Használati javaslatok

előtteközbenutána
   
MIKOR HASZNÁLD

Whey Protein

16 900 Ft‎ (13 307 Ft‎ + ÁFA)

100% tisztaságú izolátum, dúsító anyagok nélkül

Bővebb leírás

Egységár:
  / adag
Elérhetőség:
53 raktáron

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Értékelés:
  • 1 adag
  • 24 adag

Leírás

  • fenntartja a vázizom minőségét és regenerálhatja azt
  • kiválóan biztosíthatja az immunrendszer támogatását
  • minimálisra csökkentheti az erőkifejtés utáni esetleges gyulladást
  • glutaminnal dúsított, hogy elősegíthesse a regenerálódást

 

A Whey Protein dopping mentességét a Informed Sport tanúsítja.

A vázizomzat karbantartása, javítása és növekedése ugyanolyan fontos az edzéseid során, mint az energia-bevitel. Emiatt, a komoly állóképességi sportolóknak jelentős mennyiségű fehérjére van szükségük, amely messze meghaladja egy normál felnőtt javasolt napi beviteli mennyiségét. Egy alacsony minőségű fehérje meghosszabbítjhatja a regenerációs időt, izomgyengeséget okozhat és gyengítheti az immunrendszert is. A hosszan tartó fehérjehiány semlegesíti az edzések jótékony hatását, és a fejlődés helyett könnyebben leszel fáradt, levert, vérszegény és esetleg még súlyosabb betegségekre is hajlamosabb leszel. A túledzettségben szenvedő sportolók is általában fehérjehiánnyal küzdenek.

A Hammer Whey kielégíti az edzés utáni fehérje szükségletet, hozzáadott cukor, adalékanyagok, mesterséges édesítőszerek vagy más megkérdőjelezhető szükségességű tápanyagok nélkül.

Miért a Hammer Whey-t használd a regenerálódáshoz?

A Hammer Whey (tejsavó fehérje) stabil alapot nyújt a gyors regeneráció támogatásához. Semmi más nem segíti jobban az edzések és a versenyek közti vázizom reszintézist és az optimális immunrendszeri működést, mint a tejsavó fehérje. Ez a biológiailag legjobban hasznosuló fehérje formula az esszenciális aminosavak legnagyobb százalékát is tartalmazza. Ezen kívül, az esszenciális aminosav komponens 25%-a – amely az izomszövetek újjáépítését segíti elő –, a három legfontosabb aminosavból származik. Ezek az elágazó láncú aminosavak (BCAA) a leucin, az izoleucin és a valin.

Minden adagolókanál Hammer Whey tartalmaz egy nagy mennyiségű, 6 grammnyi glutamint, így még inkább elősegítheti az izmok újraépítését és az immunrendszer erősítését. Továbbá, a Hammer Whey gazdag két másik igen kedvező hatású aminosavban is, a metioninban és a ciszteinben. Ez a két tápanyag serkentheti a szervezet természetes glutation termelését, amely a szervezet egyik legerősebb antioxidánsa. Az állóképességi edzés, fokozza a szabadgyök-termelést, így az állóképességi sportolóknak extra antioxidáns védelemre van szükségük. A glutation, ezen kívül támogatja az immunrendszert és a májfunkciókat is.

Quadripeptidekként ismert rövid, négy aminosavból álló lánc képezi a tejsavó fehérje másik kulcsfontosságú összetevőjét. Quadripeptideknek fájdalomcsillapító hatásuk van, amely segíthet az intenzív edzés, vagy a teljes verseny után a fájdalom enyhítésében.

Egy másik fontos szempont, amikor tejsavó fehérjét választasz, hogy tejsavó fehérje izolátumot válassz, ne pedig tejsavó fehérje koncentrátumot. A tejsavó fehérje izolátum gyakorlatilag laktóz- és zsírmentes, így sok laktózérzékeny ember is használhatja, mert alig tartalmaz laktózt. Továbbá, a tejsavó izolátum egy stabil 90-97%-os fehérjét tartalmaz, míg ugyanannyi tejsavó koncentrátum fehérje tartalma, csak 70-80%. Egyszerűen fogalmazva, tejsavó fehérje izolátum egy tisztább fehérje és a legjobb fehérje, amelyet edzés után fogyaszthatsz, emiatt a Hammer Whey csak tejsavó izolátumot tartalmaz.

Az, hogy milyen jól teljesítesz holnap, attól függ, milyen gyorsan regenerálódsz ma. A regenerációs folyamatok alatt, a szervezet erősödik és egyre edzettebb lesz. Az edzések roncsolják az izomszövetet, fehasználják az energiaraktárokat és igénybe veszik az immunrendszert. A regeneráció során ezek újraépülnek, ha megfelelő a tápanyag beviteled és ésszerű edzésprogrammal rendelkezel. Újraépülés kezdődik a pihenés és feltöltődés fázisában, amikor a szervezet reagál az edzés okozta stresszre, emiatt érzékelheted a későbbi teljesítményjavulást. Intelligens sportolók, követik a siker receptjét: olyan hatékonyan regenerálódj, ahogy edzel. A Hammer Whey egyik legfontosabb eleme a kiemelkedő helyreállítás.

A Hammer Whey a következő finom ízekben érhető el: Csokoládé, Eper, Vanília és ízesítetlen.

A fehérje-kiegészítés elengedhetetlen minden keményen edző sportoló számára a fenntartás, a fejlődés és az izomtömeg növelése érdekében. A Hammer Whey ideális lehet immunrendszer támogatására, edzések és versenyek között a regenerálódás javítása érdekében és segít pótolni a szükséges napi fehérjemennyiséget.

A Hammer Whey a legkönnyebben beépülő fehérje az összes közül és tele van rengeteg, a természetben is előforduló, elágazó láncú aminosavval. A Hammer Whey nagy mennyiségű, egyéb regeneráció- specifikus aminosavakat és glutamint is tartalmaz az immunrendszer támogatására. A Hammer Whey 100% tejsavó izolátum, így még több valódi fehérjét és kevesebb laktózt és zsírt tartalmaz adagonként, mint ahogy az gyakran a koncentrált formában megtalálható.

Komoly állóképességi sportolóknak a fehérje követelménye jóval magasabb egy átlagos felnőtt ajánlott napi bevitelénél, úgyhogy győződj meg róla, hogy mindig legyen kéznél a Hammer Whey.

Extra előnyök:

Kizárólag 100% denaturálatlan (nem hő kezelt) tejsavó izolátumot tartalmaz, amely gyakorlatilag laktóz és zsírmentes, de gazdag immunfokozó béta-lactalbuminokban és alfa-lactalbuminokban. Biztosak vagyunk benne, hogy nem találsz grammra vonatkoztatva jobb értékű és jobb minőségű fehérjét, különösen, ha összehasonlítod a Hammer Whey-ben levő tejsavó fehérje izolátumot az olcsóbb tejsavó koncentrátumokkal, amelyek legtöbbje csak 70-85% tényleges fehérjét és nagyobb mennyiségű zsírt és laktózt tartalmaz.

Vizsgálataink megállapították, hogy az állóképességi sportolók ajánlott napi szükséglete, legalább fél gramm fehérje, 0,45 testtömeg-kilogrammonként.

97,9% laktózmentes, glutaminnal megerősített tejsavó fehérje. Edzéseidet/versenyeidet követően azonnal fogyaszd a legjobb regeneráció érdekében, vagy készítsd el magadnak, mint egy Étkezést Helyettesítő Terméket (MRP). Nézd meg alábbi táblázatot és határozd meg a napi fehérjebevitel-szükségletedet.

• DIY Recoverite # 1

Keverjünk el 1,25 adagolókanál Ízesítetlen Hammer Whey-t és 3 adag Hammer Gélt, 118-237 ml vízzel.

Ez a keverési arány, akár 370 kalóriát is tartalmazhat, amely 22,5 gramm fehérjéből és legfeljebb 66 gramm szénhidrátból áll (a mennyiség változhat attól függően, hogy melyik ízesítésű Hammer Gélt választotta.)

• DIY Recoverite # 2

Keverjünk el 1.5 adagolókanál Ízesítetlen Hammer Whey-t és 3 adagolókanál HEED-et, 118-237 ml vízzel.

Ez a keverési arány 420 kalóriát biztosít, amely 27 g fehérjét és 78 gramm szénhidrátot tartalmaz.

• HGH Booster

Annak érdekében, hogy stresszhelyzetben és/vagy magas intenzitású sporttevékenység esetén egy erős immunrendszer támogatást kaphass, valamint hogy biztonságosan emelhesd a HGH (Human Growth Hormone) szinted (akár 400%!), keverj el 1 adagolókanál Hammer Whey-t, 118-177ml sima vízzel (szénhidrátok nélkül) és fogyaszd el minimum 30 perccel lefekvés előtt.

Megjegyzés:

A tejsavó fehérje nem fogyasztható közvetlenül az edzést megelőzően, vagy közben, miután a hozzáadott glutamin hajlamos ammóniát termelni, amely elsődleges oka a korai izomfáradtságnak.
 

Edzést megelőző, vagy közbeni fehérje-kiegészítésnek, a Hammer Szóját, a Perpetuem-et, vagy Sustained Energy-t ajánljuk.

Napi fehérje-beviteli táblázat:

Mennyi fehérjére van szüksége egy állóképességi sportolónak? Számos tanulmány igazolta, hogy az állóképességi sportolóknak a kemény edzések miatt, több fehérjére van szüksége, mint a szabadidős sportot űzőknek. Ez a táblázat elegendő segítséget nyújt abban, hogy naponta, a különböző forrásokból mennyi fehérjét érdemes fogyasztanod. További információk az Állóképességi Sportolók Útmutatója a Sikerhez anyagunkban találhatók.

Testtömeg kg

Versenyszezonon kívülés/vagy könnyű edzés *

Versenyszezon és/vagyhosszú edzés *

45-50

64-70g

77-85g

51-53

71-75g

86-92g

54-59

76-83g

93-100g

60-62

84-88g

101-107g

63-68

89-95g

108-116g

69-71

96-101g

117-123g

72-77

102-108g

124-131g

78-80

109-114g

132-138g

81-86

115-121g

139-147g

87-90

122-126g

148-154g

91-95

127-134g

155-162g

96-99

135-139g

163-169g

100-104

140-146g

170-178g

105-108

147-152g

179-184g

109-113

153-159g

185-193g

* A napi szükséglet meghatározásához, minden adag grammban van feltüntetve.

Hozzávalók lebontása:

Tejsavófehérje-izolátum – Biológiailag a leginkább hasznosítható fehérjeforrás, valamint kiváló aminosav forrás is, mivel tartalmazza azt a 9 szükséges aminosavat (EAA), amit a szervezetünk önmagától nem tud előállítani, és ezáltal étkezéssel lehet csak bevinni. Mindemellett a tejsavófehérje magas arányban tartalmazza azokat az elágazóláncú-aminosavakat (BCAA), amelyek segítenek a szövetek regenerációjában és támogatják az immunrendszert. Mindemellett a tejsavófehérje-izolátum segít a gyulladáscsökkentésben. A Hammer Nutrition tejsavófehérje-izolátuma fűvel etetett tehenekből származik, fehérjetartalma körülbelül 90%-os, illetve 99%-ban laktózmentes.

L-glutamin – ez az izmokban a leginkább előforduló aminosav, amely szerepet játszik az izomszövet regenerálásában és újjáépítésében – azonban edzés alatt a test L-glutamin tartalékai felemésztődnek. Ezért rendkívül fontos a pótlása. Szerepe van a glikogén szintézisben (szénhidrát tárolásban), és – többek között – az izomszövet újjáépítésében. Továbbá elősegíti a növekedési hormon felszabadulását, ami kulcsfontosságú szerepet játszik a bél- és az immunrendszer egészségében. Megjegyzés: kutatások kimutatták, hogy az alacsony L-glutamin szint kapcsolatban áll a túledzettség szindróma kialakulásával.

Stevia – Ez egy természetes, kalóriamentes édesítő, amely a Dél- és Közép-Amerikában őshonos jázminpakóca (stevia rebaudiana) leveleiből származik. Nem befolyásolja a vércukorszintet, és nem járul hozzá a fogszuvasodáshoz.

Aminosav tartalom:
Az egyes aminosavak mennyisége milligrammban (mg) van

ÖSSZES aminosav = 15 gramm / 15 000 mg
Alanin ------------------------------- 710
Arginin ------------------------------ 371,25
Aszparaginsav --------------------- 1540
Cisztin ------------------------------ 316,875
Glutaminsav ----------------------- 2511,25
A glutamin -------------------------- 714,375
A glicin ------------------------------ 281,25
Hisztidin ----------------------------- 253,125
Izoleucin ---------------------------- 806,875
Leucin ------------------------------ 1520
Lizin ------------------------------- 1304,375
Metionin ---------------------------- 374,375
Fenilalanin ------------------------- 388,75
Proline ----------------------------- 776,875
Szerin ------------------------------ 743,125
Treonin ---------------------------- 1010
Triptofán --------------------------- 221,875
Tirozin ----------------------------- 398,75
Valin ------------------------------- 756,875

Esszenciális aminosavak = leucin **, izoleucin **, valin **, metionin, hisztidin, lizin, fenilalanin, treonin, triptofán

** az elágazó láncú aminosavakat (BCAA) jelöli

Vedd figyelembe, hogy 6000 mg glutamint adunk hozzá minden Hammer Whey Protein adagjához.

Fent találod a további képeknél!

Értékelések:
0 1 2 3 4
0/5
0 értékelés
Szűrő:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)