Termékek keresése

Népszerű eladások

 • Hammer gél
  Hammer gél

  - Hipergyors energia akár 45-50 percig- Hozzáadott cukor...

  590 Ft‎

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • PERPETUEM - NINCS AZ A TÁVOLSÁG, AMI TÚL HOSSZÚ LENNE
  PERPETUEM - NINCS AZ A TÁVOLSÁG, AMI TÚL HOSSZÚ LENNE
  54 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  AKÁR ENERGIAITALKÉNT FOGYASZTOD, AKÁR RÁGÓTABLETT FORMÁJÁBAN, BIZTOSÍTVA VAN AZ ENERGIA ELLÁTOTTSÁGOD 17 év telt el, mióta Perpetuem a végső teszten átment, de úgy emlékszem azokra a napokra, mintha tegnap lett volna. Személyzetem támogatásával és...

  Olvasd tovább ...
 • ALAPKIEGÉSZÍTŐK MINDENKINEK
  ALAPKIEGÉSZÍTŐK MINDENKINEK
  53 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  STEVE BORN írása A Hammer Nutrition termékcsalád alapkiegészítői összesen négy termékből állnak, a csoport neve angolul „Daily Essential”. A Race Caps Supreme az egyik ilyen termék, amely ide tartozik. A termék nevében a „verseny” szó szerepel igy felmerül egy rutinszerű kérdés, hogy „én edzek, de nem versenyzek. Vajon a Race Caps Supreme ennek ellenére nekem való? A válaszom az, hogy igen!

  Olvasd tovább ...
 • HOZZÁADOTT CUKOR NÉLKÜLI SPORTITAL AZ ÁLLÓKÉPESSÉGI SPORTOKHOZ
  HOZZÁADOTT CUKOR NÉLKÜLI SPORTITAL AZ ÁLLÓKÉPESSÉGI SPORTOKHOZ
  86 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Ha veszünk egy pillantást a HEED szénhidrát összetevőire, néhány nagyon fontos dolgot észlelhetünk:   1) Egy adag HEED 27 gramm szénhidrátot tartalmaz, melynek forrása a maltodextrin, ami egy komplex szénhidrát.   2) A 27 gramm szénhidrát 2 g olyan szénhidrátot tartalmaz, amelyek cukornak minősülnek, azaz egy- vagy kétláncú molekulák.   3) ZERO (azaz 0) hozzáadott cukrot tartalmaz.  

  Olvasd tovább ...
 • Már most készülj a nyárra! Növeld a folsav bevitelét a nyári hónapok ideje alatt!
  Már most készülj a nyárra! Növeld a folsav bevitelét a nyári hónapok ideje alatt!
  160 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Steve Born írása A Xobaline, a Hammer Nutrition vitamin a B12 / Folát-kiegészítője, ezek apró tabletták, de a két B-vitamin előnyei messze nem kicsik; valójában hihetetlenül széles körűek. Dr. Bill Misner egyszer összefoglalta, hogy mennyire értékes a következetes Xobaline...

  Olvasd tovább ...
 • A legalapvetőbb étrend kiegészítő a PREMIUM INSURANCE CAPS
  A legalapvetőbb étrend kiegészítő a PREMIUM INSURANCE CAPS
  128 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A több százezer táplálék kiegészítő program-konzultációm során, amit közel 19 éve végzek a Hammer Nutrition-nál, mindig azt kérdezem elöszőr, hogy az illető szed -e multivitamint és ásványi anyagot. Miért? Mert határozottan hiszem, hogy ez az első, amivel kezdeni kell a táplálék kiegészítő programot.

  Olvasd tovább ...

HAMMER GEL - MINŐSÉGI ENERGIA

323 Megtekintés 0 Lájk

STEVE BORN írása

Tonnaszámra kaphatóak a piacon energiagélek, és bár a Hammer Gel külsőleg picit hasonlít hozzájuk, belsőleg teljesen más! Csak nézd meg a címkéket. Ha a felsorolásban ​​„-oz” (pl. glükóz, fruktóz) végű összetevőket látsz, akkor az energiagél egyszerű cukrot tartalmaz (az olyan összetevők, mint a „nádszirup” vagy „méz” is egyszerű cukrok). Az egyszerű cukor az egyik olyan összetevő, amit biztosan el kell kerülni! Komoly veszélyt jelent az egészségre, mert az egyszerű cukor túl gyorsan juttat energiához, mely teljesítmény romboló hatást eredményez, valamint emésztési zavarokat okoz.

Ha egyszerű cukrot használsz, akkor úgy képzeld el a tested viselkedését, mintha egy papírt meggyújtanánk, az a kapott hő hatására azonnal meggyullad, és gyorsan el is ég. Ahhoz, hogy az égési folyamat állandó legyen, újra és újra meg kellene gyújtani, hogy tovább égjen. (Persze lehet, hogy a papír már rég hamuvá alakult, ez egy jó hasonlat arra, hogy tested is mennyire károsodik a felesleges egyszerű cukor hatására.) Tehát ez a folyamat nem hatékony, és eredménytelen. Mindig ellenőrizd az energiagélek címkéit, az "-oz" végződés cukor, nádcukor vagy méz, és kerüld ezeket a termékeket, hiszen nem akarod szennyezni a szervezeted!

Ehelyett fogyaszd a Hammer Gel-t, amely komplex szénhidrátot, maltodextrint tartalmaz, és egyáltalán nincs benne egyszerű, hozzáadott cukor.
 

A maltodextrin kiváló szénhidrát: 

• Glikémiás index értéke 100, ami egyenlő a glükózzal, (100) és magasabb, mint a szacharóz (58-65) vagy a fruktóz (12-25). A maltodextrin a vércukorszintet ugyanolyan hatékonyan megemeli mint a glükóz, és gyorsabban hajtja azt végre, mint más egyszerű cukrok. Ez  rendkívül jó hatást eredményez testmozgás során és közvetlenül utána is.

• A maltodextrin lehetővé teszi a szervezet számára, hogy nagyobb mennyiségű kalóriát tudjon megemészteni, mint az egyszerű cukrok, anélkül, hogy késleltetné a GI tartományból való kilépést. Ez minimálisra csökkenti a gyomorproblémák lehetőségét, miközben a szervezetnek több kalóriát biztosít az energiatermeléshez. Egy táplálkozási tudós azt állítja, hogy a „maltodextrin lehetővé teszi, hogy több energiához jussunk kisebb mennyiségben.”

• A maltodextrin stabilabb, tartósabb energiát biztosít, mint az egyszerű cukrok.Az edzéseken és a versenyeken mindenki szeretné a legtöbbet kihozni magából. Éppen ezért elengedhetetlen a legmagasabb minőségű üzemanyaggal történő „táplálás”, nem pedig az energiagélként álcázott cukros kiegészítők fogyasztása. A Hammer Gel-el a szervezet prémium üzemanyagot kap, nincsenek hozzáadott cukrok, és nincsenek mesterséges vagy megkérdőjelezhető összetevők. Használja a Hammer Gel-t, hogy megtapasztalja a következőket: 

• Sima és könnyű emésztés

• Alacsonyabb összetevőket tartalmazó termékekből származó
„bélbomba” -hatások elkerülése, mint a- puffadás, hányinger, savas reflux, hasmenés stb.

• Gyors hatású, tartós energia

Különböző ízvilág 1995 óta a Hammer Gel arról gondoskodik, hogy minőségi szénhidrát-energiát nyújtson kényelmes megoldással a sportolók számára, koncentrált formában. Az energiatermékek napjainkban elárasztott piacán a Hammer Gel egyedülálló, és biztosítja a maximum sport teljesítmény lehetőségét minden alkalommal!

 

 

Írj hozzászólást

Bejelentkezés hozzászólás írásához

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

HAMMER BLOG

TANULJ MOST