Termékek keresése

Népszerű eladások

 • Hammer gél
  Hammer gél

  - Hipergyors energia akár 45-50 percig- Hozzáadott cukor mentes- Finom,...

  690 Ft‎

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • Tissue Rejuvenator és VEGAN Tissue Rejuvenator
  Tissue Rejuvenator és VEGAN Tissue Rejuvenator
  61 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Majdnem két teljes hónap múlt el az új évből. Ahogy múlik az idő, az edzések száma és intenzitása növekszik, hiszen fel kell készülni a legfontosabb versenyekre.  Jelenleg a napi edzések ideje még nem éri el a maximumot - ez még néhány hétig nem történhet meg -, és ilyenkor tanácsos (amennyiben még nem fogtál hozzá) elkezdeni az ízületek, inak és kötőszövetek védelmét, és megadni a szükséges...

  Olvasd tovább ...
 • Szükséges táplálék kiegészítőt szedni!
  Szükséges táplálék kiegészítőt szedni!
  175 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Ideális lenne, ha az étrendünkből minden tápanyaghoz hozzá tudnánk jutni, ami a sport teljesítményünk javításához és - ami még fontosabb - az optimális egészség megtartásához szükséges. Ez sokkal egyszerűbbé tenné a dolgunkat!  Sajnos a mai, egyre mérgezőbb és szennyezettebb világban az általunk fogyasztott tápanyagok összetétele és általános minősége egyre csak csökken.

  Olvasd tovább ...
 • Recoverite - töltsd fel a tested!
  Recoverite - töltsd fel a tested!
  265 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Szívleld meg ezt a tanácsunkat: "Amikor befejezted az edzést, még nem vagy igazán kész ... egészen addig, amíg fel nem töltöd újra a szervezeted." Tehát a mai naptól kezdve, amikor befejezed az edzést, mielőtt megkezdenéd a nyújtást (vagy más edzés utáni helyreállítási rituálét), a zuhanyzást, vagy az ágyra való ledölésed, "töltsd fel a tartályt" Recoverite-val vagy Organic Vegan...

  Olvasd tovább ...
 • Kezdd el most, és ne is hagyd abba
  Kezdd el most, és ne is hagyd abba
  179 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  1990 decemberében - 29 évvel ezelőtt - megvettem az első doboz Race Caps Supreme-t, amelyet akkoriban egyszerűen Race Caps-ként ismertek. És őszintén elmondhatom, hogy az első vásárlás óta nagyon ritkán volt olyan napom, amikor elmulasztottam bevenni. Ennek oka az, hogy óriási mennyiségű független kutatást végeztem az alkotóelemeiről, és a következőt mondhatom el róla: „Hé, ez a cucc nem csak a...

  Olvasd tovább ...
 • Prémium minőségű fehérjepor!
  Prémium minőségű fehérjepor!
  253 megtekintés 0 hozzászólások 1 Lájk

  Ha besétálsz bármelyik táplálékkiegészítőket is áruló üzletbe, szembesülsz azzal, hogy a fehérjepor polcokon szédítő mennyiségű termékcsaládokat találsz. Legtöbbjük címkéjén hatalmas méretű izmokkal rendelkező testépítőket látni, néhányon felháborító kijelentéssel együtt („Építs még nagyobb izmokat!”). Nem csoda, hogy a sportolók össze vannak zavarodva. Túl sok választék van, és kétesnek tűnő...

  Olvasd tovább ...

RACE CAPS SUPREME: NE HAGYD OTTHON MOSTANTÓL!

867 Megtekintés 0 Lájk

Steve Born írása


1994 áprilisában vettem meg az első doboz a Race Caps Supreme-t, amely akkoriban Race Caps néven volt ismert. És őszintén mondhatom, hogy attól az időponttól kezdve kevés olyan nap van, hogy nem használom. Ennek az az oka, hogy a termék megvásárlását megelőzően egy önálló kutatást végeztem a komponenseiről, és rájöttem: „Hé, ez a cucc nem csak abban segít, hogy jobb sportoló legyek; egyéb általános fantasztikus egészségügyi előnyhöz jutok a termék által! ”

Ettől az időtől kezdve, bátran és fenntartás nélkül ajánlom ezt a csodálatos terméket. A Race Caps Supreme az 1994-es első doboz óta az összes sport tevékenységem szerves része lett - Race Across America, Furnace Creek 508, két határtól-határig verseny állam rekord, történelem első és egyetlen Double Furnace Creek 508, és még több ... és alkalmazása mindenképpen elengedhetetlen a napi kiegészítő programomban is. A Race Caps Supreme szedése mindkét területen rendkívül fontos!

Ha élsportoló vagy, esetleg sporteseményeken résztvevő rekreációs sportoló, vagy valaki, akinek elsődleges célja az, hogy fit maradjon és élvezze az optimális egészséget, akkor a Race Caps Supreme az a termék, amelyet ne nélkülözz! A Race Caps Supreme 30 éves tapasztalatára építve, a következőket állapította meg:

• Magasabb energiaszint az edzések során és egész nap, anélkül, hogy az összetevőkből származó kellemetlen stimuláns mellékhatások lépnének fel, mely sok egyéb táplálékkiegészítőben jelen van
• Az állóképesség észrevehető növekedése
• Izomfájdalom megszűnése vagy csökkenése, és az edzés után gyorsabb regenerálódás
• Antioxidáns támogatás az optimális immunrendszer működéséhez
• Kulcsfontosságú tápanyagok, amelyek segítik a szív- és érrendszeri egészség optimalizálását és védelmet nyújtanak számos degeneratív betegség ellen Ez az egyedülálló tápanyagok keveréke - melyek tökéletes összhangban képesek együttműködni -, teszi lehetővé a Race Caps Supreme számára, hogy a legkeményebb edzéseken és versenyeken segítsen Neked a regenerációban és tökéletes védelmet nyújtson szervezetednek, különösen a szivednek.

AZ ÖSSZETEVŐK: 

Q10 koenzim (CoQ10): ubiquinonként is ismert (az "ubikinon" szóból ered, ami azt jelenti, hogy csaknem mindenhol létezik), a CoQ10 egy létfontosságú szubsztrát ("gyújtógyertya") az ételből és oxigénből származó energia hatékony előállításához..A CoQ10 jelentősége messze túlmutat a sportteljesítmény javításán; a tiszta, hatékony energiatermelés fenntartásában betöltött szerepe vitathatatlanul elengedhetetlen az optimális egészség megőrzése szempontjából, különösen a szív- és érrendszeri problémák elkerülésében és az erős immunrendszer megtartásának tekintetében. 

Idebenone: a CoQ10 „ikertestvére”, remek visszajelzések hatására figyelemre méltó idebenone a „szupersztár” státuszát megszerezte. Az egyik legígéretesebb energianövelő, kognitív javító és öregedésgátló hatása van. Számos ugyanolyan előnyhöz jutsz vele, mint a CoQ10, de ezen felül egyedülálló tulajdonsága, hogy képes az energiatermelő képességét alacsony oxigéntartalmú körülmények között elvégezni. 

Megjegyzés: Ha egy egyszerű egyéb CoQ10 terméket használsz az nagyon hasznos, de a rendkívül széles körű előnyökről lemaradhatsz, amelyeket csak a Race Caps Supreme CoQ10 / idebenone kombinációja biztosít! 

EGYÉB ÖSSZETEVŐK:

E-vitamin - erős antioxidáns, amely a CoQ10 és az Idebenone mellett segít semlegesíteni az energiatermelés során természetesen előállított szabad gyököket.

Oxy-Assist ™ - Trimetil-glicint (TMG) és inozint tartalmaz, amelyek előnyöket nyújtanak az oxigénfelhasználás fokozásában, a zsírok üzemanyag-optimalizálásában, az energiatermelésben valamint a savas puffadségérzés elkerülése érdekében.

Krebs-ciklus intermedierek - Ezek a kalbs, magnézium- és kálium-kelátok ("kötések") a Krebs-ciklus közbenső termékeihez, a malát, citrát, aszpartát, lizinát és glicinát, amelyek az energiatermelésben részt vevő szubsztrátok. Az alfa-ketoglutarát, egy másik Krebs-ciklus, szintén szerepel a Race Caps Supreme képletében.

Emésztési segédanyagok - A tápanyag felszívódásának maximalizálása érdekében a Race Caps Supreme emésztési segédanyagokat tartalmaz, amelyek közül az egyik a sokat kutatott, standardizált fekete bors kivonat, a Bioperine ™.

Összefoglaló: Egyetlen más, sport-specifikus táplálékkiegészítő sem nyújtja a Race Caps Supreme által biztosított előnyöket; ez továbbra is a sportolók számára a legmegfelelőbb választás, ellenáll az időnek egy olyan piacon, mely szegényes javakat biztosító termékekkel elárasztott. A Race Caps Supreme tápanyagkeveréke segíti mind a magas szinvonalú sport teljesítmény elérését, mind az általános egészség megőrzését a keményen edző sportolók számára, de mindenki számára nagyon előnyös tulajdonságokkal bír. Az évek folyamán a sportos teljesítményem, és ami még fontosabb, az általános egészségem jelentősen javult a Race Caps Supreme napi használatával. Ez egy igazán figyelemre méltó, semmi máshoz nem hasonlítható termék, amiről abszolút hiszem, hogy mindenki - sportoló és nem sportoló számára egyaránt - hasznára válik. Mostantól kezdve legyen a minden napos táplálékkiegészítőd része… Garantálom, hogy elégedett leszel az eredményekkel!

Írj hozzászólást

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

ENDURANCE NEWS

OLVASS ÉS TÁJÉKOZÓDJ

HAMMER BLOG

TANULJ MOST