Jelenlegi támogatói időszakban, vásárlóink által felajánlott összeg összesen:

1 567 Ft‎

A CAP programról és az aktuális támogatottakról részletesen az alábbi oldalon olvashatsz!


Mindennapi vitamin csomag PLUS

12 665 Ft‎

-15%

14 900 Ft‎


 • 210 kapszula

18 615 Ft‎

-15%

21 900 Ft‎


9 265 Ft‎

-15%

10 900 Ft‎


11 815 Ft‎

-15%

13 900 Ft‎


52 360 Ft‎

-9 240 Ft‎

61 600 Ft‎

Csomag tartalma

 • Gluténmentes
 • Laktózmentes
  • Szintetikus összetevőktől mentes
   • Adalékanyagoktól mentes
    • Vegánok is fogyaszthatják

    Bár minden embernek – a sportolóknak pedig kiemelkedően– törekednie kellene az egészséges és kiegyensúlyozott étrendre, mégis kevesen fordítanak erre elegendő hangsúlyt. Mindemellett, ma már táplálékaink akár 90%-ából is hiányoznak azok a tápanyagok, amelyeket pár évtizeddel ezelőtt még tartalmaztak. Az olyan tanácsok, mint „az összes, a szervezeted számára szükséges tápanyagot a táplálkozásod során magadhoz veheted” mára érvénytelenek lettek és a multivitaminok, valamint az ásványi anyagok tudatos pótlása létfontosságúvá vált. Éppen ezért alkottuk meg számodra a Premium Insurance Caps csúcsminőségű étrendkiegészítőt. A legmagasabb minőségű vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazza nem csupán a minimálisan ajánlott napi mennyiségben, hanem az Optimális Napi Bevitel (Optimum Daily Intake, ODI) értékeinek megfelelően. A Premium Insurance Caps megadhatja az alapot a megfelelően értékes táplálkozáshoz, így áthidalhatja azt a szakadékot, a sportolóknak ajánlott és a valóban elfogyasztott táplálék minősége között van.

    Funkciók:

    • megfelelően hasznosuló mennyiség kalciumból és magnéziumból
    • kapszulánként 50 mg kiemelkedően hatékony flavonoid, quercetin
    • kiemelkedően hasznosuló aminosav-kelát ásványok
    • többfunkciós emésztőenzimek a tápanyagok maximális felszívódásáért
    • növényi eredetű


    Figyelmeztetés
    : A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!  A terméket kisgyermek elől elzárva kell tárolni!

    Minőségét megőrzi (nap/hó/év): lásd a csomagolás alján lévő (MFG) időpontól számított 4 évig.

    Tárolási feltételek: 5°c és 30°c közötti hőmérsékleten, közvetlen hőtől, napfénytől és nedvességtől védve! Ne használja, ha a biztonsági védőfólia sérült vagy hiányzik. Felnyitás után maximum 6 hónapon belül fogyassza el.

    {ben}

    A Premium Insurance Caps a legkiválóbb B-komplex vitaminokat tartalmazza, amik egyébként a stressz csökkentésére is alkalmasak lehetnek, így teljesen szükségtelen további étrendkiegészítés.

    Két kiszerelésben kapható

    Nagyszerű termékünket 210 db-os és 120 darabos kiszerelésben érheted el, melyekhez a kapszulatartót ajándékba adjuk. A praktikus kapszulatartó jelentősen megkönnyíti az adagolást a nem előre csomagolt kapszulák alkalmazásánál.

    Azoknak a vásárlóinknak, akik még újak a Hammer Nutrition étrendkiegészítők világában és ki szeretnék próbálni ezt a multivitaminokban és ásványi anyagokban gazdag terméket, kezdésnek, a 120 darabos kiszerelés a legmegfelelőbb. Amennyiben a napi 7 kapszula szedését választja, akkor 17 napig, ha pedig a napi 4 kapszula mellett dönt, akkor ez a mennyiség az egész hónapra elegendő lesz. Azoknak pedig, akik a nagyobb, 210 kapszulás változatát választják - a szedéstől függően - egy hónapig vagy hosszabb időtartamig is kitart, ráadásul ez sokkal környezetbarátabb megoldás is.

    {/ben}

    {note}

    Használja naponta a Race Cups Supreme éss a Mito Caps termékkel együtt a maximális hatás érdekében!

    {/note}

    {use}

    Átfogó táplálkozási alap a kiváló egészség, és a kemény edzések, versenyek alatt valamint a mindennapi jó közérzetért.

    Olvassa el figyelmesen!

    Edzés nélküli napokon

    2 óra alatti edzés esetén

    2 óránál több edzés esetén 

    20 év alatti sportolók

    VAGY

    68 kiló alatti sportolók

    4-7 kapszula naponta, felosztva, étkezéssel egybekötve

    - 4 kapszula edzés után Recoverite-al vagy étellel

    - 3 kapszula más időben, napközben, étkezéssel egybekötve

    - 4-7 kapszula (az edzés hosszúságától/intenzitásától függően) edzés után Recoverite-al vagy étellel

    - 3 kapszula más időben, napközben, étkezéssel egybekötve

    68 kiló feletti sportolók

    4-7 kapszula naponta, felosztva, étkezéssel egybekötve

    - 4 kapszula edzés után Recoverite-al vagy étellel

    - 3 kapszula más időben, napközben, étkezéssel egybekötve

    - 7 kapszula edzés után Recoverite-al vagy étellel

    - 7 kapszula (két dózisban) más időben, étkezéssel egybekötve

     

    Adagolás gyermekek számára:

    Dr. Bill Misner tanácsa szerint 9-11 kilónként egy Premium Insurance Caps szedése javasolt naponta. Mindemellett azt tanácsolja, hogy „A napi dózist egyenletesen elosztva, lehetőleg hússal együtt fogyasszák el a legjobb hatás érdekében.”

    Megjegyzés:

    Kiváló hatékonyságú vitaminok, aminosav-ásványianyag komplexek, az antioxidánsoknak széles skálája, emésztő enzimek és további számos kiegészítő egyetlen formulában a legideálisabb arányban. Ha összehasonlítod termékünk összetevőit az általad eddig haznált étrendkiegészítőkkel, lehetséges, hogy rájössz a legtöbbjük feleslegesnek bizonyul a Premium Insurance Caps használata mellett.

    Ezt a terméket nem szükséges és nem is ajánlott edzés előtt alkalmazni, kivéve ha minimum 3 óra telik el a beszedés és az edzés között. A Premium Insurance Caps szedését közvetlenül edzés után ajánljuk Recovite-al együtt, mivel a test leginkább ekkor fogékony a táplálékbevitelre. A termék összetevői segíthetik visszatölteni az edzés közben kimerült vitamin- és ásványianyag-raktárakat, az antioxidánsok pedig segíthetik semlegesíteni a szabadgyököket az izomláz csökkentésének érdekében.

    {/use}

    {additional}

    Hozzávalók lebontása:

    Vitaminok – Kiváló skálával rendelkezik és nagy mennyiségű, biológiailag hozzáférhető vitamint biztosít. Ezek a vitaminok kitöltik a modern étrend hiányosságait és semlegesítik a testmozgás során felszabadult szabadgyököket, támogatva ezzel az egészséget és a jó közérzetet.

    A-vitamin (béta-karotin formájában)

    B1-vitamin (tiamin)

    B2-vitamin (riboflavin)

    B3-vitamin (nikotinamid formájában)

    B6-vitamin (piridoxin-5-foszfát formájában)

    B12-vitamin (metilkobalamin formájában)

    C-vitamin (kalcium-aszkorbátként)

    D3-vitamin (kolekalciferol formájában)

    E-vitamin (d-alfa-tokoferol formájában)

    Folát (folsav formájában)

    Biotin (d-biotin formájában)

    Pantoténsav (kalcium-D-pantotenát formájában)

    Ásványi anyagok – A prémium minőségű kelátos ásványi anyagok megfelelő arányban vannak biztosítva a maximális biohasznosulás és felszívódás érdekében. Az ásványi anyagok mennyisége fedezi a napi ajánlott adagot.

    Kalcium (mint AAC* és kalcium-aszkorbát)

    Jód (mint tengeri hínár)

    Magnézium (mint aminosav kelát)

    Cink (mint aminosav kelát)

    Szelén (mint aminosav kelát)

    Réz (mint aminosav kelát)

    Mangán (mint aminosav kelát)

    Króm (mint Chromemate ™)

    Kálium (mint aminosav kelát)

    Bór (mint aminosav kelát)

    Kiegészítő tápanyagok:

    Bioperin – A Piper nigrum (fekete bors) vagy Piper longum (hosszú bors) gyümölcsének védjeggyel ellátott, szabványosított kivonata. Kutatások is kimutatták, hogy a Bioperine ™ jelentősen javítja a tápanyagok felszívódását.

    Pepszin – Egy emésztőenzim, amely segíti a bomlásfehérje munkáját, illetve szükséges a B12-vitamin megfelelő felszívódásához.

    Bromelain – Ananászból származó enzim, amely támogatja az egészséges emésztést, valamint gyulladáscsökkentő hatással is rendelkezik.

    Papain – Papayából származó enzim. A papain támogatja az egészséges emésztést, illetve antioxidáns és immunrendszer támogató tulajdonságokkal is rendelkezik.

    Foszfatidil-szerin – Egy foszfolipid, amely aminosavakat és zsírsavakat is tartalmaz. Alapvető fontosságú az összes sejtfunkció, különösen az agy fenntartásához. Ezenkívül szerepet játszik a kortizol nevű stresszhormon szabályozásában.

    Para-amino-benzoesav – Egy B-komplex vitamin, amely a vörösvérsejtek képződésében játszik szerepet, egyúttal a szingulett molekuláris oxigént is semlegesíti – utóbbi egy szabadgyök, amely az anyagcsere mellékterméke. A para-amino-benzoesav egyik legerősebb hatása a szabadgyökök semlegesítése, mivel visszatartja a kollagén térhálósodását, valamint elősegíti a rugalmasságot, az egészséges sejtszerkezeteket és membránokat.

    Quercetin – Egy vízben oldódó flavonoid, amely megtalálható a hagymában, almában, leveles zöldségekben és más élelmiszer-forrásokban. A quercetin antioxidáns és gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik.

    Foszfatidil-kolin – A kolin részecskéhez kötött foszfolipid. A foszfatidil-kolin támogatja az agy egészségét és a máj működését, és segít kontroll alatt tartani a koleszterinszintet.

    Inozitol – B8-vitamin néven is ismert. Az inozitol fő szerepe az aminosavak hatékony metabolizmusának elősegítése. Ugyancsak fontos része a citromsav-ciklusnak, vagyis azon kémiai reakciók sorozatának, amely lehetővé teszi a test számára, hogy energiát állítson elő az ételekből és az oxigénből.

    Betain HCl – A betain és a sósav kombinációja. Ez egy erős, természetesen előforduló emésztő enzim, amely elősegíti a B12-vitamin, a vas, a kalcium és más tápanyagok lebontását, felszívódását.

    Citrus bioflavonoidok – A C-vitaminnal együtt dolgozva a citrus-bioflavonoidok erős antioxidáns tulajdonságokkal rendelkeznek, valamint támogatják az érrendszer egészéges működését.

    Szabadalmaztatott enzimkeverék (proteáz, amiláz, glükoamiláz, lipáz, celluláz, fitáz, maltáz és szacharóz) – Különböző emésztési segédanyagok keveréke a tápanyagok maximális felszívódásának biztosítása érdekében.

    {/additional}

    • Gluténmentes
    • Laktózmentes
    • Szintetikus összetevőktől mentes
    • Adalékanyagoktól mentes
    • Vegánok is fogyaszthatják

    Amennyiben még nem használod a Race Caps Supreme kapszulákat az edzések és versenyek alkalmával, egyszerűen nem hozod ki magadból a maximumot. Számos fontos alapvető összetevőt tartalmaz, mint a koenzim Q10 (CoQ10) és idebenone, amelyek elengedhetetlenek a táplálékból és oxigén-felvételből származó megfelelő mennyiségű energia előállításához. Edzés vagy verseny során a szervezet nagyon gyorsan felhasználja ezeket a fontos tápanyagokat. A Race Caps Supreme folyamatos szedése olyan, mintha gyújtógyertyákat helyeznél a testedbe. Biztosíthatja az egyenletes és hatékony energiatermelést, továbbá a koenzim Q10 és az idebenone – csakúgy, mint a Race Caps Supreme többi hozzávalója – nagyszerű antioxidáns és kulcsfontosságú tápanyagokat biztosíthat az érrendszer egészségének szempontjából. A szakértők szerint az idebenone anti-aging hatással is rendelkezik, talán ez a legfontosabb felfedezés a hatásával kapcsolatban. Míg más gyártók nem túl eredményesen kínálják az étrendkiegészítőket az állóképesség növelésére, addig - a piacon egyedülállóan - a Race Caps Supreme egy biztonságos, átfogó és hatékony megoldást kínálhat az energiaszint és az erőnlét növelésére, valamint a gyorsabb regenerálódásra. Amennyiben csak egyetlen táplálékkiegészítőre szeretnél beruházni, akkor az a Race Caps Supreme legyen!

    Figyelmeztetés: A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!  A terméket kisgyermek elől elzárva kell tárolni!

    Minőségét megőrzi (nap/hó/év): lásd a csomagolás alján lévő (MFG) időpontól számított 4 évig.

    Tárolási feltételek: 5°c és 30°c közötti hőmérsékleten, közvetlen hőtől, napfénytől és nedvességtől védve! Ne használja, ha a biztonsági védőfólia sérült vagy hiányzik. Felnyitás után maximum 6 hónapon belül fogyassza el.

    {note}

    A sportoló állóképességének növekedése, az általános egészségi- és anti-aging hatások a Race Caps Supreme folyamatos, ajánlott napi szedésével fokozódhatnak. Még nagyobb és erősebb hatékonyság érdekében ajánljuk a Mito Caps-szel együtt szedni.

    A Bioperine a Sabinsa Corp védjegye.

    A leghatásosabb legális szer, hogy növeld az edzéseid hatékonyságát és javíts a versenyeredményeiden. Az energiaszinted és az állóképességed is jelentősen növekedhet, míg a kemény edzések utáni regenerálódási idő pedig jelentősen lecsökkenhet. Segítheti fenntartani az erős immunrendszert és támogathatja az általános egészségi állapotot és a jó közérzetet.

    {/note}

    {use}

    2 óra alatti edzés esetén

    2 órát meghaladó edzés esetén

    Edzés nélküli napok

    20 év alatti sportolók 

    VAGY
    sportolók 68 kiló alatt

    Napi egy kapszula étkezéssel egybekötve - 1 kapszula 30-90 perccel az edzést megelőzően (étellel vagy a nélkül)

    - Egy kapszula edzés után Recoverite-el vagy étkezéssel egybekötve.
    - 1 kapszula minimum 30-90 perccel edzés előtt (étellel vagy a nélkül)
    - 1 kapszula per óra, ha az edzés meghaladja a 2 órát.
    - Egy kapszula edzés után Recoverite-el vagy étkezéssel egybekötve
    Sportolók 68 kiló fölött Napi kétszer egy kapszula, étkezéssel egybekötve - 1 kapszula 30-90 perccel az edzést megelőzően (étellel vagy a nélkül)

    - Egy kapszula edzés után Recoverite-el vagy étkezéssel egybekötve
    - 2 kapszula minimum 30-90 perccel edzés előtt (étellel vagy a nélkül)
    - 1-2 kapszula per óra, ha az edzés meghaladja a 2 órát.
    - 1-2 kapszula edzés után Recoverite-el vagy étkezéssel egybekötve.

    {/use}

    {additional}

    ÖsszetevőkBetain TMG (trimetilglicin), E-vitamin szukcinát, Calcium-kelát, Magnézium-kelát, inozin, Q10 koenzim, idebenone, kálium-glicerol, kálium-kelát, alfa-ketoglutarát, emulgeálószer: stabilizált rizs korpa, Biopiperin™, amiláz, celluláz, glükoamiláz, szukráz, lipáz, fitáz, proteáz, maltáz, kapszulahéj: növényi cellulóz

    {/additional}

    {nutrition}

    Fent találod a további képeknél!

    {/nutrition}

    • Gluténmentes
    • Laktózmentes
    • Szintetikus összetevőktől mentes
    • Adalékanyagoktól mentes
    • Vegánok is fogyaszthatják


    A liposavat (a preferált „r” izomer formulát használjuk a Mito Caps előállításakor), gyakran nevezik „univerzális antioxidánsnak” is, mert a többi antioxidánssal ellentétben ez egyaránt semlegesítheti a vízben és a zsírban oldódó szabadgyököket.

    Sportolóként mit tettél a mitokondriumok helyes működése érdekében? Az egyedülálló Mito Caps formula, - amely egyébként a sejtfiziológia izgalmas kutatási eredményeinek felhasználásával készült - segíti a mitokondriumokat (amik sejtjeidben több ezer energiatermelő „kemenceként" funkcionálnak), melyek így eredményesebben működnek és egészségesebb maradnak. Egy táplálkozási szakértőt idézve: „Minél jobban megnöveled a mitokondriumok élettartamát és biztosítod egészégüket, annál tovább élhetsz és az állóképességi versenyeken is jelentősen jobb teljesítményekre lehetsz képes. Általában azok a sportolók teljesítenek a legjobban, akiknek a legegészségesebbek és legjobban működnek a mitokondrium sejtszervecskéi.” Az üzenet lényege, hogy ha vigyázol a mitokondrium megfelelő funkcionális működésére, akkor ők is vigyázhatnak majd Rád. Köszönhetően a formulában található különböző ásványianyagoknak, további rendkívüli előnyöket is élvezhetsz, hiszen hatékonyan segíthetik az agy egészséges működését is.

    Figyelmeztetés: A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!  A terméket kisgyermek elől elzárva kell tárolni!

    Minőségét megőrzi (nap/hó/év): lásd a csomagolás alján lévő (MFG) időpontól számított 4 évig.

    Tárolási feltételek: 5°c és 30°c közötti hőmérsékleten, közvetlen hőtől, napfénytől és nedvességtől védve! Ne használja, ha a biztonsági védőfólia sérült vagy hiányzik. Felnyitás után maximum 6 hónapon belül fogyassza el.

    {note}

    A maximális eredmény érdekében, használd naponta a Race Caps Supreme és a Premium Insurance Caps termékekkel együtt.

    {/note}

    {use}

    Segítsd tested mitokondriumait (a több ezer energiatermelő „kemencét” a sejtekben), hogy azok egészségesebbek lehessenek és hatékonyabb munkát végezhessenek! Egy táplálkozási szakértő szerint „Minél jobban tudod serkenteni a mitokondriumok élettartamát, egészségét, annál tovább fogsz élni és annál jobb lesz a teljesítményed is a hosszútávú versenyeken. Azok a sportolók hozzák ki magukból a legjobbat, akiknek a legegészségesebbek/leghatékonyabbak a mitokondriumai.”

     

    Figyelmesen olvasd el a táblázatot.

    Edzés nélküli napok

    Kevesebb, mint 2 órás edzés

    2 óránál hosszabb edzés esetén

    Egy kapszula napi kétszer vagy háromszor, étkezéssel egybekötve.

    1 kapszula 30-90 perccel az edzést megelőzően (étellel vagy a nélkül)

     

    2 kapszula az edzés után Recoverite-el vagy étellel

     

    1 kapszula vacsorakor.

    2 kapszula 30-90perccel edzés előtt (étellel vagy a nélkül)

     

    1 kapszula óránként

    amennyiben az edzés meghaladja a 2 órát

    2 kapszula edzés után

    Recoverite-el vagy étellel

    2 kapszula vacsorakor

    Megjegyzés:

    A Mito Caps formula két elsődleges összetevője – az acetil-L-karnitin és az alfa-liponsav – számtalan egészségügyi előnyökkel rendelkezhet. Éppen ezért, minden sportolónak, vagy aktív életet élőnek napi szinten, egy éven át kellene szednie. Azok a sportolók, akik szeretnék növelni az előnyüket, nagyobb adagokkal is kísérletezhetnek.

    {/use}

    {additional}

    Összetevőkstabilizált rizs fehérje, N-acetil-L-karnitin, DMAE (dimetilaminoetanolbitartrát), R-alfaliponsav, aszkorbil-palmitát, PABA, E-vitmain-szukcinát, piridoxin-hidroklorid, amiláz, lipáz, proteáz, kapszulahéj: növényi cellulóz.

    {/additional}

    {nutrition}

    Fent találod a további képeknél!

    {/nutrition}

    • Gluténmentes
    • Laktózmentes
    • Szintetikus összetevőktől mentes
    • Adalékanyagoktól mentes


    Az EndurOmega gazdag a két jól ismert és tudományosan bizonyított szervezetünk számára nélkülözhetetlen Omega-3 zsírsavban - DHA (dokozahexaénsav) és EPA (eikozapentaénsav) -, melyek széleskörű előnyökkel rendelkezhetnek a sportteljesítmény és az általános egészségi állapot területén. Továbbá az EnurOmega tartalmaz DPA-t (dokozapentaénsav), egy köztes zsírsavat az EPA és DHA között, amely nem található meg a többi halolaj készítményben. A DPA segítheti növelni az EPA és a DHA koncentrációját a vérben(de elsősorban az EPA-t),valamint emellett egyedi előnyeivel kiemelten gondoskodhat, a szív, a vázizomzat és a vese szöveti egészségének védelméről.

    A „nélkülözhetetlen” jelző, nem csak az Omega-3 zsírsavak tulajdonságairól szól, hanem sokkal inkább azt hangsúlyozza, hogy mennyire fontos MINDEN egyes embernek, MINDEN egyes nap a bevitele. Sporttáplálkozásaink során, több Omega-3-ra van szükségünk. Természetes forrásai ezeknek a nélkülözhetetlen zsírsavaknak a halak. Azonban a megfelelő mennyiségű és minőségű hal fogyasztása nemcsak egy nehezen teljesíthető feladat (már ha egyáltalán teljesíthető), hanem elég költséges is. Ezért nem csak egy jó ötlet az EndurOmega kapszulát beépíteni az étrendünkbe, hanem mondhatni nélkülözhetetlen.

    Az EndurOmega az Atlanti-óceáni Menhaden halból - molekulárisan desztillált és szagtalanított folyamat eredményeként - független laboratóriumok szabályozott és tesztelt - AOAC nemzetközi protokoll és ICP-MS vizsgálati módszer alapján - a legnagyobb hatékonyság és tisztaság elérése érdekében. Az EndurOmega megfelel a Council for Responsible Nutri-tion (Megfelelő Étkezésért Tanács) által, a nehézfémekre meghatározott szigorú szabályozásainak (<0.1 ppm), dioxinok (< 2 ppt), dioxinszerű PCB-k (< 3 ppt), és PCB (<90 ppm).

    Sportteljesítmény – Az EndurOmegában található halolaj nagyban növelheti az állóképességet, mert elősegítheti a zsírban oldódó koenzim Q10 (CoQ10) és idebenone felszívódását. Ez a két összetevő –melyek egyébként a Race Caps Supreme termék fő alapanyagai- közvetlenül lehetnek érintettek az energiatermelés folyamatában. Továbbá az EndurOmegában található esszenciális zsírsavak segíthetik a tüdő funkcióinak javulását (beleértve az asztmás tünetek enyhítését is) és az oxigén hasznosítását, melyek szintén fokozottan hozzájárulnak kiemelkedő sportteljesítmény eléréséhez. A halolajból származó Omega-3 zsírsavaknál azt is kimutatták, hogy hatásos gyulladáscsökkentő előnyökkel is rendelkezhet, amely kétségtelenül segíthet az edzések és versenyek közötti regenerálódásban.

    Általános egészségi állapot – Az eddigi kutatási eredmények bíztatóak, de döntően még nem sikerült bizonyítani hogy az EPA és a DHA Omega-3 zsírsavak fogyasztása csökkentheti a szívkoszorúér-betegség kialakulásának kockázatát.
    A kutatások alátámasztják, hogy a haloljal pozitív hatással lehet az agyi funkciókra, a szorongásra, az álmatlanságra, a szellemi kimerültségre, a stresszre és számos egyéb problémára. A halolaj jótékony hatással lehet a szemek egészségére is, emellett segítheti fenntartani a bőr és csontok egészségét. Emellett az Omega-3 zsírsavak fontos szerepet játszhatnak az anyagcsere szabályozásában és a testsúly kezelésében is.

    Figyelmeztetés: A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!  A terméket kisgyermek elől elzárva kell tárolni!

    Minőségét megőrzi (nap/hó/év): lásd a csomagolás alján lévő (MFG) időpontól számított 4 évig.

    Tárolási feltételek: Tárolja szorosan lezárva, hűvös, száraz helyen! Ne használja, ha a biztonsági védőfólia sérült vagy hiányzik. Felnyitás után maximum 6 hónapon belül fogyassza el.

    {use}

    2 kapszula 2-3-szor naponta étellel.

    {/use}

    {additional}

    Összetevők: Halolaj, természetes antioxidánsok, zselatin, víz, természetes narancs aroma, glicerin

    {/additional}

    {nutrition}

    Fent találod a további képeknél!

    {/nutrition}