Termékek keresése

Leértékelések

Népszerű eladások

 • Hammer gél
  Hammer gél

  - Hipergyors energia akár 45-50 percig- Hozzáadott cukor...

  620 Ft‎

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • Recoverite: Két nagyszerű lehetőség arra, hogy feltöltsd magad a megfelelő tápanyaggal!
  Recoverite: Két nagyszerű lehetőség arra, hogy feltöltsd magad a megfelelő tápanyaggal!
  3 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A közel 20 éves Hammer Nutrition által nyújtott tapasztalatok birtokában, továbbra is meg vagyok győződve arról, hogy az edzés utáni megfelelő utántöltés a sportteljesítmények sikereinek legfontosabb része. Használhatod a legújabb és legjobb edzési technikákat,...

  Olvasd tovább ...
 • Figyelem: Kiváló sportital mindenki számára!
  Figyelem: Kiváló sportital mindenki számára!
  377 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A HEED ideális megoldás az energia, hidratáció és az ásványi anyag igényeinek kielégítésére, függetlenül attól, hogy Te melyik csoportba tartozol.

  Olvasd tovább ...
 • Próbáld ki a Hammer Nutrition elektroliteket tartalmazó kiváló termékeit!
  Próbáld ki a Hammer Nutrition elektroliteket tartalmazó kiváló termékeit!
  72 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Itt nálunk Amerikában az ősz beköszönte ellenére az ország túlnyomó részében igaz, hogy ez az év legforróbb időszaka. Még a 35 fok feletti hőmérsékleteket is elérhetjük itt, Montana északnyugati részén! Különösen ebben az évszakban, és ilyen forró időjárási körülmények között elengedhetetlen, hogy feltöltsd szervezetedet megfelelő mennyiségű ásványi anyaggal.

  Olvasd tovább ...
 • Hammer szeletek
  Hammer szeletek
  95 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A nyaralásoknak lassan vége, a kora reggelek kezdenek hűvösek lenni, az iskolai felszerelések visszatértek a boltok polcaira. Lassan a nyár búcsúzik, és elkezdődik a forgalmas őszi szezon. Itt az ideje, hogy elgondolkozz azon, hogy milyen egészséges alternatívák léteznek arra, hogy felkészítsd saját magadat, és családodat az ősz fogadására.

  Olvasd tovább ...
 • Természetes módon és biztonságosan védi az izületek egészségét!
  Természetes módon és biztonságosan védi az izületek egészségét!
  120 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A sportolók különféle okok miatt gyakran kűzdenek fájdalmakkal, ilyen például a szezon kezdetén történő hirtelen megerőltetés, vagy az edzések és versenyek sérüléseinek következményei. Biztos vagyok abban, hogy mindenkit a gyógyszertárba vagy egy...

  Olvasd tovább ...

Használd ki, és tedd magadévá a "4 R-t"

402 Megtekintés 0 Lájk

Használd ki, és tedd magadévá a "4 R-t", amivel elérheted a legmagasabb minőségű regenerálódást! Ez által tovább növelheted a sportteljesítményed és még egészségesebb leszel!

Steve Born írása

Tudom, hogy a sportteljesítmény javítására és a megfelelő egészségi állapot fenntartására számos megoldás létezik, de én meg vagyok 100%-ban győződve arról, hogy a regenerálódás az, ami mindezeket legjobban meghatározza, és ez az a befolyásoló tényező, ami az első helyen áll.  

Sportolóként néha olyan intenzíven összpontosítunk edzéseinkre és felszereléseinkre, hogy megfeletkezünk a megfelelő feltöltésről, regenerálódásról, és ez nagy hiba.

 

Amit edzés közben csinálunk, minden bizonnyal fontos, de ha elhanyagoljuk, hogy következetesen megtegyük a megfelelő lépéseket a helyreállításunk, regenerálódásunk érdekében, soha nem érjük el a kívánt eredményt, hiába fektettünk sok időt és energiát az edzésekbe. Ne feledd, hogy az edzés során elért eredmény a regeneráció során jelentkezik, de csak megfelelő pihenés és optimális táplálkozás mellett. Ha ezt nem vesszük figyelembe, nem csak elesünk az edzéseink által nyújtott előnyöktől, hanem egyéb, nagyobb problémát is okozhatunk, mint például betegség vagy sérülés.

 

És most nézzük, mi az a 4 "R", amely segít nekünk.

 

REPLENISH - FELTÖLTÉS

Ha a tested szó szerint képes lenne beszélni hozzád, akkor ezt minden edzés után elmondaná neked…

 

Üres vagyok, és a tankot azonnal fel kell tölteni. Láss el jó minőségű szénhidrátokkal és fehérjékkel minél hamarabb (lehetőleg az edzést követő 30 percen belül), és cserébe megteszem érted a következőket :

 

 1. Újratöltöm az izomsejtjeid üzemanyaggal, így nem leszel üres a holnapi edzéshez. Valójában jobbá teszlek - több időre elegendő üzemanyagot tárolok az izmaidban, ami azt jelenti, hogy több üzemanyag áll rendelkezésedre, amikor elkezded a következő edzést vagy versenyt. Ez az, amiről a „carbo loading” szól!

 

 1. Újjáépítem a sovány izomszöveted, így növelheted az edzés erősségét és intenzitását anélkül, hogy az izmaid lesoványodnának.

 

 1. Az izmaidat szénhidrátokkal és fehérjével táplálom edzés után, így csökken a fájdalom, amit most és a következő edzésed előtt tapasztalnál.

"Nem tudok kikelni az ágyból, mert fájdalmaim vannak!" Többet ez a mondat nem  hangzik el a szádból, rendben?

 

 1. Segíteni fogok az immunrendszered támogatásában, így aktív maradhatsz, nem kelltakaró alatt töltened az időd betegség miatt. Amennyiben az utántöltésed olyan gyorsan megtörténik, amilyen gyorsan csak lehet, akkor erősebb lesz az immunrendszered is.

 

A Recoverite és az Organic Vegan Recoverite pontosan azt nyújtja a szervezetednek, amire az edzés után szükséged van. Ezek a következők:

 

 • Komplex szénhidrátok és fehérje ideális aránya
 • Nagy mennyiségű, sok előnnyel rendelkező glutamin tartalom (3 g adagonként!)
 • Erős antioxidáns
 • Teljes spektrumú elektrolit profil

  

REHYDRATE - REHIDRATÁCIÓ

A tested kétharmada vízből áll, ezért létfontosságú, hogy eleget igyál, és ne csak edzés közben, hanem egész nap. Az edzés közben elfogyasztott folyadék mellett kb. plusz fél dl folyadékra van szükségünk testkilogrammonként, amely főleg tiszta vízből kellene, hogy álljon. Egy kemény edzés után lehet, hogy kicsit dehidratáltabb a szervezet, így időbe telik, hogy újra megfelelően hidratáltak legyünk. Tartsd fejben azt, hogy ahhoz, hogy újra megfelelően hidrtatált legyél, a Recoverite -hez használt vízmennyiség mellett további folyadékpótlásra is szükséged van.

 

RESUPPLY - UTÁNPÓTLÁS

Egy kemény edzés vagy verseny után a szervezeted szinte koldul a vitaminok, ásványi anyagok és antioxidánsok iránt. A Premium Insurance Caps a vitaminokat és az ásványi anyagokat (néhány antioxidánst is) is pótólja, és a Hammer Nutrition erős antioxidáns kiegészítőinek - Mito Caps, Super Antioxidant, AO Booster - arzenálja széles körű védelmet nyújt a szabad gyökök káros hatása ellen.

 

REDUCE - CSÖKKENTÉS 

Amikor rendszeresen keményen edzel, az az izmok és az ízületek számára is megeröltető lehet. Megfelelő pihenés és táplálkozás nélkül hamarosan a nem várt „túlerőltetés szindróma” áldozata lehetsz, amely ahhoz vezet, hogy fokozottabban ki leszel téve a sérülés lehetőségének.

 

A Recoverite fehérje tartalma segít az izomszövetek helyreállításában. A további fájdalom csökkentése érdekében - valamint azért, hogy szervezeted még több egyéb előnyhöz jusson - ajánljuk a Hammer CBD, a Tissue Rejuvenator és az EndurOmega páratlan kombinációját.

 

Összefoglaló 

Ne feledd, hogy mennyire jól visszaállíthatod szervezeted az optimális helyzetbe az edzéseid után, és ennek hatására a holnapi teljesítményed is újra megfelelő lesz. Ismerdd meg, fogadd el, és következetesen alkalmazd a 4 R-t. Ez a helyes módja annak, hogy kihasználd a megfelelő helyreállításból adódó előnyöket.

Közzétéve: Hammer Blog

Írj hozzászólást

Bejelentkezés hozzászólás írásához

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

HAMMER BLOG

TANULJ MOST