Termékek keresése

Leértékelések

Népszerű eladások

 • Hammer gél
  Hammer gél

  - Hipergyors energia akár 45-50 percig- Hozzáadott cukor...

  590 Ft‎

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • Használd ki, és tedd magadévá a "4 R-t"
  Használd ki, és tedd magadévá a "4 R-t"
  15 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Tudom, hogy a sportteljesítmény javítására és a megfelelő egészségi állapot fenntartására számos megoldás létezik, de én meg vagyok 100%-ban győződve arról, hogy a regenerálódás az, ami mindezeket legjobban meghatározza, és ez az a...

  Olvasd tovább ...
 • Fokozatosan növeld az edzéseid számát és intenzítását
  Fokozatosan növeld az edzéseid számát és intenzítását
  83 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A tavasz itt van, az időjárás fokozatosan melegszik, a napok hosszabbak, a napsütés is egyre több, és a legtöbb sportolóhoz hasonlóan, Te is gyakrabban tudsz sportolni. Bár ez mind jó hír, fontos, hogy az edzéseid mennyiségét és intenzitását fokozatosan növeld. Az...

  Olvasd tovább ...
 • HAMMER GÉL
  HAMMER GÉL
  176 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Az emberek azt mondják, hogy a sok gyakorlat vezet a tökéletességhez. A tökéletesség azonban nem mindig csak a gyakorlásból ered. A tökéletlen technikák gyakorlása ugyanis hiányosságokat teremt.   

  Olvasd tovább ...
 • SZÜKSÉG VAN A TELJES-SPEKTRUMÚ ELEKTROLIT FORMULÁKRA!
  SZÜKSÉG VAN A TELJES-SPEKTRUMÚ ELEKTROLIT FORMULÁKRA!
  361 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Az edzéshez szükséges megfelelő üzemanyag-ellátás többet igényel, mint a kalóriák és folyadékok fogyasztása; következetes és megfelelő elektrolit-támogatásra van szükség. Az elektrolitok a gépkocsi motorolajához hasonlíthatóak - önmagukban...

  Olvasd tovább ...
 • PERPETUEM - NINCS AZ A TÁVOLSÁG, AMI TÚL HOSSZÚ LENNE
  PERPETUEM - NINCS AZ A TÁVOLSÁG, AMI TÚL HOSSZÚ LENNE
  205 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Akár energiaitalként fogyasztod, akár rágótabletta formájában, bizosítva van az energia ellátásod 17 év telt el, mióta Perpetuem a végső teszten átment, de úgy emlékszem azokra a napokra, mintha tegnap lett volna. Személyzetem támogatásával és az...

  Olvasd tovább ...

A REGENERÁLÓDÁS KULCSFONTOSSÁGÚ! FOGYASZD A RECOVERITE-T!

330 Megtekintés 0 Lájk

A közel 20 év alatt, amit a Hammer Nutrition-nál töltöttem, az egyik olyan kérdés továbbra is amit a leggyakrabban kapok, az a következő: „Mi a legegyszerűbb módja annak, hogy jobb sportoló legyek?” Ez meglehetősen tág kérdés, és a teljesen reális és logikus válaszaim előtt mindig ez az első amit mondok: „Győződj meg róla, hogy mindent megteszel-e annak érdekében, hogy megfelelően regenerálod-e a tested az edzések között, kezdve azzal, hogy MINÉL HAMARABB feltöltöd szervezeted üzemanyaggal."

Úgy gondolom, hogy ez teljesen helyénvaló, mert bár minden amit edzésünk során teszünk nyilvánvalóan nagyon fontos, de az összes eredményt, amit remélhetünk, azt az edzéseink közötti időszakban alapozzuk meg. Ha megtesszük a szükséges lépéseket annak biztosítására, hogy testünk képes legyen teljesen regenerálódni, akkor erre csodálatosan reagál, és hosszú távon több hasznunk lesz belőle.

Az erőnk és fittségünk gyors visszanyerésének kulcsa az, ha szervezetünket a lehető leghamarabb, az edzésünk befejezése után feltöltjük. Tehát az első 30 percben (minél hamarabb, annál jobb) töltődj fel kiváló minőségű szénhidrátokkal és fehérjékkel, és ez történik:

1. Az izomsejtek újra feltőltődnek üzemanyaggal úgy, hogy újra a fedélzeten érezheted magad és készen állsz a holnapi edzésre. Tény, hogy ha minél következetesebben edzünk és újra feltöltjük magunkat, a tested fokozatosan egyre több üzemanyagot képes tárolni az izmokban. Ez azt jelenti, hogy több üzemanyaggal fogsz rendelkezni, amikor a nagy versenyed időpontjához érkezel, és ez határozott előny!

2. Az izomszövetnek meg kell erősödnie, ami lehetővé teszi, hogy növeld az edzéseid számát és intenzitását anélkül, hogy az izmaid lesoványodnának.

3. A mostani és a következő edzésed között az lesz a különbség, hogy az esestlegesen tapasztalt fájdalom nagysága nagymértékben csökken. Tehát ahelyett, hogy azon aggódnál, hogy - hogy tudsz majd felkelni az ágyadból másnap, készen állsz a következő napi edzésre.

4. Az immunrendszered is erősebbé válik. Az edzés befejezésekor az immunrendszered védelme „a határon van.” Ha a tested olyan gyorsan visszatöltöd edzés után, amilyen gyorsan csak lehetséges, erősebb lesz az immunrendszered és ez által elkerülheted a betegségeket.

A RECOVERITE / ORGANIKUS VEGAN RECOVERITE: IDEÁLIS MEGODÁSOK!  

Ezek tudatában, most már biztosan komolyan veszed a tested regenerációjának fontosságát. Azonban hamar rájössz, hogy fejlődésed érdekében nem tudsz annyi mindent és azt fogyasztani amit szeretnél, amire valójában szükséged van. Sajnos, vannak sportolók, akik nem figyelnek a visszatöltés minőségére, és azt feltételezik, hogy bármit is fogyasztanak, a feltöltés elmélete jól fog működni. "A kalória az kalória, nem?" Egyszerűen nem bízhatsz abban, hogy javíthatod a sport teljesítményedet, vagy támogatod az optimális egészségedet, ha „szemetet helyezel az üzemanyagtartályba”. 

Edzés után tested szinte könyörög, hogy visszatöltsd kiváló minőségű üzemanyaggal, amit megtehetsz Recoverite-tel - ami igazi savófehérje-izolátumot tartalmaz -, vagy az újabb készítményünkkel, az Organic Vegan Recoverite-tel. Az eredeti Recoverite komplex szénhidrátokat (maltodextrint) és tejsavófehérje-izolátumot tartalmaz 3:1 arányban, valamint 3 gramm glutamint, és teljes spektrumú elektrolitprofilja van. Egyéb kulcsfontosságú tápanyagokban is gazdag. 15 évvel ezelőtti bevezetése óta több ezer elégedett sportoló bizonyítja, hogy a Recoverite-nél nincs hatékonyabb visszatöltő ital.  

Az Organic Vegan Recoverite ugyanazokat az összetevőket tartalmazza, mint az eredeti Recoverite, azzal a kivétellel, hogy szerves borsófehérje a fehérjeforrás. A szerves borsófehérje könnyen emészthető, kiváló aminosav-profilú gluténmentes fehérje, amely különöző BCAA (leucin, izoleucin, valin) aminosavakat tartalmaz, melyeknek kulcsfontosságú szerepe van a helyreállítási folyamatokban. Bármelyik opciót választod, a szervezeted számára olyan táplálékot biztosítasz, amelyre szükséged van ahhoz, hogy alaposan feltöltődj az edzések között.

És ez nagyon egyszerű! Amint az edzésed befejeződött, keverj össze egy-két adagot (a mellékelt mérőkanállal) a Recoverite formulából 2-3 dl hideg vízzel, idd meg, és már készen is vagy. Ezzel a lehető legjobban fejezted be az edzésed, és a helyreállítási folyamat komolyan kezdődött. 

"Ez az én regenerálóm!"
A legtökéletesebb megoldás. Semmi más nem működik. Frissnek és erősnek érzem magam a következő napon. Nagyszerű az íze. Remek termék! Nagyon ajánlom."
-Online Visszajelzés

 

Összegzés:
Amit az edzésünk során véghez viszünk minden bizonnyal fontos, de ha elhanyagoljuk, hogy következetesen megtegyük a megfelelő lépéseket a regenerációnkhoz, soha nem érjük el a kívánt eredményt, hiába töltünk el sok időt és energiát sportolással. Ne feledd, hogy az edzés során elért plusz a regeneráció során jelentkezik, de csak megfelelő pihenés és optimális táplálkozás mellett. Ha ezt nem veszed figyelembe, nem csak az történik, hogy az edzéseid előnyeit nem tudod kamatoztatni, hanem akár egyéb problémát is okozhatsz, mint például a betegségek vagy a sérülések.

 A Hammer Nutrition-nál eltöltött éveim során több ezer sportolóval dolgozom együtt és meg vagyok győződve arról, hogy ha megfelelően regenerálják szervezetüket az edzéseik és a versenyeik között - kezdve a „raktárak újratöltésével” minőségi üzemanyaggal - akkor: 

• Képesek növelni az edzés mennyiségét és intenzitását anélkül, hogy veszélyeztetnék az izmaikat és az immunrendszerüket

• Sokkal kevesbé lesz hajlamos a megbetegedésre

• Élvezheti a legjobb teljesítményt a versenyeken


Ne várj tovább! Használd ki ezeket a jelentős előnyöket, amelyeket a Recoverite és a Organic Vegan Recoverite nyújthat számodra!

 

Írj hozzászólást

Bejelentkezés hozzászólás írásához

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

HAMMER BLOG

TANULJ MOST