Termékek keresése

Népszerű eladások

 • Hammer gél
  Hammer gél

  - Hipergyors energia akár 45-50 percig- Hozzáadott cukor mentes- Finom,...

  620 Ft‎

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • Tévhitek az Omega3-mal kapcsolatban
  Tévhitek az Omega3-mal kapcsolatban
  43 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Igaz az a megállapítás, hogy a hal vagy a halolaj kiegészítők fogyasztása növeli a prosztatarák kialakulásának kockázatát?  Egyáltalán nem, bár a média másképp kommunikál erről időnként. A tanulmány eredményeire vonatkozó információkra hivatkozva - amelyeket a Nemzeti Rákkutató Intézet 2013. júliusi számában jelentettek meg [1] - kijelentjük, hogy az omega-3 zsírsavak fogyasztása javítja az...

  Olvasd tovább ...
 • Kedves Sporttársaink!
  Kedves Sporttársaink!
  149 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Engedjétek meg, hogy megosszuk veletek azt a számunkra íródott levelet, melyet a Hammer Nutrition Központjából kaptunk, hiszen Ti is részesei vagytok a Hammer Nutrition Családnak.Ezúton mi is köszönetet szeretnénk mondani Nektek a bizalmatokért, és együttműködésetekért. Hálásak vagyunk, hogy a frissítésetekkel kapcsolatos szükségleteitekkel megbíztok minket, és hozzánk fordultok tanácsért.

  Olvasd tovább ...
 • Mi érted vagyunk!
  Mi érted vagyunk!
  210 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Miután 1988 nyarán befejeztem az első Amerikát átívelő versenyem (RAAM) (az összes hibám ellenére sikeresen), rájöttem, hogy ha újra meg szeretném ezt ismételni, vagy bármilyen más ultra távú versenyen részt akarok újra venni, szükségem lesz valamilyen tanácsadásra, nagyjából minden versennyel kapcsolatos témát illetően, hiszen a „javítandó dolgok” felsorolása elég hosszúra nyúlt. 

  Olvasd tovább ...
 • Ez az év legszebb időszaka... a Phytolean-nak!
  Ez az év legszebb időszaka... a Phytolean-nak!
  95 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A Halloweennel kezdődött az év legkényeztetőbb időszaka. Az otthoni finom ételekhez és az állandó partik frissítőikhez folyamatosan hozzáférünk. Az állandóan változó anyagcserén túl, a szezonon kívüli edzések csökkenésének köszönhetően elkerülhetetlenek a súlyingadozások. De mivel a kora tavaszi versenyekkel már megtelt a 2020-as naptár, az utolsó dolog amit szeretnék az az, hogy gyarapodjon a...

  Olvasd tovább ...
 • LSA kapszulák az alapvető májfunkciók ellátásához!
  LSA kapszulák az alapvető májfunkciók ellátásához!
  167 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Juss hozzá a májad által nyújtott specifikus előnyökhöz, hiszen a máj az egész szervezet védelmezője, akár egy erőd. Viszont ne feledd, ennek az erős szervnek is szüksége van karbantartásra. A sportolóknak nemcsak a mindennapi élet okozta oxidatív stressz veszélyével kell csak szembenézniük, hanem az edzések során keletkező nagy mennyiségű szabad gyökökkel és a gyors anyagcserével is....

  Olvasd tovább ...

HAMMER GÉL

713 Megtekintés 0 Lájk

Steve Born írása

 

Az emberek azt mondják, hogy a sok gyakorlat vezet a tökéletességhez. A tökéletesség azonban nem mindig csak a gyakorlásból ered. A tökéletlen technikák gyakorlása ugyanis hiányosságokat teremt. 

 

Ha ezt a tényt az üzemanyag-fogyasztás témára vetítjük, a következőt állapíthatjuk meg. Sok sportoló olyan hosszú ideig használta a nem megfelelő üzemanyagokat - amik hatására az eddigi edzéseik és a versenyeik során végig szörnyen érezték magukat -, hogy azt feltételezik, hogy a rosszullét normális, és együtt jár az erőfeszítéseikkel. Az állóképességi edzéseket a nyomorúsággal egyenértékűvé teszik, és elfogadják, hogy mindenféle gyomorproblémát el kell viselniük.

 

Ezt én is megtapasztaltam, amikor 1988-ban versenyeztem Amerikában az első RAAM versenyen. Ha tudtam volna azt akkor, amit most már tudok a frissítésről, akkor nem szenvedtem volna szinte állandóan a gyomor- és egyéb problémáktól.  Igen, befejeztem a versenyt (9. helyen), de bevallom, hogy szinte végig az egész versenyen nyomorúságosan éreztem magam. 

 

Mégis, szánalmasan betartottam a nem megfelelő frissítési protokollt, azt gondoltam, hogy még rosszabb állapotban lennék, ha eltérnék tőle. Több mint 10 napig túl sok kalóriát fogyasztottam, arról nem is beszélve, hogy ezek mind rossz kalóriák voltak! „Jól jöhet néhány fánk? Persze, biztos! - Gondoltam - Hiszen a kalóriák kalóriák, ugye? “ Nem csoda, hogy több, mint 3000 mérföld után a célban miután ráálltam a mérlegre, az többet mutatott, mint az indulásomkor! 

 

Nagy árat fizettem, és nehéz úton tanultam meg a leckét, és sok sportoló még mindig csak a saját kárán tanul. Pedig nem kellene ennek így lennie! Az eddig használt nem megfelelő üzemanyagod lecserélése, valamint a fogyasztott mennyiséged felülvizsgálata egyálalán nem bonyolult dolog! Ezt garantálom!

  

HAMMER GEL - MINŐSÉGI ENERGIA

Gyomorfájdalmak nélkül

 

Tonnaszámra vannak energiagélek a piacon, és a Hammer Gél külsőleg hasonlít is sokukhoz. Viszont az számít, ami belül van! Más energiagélekhez gyakran adnak finomított cukrokat, színezéket, bőséges mennyiségű citromsavat, ráadásul mesterségesen ízesítik azokat, és egyéb felesleges összetevőt is tartalmaznak. Ezek mind rossz kalóriák, amelyek különböző gyomor-problémákat és nem tervezett kitérőket eredményeznek a sportolásod során. 

De a Hammer Gél más! Komplex szénhidrátokat (maltodextrint) tartalmaz, hozzáadott finomított cukrok nélkül, amely a következő előnyöket nyújtja:

 

 • Gyors energia

A maltodextrin glikémiás indexe (GI) 100, ugyanannyi, mint a tiszta glükózé, így gyorsan emelkedik a vércukorszinted és ez által az energiád is növekszik. Edzés közben és közvetlenül utána egy magas GI szénhidrát pontosan azt eredményezi, amit szeretnél.

 

 • Hosszabb ideig tartó energia 

A legtöbb finomított cukor, például a glükóz és a szacharóz gyors hatású energiát biztosít. Sajnos nagyon rövid ideig képes fenntartani ezt az energiát, amit ráadásul egy drámai energiacsökkenés követ. Általában „felvillanás és összeomlás”- ként említik ezt a fázist, ez főleg az edzésed vagy versenyed közben nagyon kellemetlen érzés. Ezzel szemben a Hammer Gélben használt maltodextrin nem csak gyorsan növeli az energiát, hanem hosszabb ideig képes fenntartani azt, és a csökkenés is fokozatosan történik. 

 

 • Több kalóriát a szükséges energiához

Maltodextrinből a szervezet hatékonyabban képes felhasználni nagyobb mennyiségű kalóriát, mint az egyszerű cukrokból. Az energiatermeléshez rendelkezésre álló több kalória nyilvánvalóan előnyt jelent, különösen, ha könnyen emészthető, mely a komplex szénhidrátoknak köszönhető. Ha megpróbálsz annyi kalóriát fogyasztani egyszerű cukrokból, mint amennyi kalória van a maltodextrinben, akkor ennek az egyetlen eredménye a kellemetlen gyomor-probléma lesz. 

 

Ha a legtöbbet szeretnéd kihozni az energiádból és az időből, amit az edzéseken és a versenyeken töltesz,  akkor ez a megoldás eszedbe ne jusson! Éppen ezért elengedhetetlen a legmagasabb minőségű üzemanyaggal történő „táplálás”, nem pedig az energiagélként álcázott cukor fogyasztàs. A Hammer Gél-lel a szervezet prémium üzemanyagot kap, amelyben nincsenek hozzáadott egyszerű cukrok és nincsenek mesterséges vagy egyéb megkérdőjelezhető összetevők.

 

Használd a Hammer Gélt, hogy megtapasztalhasd a következő előnyöket:

 

 • Sima és könnyű emésztés
 • Gyors hatású, tartós energia
 • Nincs vércukorszint ingadozás
 • Különböző ízek közül válogathatsz

 

1995 óta - mikor a Hammer Gél megszületett (Bárcsak fiatalabb lettem volna 10 évvel, mikor a RAAM versenyen részt vettem..) - a sportolóknak lehetőségük van arra, hogy minőségi szénhidrátot fogyasszanak, mely energiát képes szolgáltatni a szervezetnek kényelmes, koncentrált formában.

Az energiatermékek napjainkban elárasztott piacán a Hammer Gél egyedülálló és használatával minden alkalommal elérheted sport teljesítményed csúcsát!

 

Írj hozzászólást

Bejelentkezés hozzászólás írásához

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

ENDURANCE NEWS

OLVASS ÉS TÁJÉKOZÓDJ

HAMMER BLOG

TANULJ MOST