue Rejuvenatort, vagy bármilyen más glükozamin-szulfátot tartalmazó kiegészítőt, konzultálj orvosoddal!
A kondroitin szulfát - amelyet a Tissue Rejuvenator tartalmaz -, cápaporcból származik.

Értékelések:
0 1 2 3 4
5,00/5
13 értékelés
Szűrő:
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
0 1 2 3 4
(5/5
0 of 0 felhasználó találta értékesnek a véleményed
Hatásfok: 0 1 2 3 4
Íz: 0 1 2 3 4

Szerintem a Hammer legjobb terméke. Ismerek olyan embert, aki nagyon súlyos reumathoid arthritisben szenvedett, szteroidokat kellett már alkalmazni nála. Elkezdte szedni a Tissue Rejuvenator-t és panaszmentes.

0 1 2 3 4
(5/5
1 of 1 felhasználó találta értékesnek a véleményed
Hatásfok: 0 1 2 3 4
Íz: 0 1 2 3 4

A Garmin WTF Buda versenyre való felkészülés során sajnos túlerőltettem a térdem, olyan szinten, hogy 3 km után éles fájdalom jelentkezett a térdemben bármennyire is kíméltem. A felfelé való lépcsőzés nehezemre esett. Korábban használtam már Hammer termékeket így tálaltam erre is. A verseny előtt egy héttel kezdtem szedni napi 4et, annyira segített, hogy el tudtam indulni a terep versenyen és a félmaraton utolsó 2 km-én éreztem minimális kellemetlenséget, a verseny után egy héttel minden fájdalom elmúlt , könnyed a lépcsőzés visszavettem napi 2 szemre. Ajánlani tudom annak aki ilyen problémával küzd.

0 1 2 3 4
(5/5
0 of 0 felhasználó találta értékesnek a véleményed
Hatásfok: 0 1 2 3 4
Íz: 0 1 2 3 4

Számomra nagyon bevált a gél. A gyomrom nagyon kényes, mostmár abban a korban vagyok, hogy bármitől felpuffad, görcsöl stb., de ez a gél tökéletes. Így már nem leszek rosszul a hosszabb versenyeknél.

0 1 2 3 4
(5/5
0 of 0 felhasználó találta értékesnek a véleményed
Hatásfok: 0 1 2 3 4
Íz: 0 1 2 3 4

A terméket egy barátom kérésére neki vásároltam, kimondottan ezt kérte, mert több cég többfajta termékénél sokkal jobbnak és hatásosabbnak tartja. A 120 darabos kiszerelés árban verhetetlen. Az előtte próbált termékekkel ellentétben ezzel semmilyen gyomorpanasza nem adódott.

0 1 2 3 4
(5/5
0 of 0 felhasználó találta értékesnek a véleményed
Hatásfok: 0 1 2 3 4
Íz: 0 1 2 3 4

A Tissue Rejuvenátor az konkrétan az orvostól mentett meg engem. Először tavaly, amikor nyáktömlő gyulladásom volt. Gondoltam kipróbálom.Hát bejött!!! Kicsit hosszadalmas volt a gyógyulás, ugyanis kicsit későn találtam rá erre a termékre. Idei évben is volt egy sérülésem a sarkamban. Nem volt számomra kérdés hogy mit szedek. Meg is rendeltem és 3 nap múlva elmúlt a fájdalom. Soha nem megyek futni el úgy hogy ne vigyek magammal Tissue-t, mert mikor leállok utána mindig bekapok 2 szemet.

Page: 1 2 3