Termékek keresése

Népszerű eladások

 • Hammer gél
  Hammer gél

  - Hipergyors energia akár 45-50 percig- Hozzáadott cukor mentes- Finom,...

  620 Ft‎

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • Tévhitek az Omega3-mal kapcsolatban
  Tévhitek az Omega3-mal kapcsolatban
  43 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Igaz az a megállapítás, hogy a hal vagy a halolaj kiegészítők fogyasztása növeli a prosztatarák kialakulásának kockázatát?  Egyáltalán nem, bár a média másképp kommunikál erről időnként. A tanulmány eredményeire vonatkozó információkra hivatkozva - amelyeket a Nemzeti Rákkutató Intézet 2013. júliusi számában jelentettek meg [1] - kijelentjük, hogy az omega-3 zsírsavak fogyasztása javítja az...

  Olvasd tovább ...
 • Kedves Sporttársaink!
  Kedves Sporttársaink!
  149 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Engedjétek meg, hogy megosszuk veletek azt a számunkra íródott levelet, melyet a Hammer Nutrition Központjából kaptunk, hiszen Ti is részesei vagytok a Hammer Nutrition Családnak.Ezúton mi is köszönetet szeretnénk mondani Nektek a bizalmatokért, és együttműködésetekért. Hálásak vagyunk, hogy a frissítésetekkel kapcsolatos szükségleteitekkel megbíztok minket, és hozzánk fordultok tanácsért.

  Olvasd tovább ...
 • Mi érted vagyunk!
  Mi érted vagyunk!
  210 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Miután 1988 nyarán befejeztem az első Amerikát átívelő versenyem (RAAM) (az összes hibám ellenére sikeresen), rájöttem, hogy ha újra meg szeretném ezt ismételni, vagy bármilyen más ultra távú versenyen részt akarok újra venni, szükségem lesz valamilyen tanácsadásra, nagyjából minden versennyel kapcsolatos témát illetően, hiszen a „javítandó dolgok” felsorolása elég hosszúra nyúlt. 

  Olvasd tovább ...
 • Ez az év legszebb időszaka... a Phytolean-nak!
  Ez az év legszebb időszaka... a Phytolean-nak!
  95 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A Halloweennel kezdődött az év legkényeztetőbb időszaka. Az otthoni finom ételekhez és az állandó partik frissítőikhez folyamatosan hozzáférünk. Az állandóan változó anyagcserén túl, a szezonon kívüli edzések csökkenésének köszönhetően elkerülhetetlenek a súlyingadozások. De mivel a kora tavaszi versenyekkel már megtelt a 2020-as naptár, az utolsó dolog amit szeretnék az az, hogy gyarapodjon a...

  Olvasd tovább ...
 • LSA kapszulák az alapvető májfunkciók ellátásához!
  LSA kapszulák az alapvető májfunkciók ellátásához!
  167 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Juss hozzá a májad által nyújtott specifikus előnyökhöz, hiszen a máj az egész szervezet védelmezője, akár egy erőd. Viszont ne feledd, ennek az erős szervnek is szüksége van karbantartásra. A sportolóknak nemcsak a mindennapi élet okozta oxidatív stressz veszélyével kell csak szembenézniük, hanem az edzések során keletkező nagy mennyiségű szabad gyökökkel és a gyors anyagcserével is....

  Olvasd tovább ...

All Reviews

126 Reviews -
0 1 2 3 4 (4,89/5)
Filter:
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
0 1 2 3 4
(4/5
0 of 0 people found the following review helpful
Hatásfok: 0 1 2 3 4
Íz: 0 1 2 3 4

Hammer gélhez vettem kiegészítőnek, így együtt egy jó páros. Vízzel hígitva szoktam kb 2-3 adagot bekeverni így elég könnyű menetközben a fogyasztása a géleknek. Nagy pozitívuma a kis zacsis gélekkel szemben, hogy környezetbarát megoldás és valljuk be ennek egyre nagyobb a létjogosultsága. Ajánlom a terméket.

0 1 2 3 4
(5/5
0 of 0 people found the following review helpful
Hatásfok: 0 1 2 3 4
Íz: 0 1 2 3 4

Már régebben használjuk a terméket. Legutóbb a siófoki KH Mozdulj maratonon használtam 2 napos 3 részletes maratonfutáshoz, de intenzívebb és minden 2-3 óránál hosszabb futás után is használjuk. Siófokon is tökéletesen működött. Az utolsó félmaratoni futásra is teljesen feltöltve álltam oda. Köszi!! :-)

0 1 2 3 4
(5/5
1 of 1 people found the following review helpful
Hatásfok: 0 1 2 3 4
Íz: 0 1 2 3 4

Felvezetésként elmodom, hogy nem vagyok óriás futó. Heti 2-3 alkalommal, vegyesen terep és sík. Távolságban jórészt 10 km feletti távok. Az izomláz, regeneráció kitolódása folyamatosan problémát okozott.Ajánlásra próbáltam ki a Fizz, a Recovery Vegant és az Endurolytes extreme kapszulát. Korábban már összetevők kipróbálásánál a gyomrom nem bírta a “terhelést”. Ennél a terméknél már első alkalommal sem volt probléma. Viszont amíg kitaláltam, hogy milyen beviteli arány és időintervallum a legjobb számomra, az a egyedi kiszerelésben kapható adagok esetén sikerült megtalálni. A három termék együttes használata eredményezte végül azt, hogy a korábbi izomfáradságokon jóval hamarabb túlesem. Nekem az egy órával a futás előtti Endurolytes, majd minden 40 percben 1-1 közben, frissítőkét közben a Fizz, majd max 1 órával a mozgás után a Recovery Vegan ami bejött. Ebben a leosztásban. Közben szoktam még hosszabb esetén még zselét. A lányom táncol, neki egyedül a Recovery Vegan volt megfelelő a mozgás utáni regenerációhoz. Hiába! Minden szervezet máshogy reagál. Meg az is lehet, hogy mivel jóval fiatalabb a szervezete, neki ez is elég. Én 48 vagyok, ő 22. Mindenkinek ajánlom a termékeket, de előtte a kisebb kiszereléssel próbálja ki neki mi és mennyi a jó. Utána a nagyobb kiszerelések tényleg verhetetlenek árban. Ízre nekem a citrusos dolgok jöttek be eddig. A Fizz esetén a Cola ízesítésű, bár abban van coffein is. Sztem a kapszula tartó mérete picit túlzott. Nagyon “kotyog” benne a pár kapszula. Célszerű lenne egy mérettel kisebb, amibe mondjuk max 5 db fér. Hordozni, elhelyezni is könnyebb a ruhába, vagy onnan kivenni.

0 1 2 3 4
(5/5
0 of 0 people found the following review helpful
Hatásfok: 0 1 2 3 4
Íz: 0 1 2 3 4

Felvezetésként elmodom, hogy nem vagyok óriás futó. Heti 2-3 alkalommal, vegyesen terep és sík. Távolságban jórészt 10 km feletti távok. Az izomláz, regeneráció kitolódása folyamatosan problémát okozott.Ajánlásra próbáltam ki a Fizz, a Recovery Vegant és az Endurolytes extreme kapszulát. Korábban már összetevők kipróbálásánál a gyomrom nem bírta a “terhelést”. Ennél a terméknél már első alkalommal sem volt probléma. Viszont amíg kitaláltam, hogy milyen beviteli arány és időintervallum a legjobb számomra, az a egyedi kiszerelésben kapható adagok esetén sikerült megtalálni. A három termék együttes használata eredményezte végül azt, hogy a korábbi izomfáradságokon jóval hamarabb túlesem. Nekem az egy órával a futás előtti Endurolytes, majd minden 40 percben 1-1 közben, frissítőkét közben a Fizz, majd max 1 órával a mozgás után a Recovery Vegan ami bejött. Ebben a leosztásban. Közben szoktam még hosszabb esetén még zselét. A lányom táncol, neki egyedül a Recovery Vegan volt megfelelő a mozgás utáni regenerációhoz. Hiába! Minden szervezet máshogy reagál. Meg az is lehet, hogy mivel jóval fiatalabb a szervezete, neki ez is elég. Én 48 vagyok, ő 22. Mindenkinek ajánlom a termékeket, de előtte a kisebb kiszereléssel próbálja ki neki mi és mennyi a jó. Utána a nagyobb kiszerelések tényleg verhetetlenek árban. Ízre nekem a citrusos dolgok jöttek be eddig. A Fizz esetén a Cola ízesítésű, bár abban van coffein is. Nekem azért íz intenzitásában még van hiányérzetem.

0 1 2 3 4
(5/5
0 of 0 people found the following review helpful
Hatásfok: 0 1 2 3 4
Íz: 0 1 2 3 4

Jópár fajta zselét kipróbáltam már, de ízben és hatásban a Hammer vált be a legjobban. A Vaníliás zselé a kedvencem, de a banános és mogyorókrémes is lecsúszik néha ☺️

0 1 2 3 4
(5/5
0 of 0 people found the following review helpful
Hatásfok: 0 1 2 3 4
Íz: 0 1 2 3 4

A Garmin WTF Buda versenyre való felkészülés során sajnos túlerőltettem a térdem, olyan szinten, hogy 3 km után éles fájdalom jelentkezett a térdemben bármennyire is kíméltem. A felfelé való lépcsőzés nehezemre esett. Korábban használtam már Hammer termékeket így tálaltam erre is. A verseny előtt egy héttel kezdtem szedni napi 4et, annyira segített, hogy el tudtam indulni a terep versenyen és a félmaraton utolsó 2 km-én éreztem minimális kellemetlenséget, a verseny után egy héttel minden fájdalom elmúlt , könnyed a lépcsőzés visszavettem napi 2 szemre. Ajánlani tudom annak aki ilyen problémával küzd.

0 1 2 3 4
(5/5
0 of 0 people found the following review helpful
Hatásfok: 0 1 2 3 4
Íz: 0 1 2 3 4

Az első olyan termék amitől nem görcsölt a gyomrom,nem puffadtam,nem volt hasmenés.45 percenként vittem be egy adagot.Az almás fahéjas a kedvencem.Bekerve még nem próbáltam.

0 1 2 3 4
(5/5
0 of 0 people found the following review helpful
Hatásfok: 0 1 2 3 4
Íz: 0 1 2 3 4

Old Lake Man középtávú triatlon versenyen használtam először versenyhelyzetben. Az íze szerintem finom és energiával is bőven ellátott. 30-40 percenként vittem be egy adatog.

0 1 2 3 4
(5/5
0 of 0 people found the following review helpful
Hatásfok: 0 1 2 3 4
Íz: 0 1 2 3 4

Már hosszabb ideje használom a versenyek és az edzéseim alkalmával a terméket! Előtte sok gyártó termékét próbáltam már és mindíg voltak gyomor panaszaim. Mióta Hammert használok teljesen rendben van a hasam és a hatékonyságom is növekedést mutat. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

0 1 2 3 4
(5/5
0 of 0 people found the following review helpful
Hatásfok: 0 1 2 3 4
Íz: 0 1 2 3 4

Több éve használom az első termék volt ami bebizonyította, hogy a Hammer márka más, mint a többi!
Remek ízek! Nincs émelygős cukor íz! Barátságos viszonyban van a gyomorral.
Általában 4:1 arányban (4gél, 1 adag víz) keverve viszem magammal a kisflaskában.
Több, sikeres versenyem előtt, közben Hammer Gélt ittam. Próbáljátok ki! Nekem bevált!

Page: 1 2 3 4 5