Termékek keresése

Népszerű eladások

 • Hammer gél
  Hammer gél

  - Hipergyors energia akár 45-50 percig- Hozzáadott cukor mentes- Finom,...

  690 Ft‎

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • Szükséges táplálék kiegészítőt szedni!
  Szükséges táplálék kiegészítőt szedni!
  103 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Ideális lenne, ha az étrendünkből minden tápanyaghoz hozzá tudnánk jutni, ami a sport teljesítményünk javításához és - ami még fontosabb - az optimális egészség megtartásához szükséges. Ez sokkal egyszerűbbé tenné a dolgunkat!  Sajnos a mai, egyre mérgezőbb és szennyezettebb világban az általunk fogyasztott tápanyagok összetétele és általános minősége egyre csak csökken.

  Olvasd tovább ...
 • Recoverite - töltsd fel a tested!
  Recoverite - töltsd fel a tested!
  193 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Szívleld meg ezt a tanácsunkat: "Amikor befejezted az edzést, még nem vagy igazán kész ... egészen addig, amíg fel nem töltöd újra a szervezeted." Tehát a mai naptól kezdve, amikor befejezed az edzést, mielőtt megkezdenéd a nyújtást (vagy más edzés utáni helyreállítási rituálét), a zuhanyzást, vagy az ágyra való ledölésed, "töltsd fel a tartályt" Recoverite-val vagy Organic Vegan...

  Olvasd tovább ...
 • Kezdd el most, és ne is hagyd abba
  Kezdd el most, és ne is hagyd abba
  128 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  1990 decemberében - 29 évvel ezelőtt - megvettem az első doboz Race Caps Supreme-t, amelyet akkoriban egyszerűen Race Caps-ként ismertek. És őszintén elmondhatom, hogy az első vásárlás óta nagyon ritkán volt olyan napom, amikor elmulasztottam bevenni. Ennek oka az, hogy óriási mennyiségű független kutatást végeztem az alkotóelemeiről, és a következőt mondhatom el róla: „Hé, ez a cucc nem csak a...

  Olvasd tovább ...
 • Prémium minőségű fehérjepor!
  Prémium minőségű fehérjepor!
  192 megtekintés 0 hozzászólások 1 Lájk

  Ha besétálsz bármelyik táplálékkiegészítőket is áruló üzletbe, szembesülsz azzal, hogy a fehérjepor polcokon szédítő mennyiségű termékcsaládokat találsz. Legtöbbjük címkéjén hatalmas méretű izmokkal rendelkező testépítőket látni, néhányon felháborító kijelentéssel együtt („Építs még nagyobb izmokat!”). Nem csoda, hogy a sportolók össze vannak zavarodva. Túl sok választék van, és kétesnek tűnő...

  Olvasd tovább ...
 • A Hammer Nutrition alapvető termékei
  A Hammer Nutrition alapvető termékei
  122 megtekintés 0 hozzászólások 1 Lájk

  Mi, a Hammer Nutritionnál mindannyian egészségesen táplálkozunk, de tudjuk, hogy ez nem elég, és természetesen, ezt te is jól tudod! Sportolóként hatalmas élettani követelményeknek van kitéve a szervezeted. Ez azt jelenti, hogy tápanyagigénye - ha csak az egészség fenntartása érdekét is nézzük - sokkal nagyobb, mint az átlagos ember igényei, különösen a mai mérgezőbb, szennyezettebb és...

  Olvasd tovább ...

A legalapvetőbb étrend kiegészítő a PREMIUM INSURANCE CAPS

756 Megtekintés 0 Lájk

Szerző: Steve Born

A több százezer táplálék kiegészítő program-konzultációm során, amit közel 19 éve végzek a Hammer Nutrition-nál, mindig azt kérdezem elöszőr, hogy az illető szed -e multivitamint és ásványi anyagot. Miért? Mert határozottan hiszem, hogy ez az első, amivel kezdeni kell a táplálék kiegészítő programot.

Segítek azoknak, akik már multivitamint szednek, felülvizsgálom a terméket, hogy megéri -e az a pénz, amelyet az adott vitaminra fordítanak. (Megjegyzem, azért örülök, hogy egyáltalán szednek valamit!) Mindig azt javaslom, hogy miután befejezte a jelenleg használt vitamint, próbálja ki a Premium Insurance Caps-ot.


Hiszed vagy sem, az a tapasztalatom, hogy a legtöbb ember nem vesz multivitamin / ásványi anyagot két fő okból:

 1. Egészséges étrendet követnek, és úgy gondolják, hogy a multivitamin-kiegészítő nem szükséges.
 2. A multivitaminok unalmasak és nem növelik a sport teljesítményt.

Az első ok számos okból helytelen; felvázolok csak egyet:

***Tanulmányok azt mutatják, hogy az étel önmagában nem biztosítja az összes mikrotápanyagot, amivel meg tudnánk akadályozni, hogy szervezetünkben vitaminhiány lépjen fel, nem beszélve az optimális egészség fenntartásáról. Bruce Ames táplálkozási tudós határozottan állítja: „A vitaminoknak és ásványi anyagoknak nem megfelelő táplálékfelvétele széles körben elterjedt, valószínűleg az energiagazdag, mikrotápanyag-szegény, finomított élelmiszerek túlzott fogyasztása miatt. A nem megfelelő bevitel krónikus metabolikus zavarokhoz vezethet, beleértve a mitokondriális bomlást is. ”Egy másik tanulmány megállapította: „Az amerikai lakosság nagy része olyan étrendet követ, amely nem felel meg az előírásoknak. ” A lényeg az, hogy az emberek étrendje nem fedezi az összes tápanyagszükségletet. Még csak nem is közelíti meg. A második ok sem felel meg a valóságnak. Bár a multivitamin / ásványi anyag kiegészítés önmagában nem teszi lehetővé, hogy „10 perccel jobb időt fussunk a maratonon” (például), de szedésével megelőzhető a tápanyaghiány kialakulása. Ha ezeket a hiányokat nem pótóljuk, a sport teljesítmény nem tud javulni.


A megfelelő vitaminok és ásványi anyagok szedése ahhoz hasonlítható, mikor egy ház építése során erős alapot öntünk. Erős alap nélkül a háznak nincs szerkezeti szilárdsága. Hasonlóképpen, minőségi vitaminok és ásványi anyagok nélkül az immunrendszer nem lesz képes megfelelően működni. Ez azt eredményezi, hogy a sportoló nem tudja kamatoztatni azt a sok javat, melyet az összes kemény edzésébe beletett. Ez ahhoz is vezethet, hogy az immunrendszer legyengül és betegség lép fel, ami idő alatt nem lehet sportolni. Ez elkerülhető lenne a megfelelő multivitamin szedésével.  Nézd, a Premium Insurance Caps szedése nem mutat azonnali csodákat, mint például a Fully Charged termékünk, mely hatását egy feltöltött, egészséges szervezet már azonnal érzi, de ha az alapokról nem gondoskodunk, akkor az egyéb kiegészítők sem tudnak beépülni megfelelően, nem tudják kifejteni hatásukat, és nem nő a sportteljesítmény.


Ezért javaslom a Prémium Insurence Caps-al kezdeni a táplálék kiegészítő programot. Az egészséges táplálkozás mellett a Premium Insurance Caps szedése biztosítja, hogy optimális mennyiségű és minőségű vitaminnal, ásványi anyaggal látod el a szervezeted, és így hozzájutsz a kulcsfontosságú tápanyagokhoz. Ezek nem minimálisan javasolt ajánlott napi értékek, ezek olyan alapvető előnyök, melyek jelentős pozitív hatással vannak az egészségre. Ez az alapvető tápanyag elsődleges kulcsa annak, hogy a szervezet képes legyen megfelelni a megnövekedett edzéseknek és munkaterhelésnek, és ez javítja a sport teljesítményt és jobb általános egészséget eredményez. 

*** Lásd a „A kiegyensúlyozott étrend-mítosz és a kiegészítés esete” című cikket a Endurance News # 113-ban.

 

Írj hozzászólást

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

ENDURANCE NEWS

OLVASS ÉS TÁJÉKOZÓDJ

HAMMER BLOG

TANULJ MOST