Termékek keresése

Leértékelések

Népszerű eladások

 • Hammer gél
  Hammer gél

  - Hipergyors energia akár 45-50 percig- Hozzáadott cukor...

  620 Ft‎

Legutóbbi értékelések

Mostanában kezdtem el kipróbálni a géleket és valóban nem volt semmi ...

2019. július 13., Szilvia V
Verified Purchase

A géleket hosszú futások (20-30 km) alkalmával használtam. Korábban t...

2019. július 13., Kecskés Tamás
Verified Purchase

Már kb 2 éve használjuk a hosszabb futásokhoz, és 2 féltávú IM-en i...

2019. július 12., Farkas Á
Verified Purchase

Mindennapi vitamin csomag


7 480 Ft‎

-15%

8 800 Ft‎


 • 120 kapszula


18 615 Ft‎

-15%

21 900 Ft‎9 095 Ft‎

-15%

10 700 Ft‎


35 190 Ft‎

-6 210 Ft‎

41 400 Ft‎

Csomag tartalma

 • Biztosíthatja a sportolók megfelelő egészségi állapotát és teljesítőképességét
 • Kiemelkedő energiaszintet biztosíthat nem csak az edzések/versenyek során
 • Elősegítheti az eredményesebb emésztést
 • Betöltheti a tápanyagbevitelükben fellelhető hiányosságokat

  • Gluténmentes
   • Laktózmentes
    • Szintetikus összetevőktől mentes
     • Adalékanyagoktól mentes
      • Vegánok is fogyaszthatják

      Bár minden embernek – a sportolóknak pedig kiemelkedően– törekednie kellene az egészséges és kiegyensúlyozott étrendre, mégis kevesen fordítanak erre elegendő hangsúlyt. Mindemellett, ma már táplálékaink akár 90%-ából is hiányoznak azok a tápanyagok, amelyeket pár évtizeddel ezelőtt még tartalmaztak. Az olyan tanácsok, mint „az összes, a szervezeted számára szükséges tápanyagot a táplálkozásod során magadhoz veheted” mára érvénytelenek lettek és a multivitaminok, valamint az ásványi anyagok tudatos pótlása létfontosságúvá vált. Éppen ezért alkottuk meg számodra a Premium Insurance Caps csúcsminőségű étrendkiegészítőt. A legmagasabb minőségű vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazza nem csupán a minimálisan ajánlott napi mennyiségben, hanem az Optimális Napi Bevitel (Optimum Daily Intake, ODI) értékeinek megfelelően. A Premium Insurance Caps megadhatja az alapot a megfelelően értékes táplálkozáshoz, így áthidalhatja azt a szakadékot, a sportolóknak ajánlott és a valóban elfogyasztott táplálék minősége között van.

      Funkciók:

      • megfelelően hasznosuló mennyiség kalciumból és magnéziumból
      • kapszulánként 50 mg kiemelkedően hatékony flavonoid, quercetin
      • kiemelkedően hasznosuló aminosav-kelát ásványok
      • többfunkciós emésztőenzimek a tápanyagok maximális felszívódásáért
      • növényi eredetű

      Előnyök

      A Premium Insurance Caps a legkiválóbb B-komplex vitaminokat tartalmazza, amik egyébként a stressz csökkentésére is alkalmasak lehetnek, így teljesen szükségtelen további étrendkiegészítés.

      Két kiszerelésben kapható

      Nagyszerű termékünket 210 db-os és 120 darabos kiszerelésben érheted el, melyekhez a kapszulatartót ajándékba adjuk. A praktikus kapszulatartó jelentősen megkönnyíti az adagolást a nem előre csomagolt kapszulák alkalmazásánál.

      Azoknak a vásárlóinknak, akik még újak a Hammer Nutrition étrendkiegészítők világában és ki szeretnék próbálni ezt a multivitaminokban és ásványi anyagokban gazdag terméket, kezdésnek, a 120 darabos kiszerelés a legmegfelelőbb. Amennyiben a napi 7 kapszula szedését választja, akkor 17 napig, ha pedig a napi 4 kapszula mellett dönt, akkor ez a mennyiség az egész hónapra elegendő lesz. Azoknak pedig, akik a nagyobb, 210 kapszulás változatát választják - a szedéstől függően - egy hónapig vagy hosszabb időtartamig is kitart, ráadásul ez sokkal környezetbarátabb megoldás is.

      Megjegyzés:

      Használja naponta a Race Cups Supreme éss a Mito Caps termékkel együtt a maximális hatás érdekében!

      Használati utasítás:

      Átfogó táplálkozási alap a kiváló egészség, és a kemény edzések, versenyek alatt valamint a mindennapi jó közérzetért.

      Olvassa el figyelmesen!

      Edzés nélküli napokon

      2 óra alatti edzés esetén

      2 óránál több edzés esetén

       

      20 év alatti sportolók

      VAGY

      68 kiló alatti sportolók

      4-7 kapszula naponta, felosztva, étkezéssel egybekötve

      - 4 kapszula edzés után Recoverite-al vagy étellel

      - 3 kapszula más időben, napközben, étkezéssel egybekötve

      - 4-7 kapszula (az edzés hosszúságától/intenzitásától függően) edzés után Recoverite-al vagy étellel

      - 3 kapszula más időben, napközben, étkezéssel egybekötve

      68 kiló feletti sportolók

      4-7 kapszula naponta, felosztva, étkezéssel egybekötve

      - 4 kapszula edzés után Recoverite-al vagy étellel

      - 3 kapszula más időben, napközben, étkezéssel egybekötve

      - 7 kapszula edzés után Recoverite-al vagy étellel

      - 7 kapszula (két dózisban) más időben, étkezéssel egybekötve

       

      Adagolás gyermekek számára:

      Dr. Bill Misner tanácsa szerint 9-11 kilónként egy Premium Insurance Caps szedése javasolt naponta. Mindemellett azt tanácsolja, hogy „A napi dózist egyenletesen elosztva, lehetőleg hússal együtt fogyasszák el a legjobb hatás érdekében.”

      Megjegyzés:

      Kiváló hatékonyságú vitaminok, aminosav-ásványianyag komplexek, az antioxidánsoknak széles skálája, emésztő enzimek és további számos kiegészítő egyetlen formulában a legideálisabb arányban. Ha összehasonlítod termékünk összetevőit az általad eddig haznált étrendkiegészítőkkel, lehetséges, hogy rájössz a legtöbbjük feleslegesnek bizonyul a Premium Insurance Caps használata mellett.

      Ezt a terméket nem szükséges és nem is ajánlott edzés előtt alkalmazni, kivéve ha minimum 3 óra telik el a beszedés és az edzés között. A Premium Insurance Caps szedését közvetlenül edzés után ajánljuk Recovite-al együtt, mivel a test leginkább ekkor fogékony a táplálékbevitelre. A termék összetevői segíthetik visszatölteni az edzés közben kimerült vitamin- és ásványianyag-raktárakat, az antioxidánsok pedig segíthetik semlegesíteni a szabadgyököket az izomláz csökkentésének érdekében.

      ÖsszetevőkCalcium-aminosav-kelát, magnézium-aminosav-kelát, calcium-aszkorbát, citrus bioflavonoidok, E-vitamin-szukcinát, kvercetin, Kálium-aminosav-kelát, tiamin, Calcium-pantotenát, riboflavin, inositol, betain, para-amino-benzoé-sav, niacinamid, piridoxin-foszfát, foszfatidilkolin, mangán-aminosav-kelát, cink-aminosav-kelát, szelén-aminosav-kelát, foszfatidilszerin, bór-aminosav-kelát, béta-karotin 20 %, bromelain, papain, pepszin, alga (kelp), biotin 1%, metilkobalamin, proteáz, réz-aminosav-kelát, D3-vitamin, bioperine™, amiláz, glükoamiláz, lipáz, celluláz, fitáz, maltáz, szukráz, króm-aminosav-kelát, folát, növényi alapú sztearinsav, kapszulahéj: növényi cellulóz

      Figyelmeztetés: A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!  A terméket kisgyermek elől elzárva kell tárolni!

      Minőségét megőrzi (nap/hó/év): lásd a csomagolás alján lévő (MFG) időpontól számított 4 évig.

      Tárolási feltételek: 5°c és 30°c közötti hőmérsékleten, közvetlen hőtől, napfénytől és nedvességtől védve! Ne használja, ha a biztonsági védőfólia sérült vagy hiányzik. Felnyitás után maximum 6 hónapon belül fogyassza el.

      • csökkentheti az izomfáradtságot
      • erősen növelheti az energiaszintet és az állóképességet
      • fokozhatja a terheléssel szembeni ellenállóképességet
      • gyorsabb regenerálódást eredményezhet

      • Gluténmentes
      • Laktózmentes
      • Szintetikus összetevőktől mentes
      • Adalékanyagoktól mentes
      • Vegánok is fogyaszthatják

      Amennyiben még nem használod a Race Caps Supreme kapszulákat az edzések és versenyek alkalmával, egyszerűen nem hozod ki magadból a maximumot. Számos fontos alapvető összetevőt tartalmaz, mint a koenzim Q10 (CoQ10) és idebenone, amelyek elengedhetetlenek a táplálékból és oxigén-felvételből származó megfelelő mennyiségű energia előállításához. Edzés vagy verseny során a szervezet nagyon gyorsan felhasználja ezeket a fontos tápanyagokat. A Race Caps Supreme folyamatos szedése olyan, mintha gyújtógyertyákat helyeznél a testedbe. Biztosíthatja az egyenletes és hatékony energiatermelést, továbbá a koenzim Q10 és az idebenone – csakúgy, mint a Race Caps Supreme többi hozzávalója – nagyszerű antioxidáns és kulcsfontosságú tápanyagokat biztosíthat az érrendszer egészségének szempontjából. A szakértők szerint az idebenone anti-aging hatással is rendelkezik, talán ez a legfontosabb felfedezés a hatásával kapcsolatban. Míg más gyártók nem túl eredményesen kínálják az étrendkiegészítőket az állóképesség növelésére, addig - a piacon egyedülállóan - a Race Caps Supreme egy biztonságos, átfogó és hatékony megoldást kínálhat az energiaszint és az erőnlét növelésére, valamint a gyorsabb regenerálódásra. Amennyiben csak egyetlen táplálékkiegészítőre szeretnél beruházni, akkor az a Race Caps Supreme legyen!

      Megjegyzés:

      A sportoló állóképességének növekedése, az általános egészségi- és anti-aging hatások a Race Caps Supreme folyamatos, ajánlott napi szedésével fokozódhatnak. Még nagyobb és erősebb hatékonyság érdekében ajánljuk a Mito Caps-szel együtt szedni.

      A Bioperine a Sabinsa Corp védjegye.

      A leghatásosabb legális szer, hogy növeld az edzéseid hatékonyságát és javíts a versenyeredményeiden. Az energiaszinted és az állóképességed is jelentősen növekedhet, míg a kemény edzések utáni regenerálódási idő pedig jelentősen lecsökkenhet. Segítheti fenntartani az erős immunrendszert és támogathatja az általános egészségi állapotot és a jó közérzetet.

      2 óra alatti edzés esetén2 órát meghaladó edzés esetén Edzés nélküli napok

      20 év alatti sportolók 

      VAGY
      sportolók 68 kiló alatt

      Napi egy kapszula étkezéssel egybekötve- 1 kapszula 30-90 perccel az edzést megelőzően (étellel vagy a nélkül)

      - Egy kapszula edzés után Recoverite-el vagy étkezéssel egybekötve.
      - 1 kapszula minimum 30-90 perccel edzés előtt (étellel vagy a nélkül)
      - 1 kapszula per óra, ha az edzés meghaladja a 2 órát.
      - Egy kapszula edzés után Recoverite-el vagy étkezéssel egybekötve

      Sportolók 68 kiló fölött

      Napi kétszer egy kapszula, étkezéssel egybekötve- 1 kapszula 30-90 perccel az edzést megelőzően (étellel vagy a nélkül)

      - Egy kapszula edzés után Recoverite-el vagy étkezéssel egybekötve
      - 2 kapszula minimum 30-90 perccel edzés előtt (étellel vagy a nélkül)
      - 1-2 kapszula per óra, ha az edzés meghaladja a 2 órát.
      - 1-2 kapszula edzés után Recoverite-el vagy étkezéssel egybekötve.


      Összetevők
      Betain TMG (trimetilglicin), E-vitamin szukcinát, Calcium-kelát, Magnézium-kelát, inozin, Q10 koenzim, idebenone, kálium-glicerol, kálium-kelát, alfa-ketoglutarát, emulgeálószer: stabilizált rizs korpa, Biopiperin™, amiláz, celluláz, glükoamiláz, szukráz, lipáz, fitáz, proteáz, maltáz, kapszulahéj: növényi cellulóz

      Figyelmeztetés: A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!  A terméket kisgyermek elől elzárva kell tárolni!

      Minőségét megőrzi (nap/hó/év): lásd a csomagolás alján lévő (MFG) időpontól számított 4 évig.

      Tárolási feltételek: 5°c és 30°c közötti hőmérsékleten, közvetlen hőtől, napfénytől és nedvességtől védve! Ne használja, ha a biztonsági védőfólia sérült vagy hiányzik. Felnyitás után maximum 6 hónapon belül fogyassza el.

      • javulhat az energiatermelés
      • javíthatja a zsíranyagcserét
      • kiváló antioxidáns erőforrás lehet
      • potenciálisan növelheti az élettartamot
      • Gluténmentes
      • Laktózmentes
      • Szintetikus összetevőktől mentes
      • Adalékanyagoktól mentes
      • Vegánok is fogyaszthatják


      A liposavat (a preferált „r” izomer formulát használjuk a Mito Caps előállításakor), gyakran nevezik „univerzális antioxidánsnak” is, mert a többi antioxidánssal ellentétben ez egyaránt semlegesítheti a vízben és a zsírban oldódó szabadgyököket.

      Sportolóként mit tettél a mitokondriumok helyes működése érdekében? Az egyedülálló Mito Caps formula, - amely egyébként a sejtfiziológia izgalmas kutatási eredményeinek felhasználásával készült - segíti a mitokondriumokat (amik sejtjeidben több ezer energiatermelő „kemenceként" funkcionálnak), melyek így eredményesebben működnek és egészségesebb maradnak. Egy táplálkozási szakértőt idézve: „Minél jobban megnöveled a mitokondriumok élettartamát és biztosítod egészégüket, annál tovább élhetsz és az állóképességi versenyeken is jelentősen jobb teljesítményekre lehetsz képes. Általában azok a sportolók teljesítenek a legjobban, akiknek a legegészségesebbek és legjobban működnek a mitokondrium sejtszervecskéi.” Az üzenet lényege, hogy ha vigyázol a mitokondrium megfelelő funkcionális működésére, akkor ők is vigyázhatnak majd Rád. Köszönhetően a formulában található különböző ásványianyagoknak, további rendkívüli előnyöket is élvezhetsz, hiszen hatékonyan segíthetik az agy egészséges működését is.

      Megjegyzés:

      A maximális eredmény érdekében, használd naponta a Race Caps Supreme és a Premium Insurance Caps termékekkel együtt.

      Segítsd tested mitokondriumait (a több ezer energiatermelő „kemencét” a sejtekben), hogy azok egészségesebbek lehessenek és hatékonyabb munkát végezhessenek! Egy táplálkozási szakértő szerint „Minél jobban tudod serkenteni a mitokondriumok élettartamát, egészségét, annál tovább fogsz élni és annál jobb lesz a teljesítményed is a hosszútávú versenyeken. Azok a sportolók hozzák ki magukból a legjobbat, akiknek a legegészségesebbek/leghatékonyabbak a mitokondriumai.”

       

      Figyelmesen olvasd el a táblázatot.

      Edzés nélküli napok

      Kevesebb, mint 2 órás edzés

      2 óránál hosszabb edzés esetén

      Egy kapszula napi kétszer vagy háromszor, étkezéssel egybekötve.

      1 kapszula 30-90 perccel az edzést megelőzően (étellel vagy a nélkül)

       

      2 kapszula az edzés után Recoverite-el vagy étellel

       

      1 kapszula vacsorakor.

      2 kapszula 30-90perccel edzés előtt (étellel vagy a nélkül)

       

      1 kapszula óránként

      amennyiben az edzés meghaladja a 2 órát

      2 kapszula edzés után

      Recoverite-el vagy étellel

      2 kapszula vacsorakor

      Megjegyzés:

      A Mito Caps formula két elsődleges összetevője – az acetil-L-karnitin és az alfa-liponsav – számtalan egészségügyi előnyökkel rendelkezhet. Éppen ezért, minden sportolónak, vagy aktív életet élőnek napi szinten, egy éven át kellene szednie. Azok a sportolók, akik szeretnék növelni az előnyüket, nagyobb adagokkal is kísérletezhetnek.


      Összetevők
      stabilizált rizs fehérje, N-acetil-L-karnitin, DMAE (dimetilaminoetanolbitartrát), R-alfaliponsav, aszkorbil-palmitát, PABA, E-vitmain-szukcinát, piridoxin-hidroklorid, amiláz, lipáz, proteáz, kapszulahéj: növényi cellulóz.

      Figyelmeztetés: A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!  A terméket kisgyermek elől elzárva kell tárolni!

      Minőségét megőrzi (nap/hó/év): lásd a csomagolás alján lévő (MFG) időpontól számított 4 évig.

      Tárolási feltételek: 5°c és 30°c közötti hőmérsékleten, közvetlen hőtől, napfénytől és nedvességtől védve! Ne használja, ha a biztonsági védőfólia sérült vagy hiányzik. Felnyitás után maximum 6 hónapon belül fogyassza el.