Termékek keresése

Leértékelések

Népszerű eladások

 • Hammer gél
  Hammer gél

  - Hipergyors energia akár 45-50 percig- Hozzáadott cukor...

  620 Ft‎

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • Hogy döntesz? Feltöltöd magad, vagy nem?
  Hogy döntesz? Feltöltöd magad, vagy nem?
  89 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Három évvel ezelőtt, mikor a Fully Charged termékünket bevezettük, forradalmasítottuk az edzés előtti felkészülést. Végre egy olyan termék, ami valós teljesítményt nyújt és nem úgy fejti ki a hatását, hogy őrült mennyiségű koffeinnel serkentjük a...

  Olvasd tovább ...
 • Hammer Nutrition Gélek
  Hammer Nutrition Gélek
  77 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A Hammer Gel komplex szénhidrátjai - cukor hozzáadása nélkül - biztosítják a gyors hatású, tartós energiát, gyomorproblémákat nem okoznak, ellentétben sok más energiagéllel.

  Olvasd tovább ...
 • Magas minőségű élelmiszer: Hammer Bar-ok
  Magas minőségű élelmiszer: Hammer Bar-ok
  106 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Rengeteg bizonyíték azt erősíti, hogy a teljességre törekvő étrend - amely minimálisra csökkenti vagy megszünteti a feldolgozott élelmiszerek, a cukor, a búza, a tejtermékek, a sók és a kémiai adalékanyagok használatát - a leghatékonyabb módja annak, hogy...

  Olvasd tovább ...
 • Elektrolitok - számos lehetőség a meleg időjárás edzéseihez
  Elektrolitok - számos lehetőség a meleg időjárás edzéseihez
  199 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A hőmérséklet növekedésével különösen figyelmet kell szentelni az üzemanyag-ellátás egyik lényeges aspektusára - az elektrolit pótlásra. Szívesen használjuk a következő hasonlatot: az elektrolitok funkcióját a gépkocsik motorolajához hasonlítjuk -...

  Olvasd tovább ...
 • Hammer Fehérjék: Használatuk javasolt a teljesítmény fokozására! Vegán és Szója kivitelben is!
  Hammer Fehérjék: Használatuk javasolt a teljesítmény fokozására! Vegán és Szója kivitelben is!
  117 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Az edzések és a versenyek számának növelése több fehérjét igényel, ez egyszerű tény. Nem számít, hogy a nyár folyamán néhány eseményen veszel csak részt, vagy hektikusan, egész nyáron hosszú órákat töltesz futással. Abban az esetben, ha bármilyen mértékben is növeled az edzéseid számát, idejét, intenzitását, gondoskodnod kell a megfelelő mennyiségű fehérjebevitelről a napi étrended során.    

  Olvasd tovább ...

PERPETUEM - NINCS AZ A TÁVOLSÁG, AMI TÚL HOSSZÚ LENNE

366 Megtekintés 0 Lájk

Akár energiaitalként fogyasztod, akár rágótabletta formájában, bizosítva van az energia ellátásod

STEVE BORN írása

17 év telt el, mióta a Perpetuem a végső teszten is átment, de úgy emlékszem azokra a napokra, mintha tegnap lett volna. Személyzetem támogatásával és az új prototípusú üzemanyag (amely még nem volt hivatalosan jelen a Hammer Nutrition kiváló minőségű üzemanyag termékei sorában) segítségével elindultam kerékpárral, a korábban soha nem próbált brutális Furnace Creek 508 útvonalon, amely összesen 1.016 mérföld és 70 000 láb magas. 

 

Perpetuem-et használtam elsődleges üzemanyagként a 75,5 órából 55 órán keresztül amit a kerékpáron töltöttem. Nagyrészt ennek a csodálatos üzemanyagnak köszönhetően 2002 októberében sikeresen teljesítettem a Double Furnace Creek 508 versenyt. Habár természetesen a rekord kísérlet során tapasztaltam fáradtságot (ami érthető, ha ennyi időt tölt el valaki kerékpáron!), viszont soha nem volt semmilyen energia hiány problémám. A Perpetuem volt a fő üzemanyagom, amelyet főként a Sustained Energy és a Hammer Gel (akkor még nem létezett a HEED) egészített ki. Mindezeknek köszönhető, hogy az energiaszintem sziklaszilárd maradt. 

 

A 17 évvel ezelőtti sikertörténet óta (Mely rekord még mindig fennáll!) több ezer sportoló hihetetlen eredményeket produkálva versenyez, és mindannyan a Perpetuem-re támaszkodnak, hogy szervezetüket alaposan ellássák a megfelelő üzemanyaggal. Még az extrém szélsőséges versenyeken /eseményeken/, expedíciókon is, mint amilyen a Race Across America, English Channel Crossing, 100 mérföldes (és hosszabb) ultra futások, Double, Triple, vagy a Deca Triatlonok, az Everest-hegycsúcs, és még sorolhatnánk, a Perpetuem bizonyult a legmagasabb minőségű ultra-üzemanyagnak tulajdonságainak köszönhetően, melyek a következők:

 

 • Folyamatos, tartós energiát biztosít
 • Maximális zsírtartalom felhasználás
 • Csökkenő izomfáradtság

 

A Perpetuem igazi ultra-távú üzemanyagnak számít már 16 éve. 

Az olyan kifejezéseket, mint a „technika jelenlegi állása” és a „kvantumugrás”, gyakran használják a sport táplálkozás területeken termékek jellemzőjeként, de ezek említése általában folyamatosan csökken. Perpetuem esetében ez nem így van. A Perpetuem hivatalos, 2003 elején történő bevezetése óta újra és újra bizonyította, hogy igazi,  legmodernebb, többfunkciós kalóriaforrás, amire szükséged van akkor, ha több órás vagy néhány napos sport tevékenységet folytatsz. 

 

Azok az termékek, amelyek egész nap üzemanyagként kellene hogy szolgáljanak, de nem tartalmaznak mást mint egyszerű cukrokat (glükóz, szacharóz, fruktóz, stb.) és túl sok sót, egyszerűen nem tudják ellátni a feladatukat. Amikor hosszú ideig edzel, szükséged van „palackban lévő ételre”, ami segít abban, hogy teljesítsd a kitűzött céljaid az edzésed/versenyed alkalmával. Komplex szénhidrátokra van szükség - nem egyszerű cukrokra - , ami elsődlegesen biztosítja az energiát elegendő mennyiségű fehérjével, egy kevés egészséges zsírral és más hasznos tápanyagokat is tartalmaz. Pontosan ezt a kombinációt kapod a Perpetuem-mel!

 

Perpetuem Solids - A kiváló rágható üzemanyag

 

Az optimális teljesítmény érdekében a szervezetnek a kalóriák feldolgozásához erőfeszítéseket kell tennie, ha kevés folyadékkal kerülnek be a szervezetbe. Mégis, hosszabb ideig tartó edzés közben, időnként ránk tör az érzés, hogy valamit rágni kell, nem „csak folyadékot” fogyasztani minden órában. De ne elégedj meg bármilyen szilárd étellel (ne feledd: „szemét be, szemét ki”). Maradj a minőségi üzemanyag mellett, használd a Perpetuem Solids-ot! 

  

Ellentétben a tömeggyártású töltött gumicukrokkal, rágókákkal, zselés üzemanyagokkal és a hasonló „felesleges, drága édességekkel”, a Perpetuem Solids pontosan ugyanolyan kiváló minőségű formula ízletes, rágható formában, mint a por állagú Perpetuem, így méltón viseli ezt a nevet. A Perpetuem Solids minden hőmérsékleten stabil és könnyen csomagolható, így tökéletes üzemanyagot biztosít bármilyen időtartamú kalandokhoz. A Perpetuem Solids önállóan használható óránként is, hogy teljesítsd a kalóriaszükségleted, vagy kiegészíthető a Perpetuem por használatával is.

 

A NYERŐ KOMBINÁCIÓ!

 

Függetlenül attól, hogy a Perpetuem italt és a Perpetuem Solids-t használod egyedüli üzemanyagként kezdetektől a végéig, vagy frissítésed kiegészíted más Hammer Nutrition üzemanyagokkal -például a Hammer Gel-lel vagy HEED-del- az biztos, hogy a kalóriaszükségleted teljesül, mindegy milyen hosszú az edzésed vagy a versenyed. 

16 éve a szükségletet számolva, egyetlen más üzemanyagnak sem sikerült felülmúlnia a Perpetuem által biztosított extrém jó tulajdonságokat.

Garantáljuk, hogy Neked is működni fog!

 

Írj hozzászólást

Bejelentkezés hozzászólás írásához

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

HAMMER BLOG

TANULJ MOST