Termékek keresése

Leértékelések

 • Nasol
  Nasol

  Légzéskönnyítő spray

  9 400 Ft‎ 10 900 Ft‎

Népszerű eladások

 • Hammer gél
  Hammer gél

  - Hipergyors energia akár 45-50 percig- Hozzáadott cukor...

  8 900 Ft‎

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • A mi véleményünk a maltodextrinnel kapcsolatban
  A mi véleményünk a maltodextrinnel kapcsolatban
  100 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Megjegyzés: a cikkben szereplő információkról már írtam korábban. Ugyanakkor az e-mailek miatt, amelyeket továbbra is szép számmal kapok a Hammer Nutrition termékekben található maltodextrinnel kapcsolatban. Elsősorban olyan sportolóktól jönnek ezek a levelek, akik alacsony...

  Olvasd tovább ...
 • KEZD A 2019-ET EGÉSZSÉGESEN ÉS VÉKONYAN!
  KEZD A 2019-ET EGÉSZSÉGESEN ÉS VÉKONYAN!
  107 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Gyűjts magad köré az összes jó érzést így Újévkor, hozd ki a legjobbat magadból egy szuper erős immunrendszerrel és érd el a kitűzött céltömegedet is. Mi tudunk ebben segíteni! A Phytolean és a három immunrendszert fokozó Daily Essential - a Premium Insurance Caps, a Race Caps Supreme és a Mito Caps - a legerősebb táplálkékkiegészítők kombinációja készen áll erre a feladatra!

  Olvasd tovább ...
 • A megfázás és az influenza időszakában vagyunk - de ez egész évre jellemző lehet
  A megfázás és az influenza időszakában vagyunk - de ez egész évre jellemző lehet
  162 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Most azokban az évszakokban vagyunk, amikor jelentősen megnő a betegségek száma. Ennek egyik oka az, hogy a hőmérséklet drámai csökkenése miatt a betegség nagyobb valószínűséggel fordul elő. Még azoknál is valószínűbb ebben az időszakban a nátha és az influenza...

  Olvasd tovább ...
 • MIÉRT ÉS HOGYAN SEGÍTHET NEKED A WHEY A FOGYÁSBAN?
  MIÉRT ÉS HOGYAN SEGÍTHET NEKED A WHEY A FOGYÁSBAN?
  141 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Igen, ez az évnek azon időszaka, amikor a legnehezebb megszabadulni a nemkívánt plusz kilóktól. A legtöbbünk pedig már maga mögött hagyta az idei szezont, ezt pedig azt is jelenti, hogy sokan már jóval kevesebbet is edzenek. Ráadásul a hideg időben a testünk is arra törekszik, hogy...

  Olvasd tovább ...
 • TUDTAD? A MAGAS SÓBEVITEL KÁROS HATÁSSAL VAN AZ AGYRA!
  TUDTAD? A MAGAS SÓBEVITEL KÁROS HATÁSSAL VAN AZ AGYRA!
  130 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A kutatás megközelítőleg egy évvel ezelőtt jelent meg, de az üzenete változatlan és a fontossága vitathatatlan: a magas sótartalmú étrend súlyos negatív hatást gyakorolhat számos agyi funkcióra, és olyan betegségek kialakulásához vezethet, mint a demencia vagy egyéb, agyi érrendszeri problémák.

  Olvasd tovább ...

KEZD A 2019-ET EGÉSZSÉGESEN ÉS VÉKONYAN!

108 Megtekintés 0 Lájk

Gyűjts magad köré az összes jó érzést így Újévkor, hozd ki a legjobbat magadból egy szuper erős immunrendszerrel és érd el a kitűzött céltömegedet is. Mi tudunk ebben segíteni! A Phytolean és a három immunrendszert fokozó Daily Essential - a Premium Insurance Caps, a Race Caps Supreme és a Mito Caps - a legerősebb táplálkékkiegészítők kombinációja készen áll erre a feladatra!

PHYTOLEAN: Ez az az évszak, amikor sok sportoló kevesebbet edz és többet eszik, így súlynövekedés következhet be (Téli vakáció, családi, baráti összejövetelek.). Ha ez a forgatóköny ismerős, ne aggódj. Egy kis erőfeszítéssel - és a Phytolean erőteljes segítségével együtt - ebben az évben nem kell számolnod a nem kívánatos súlyfelesleggel. A Razberi-K® málna ketonok és a Fabenol® Max Phaseolus vulgaris L. hatásos kombinációja segít a zsírtartalom csökkentésében, a zsírok felszívódásának első lépésének megakadályozásával és a keményítő-szénhidrátok blokkolásával.

 

NAPI ESSENTIALS KIT:

Erős immunitás és általános egészségi állapot fenntartását biztosítja az egész téli időszakban, és ezzel készen állsz az Új évre! Erre a legjobb megoldásunk elérhető számodra! Ezek a: Premium Insurance Caps, a Race Caps Supreme és a Mito Caps.

 

 • Optimális mennyiségű vitamint és ásványi anyagot biztosítanak - olyan mennyiségeket, amelyek egyszerűen nem érhetőek el a legjobb étrend követése mellett sem - az általános egészség optimalizálása érdekében.
 • Támogatják az egész testet az antioxidánsok széles választékának biztosításával, a szabadgyököket semlegesíti és ez által a sejtpusztulást is megakadályozza.
 • A hatékony energiatermelés fokozásához létfontosságú szubsztrátokat („gyújtógyertyák”) biztosítanak.
 • Tápanyag-támogatást nyújtanak a mitokondriumok egészségének - a sejtek energiatermelő "kemencéinek" - ami kulcsfontosságú mind a sport teljesítmény, mind az általános egészség fenntartásának szempontjából.

 

A 2019-es év lehet, hogy már több lépéssel előbb garantálja a sporttal kapcsolatos céljaid elérését! Kezdd most a Phytolean és a Daily Essentials használatát, és ahelyett, hogy az egész januárt a fogyással és az általános egészséged visszaállításával töltenéd, mindez azonnal megvalósulhat az általunk javasolt termékek segítségével!

 

Címkék : Egészség, újév, Vékony
Közzétéve: Hammer Blog

Írj hozzászólást

Bejelentkezés hozzászólás írásához

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

HAMMER BLOG

TANULJ MOST