Termékek keresése

Népszerű eladások

 • Hammer gél
  Hammer gél

  - Hipergyors energia akár 45-50 percig- Hozzáadott cukor...

  590 Ft‎

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • Használd ki, és tedd magadévá a "4 R-t"
  Használd ki, és tedd magadévá a "4 R-t"
  15 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Tudom, hogy a sportteljesítmény javítására és a megfelelő egészségi állapot fenntartására számos megoldás létezik, de én meg vagyok 100%-ban győződve arról, hogy a regenerálódás az, ami mindezeket legjobban meghatározza, és ez az a...

  Olvasd tovább ...
 • Fokozatosan növeld az edzéseid számát és intenzítását
  Fokozatosan növeld az edzéseid számát és intenzítását
  83 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A tavasz itt van, az időjárás fokozatosan melegszik, a napok hosszabbak, a napsütés is egyre több, és a legtöbb sportolóhoz hasonlóan, Te is gyakrabban tudsz sportolni. Bár ez mind jó hír, fontos, hogy az edzéseid mennyiségét és intenzitását fokozatosan növeld. Az...

  Olvasd tovább ...
 • HAMMER GÉL
  HAMMER GÉL
  175 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Az emberek azt mondják, hogy a sok gyakorlat vezet a tökéletességhez. A tökéletesség azonban nem mindig csak a gyakorlásból ered. A tökéletlen technikák gyakorlása ugyanis hiányosságokat teremt.   

  Olvasd tovább ...
 • SZÜKSÉG VAN A TELJES-SPEKTRUMÚ ELEKTROLIT FORMULÁKRA!
  SZÜKSÉG VAN A TELJES-SPEKTRUMÚ ELEKTROLIT FORMULÁKRA!
  361 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Az edzéshez szükséges megfelelő üzemanyag-ellátás többet igényel, mint a kalóriák és folyadékok fogyasztása; következetes és megfelelő elektrolit-támogatásra van szükség. Az elektrolitok a gépkocsi motorolajához hasonlíthatóak - önmagukban...

  Olvasd tovább ...
 • PERPETUEM - NINCS AZ A TÁVOLSÁG, AMI TÚL HOSSZÚ LENNE
  PERPETUEM - NINCS AZ A TÁVOLSÁG, AMI TÚL HOSSZÚ LENNE
  205 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Akár energiaitalként fogyasztod, akár rágótabletta formájában, bizosítva van az energia ellátásod 17 év telt el, mióta Perpetuem a végső teszten átment, de úgy emlékszem azokra a napokra, mintha tegnap lett volna. Személyzetem támogatásával és az...

  Olvasd tovább ...

HAMMER GÉL

176 Megtekintés 0 Lájk

Steve Born írása

 

Az emberek azt mondják, hogy a sok gyakorlat vezet a tökéletességhez. A tökéletesség azonban nem mindig csak a gyakorlásból ered. A tökéletlen technikák gyakorlása ugyanis hiányosságokat teremt. 

 

Ha ezt a tényt az üzemanyag-fogyasztás témára vetítjük, a következőt állapíthatjuk meg. Sok sportoló olyan hosszú ideig használta a nem megfelelő üzemanyagokat - amik hatására az eddigi edzéseik és a versenyeik során végig szörnyen érezték magukat -, hogy azt feltételezik, hogy a rosszullét normális, és együtt jár az erőfeszítéseikkel. Az állóképességi edzéseket a nyomorúsággal egyenértékűvé teszik, és elfogadják, hogy mindenféle gyomorproblémát el kell viselniük.

 

Ezt én is megtapasztaltam, amikor 1988-ban versenyeztem Amerikában az első RAAM versenyen. Ha tudtam volna azt akkor, amit most már tudok a frissítésről, akkor nem szenvedtem volna szinte állandóan a gyomor- és egyéb problémáktól.  Igen, befejeztem a versenyt (9. helyen), de bevallom, hogy szinte végig az egész versenyen nyomorúságosan éreztem magam. 

 

Mégis, szánalmasan betartottam a nem megfelelő frissítési protokollt, azt gondoltam, hogy még rosszabb állapotban lennék, ha eltérnék tőle. Több mint 10 napig túl sok kalóriát fogyasztottam, arról nem is beszélve, hogy ezek mind rossz kalóriák voltak! „Jól jöhet néhány fánk? Persze, biztos! - Gondoltam - Hiszen a kalóriák kalóriák, ugye? “ Nem csoda, hogy több, mint 3000 mérföld után a célban miután ráálltam a mérlegre, az többet mutatott, mint az indulásomkor! 

 

Nagy árat fizettem, és nehéz úton tanultam meg a leckét, és sok sportoló még mindig csak a saját kárán tanul. Pedig nem kellene ennek így lennie! Az eddig használt nem megfelelő üzemanyagod lecserélése, valamint a fogyasztott mennyiséged felülvizsgálata egyálalán nem bonyolult dolog! Ezt garantálom!

  

HAMMER GEL - MINŐSÉGI ENERGIA

Gyomorfájdalmak nélkül

 

Tonnaszámra vannak energiagélek a piacon, és a Hammer Gél külsőleg hasonlít is sokukhoz. Viszont az számít, ami belül van! Más energiagélekhez gyakran adnak finomított cukrokat, színezéket, bőséges mennyiségű citromsavat, ráadásul mesterségesen ízesítik azokat, és egyéb felesleges összetevőt is tartalmaznak. Ezek mind rossz kalóriák, amelyek különböző gyomor-problémákat és nem tervezett kitérőket eredményeznek a sportolásod során. 

De a Hammer Gél más! Komplex szénhidrátokat (maltodextrint) tartalmaz, hozzáadott finomított cukrok nélkül, amely a következő előnyöket nyújtja:

 

 • Gyors energia

A maltodextrin glikémiás indexe (GI) 100, ugyanannyi, mint a tiszta glükózé, így gyorsan emelkedik a vércukorszinted és ez által az energiád is növekszik. Edzés közben és közvetlenül utána egy magas GI szénhidrát pontosan azt eredményezi, amit szeretnél.

 

 • Hosszabb ideig tartó energia 

A legtöbb finomított cukor, például a glükóz és a szacharóz gyors hatású energiát biztosít. Sajnos nagyon rövid ideig képes fenntartani ezt az energiát, amit ráadásul egy drámai energiacsökkenés követ. Általában „felvillanás és összeomlás”- ként említik ezt a fázist, ez főleg az edzésed vagy versenyed közben nagyon kellemetlen érzés. Ezzel szemben a Hammer Gélben használt maltodextrin nem csak gyorsan növeli az energiát, hanem hosszabb ideig képes fenntartani azt, és a csökkenés is fokozatosan történik. 

 

 • Több kalóriát a szükséges energiához

Maltodextrinből a szervezet hatékonyabban képes felhasználni nagyobb mennyiségű kalóriát, mint az egyszerű cukrokból. Az energiatermeléshez rendelkezésre álló több kalória nyilvánvalóan előnyt jelent, különösen, ha könnyen emészthető, mely a komplex szénhidrátoknak köszönhető. Ha megpróbálsz annyi kalóriát fogyasztani egyszerű cukrokból, mint amennyi kalória van a maltodextrinben, akkor ennek az egyetlen eredménye a kellemetlen gyomor-probléma lesz. 

 

Ha a legtöbbet szeretnéd kihozni az energiádból és az időből, amit az edzéseken és a versenyeken töltesz,  akkor ez a megoldás eszedbe ne jusson! Éppen ezért elengedhetetlen a legmagasabb minőségű üzemanyaggal történő „táplálás”, nem pedig az energiagélként álcázott cukor fogyasztàs. A Hammer Gél-lel a szervezet prémium üzemanyagot kap, amelyben nincsenek hozzáadott egyszerű cukrok és nincsenek mesterséges vagy egyéb megkérdőjelezhető összetevők.

 

Használd a Hammer Gélt, hogy megtapasztalhasd a következő előnyöket:

 

 • Sima és könnyű emésztés
 • Gyors hatású, tartós energia
 • Nincs vércukorszint ingadozás
 • Különböző ízek közül válogathatsz

 

1995 óta - mikor a Hammer Gél megszületett (Bárcsak fiatalabb lettem volna 10 évvel, mikor a RAAM versenyen részt vettem..) - a sportolóknak lehetőségük van arra, hogy minőségi szénhidrátot fogyasszanak, mely energiát képes szolgáltatni a szervezetnek kényelmes, koncentrált formában.

Az energiatermékek napjainkban elárasztott piacán a Hammer Gél egyedülálló és használatával minden alkalommal elérheted sport teljesítményed csúcsát!

 

Írj hozzászólást

Bejelentkezés hozzászólás írásához

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

HAMMER BLOG

TANULJ MOST