Jelenlegi támogatói időszakban, vásárlóink által felajánlott összeg összesen:

2 531 Ft‎

A CAP programról és az aktuális támogatottakról részletesen az alábbi oldalon olvashatsz!


Mindennapi vitamin csomag

8 160 Ft‎

-15%

9 600 Ft‎


 • 120 kapszula

18 615 Ft‎

-15%

21 900 Ft‎


9 265 Ft‎

-15%

10 900 Ft‎


36 040 Ft‎

-6 360 Ft‎

42 400 Ft‎

Csomag tartalma

 • Gluténmentes
 • Laktózmentes
  • Szintetikus összetevőktől mentes
   • Adalékanyagoktól mentes
    • Vegánok is fogyaszthatják

    Bár minden embernek – a sportolóknak pedig kiemelkedően– törekednie kellene az egészséges és kiegyensúlyozott étrendre, mégis kevesen fordítanak erre elegendő hangsúlyt. Mindemellett, ma már táplálékaink akár 90%-ából is hiányoznak azok a tápanyagok, amelyeket pár évtizeddel ezelőtt még tartalmaztak. Az olyan tanácsok, mint „az összes, a szervezeted számára szükséges tápanyagot a táplálkozásod során magadhoz veheted” mára érvénytelenek lettek és a multivitaminok, valamint az ásványi anyagok tudatos pótlása létfontosságúvá vált. Éppen ezért alkottuk meg számodra a Premium Insurance Caps csúcsminőségű étrendkiegészítőt. A legmagasabb minőségű vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazza nem csupán a minimálisan ajánlott napi mennyiségben, hanem az Optimális Napi Bevitel (Optimum Daily Intake, ODI) értékeinek megfelelően. A Premium Insurance Caps megadhatja az alapot a megfelelően értékes táplálkozáshoz, így áthidalhatja azt a szakadékot, a sportolóknak ajánlott és a valóban elfogyasztott táplálék minősége között van.

    Funkciók:

    • megfelelően hasznosuló mennyiség kalciumból és magnéziumból
    • kapszulánként 50 mg kiemelkedően hatékony flavonoid, quercetin
    • kiemelkedően hasznosuló aminosav-kelát ásványok
    • többfunkciós emésztőenzimek a tápanyagok maximális felszívódásáért
    • növényi eredetű


    Figyelmeztetés
    : A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!  A terméket kisgyermek elől elzárva kell tárolni!

    Minőségét megőrzi (nap/hó/év): lásd a csomagolás alján lévő (MFG) időpontól számított 4 évig.

    Tárolási feltételek: 5°c és 30°c közötti hőmérsékleten, közvetlen hőtől, napfénytől és nedvességtől védve! Ne használja, ha a biztonsági védőfólia sérült vagy hiányzik. Felnyitás után maximum 6 hónapon belül fogyassza el.

    {ben}

    A Premium Insurance Caps a legkiválóbb B-komplex vitaminokat tartalmazza, amik egyébként a stressz csökkentésére is alkalmasak lehetnek, így teljesen szükségtelen további étrendkiegészítés.

    Két kiszerelésben kapható

    Nagyszerű termékünket 210 db-os és 120 darabos kiszerelésben érheted el, melyekhez a kapszulatartót ajándékba adjuk. A praktikus kapszulatartó jelentősen megkönnyíti az adagolást a nem előre csomagolt kapszulák alkalmazásánál.

    Azoknak a vásárlóinknak, akik még újak a Hammer Nutrition étrendkiegészítők világában és ki szeretnék próbálni ezt a multivitaminokban és ásványi anyagokban gazdag terméket, kezdésnek, a 120 darabos kiszerelés a legmegfelelőbb. Amennyiben a napi 7 kapszula szedését választja, akkor 17 napig, ha pedig a napi 4 kapszula mellett dönt, akkor ez a mennyiség az egész hónapra elegendő lesz. Azoknak pedig, akik a nagyobb, 210 kapszulás változatát választják - a szedéstől függően - egy hónapig vagy hosszabb időtartamig is kitart, ráadásul ez sokkal környezetbarátabb megoldás is.

    {/ben}

    {note}

    Használja naponta a Race Cups Supreme éss a Mito Caps termékkel együtt a maximális hatás érdekében!

    {/note}

    {use}

    Átfogó táplálkozási alap a kiváló egészség, és a kemény edzések, versenyek alatt valamint a mindennapi jó közérzetért.

    Olvassa el figyelmesen!

    Edzés nélküli napokon

    2 óra alatti edzés esetén

    2 óránál több edzés esetén 

    20 év alatti sportolók

    VAGY

    68 kiló alatti sportolók

    4-7 kapszula naponta, felosztva, étkezéssel egybekötve

    - 4 kapszula edzés után Recoverite-al vagy étellel

    - 3 kapszula más időben, napközben, étkezéssel egybekötve

    - 4-7 kapszula (az edzés hosszúságától/intenzitásától függően) edzés után Recoverite-al vagy étellel

    - 3 kapszula más időben, napközben, étkezéssel egybekötve

    68 kiló feletti sportolók

    4-7 kapszula naponta, felosztva, étkezéssel egybekötve

    - 4 kapszula edzés után Recoverite-al vagy étellel

    - 3 kapszula más időben, napközben, étkezéssel egybekötve

    - 7 kapszula edzés után Recoverite-al vagy étellel

    - 7 kapszula (két dózisban) más időben, étkezéssel egybekötve

     

    Adagolás gyermekek számára:

    Dr. Bill Misner tanácsa szerint 9-11 kilónként egy Premium Insurance Caps szedése javasolt naponta. Mindemellett azt tanácsolja, hogy „A napi dózist egyenletesen elosztva, lehetőleg hússal együtt fogyasszák el a legjobb hatás érdekében.”

    Megjegyzés:

    Kiváló hatékonyságú vitaminok, aminosav-ásványianyag komplexek, az antioxidánsoknak széles skálája, emésztő enzimek és további számos kiegészítő egyetlen formulában a legideálisabb arányban. Ha összehasonlítod termékünk összetevőit az általad eddig haznált étrendkiegészítőkkel, lehetséges, hogy rájössz a legtöbbjük feleslegesnek bizonyul a Premium Insurance Caps használata mellett.

    Ezt a terméket nem szükséges és nem is ajánlott edzés előtt alkalmazni, kivéve ha minimum 3 óra telik el a beszedés és az edzés között. A Premium Insurance Caps szedését közvetlenül edzés után ajánljuk Recovite-al együtt, mivel a test leginkább ekkor fogékony a táplálékbevitelre. A termék összetevői segíthetik visszatölteni az edzés közben kimerült vitamin- és ásványianyag-raktárakat, az antioxidánsok pedig segíthetik semlegesíteni a szabadgyököket az izomláz csökkentésének érdekében.

    {/use}

    {additional}

    Hozzávalók lebontása:

    Vitaminok – Kiváló skálával rendelkezik és nagy mennyiségű, biológiailag hozzáférhető vitamint biztosít. Ezek a vitaminok kitöltik a modern étrend hiányosságait és semlegesítik a testmozgás során felszabadult szabadgyököket, támogatva ezzel az egészséget és a jó közérzetet.

    A-vitamin (béta-karotin formájában)

    B1-vitamin (tiamin)

    B2-vitamin (riboflavin)

    B3-vitamin (nikotinamid formájában)

    B6-vitamin (piridoxin-5-foszfát formájában)

    B12-vitamin (metilkobalamin formájában)

    C-vitamin (kalcium-aszkorbátként)

    D3-vitamin (kolekalciferol formájában)

    E-vitamin (d-alfa-tokoferol formájában)

    Folát (folsav formájában)

    Biotin (d-biotin formájában)

    Pantoténsav (kalcium-D-pantotenát formájában)

    Ásványi anyagok – A prémium minőségű kelátos ásványi anyagok megfelelő arányban vannak biztosítva a maximális biohasznosulás és felszívódás érdekében. Az ásványi anyagok mennyisége fedezi a napi ajánlott adagot.

    Kalcium (mint AAC* és kalcium-aszkorbát)

    Jód (mint tengeri hínár)

    Magnézium (mint aminosav kelát)

    Cink (mint aminosav kelát)

    Szelén (mint aminosav kelát)

    Réz (mint aminosav kelát)

    Mangán (mint aminosav kelát)

    Króm (mint Chromemate ™)

    Kálium (mint aminosav kelát)

    Bór (mint aminosav kelát)

    Kiegészítő tápanyagok:

    Bioperin – A Piper nigrum (fekete bors) vagy Piper longum (hosszú bors) gyümölcsének védjeggyel ellátott, szabványosított kivonata. Kutatások is kimutatták, hogy a Bioperine ™ jelentősen javítja a tápanyagok felszívódását.

    Pepszin – Egy emésztőenzim, amely segíti a bomlásfehérje munkáját, illetve szükséges a B12-vitamin megfelelő felszívódásához.

    Bromelain – Ananászból származó enzim, amely támogatja az egészséges emésztést, valamint gyulladáscsökkentő hatással is rendelkezik.

    Papain – Papayából származó enzim. A papain támogatja az egészséges emésztést, illetve antioxidáns és immunrendszer támogató tulajdonságokkal is rendelkezik.

    Foszfatidil-szerin – Egy foszfolipid, amely aminosavakat és zsírsavakat is tartalmaz. Alapvető fontosságú az összes sejtfunkció, különösen az agy fenntartásához. Ezenkívül szerepet játszik a kortizol nevű stresszhormon szabályozásában.

    Para-amino-benzoesav – Egy B-komplex vitamin, amely a vörösvérsejtek képződésében játszik szerepet, egyúttal a szingulett molekuláris oxigént is semlegesíti – utóbbi egy szabadgyök, amely az anyagcsere mellékterméke. A para-amino-benzoesav egyik legerősebb hatása a szabadgyökök semlegesítése, mivel visszatartja a kollagén térhálósodását, valamint elősegíti a rugalmasságot, az egészséges sejtszerkezeteket és membránokat.

    Quercetin – Egy vízben oldódó flavonoid, amely megtalálható a hagymában, almában, leveles zöldségekben és más élelmiszer-forrásokban. A quercetin antioxidáns és gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik.

    Foszfatidil-kolin – A kolin részecskéhez kötött foszfolipid. A foszfatidil-kolin támogatja az agy egészségét és a máj működését, és segít kontroll alatt tartani a koleszterinszintet.

    Inozitol – B8-vitamin néven is ismert. Az inozitol fő szerepe az aminosavak hatékony metabolizmusának elősegítése. Ugyancsak fontos része a citromsav-ciklusnak, vagyis azon kémiai reakciók sorozatának, amely lehetővé teszi a test számára, hogy energiát állítson elő az ételekből és az oxigénből.

    Betain HCl – A betain és a sósav kombinációja. Ez egy erős, természetesen előforduló emésztő enzim, amely elősegíti a B12-vitamin, a vas, a kalcium és más tápanyagok lebontását, felszívódását.

    Citrus bioflavonoidok – A C-vitaminnal együtt dolgozva a citrus-bioflavonoidok erős antioxidáns tulajdonságokkal rendelkeznek, valamint támogatják az érrendszer egészéges működését.

    Szabadalmaztatott enzimkeverék (proteáz, amiláz, glükoamiláz, lipáz, celluláz, fitáz, maltáz és szacharóz) – Különböző emésztési segédanyagok keveréke a tápanyagok maximális felszívódásának biztosítása érdekében.

    {/additional}

    • Gluténmentes
    • Laktózmentes
    • Szintetikus összetevőktől mentes
    • Adalékanyagoktól mentes
    • Vegánok is fogyaszthatják

    Amennyiben még nem használod a Race Caps Supreme kapszulákat az edzések és versenyek alkalmával, egyszerűen nem hozod ki magadból a maximumot. Számos fontos alapvető összetevőt tartalmaz, mint a koenzim Q10 (CoQ10) és idebenone, amelyek elengedhetetlenek a táplálékból és oxigén-felvételből származó megfelelő mennyiségű energia előállításához. Edzés vagy verseny során a szervezet nagyon gyorsan felhasználja ezeket a fontos tápanyagokat. A Race Caps Supreme folyamatos szedése olyan, mintha gyújtógyertyákat helyeznél a testedbe. Biztosíthatja az egyenletes és hatékony energiatermelést, továbbá a koenzim Q10 és az idebenone – csakúgy, mint a Race Caps Supreme többi hozzávalója – nagyszerű antioxidáns és kulcsfontosságú tápanyagokat biztosíthat az érrendszer egészségének szempontjából. A szakértők szerint az idebenone anti-aging hatással is rendelkezik, talán ez a legfontosabb felfedezés a hatásával kapcsolatban. Míg más gyártók nem túl eredményesen kínálják az étrendkiegészítőket az állóképesség növelésére, addig - a piacon egyedülállóan - a Race Caps Supreme egy biztonságos, átfogó és hatékony megoldást kínálhat az energiaszint és az erőnlét növelésére, valamint a gyorsabb regenerálódásra. Amennyiben csak egyetlen táplálékkiegészítőre szeretnél beruházni, akkor az a Race Caps Supreme legyen!

    Figyelmeztetés: A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!  A terméket kisgyermek elől elzárva kell tárolni!

    Minőségét megőrzi (nap/hó/év): lásd a csomagolás alján lévő (MFG) időpontól számított 4 évig.

    Tárolási feltételek: 5°c és 30°c közötti hőmérsékleten, közvetlen hőtől, napfénytől és nedvességtől védve! Ne használja, ha a biztonsági védőfólia sérült vagy hiányzik. Felnyitás után maximum 6 hónapon belül fogyassza el.

    {note}

    A sportoló állóképességének növekedése, az általános egészségi- és anti-aging hatások a Race Caps Supreme folyamatos, ajánlott napi szedésével fokozódhatnak. Még nagyobb és erősebb hatékonyság érdekében ajánljuk a Mito Caps-szel együtt szedni.

    A Bioperine a Sabinsa Corp védjegye.

    A leghatásosabb legális szer, hogy növeld az edzéseid hatékonyságát és javíts a versenyeredményeiden. Az energiaszinted és az állóképességed is jelentősen növekedhet, míg a kemény edzések utáni regenerálódási idő pedig jelentősen lecsökkenhet. Segítheti fenntartani az erős immunrendszert és támogathatja az általános egészségi állapotot és a jó közérzetet.

    {/note}

    {use}

    2 óra alatti edzés esetén

    2 órát meghaladó edzés esetén

    Edzés nélküli napok

    20 év alatti sportolók 

    VAGY
    sportolók 68 kiló alatt

    Napi egy kapszula étkezéssel egybekötve - 1 kapszula 30-90 perccel az edzést megelőzően (étellel vagy a nélkül)

    - Egy kapszula edzés után Recoverite-el vagy étkezéssel egybekötve.
    - 1 kapszula minimum 30-90 perccel edzés előtt (étellel vagy a nélkül)
    - 1 kapszula per óra, ha az edzés meghaladja a 2 órát.
    - Egy kapszula edzés után Recoverite-el vagy étkezéssel egybekötve
    Sportolók 68 kiló fölött Napi kétszer egy kapszula, étkezéssel egybekötve - 1 kapszula 30-90 perccel az edzést megelőzően (étellel vagy a nélkül)

    - Egy kapszula edzés után Recoverite-el vagy étkezéssel egybekötve
    - 2 kapszula minimum 30-90 perccel edzés előtt (étellel vagy a nélkül)
    - 1-2 kapszula per óra, ha az edzés meghaladja a 2 órát.
    - 1-2 kapszula edzés után Recoverite-el vagy étkezéssel egybekötve.

    {/use}

    {additional}

    ÖsszetevőkBetain TMG (trimetilglicin), E-vitamin szukcinát, Calcium-kelát, Magnézium-kelát, inozin, Q10 koenzim, idebenone, kálium-glicerol, kálium-kelát, alfa-ketoglutarát, emulgeálószer: stabilizált rizs korpa, Biopiperin™, amiláz, celluláz, glükoamiláz, szukráz, lipáz, fitáz, proteáz, maltáz, kapszulahéj: növényi cellulóz

    {/additional}

    {nutrition}

    Fent találod a további képeknél!

    {/nutrition}

    • Gluténmentes
    • Laktózmentes
    • Szintetikus összetevőktől mentes
    • Adalékanyagoktól mentes
    • Vegánok is fogyaszthatják


    A liposavat (a preferált „r” izomer formulát használjuk a Mito Caps előállításakor), gyakran nevezik „univerzális antioxidánsnak” is, mert a többi antioxidánssal ellentétben ez egyaránt semlegesítheti a vízben és a zsírban oldódó szabadgyököket.

    Sportolóként mit tettél a mitokondriumok helyes működése érdekében? Az egyedülálló Mito Caps formula, - amely egyébként a sejtfiziológia izgalmas kutatási eredményeinek felhasználásával készült - segíti a mitokondriumokat (amik sejtjeidben több ezer energiatermelő „kemenceként" funkcionálnak), melyek így eredményesebben működnek és egészségesebb maradnak. Egy táplálkozási szakértőt idézve: „Minél jobban megnöveled a mitokondriumok élettartamát és biztosítod egészégüket, annál tovább élhetsz és az állóképességi versenyeken is jelentősen jobb teljesítményekre lehetsz képes. Általában azok a sportolók teljesítenek a legjobban, akiknek a legegészségesebbek és legjobban működnek a mitokondrium sejtszervecskéi.” Az üzenet lényege, hogy ha vigyázol a mitokondrium megfelelő funkcionális működésére, akkor ők is vigyázhatnak majd Rád. Köszönhetően a formulában található különböző ásványianyagoknak, további rendkívüli előnyöket is élvezhetsz, hiszen hatékonyan segíthetik az agy egészséges működését is.

    Figyelmeztetés: A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!  A terméket kisgyermek elől elzárva kell tárolni!

    Minőségét megőrzi (nap/hó/év): lásd a csomagolás alján lévő (MFG) időpontól számított 4 évig.

    Tárolási feltételek: 5°c és 30°c közötti hőmérsékleten, közvetlen hőtől, napfénytől és nedvességtől védve! Ne használja, ha a biztonsági védőfólia sérült vagy hiányzik. Felnyitás után maximum 6 hónapon belül fogyassza el.

    {note}

    A maximális eredmény érdekében, használd naponta a Race Caps Supreme és a Premium Insurance Caps termékekkel együtt.

    {/note}

    {use}

    Segítsd tested mitokondriumait (a több ezer energiatermelő „kemencét” a sejtekben), hogy azok egészségesebbek lehessenek és hatékonyabb munkát végezhessenek! Egy táplálkozási szakértő szerint „Minél jobban tudod serkenteni a mitokondriumok élettartamát, egészségét, annál tovább fogsz élni és annál jobb lesz a teljesítményed is a hosszútávú versenyeken. Azok a sportolók hozzák ki magukból a legjobbat, akiknek a legegészségesebbek/leghatékonyabbak a mitokondriumai.”

     

    Figyelmesen olvasd el a táblázatot.

    Edzés nélküli napok

    Kevesebb, mint 2 órás edzés

    2 óránál hosszabb edzés esetén

    Egy kapszula napi kétszer vagy háromszor, étkezéssel egybekötve.

    1 kapszula 30-90 perccel az edzést megelőzően (étellel vagy a nélkül)

     

    2 kapszula az edzés után Recoverite-el vagy étellel

     

    1 kapszula vacsorakor.

    2 kapszula 30-90perccel edzés előtt (étellel vagy a nélkül)

     

    1 kapszula óránként

    amennyiben az edzés meghaladja a 2 órát

    2 kapszula edzés után

    Recoverite-el vagy étellel

    2 kapszula vacsorakor

    Megjegyzés:

    A Mito Caps formula két elsődleges összetevője – az acetil-L-karnitin és az alfa-liponsav – számtalan egészségügyi előnyökkel rendelkezhet. Éppen ezért, minden sportolónak, vagy aktív életet élőnek napi szinten, egy éven át kellene szednie. Azok a sportolók, akik szeretnék növelni az előnyüket, nagyobb adagokkal is kísérletezhetnek.

    {/use}

    {additional}

    Összetevőkstabilizált rizs fehérje, N-acetil-L-karnitin, DMAE (dimetilaminoetanolbitartrát), R-alfaliponsav, aszkorbil-palmitát, PABA, E-vitmain-szukcinát, piridoxin-hidroklorid, amiláz, lipáz, proteáz, kapszulahéj: növényi cellulóz.

    {/additional}

    {nutrition}

    Fent találod a további képeknél!

    {/nutrition}