Termékek keresése

Népszerű eladások

 • Hammer gél
  Hammer gél

  - Hipergyors energia akár 45-50 percig- Hozzáadott cukor...

  590 Ft‎

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • PERPETUEM - NINCS AZ A TÁVOLSÁG, AMI TÚL HOSSZÚ LENNE
  PERPETUEM - NINCS AZ A TÁVOLSÁG, AMI TÚL HOSSZÚ LENNE
  54 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  AKÁR ENERGIAITALKÉNT FOGYASZTOD, AKÁR RÁGÓTABLETT FORMÁJÁBAN, BIZTOSÍTVA VAN AZ ENERGIA ELLÁTOTTSÁGOD 17 év telt el, mióta Perpetuem a végső teszten átment, de úgy emlékszem azokra a napokra, mintha tegnap lett volna. Személyzetem támogatásával és...

  Olvasd tovább ...
 • ALAPKIEGÉSZÍTŐK MINDENKINEK
  ALAPKIEGÉSZÍTŐK MINDENKINEK
  53 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  STEVE BORN írása A Hammer Nutrition termékcsalád alapkiegészítői összesen négy termékből állnak, a csoport neve angolul „Daily Essential”. A Race Caps Supreme az egyik ilyen termék, amely ide tartozik. A termék nevében a „verseny” szó szerepel igy felmerül egy rutinszerű kérdés, hogy „én edzek, de nem versenyzek. Vajon a Race Caps Supreme ennek ellenére nekem való? A válaszom az, hogy igen!

  Olvasd tovább ...
 • HOZZÁADOTT CUKOR NÉLKÜLI SPORTITAL AZ ÁLLÓKÉPESSÉGI SPORTOKHOZ
  HOZZÁADOTT CUKOR NÉLKÜLI SPORTITAL AZ ÁLLÓKÉPESSÉGI SPORTOKHOZ
  85 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Ha veszünk egy pillantást a HEED szénhidrát összetevőire, néhány nagyon fontos dolgot észlelhetünk:   1) Egy adag HEED 27 gramm szénhidrátot tartalmaz, melynek forrása a maltodextrin, ami egy komplex szénhidrát.   2) A 27 gramm szénhidrát 2 g olyan szénhidrátot tartalmaz, amelyek cukornak minősülnek, azaz egy- vagy kétláncú molekulák.   3) ZERO (azaz 0) hozzáadott cukrot tartalmaz.  

  Olvasd tovább ...
 • Már most készülj a nyárra! Növeld a folsav bevitelét a nyári hónapok ideje alatt!
  Már most készülj a nyárra! Növeld a folsav bevitelét a nyári hónapok ideje alatt!
  160 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Steve Born írása A Xobaline, a Hammer Nutrition vitamin a B12 / Folát-kiegészítője, ezek apró tabletták, de a két B-vitamin előnyei messze nem kicsik; valójában hihetetlenül széles körűek. Dr. Bill Misner egyszer összefoglalta, hogy mennyire értékes a következetes Xobaline...

  Olvasd tovább ...
 • A legalapvetőbb étrend kiegészítő a PREMIUM INSURANCE CAPS
  A legalapvetőbb étrend kiegészítő a PREMIUM INSURANCE CAPS
  126 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A több százezer táplálék kiegészítő program-konzultációm során, amit közel 19 éve végzek a Hammer Nutrition-nál, mindig azt kérdezem elöszőr, hogy az illető szed -e multivitamint és ásványi anyagot. Miért? Mert határozottan hiszem, hogy ez az első, amivel kezdeni kell a táplálék kiegészítő programot.

  Olvasd tovább ...

KEZD A 2019-ET EGÉSZSÉGESEN ÉS VÉKONYAN!

264 Megtekintés 0 Lájk

Gyűjts magad köré az összes jó érzést így Újévkor, hozd ki a legjobbat magadból egy szuper erős immunrendszerrel és érd el a kitűzött céltömegedet is. Mi tudunk ebben segíteni! A Phytolean és a három immunrendszert fokozó Daily Essential - a Premium Insurance Caps, a Race Caps Supreme és a Mito Caps - a legerősebb táplálkékkiegészítők kombinációja készen áll erre a feladatra!

PHYTOLEAN: Ez az az évszak, amikor sok sportoló kevesebbet edz és többet eszik, így súlynövekedés következhet be (Téli vakáció, családi, baráti összejövetelek.). Ha ez a forgatóköny ismerős, ne aggódj. Egy kis erőfeszítéssel - és a Phytolean erőteljes segítségével együtt - ebben az évben nem kell számolnod a nem kívánatos súlyfelesleggel. A Razberi-K® málna ketonok és a Fabenol® Max Phaseolus vulgaris L. hatásos kombinációja segít a zsírtartalom csökkentésében, a zsírok felszívódásának első lépésének megakadályozásával és a keményítő-szénhidrátok blokkolásával.

 

NAPI ESSENTIALS KIT:

Erős immunitás és általános egészségi állapot fenntartását biztosítja az egész téli időszakban, és ezzel készen állsz az Új évre! Erre a legjobb megoldásunk elérhető számodra! Ezek a: Premium Insurance Caps, a Race Caps Supreme és a Mito Caps.

 

 • Optimális mennyiségű vitamint és ásványi anyagot biztosítanak - olyan mennyiségeket, amelyek egyszerűen nem érhetőek el a legjobb étrend követése mellett sem - az általános egészség optimalizálása érdekében.
 • Támogatják az egész testet az antioxidánsok széles választékának biztosításával, a szabadgyököket semlegesíti és ez által a sejtpusztulást is megakadályozza.
 • A hatékony energiatermelés fokozásához létfontosságú szubsztrátokat („gyújtógyertyák”) biztosítanak.
 • Tápanyag-támogatást nyújtanak a mitokondriumok egészségének - a sejtek energiatermelő "kemencéinek" - ami kulcsfontosságú mind a sport teljesítmény, mind az általános egészség fenntartásának szempontjából.

 

A 2019-es év lehet, hogy már több lépéssel előbb garantálja a sporttal kapcsolatos céljaid elérését! Kezdd most a Phytolean és a Daily Essentials használatát, és ahelyett, hogy az egész januárt a fogyással és az általános egészséged visszaállításával töltenéd, mindez azonnal megvalósulhat az általunk javasolt termékek segítségével!

 

Címkék : Egészség, újév, Vékony
Közzétéve: Hammer Blog

Írj hozzászólást

Bejelentkezés hozzászólás írásához

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

HAMMER BLOG

TANULJ MOST