Termékek keresése

Leértékelések

Népszerű eladások

 • Hammer gél
  Hammer gél

  - Hipergyors energia akár 45-50 percig- Hozzáadott cukor...

  590 Ft‎

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • Használd ki, és tedd magadévá a "4 R-t"
  Használd ki, és tedd magadévá a "4 R-t"
  15 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Tudom, hogy a sportteljesítmény javítására és a megfelelő egészségi állapot fenntartására számos megoldás létezik, de én meg vagyok 100%-ban győződve arról, hogy a regenerálódás az, ami mindezeket legjobban meghatározza, és ez az a...

  Olvasd tovább ...
 • Fokozatosan növeld az edzéseid számát és intenzítását
  Fokozatosan növeld az edzéseid számát és intenzítását
  83 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A tavasz itt van, az időjárás fokozatosan melegszik, a napok hosszabbak, a napsütés is egyre több, és a legtöbb sportolóhoz hasonlóan, Te is gyakrabban tudsz sportolni. Bár ez mind jó hír, fontos, hogy az edzéseid mennyiségét és intenzitását fokozatosan növeld. Az...

  Olvasd tovább ...
 • HAMMER GÉL
  HAMMER GÉL
  177 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Az emberek azt mondják, hogy a sok gyakorlat vezet a tökéletességhez. A tökéletesség azonban nem mindig csak a gyakorlásból ered. A tökéletlen technikák gyakorlása ugyanis hiányosságokat teremt.   

  Olvasd tovább ...
 • SZÜKSÉG VAN A TELJES-SPEKTRUMÚ ELEKTROLIT FORMULÁKRA!
  SZÜKSÉG VAN A TELJES-SPEKTRUMÚ ELEKTROLIT FORMULÁKRA!
  361 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Az edzéshez szükséges megfelelő üzemanyag-ellátás többet igényel, mint a kalóriák és folyadékok fogyasztása; következetes és megfelelő elektrolit-támogatásra van szükség. Az elektrolitok a gépkocsi motorolajához hasonlíthatóak - önmagukban...

  Olvasd tovább ...
 • PERPETUEM - NINCS AZ A TÁVOLSÁG, AMI TÚL HOSSZÚ LENNE
  PERPETUEM - NINCS AZ A TÁVOLSÁG, AMI TÚL HOSSZÚ LENNE
  206 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Akár energiaitalként fogyasztod, akár rágótabletta formájában, bizosítva van az energia ellátásod 17 év telt el, mióta Perpetuem a végső teszten átment, de úgy emlékszem azokra a napokra, mintha tegnap lett volna. Személyzetem támogatásával és az...

  Olvasd tovább ...

RACE CAPS SUPREME: NE HAGYD OTTHON MOSTANTÓL!

302 Megtekintés 0 Lájk

Steve Born írása


1994 áprilisában vettem meg az első doboz a Race Caps Supreme-t, amely akkoriban Race Caps néven volt ismert. És őszintén mondhatom, hogy attól az időponttól kezdve kevés olyan nap van, hogy nem használom. Ennek az az oka, hogy a termék megvásárlását megelőzően egy önálló kutatást végeztem a komponenseiről, és rájöttem: „Hé, ez a cucc nem csak abban segít, hogy jobb sportoló legyek; egyéb általános fantasztikus egészségügyi előnyhöz jutok a termék által! ”

Ettől az időtől kezdve, bátran és fenntartás nélkül ajánlom ezt a csodálatos terméket. A Race Caps Supreme az 1994-es első doboz óta az összes sport tevékenységem szerves része lett - Race Across America, Furnace Creek 508, két határtól-határig verseny állam rekord, történelem első és egyetlen Double Furnace Creek 508, és még több ... és alkalmazása mindenképpen elengedhetetlen a napi kiegészítő programomban is. A Race Caps Supreme szedése mindkét területen rendkívül fontos!

Ha élsportoló vagy, esetleg sporteseményeken résztvevő rekreációs sportoló, vagy valaki, akinek elsődleges célja az, hogy fit maradjon és élvezze az optimális egészséget, akkor a Race Caps Supreme az a termék, amelyet ne nélkülözz! A Race Caps Supreme 30 éves tapasztalatára építve, a következőket állapította meg:

• Magasabb energiaszint az edzések során és egész nap, anélkül, hogy az összetevőkből származó kellemetlen stimuláns mellékhatások lépnének fel, mely sok egyéb táplálékkiegészítőben jelen van
• Az állóképesség észrevehető növekedése
• Izomfájdalom megszűnése vagy csökkenése, és az edzés után gyorsabb regenerálódás
• Antioxidáns támogatás az optimális immunrendszer működéséhez
• Kulcsfontosságú tápanyagok, amelyek segítik a szív- és érrendszeri egészség optimalizálását és védelmet nyújtanak számos degeneratív betegség ellen Ez az egyedülálló tápanyagok keveréke - melyek tökéletes összhangban képesek együttműködni -, teszi lehetővé a Race Caps Supreme számára, hogy a legkeményebb edzéseken és versenyeken segítsen Neked a regenerációban és tökéletes védelmet nyújtson szervezetednek, különösen a szivednek.

AZ ÖSSZETEVŐK: 

Q10 koenzim (CoQ10): ubiquinonként is ismert (az "ubikinon" szóból ered, ami azt jelenti, hogy csaknem mindenhol létezik), a CoQ10 egy létfontosságú szubsztrát ("gyújtógyertya") az ételből és oxigénből származó energia hatékony előállításához..A CoQ10 jelentősége messze túlmutat a sportteljesítmény javításán; a tiszta, hatékony energiatermelés fenntartásában betöltött szerepe vitathatatlanul elengedhetetlen az optimális egészség megőrzése szempontjából, különösen a szív- és érrendszeri problémák elkerülésében és az erős immunrendszer megtartásának tekintetében. 

Idebenone: a CoQ10 „ikertestvére”, remek visszajelzések hatására figyelemre méltó idebenone a „szupersztár” státuszát megszerezte. Az egyik legígéretesebb energianövelő, kognitív javító és öregedésgátló hatása van. Számos ugyanolyan előnyhöz jutsz vele, mint a CoQ10, de ezen felül egyedülálló tulajdonsága, hogy képes az energiatermelő képességét alacsony oxigéntartalmú körülmények között elvégezni. 

Megjegyzés: Ha egy egyszerű egyéb CoQ10 terméket használsz az nagyon hasznos, de a rendkívül széles körű előnyökről lemaradhatsz, amelyeket csak a Race Caps Supreme CoQ10 / idebenone kombinációja biztosít! 

EGYÉB ÖSSZETEVŐK:

E-vitamin - erős antioxidáns, amely a CoQ10 és az Idebenone mellett segít semlegesíteni az energiatermelés során természetesen előállított szabad gyököket.

Oxy-Assist ™ - Trimetil-glicint (TMG) és inozint tartalmaz, amelyek előnyöket nyújtanak az oxigénfelhasználás fokozásában, a zsírok üzemanyag-optimalizálásában, az energiatermelésben valamint a savas puffadségérzés elkerülése érdekében.

Krebs-ciklus intermedierek - Ezek a kalbs, magnézium- és kálium-kelátok ("kötések") a Krebs-ciklus közbenső termékeihez, a malát, citrát, aszpartát, lizinát és glicinát, amelyek az energiatermelésben részt vevő szubsztrátok. Az alfa-ketoglutarát, egy másik Krebs-ciklus, szintén szerepel a Race Caps Supreme képletében.

Emésztési segédanyagok - A tápanyag felszívódásának maximalizálása érdekében a Race Caps Supreme emésztési segédanyagokat tartalmaz, amelyek közül az egyik a sokat kutatott, standardizált fekete bors kivonat, a Bioperine ™.

Összefoglaló: Egyetlen más, sport-specifikus táplálékkiegészítő sem nyújtja a Race Caps Supreme által biztosított előnyöket; ez továbbra is a sportolók számára a legmegfelelőbb választás, ellenáll az időnek egy olyan piacon, mely szegényes javakat biztosító termékekkel elárasztott. A Race Caps Supreme tápanyagkeveréke segíti mind a magas szinvonalú sport teljesítmény elérését, mind az általános egészség megőrzését a keményen edző sportolók számára, de mindenki számára nagyon előnyös tulajdonságokkal bír. Az évek folyamán a sportos teljesítményem, és ami még fontosabb, az általános egészségem jelentősen javult a Race Caps Supreme napi használatával. Ez egy igazán figyelemre méltó, semmi máshoz nem hasonlítható termék, amiről abszolút hiszem, hogy mindenki - sportoló és nem sportoló számára egyaránt - hasznára válik. Mostantól kezdve legyen a minden napos táplálékkiegészítőd része… Garantálom, hogy elégedett leszel az eredményekkel!

Írj hozzászólást

Bejelentkezés hozzászólás írásához

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

HAMMER BLOG

TANULJ MOST