Termékek keresése

Népszerű eladások

 • Hammer gél
  Hammer gél

  - Hipergyors energia akár 45-50 percig- Hozzáadott cukor...

  590 Ft‎

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • Használd ki, és tedd magadévá a "4 R-t"
  Használd ki, és tedd magadévá a "4 R-t"
  15 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Tudom, hogy a sportteljesítmény javítására és a megfelelő egészségi állapot fenntartására számos megoldás létezik, de én meg vagyok 100%-ban győződve arról, hogy a regenerálódás az, ami mindezeket legjobban meghatározza, és ez az a...

  Olvasd tovább ...
 • Fokozatosan növeld az edzéseid számát és intenzítását
  Fokozatosan növeld az edzéseid számát és intenzítását
  83 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A tavasz itt van, az időjárás fokozatosan melegszik, a napok hosszabbak, a napsütés is egyre több, és a legtöbb sportolóhoz hasonlóan, Te is gyakrabban tudsz sportolni. Bár ez mind jó hír, fontos, hogy az edzéseid mennyiségét és intenzitását fokozatosan növeld. Az...

  Olvasd tovább ...
 • HAMMER GÉL
  HAMMER GÉL
  177 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Az emberek azt mondják, hogy a sok gyakorlat vezet a tökéletességhez. A tökéletesség azonban nem mindig csak a gyakorlásból ered. A tökéletlen technikák gyakorlása ugyanis hiányosságokat teremt.   

  Olvasd tovább ...
 • SZÜKSÉG VAN A TELJES-SPEKTRUMÚ ELEKTROLIT FORMULÁKRA!
  SZÜKSÉG VAN A TELJES-SPEKTRUMÚ ELEKTROLIT FORMULÁKRA!
  362 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Az edzéshez szükséges megfelelő üzemanyag-ellátás többet igényel, mint a kalóriák és folyadékok fogyasztása; következetes és megfelelő elektrolit-támogatásra van szükség. Az elektrolitok a gépkocsi motorolajához hasonlíthatóak - önmagukban...

  Olvasd tovább ...
 • PERPETUEM - NINCS AZ A TÁVOLSÁG, AMI TÚL HOSSZÚ LENNE
  PERPETUEM - NINCS AZ A TÁVOLSÁG, AMI TÚL HOSSZÚ LENNE
  206 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Akár energiaitalként fogyasztod, akár rágótabletta formájában, bizosítva van az energia ellátásod 17 év telt el, mióta Perpetuem a végső teszten átment, de úgy emlékszem azokra a napokra, mintha tegnap lett volna. Személyzetem támogatásával és az...

  Olvasd tovább ...

SZÜKSÉG VAN A TELJES-SPEKTRUMÚ ELEKTROLIT FORMULÁKRA!

363 Megtekintés 0 Lájk

Steve Born írása

Az edzéshez szükséges megfelelő üzemanyag-ellátás többet igényel, mint a kalóriák és folyadékok fogyasztása; következetes és megfelelő elektrolit-támogatásra van szükség. Az elektrolitok a gépkocsi motorolajához hasonlíthatóak - önmagukban nem elegek ahhoz, hogy a motor beinduljon, de feltétlenül szükségesek a zökkenőmentes működéshez. Az emésztőrendszer, az idegrendszer, a szív-érrendszer és az izmok megfelelő működése a megfelelő elektrolitszinttől függ.


Éppen ezért fontos, hogy feltöltsd tested elektrolitokkal. Mint ahogy azt sem várod meg, hogy teljesen elfogyj, hanem folyamatosan fogyasztasz kalóriát, vagy folyadékot még mielőtt dehidratálódsz, úgy addig sem kell várni az elektrolitok szedésével, míg görcsölni kezdesz. Az már túl késő lenne, és szervezeted egy lefelé irányuló spirálba kerül.

 
A görcsök elkerülése és számos egyéb fontos testi funkció optimális működése érdekében a frissítésednek mindig tartalmaznia kell ezeknek az alapvető ásványi anyagoknak a következetes fogyasztását is.

 
Sajnos sok sportoló tévesen összpontosít csak a só igényére (nátrium-kloridra), és nem érti, hogy bár a só valóban fontos összetevő, nem felel meg a szervezet összes ásványi anyag szükségletének. Ezen túlmenően, a túl magas mennyiségű só bevitel megszakítja a normál, a nátrium-recirkulációval és a megőrzéssel kapcsolatos funkciókat, ami több problémát okoz, mint amennyit megold. Teljes spektrumú elektrolit támogatásra van szükség, amely nemcsak megfelelő mennyiségű sót, hanem kalciumot, magnéziumot és káliumot is tartalmaz. Az optimális teljesítményhez ezeknek a fontos tápanyagoknak a következetes, megfelelő és EGYENSÚLYBAN lévő fogyasztása szükséges. Szerencsére a Hammer Nutrition-nak számos kiváló elektroliteket tartalmazó termékei vannak, mint az Endurolytes, Endurolytes Fizz, Endurolytes Extreme és Endurolytes Extreme Powder, melyek megfelelően biztosítják a szükségleteid és készen állnak számodra!
Ez a négy termék kiegyensúlyozott, teljes spektrumú elektrolit készítmény, amelyek: 

 • Teljesítik a szervezet elektrolitikus ásványi követelményeit
 • Optimalizálják a szervezet teljes működését
 • Fenntartják az állóképességet
 • Segítenek elkerülni az elektrolit-egyensúlytalansághoz kapcsolódó kellemetlen problémákat


Függetlenül attól, hogy milyen testsúllyal rendelkezel, milyen a testtípusod vagy edzettségi szinted, illetve milyenek az adott időjárási körülmények, a Hammer Nutrition Endurolytes termékeinek egyike biztosan kielégíti a fennálló szükségleteket.


Endurolytes
- Eredeti teljes spektrumú formula, kapszulákban, nagyobb adagolási rugalmasságot biztosítva. A szerény nátrium-klorid (só) tartalma kiegészíti az egészséges, alacsony sótartalmú étrendet.


Endurolytes Fizz
- Ha a kapszulák nem a kedvenceid, az Endurolytes Fizz egyszerű megoldás. Add hozzá ezeket a gyorsan oldódó tablettákat a vizzel teli palackodhoz, hogy finom, cukormentes, teljes spektrumú, pezsgő elektrolit italt hozz létre.


Endurolytes Extreme
- A durva körülményekhez, a magas hőmérséklethez, a megnövekedett sóigényhez tervezett formula kapszulákban található, a standard elektrolitok nátrium-klorid- és káliumtartalmának háromszorosa. A nátrium-klorid növekedése ellenére az Extreme formula az elektrolitok teljes keverékét tartja fenn.


Endurolytes Extreme Powder - Az Endurolytes Extreme kapszula minden előnye könnyen keverhető porban. Az Endurolytes Extreme Powder gyorsan és teljesen feloldódik, szuper finom a természetes görögdinnye ízével. Vízben kell feloldani, vagy hozzáadni a folyékony üzemanyaghoz az egyedi adagolási igényeknek megfelelően. Az enyhe íz megkönnyíti azt, hogy képes legyél akár egész nap inni belőle. 

HEED - A Hammer Nutrition kiváló sportitala nemcsak 100 kalóriát tartalmaz adagonként, hanem egy adag Endurolytes kapszulában található elektrolit mennyiséget is.

 

ELEKTROLITOT MINDENKINEK!

Még ha nem is vagy élsportoló, vagy egyáltalán nem sportolsz, akkor is élhetsz az Endurolytes termékek által kínált előnyökkel. Ezek a termékek segítenek megszüntetni a krónikus migréneket, a nyugtalan láb szindrómához kapcsolódó problémákat. Mindannyiunknak - a magas állóképességet igénylő sportolóktól kezdve a golfozókon át, az építőmunkásoknak, a tehergépkocsi-vezetőknek - szükségünk van az elektrolitekre - még az udvaron dolgozó nyugdíjas nagyszülőknek is. Abban az esetben, ha bármi amit csinálsz - legyen az munka, játék, vagy edzés - verejtékezéssel együtt jár, az egyik kiváló minőségű Endurolytes termékünk szükséges számodra!

 

Írj hozzászólást

Bejelentkezés hozzászólás írásához

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

HAMMER BLOG

TANULJ MOST