Termékek keresése

Leértékelések

 • Nasol
  Nasol

  Légzéskönnyítő spray

  9 400 Ft‎ 10 900 Ft‎

Népszerű eladások

 • Hammer gél
  Hammer gél

  - Hipergyors energia akár 45-50 percig- Hozzáadott cukor...

  8 900 Ft‎

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • A legalapvetőbb étrend kiegészítő a PREMIUM INSURANCE CAPS
  A legalapvetőbb étrend kiegészítő a PREMIUM INSURANCE CAPS
  54 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A több százezer táplálék kiegészítő program-konzultációm során, amit közel 19 éve végzek a Hammer Nutrition-nál, mindig azt kérdezem elöszőr, hogy az illető szed -e multivitamint és ásványi anyagot. Miért? Mert határozottan hiszem, hogy ez az első, amivel kezdeni kell a táplálék kiegészítő programot.

  Olvasd tovább ...
 • HAMMER GEL - MINŐSÉGI ENERGIA
  HAMMER GEL - MINŐSÉGI ENERGIA
  207 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Tonnaszámra kaphatóak a piacon energiagélek, és bár a Hammer Gel külsőleg picit hasonlít hozzájuk, belsőleg teljesen más! Csak nézd meg a címkéket. Ha a felsorolásban ​​„-oz” (pl. Glükóz) végű összetevőket látsz, akkor az energiagél egyszerű cukrot tartalmaz...

  Olvasd tovább ...
 • A REGENERÁLÓDÁS KULCSFONTOSSÁGÚ! FOGYASZD A RECOVERITE-T!
  A REGENERÁLÓDÁS KULCSFONTOSSÁGÚ! FOGYASZD A RECOVERITE-T!
  169 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A közel 20 évben, amit a Hammer Nutrition-nál töltöttem, az egyik olyan kérdés továbbra is amit a leggyakrabban kapok, az a következő: „Mi a legegyszerűbb módja annak, hogy jobb sportoló legyek?” Ez meglehetősen tág kérdés, és a teljesen reális és logikus válaszaim...

  Olvasd tovább ...
 • ELÉRKEZETT AZ IDŐ... NE VÁRJ TOVÁBB!
  ELÉRKEZETT AZ IDŐ... NE VÁRJ TOVÁBB!
  173 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Szinte egy teljes hónap telt el 2019-ből, szóval itt az ideje, hogy igazán elkezdjük felkészülésünket az első kulcsfontosságú eseményeinkre, valamint az elkövetkező hosszú szezonra. Annak ellenére, hogy erre az időszakra igaz lehet, hogy nem edzel még annyit, amennyit szoktál - ami még...

  Olvasd tovább ...
 • HAMMER BAR-OK - MAGAS MINŐSÉGŰ ÉTEL, NEM ÉDES ENERGIASZELET
  HAMMER BAR-OK - MAGAS MINŐSÉGŰ ÉTEL, NEM ÉDES ENERGIASZELET
  303 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Az energia- és az étkezést helyettesítő szeletek kétségtelenül kényelmes megoldások - kicsomagoljuk őket, megesszük, iszunk rájuk kis vizet, és mehetünk is. Ugye? Nos, talán ez igaz is lehet abban az esetben, ha az volt a cél, hogy ideiglenesen megszűntesd az éhségérzeted....

  Olvasd tovább ...

RACE CAPS SUPREME: NE HAGYD OTTHON MOSTANTÓL!

145 Megtekintés 0 Lájk

Steve Born írása


1994 áprilisában vettem meg az első doboz a Race Caps Supreme-t, amely akkoriban Race Caps néven volt ismert. És őszintén mondhatom, hogy attól az időponttól kezdve kevés olyan nap van, hogy nem használom. Ennek az az oka, hogy a termék megvásárlását megelőzően egy önálló kutatást végeztem a komponenseiről, és rájöttem: „Hé, ez a cucc nem csak abban segít, hogy jobb sportoló legyek; egyéb általános fantasztikus egészségügyi előnyhöz jutok a termék által! ”

Ettől az időtől kezdve, bátran és fenntartás nélkül ajánlom ezt a csodálatos terméket. A Race Caps Supreme az 1994-es első doboz óta az összes sport tevékenységem szerves része lett - Race Across America, Furnace Creek 508, két határtól-határig verseny állam rekord, történelem első és egyetlen Double Furnace Creek 508, és még több ... és alkalmazása mindenképpen elengedhetetlen a napi kiegészítő programomban is. A Race Caps Supreme szedése mindkét területen rendkívül fontos!

Ha élsportoló vagy, esetleg sporteseményeken résztvevő rekreációs sportoló, vagy valaki, akinek elsődleges célja az, hogy fit maradjon és élvezze az optimális egészséget, akkor a Race Caps Supreme az a termék, amelyet ne nélkülözz! A Race Caps Supreme 30 éves tapasztalatára építve, a következőket állapította meg:

• Magasabb energiaszint az edzések során és egész nap, anélkül, hogy az összetevőkből származó kellemetlen stimuláns mellékhatások lépnének fel, mely sok egyéb táplálékkiegészítőben jelen van
• Az állóképesség észrevehető növekedése
• Izomfájdalom megszűnése vagy csökkenése, és az edzés után gyorsabb regenerálódás
• Antioxidáns támogatás az optimális immunrendszer működéséhez
• Kulcsfontosságú tápanyagok, amelyek segítik a szív- és érrendszeri egészség optimalizálását és védelmet nyújtanak számos degeneratív betegség ellen Ez az egyedülálló tápanyagok keveréke - melyek tökéletes összhangban képesek együttműködni -, teszi lehetővé a Race Caps Supreme számára, hogy a legkeményebb edzéseken és versenyeken segítsen Neked a regenerációban és tökéletes védelmet nyújtson szervezetednek, különösen a szivednek.

AZ ÖSSZETEVŐK: 

Q10 koenzim (CoQ10): ubiquinonként is ismert (az "ubikinon" szóból ered, ami azt jelenti, hogy csaknem mindenhol létezik), a CoQ10 egy létfontosságú szubsztrát ("gyújtógyertya") az ételből és oxigénből származó energia hatékony előállításához..A CoQ10 jelentősége messze túlmutat a sportteljesítmény javításán; a tiszta, hatékony energiatermelés fenntartásában betöltött szerepe vitathatatlanul elengedhetetlen az optimális egészség megőrzése szempontjából, különösen a szív- és érrendszeri problémák elkerülésében és az erős immunrendszer megtartásának tekintetében. 

Idebenone: a CoQ10 „ikertestvére”, remek visszajelzések hatására figyelemre méltó idebenone a „szupersztár” státuszát megszerezte. Az egyik legígéretesebb energianövelő, kognitív javító és öregedésgátló hatása van. Számos ugyanolyan előnyhöz jutsz vele, mint a CoQ10, de ezen felül egyedülálló tulajdonsága, hogy képes az energiatermelő képességét alacsony oxigéntartalmú körülmények között elvégezni. 

Megjegyzés: Ha egy egyszerű egyéb CoQ10 terméket használsz az nagyon hasznos, de a rendkívül széles körű előnyökről lemaradhatsz, amelyeket csak a Race Caps Supreme CoQ10 / idebenone kombinációja biztosít! 

EGYÉB ÖSSZETEVŐK:

E-vitamin - erős antioxidáns, amely a CoQ10 és az Idebenone mellett segít semlegesíteni az energiatermelés során természetesen előállított szabad gyököket.

Oxy-Assist ™ - Trimetil-glicint (TMG) és inozint tartalmaz, amelyek előnyöket nyújtanak az oxigénfelhasználás fokozásában, a zsírok üzemanyag-optimalizálásában, az energiatermelésben valamint a savas puffadségérzés elkerülése érdekében.

Krebs-ciklus intermedierek - Ezek a kalbs, magnézium- és kálium-kelátok ("kötések") a Krebs-ciklus közbenső termékeihez, a malát, citrát, aszpartát, lizinát és glicinát, amelyek az energiatermelésben részt vevő szubsztrátok. Az alfa-ketoglutarát, egy másik Krebs-ciklus, szintén szerepel a Race Caps Supreme képletében.

Emésztési segédanyagok - A tápanyag felszívódásának maximalizálása érdekében a Race Caps Supreme emésztési segédanyagokat tartalmaz, amelyek közül az egyik a sokat kutatott, standardizált fekete bors kivonat, a Bioperine ™.

Összefoglaló: Egyetlen más, sport-specifikus táplálékkiegészítő sem nyújtja a Race Caps Supreme által biztosított előnyöket; ez továbbra is a sportolók számára a legmegfelelőbb választás, ellenáll az időnek egy olyan piacon, mely szegényes javakat biztosító termékekkel elárasztott. A Race Caps Supreme tápanyagkeveréke segíti mind a magas szinvonalú sport teljesítmény elérését, mind az általános egészség megőrzését a keményen edző sportolók számára, de mindenki számára nagyon előnyös tulajdonságokkal bír. Az évek folyamán a sportos teljesítményem, és ami még fontosabb, az általános egészségem jelentősen javult a Race Caps Supreme napi használatával. Ez egy igazán figyelemre méltó, semmi máshoz nem hasonlítható termék, amiről abszolút hiszem, hogy mindenki - sportoló és nem sportoló számára egyaránt - hasznára válik. Mostantól kezdve legyen a minden napos táplálékkiegészítőd része… Garantálom, hogy elégedett leszel az eredményekkel!

Írj hozzászólást

Bejelentkezés hozzászólás írásához

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

HAMMER BLOG

TANULJ MOST