Termékek keresése

Leértékelések

Népszerű eladások

 • Hammer gél
  Hammer gél

  - Hipergyors energia akár 45-50 percig- Hozzáadott cukor...

  590 Ft‎

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • PERPETUEM - NINCS AZ A TÁVOLSÁG, AMI TÚL HOSSZÚ LENNE
  PERPETUEM - NINCS AZ A TÁVOLSÁG, AMI TÚL HOSSZÚ LENNE
  54 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  AKÁR ENERGIAITALKÉNT FOGYASZTOD, AKÁR RÁGÓTABLETT FORMÁJÁBAN, BIZTOSÍTVA VAN AZ ENERGIA ELLÁTOTTSÁGOD 17 év telt el, mióta Perpetuem a végső teszten átment, de úgy emlékszem azokra a napokra, mintha tegnap lett volna. Személyzetem támogatásával és...

  Olvasd tovább ...
 • ALAPKIEGÉSZÍTŐK MINDENKINEK
  ALAPKIEGÉSZÍTŐK MINDENKINEK
  52 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  STEVE BORN írása A Hammer Nutrition termékcsalád alapkiegészítői összesen négy termékből állnak, a csoport neve angolul „Daily Essential”. A Race Caps Supreme az egyik ilyen termék, amely ide tartozik. A termék nevében a „verseny” szó szerepel igy felmerül egy rutinszerű kérdés, hogy „én edzek, de nem versenyzek. Vajon a Race Caps Supreme ennek ellenére nekem való? A válaszom az, hogy igen!

  Olvasd tovább ...
 • HOZZÁADOTT CUKOR NÉLKÜLI SPORTITAL AZ ÁLLÓKÉPESSÉGI SPORTOKHOZ
  HOZZÁADOTT CUKOR NÉLKÜLI SPORTITAL AZ ÁLLÓKÉPESSÉGI SPORTOKHOZ
  85 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Ha veszünk egy pillantást a HEED szénhidrát összetevőire, néhány nagyon fontos dolgot észlelhetünk:   1) Egy adag HEED 27 gramm szénhidrátot tartalmaz, melynek forrása a maltodextrin, ami egy komplex szénhidrát.   2) A 27 gramm szénhidrát 2 g olyan szénhidrátot tartalmaz, amelyek cukornak minősülnek, azaz egy- vagy kétláncú molekulák.   3) ZERO (azaz 0) hozzáadott cukrot tartalmaz.  

  Olvasd tovább ...
 • Már most készülj a nyárra! Növeld a folsav bevitelét a nyári hónapok ideje alatt!
  Már most készülj a nyárra! Növeld a folsav bevitelét a nyári hónapok ideje alatt!
  157 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Steve Born írása A Xobaline, a Hammer Nutrition vitamin a B12 / Folát-kiegészítője, ezek apró tabletták, de a két B-vitamin előnyei messze nem kicsik; valójában hihetetlenül széles körűek. Dr. Bill Misner egyszer összefoglalta, hogy mennyire értékes a következetes Xobaline...

  Olvasd tovább ...
 • A legalapvetőbb étrend kiegészítő a PREMIUM INSURANCE CAPS
  A legalapvetőbb étrend kiegészítő a PREMIUM INSURANCE CAPS
  126 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A több százezer táplálék kiegészítő program-konzultációm során, amit közel 19 éve végzek a Hammer Nutrition-nál, mindig azt kérdezem elöszőr, hogy az illető szed -e multivitamint és ásványi anyagot. Miért? Mert határozottan hiszem, hogy ez az első, amivel kezdeni kell a táplálék kiegészítő programot.

  Olvasd tovább ...

Már most készülj a nyárra! Növeld a folsav bevitelét a nyári hónapok ideje alatt!

158 Megtekintés 0 Lájk

Steve Born írása

A Xobaline, a Hammer Nutrition vitamin a B12 / Folát-kiegészítője, ezek apró tabletták, de a két B-vitamin előnyei messze nem kicsik; valójában hihetetlenül széles körűek. Dr. Bill Misner egyszer összefoglalta, hogy mennyire értékes a következetes Xobaline szedése: „Több száz dokumentum mutatja be a folsav és a B12-vitamin egészségre gyakorolt ​​előnyeit a sejtekben, emésztésben, látásban, haj és a bőr szerkezetben, az immunrendszerben, az izom-és csontrendszerben, idegrendszerben, valamint a szexuális élet terén.

A Xobaline egy olyan kiegészítő, aminek szedését nagy lelkesedéssel ajánlom minden napra." Míg a Xobaline napi adagolását egész évben ajánljuk - sok más kiegészítő mellett a testmozgás utáni megfelelő regeneráció céljából - az új kutatások azt sugallják, hogy a nyári hónapokban a szedése döntő fontosságú.A kutatók azt állapították meg, hogy a folsav szérumszintjének csökkenése nagyobb mennyiségű ultraibolya fény expozícióhoz kapcsolódik. Másképpen fogalmazva: a több napsütés hatására kevesebb folsav lesz a szervezetben.

Ezt azért fontos tudni, mert a vezető kutató, José Aguilera PhD elmondása szerint „A folsav a sejtek osztódása és növekedése szempontjából elengedhetetlen. A folsav alacsony szintje egyéb körülmények között megaloblasztikus anaemiát, velőcső megbetegedését és kardiovaszkuláris betegséget is okozhat." ***** MEGJEGYZÉS:  A megaloblasztos anaemia olyan állapot, amelyben a csontvelő szokatlanul nagy, strukturálisan kóros, éretlen vörösvértesteket termel. A terhesség első hónapjában csontvelő betegségek fordulhatnak elő, és az agy, gerinc vagy gerincvelő problémái születési rendellenességhez vezethetnek. A két leggyakoribb gerincvelő betegség a spina bifida és az anencephaly.

 

A kutatók kórházi betegektől vett közel 119 000 szérum vérmintát elemeztek, és jelentős folsavcsökkenést találtak minden évszakban a télhez képest, nyáron 37% -kal magasabb volt a folsavhiány. Tekintettel a folsav által nyújtott előnyökre, ennek a B-vitaminnak a hiánya nyilvánvalóan elkerülendő, különösen a nyári hónapokban, amikor a nap / ultraibolya fény expozíciója folsav csökkenést és kimerülést okoz.A xobalin 800 mcg 5-MTHF-t, a folsav leginkább biológiailag hozzáférhető formáját tartalmazza, kiegészítve 200 mcg biológiailag comapibilis B12-vitaminnal. A legjobb előnyök elérése érdekében mindkét tápanyagot együtt kell fogyasztani, és a Xobaline-t ezt tökéletesen biztosítja..A Xobaline, egy rendkívül fontos termék egész évben, de különösen a nyári hónapokban!

 

A xobaline mellett ajánljuk az alap multivitamin szedését is.

 

A Premium Insurance Caps - A Hammer Nutrition hatékony multivitaminja és ásványi komplexe - rendszeres használata gyorsítja sport után a szervezet helyreállítást, csökkenti a fáradságot, segít megelőzni a betegségeket, valamint általános jó közérzetet eredményez. A Premium Insurance Caps-ot csak nagyon jól felszívódó tápanyagok alkotják optimális mennyiségben, hogy hatékonyan egészítsék ki a modern étrendben megkívánt tápanyagokat. Ideális kiegészítője a kemény sportolóknak, aktív embereknek, vagy bárki számára, aki egészségét meg szeretné védeni.

 

További információk itt olvashatók: Xobaline és előnyei in Endurance News #107
https://www.hammernutrition.com/…/down…/ENews/ENissue107.pdf

REFERENCE: https://www.sciencedirect.com/…/artic…/pii/S1011134418308339 https://www.hammernutrition.com/xobaline

 

Írj hozzászólást

Bejelentkezés hozzászólás írásához

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

HAMMER BLOG

TANULJ MOST