Termékek keresése

Népszerű eladások

 • Hammer gél
  Hammer gél

  - Hipergyors energia akár 45-50 percig- Hozzáadott cukor mentes- Finom,...

  690 Ft‎

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • Tissue Rejuvenator és VEGAN Tissue Rejuvenator
  Tissue Rejuvenator és VEGAN Tissue Rejuvenator
  61 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Majdnem két teljes hónap múlt el az új évből. Ahogy múlik az idő, az edzések száma és intenzitása növekszik, hiszen fel kell készülni a legfontosabb versenyekre.  Jelenleg a napi edzések ideje még nem éri el a maximumot - ez még néhány hétig nem történhet meg -, és ilyenkor tanácsos (amennyiben még nem fogtál hozzá) elkezdeni az ízületek, inak és kötőszövetek védelmét, és megadni a szükséges...

  Olvasd tovább ...
 • Szükséges táplálék kiegészítőt szedni!
  Szükséges táplálék kiegészítőt szedni!
  175 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Ideális lenne, ha az étrendünkből minden tápanyaghoz hozzá tudnánk jutni, ami a sport teljesítményünk javításához és - ami még fontosabb - az optimális egészség megtartásához szükséges. Ez sokkal egyszerűbbé tenné a dolgunkat!  Sajnos a mai, egyre mérgezőbb és szennyezettebb világban az általunk fogyasztott tápanyagok összetétele és általános minősége egyre csak csökken.

  Olvasd tovább ...
 • Recoverite - töltsd fel a tested!
  Recoverite - töltsd fel a tested!
  265 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Szívleld meg ezt a tanácsunkat: "Amikor befejezted az edzést, még nem vagy igazán kész ... egészen addig, amíg fel nem töltöd újra a szervezeted." Tehát a mai naptól kezdve, amikor befejezed az edzést, mielőtt megkezdenéd a nyújtást (vagy más edzés utáni helyreállítási rituálét), a zuhanyzást, vagy az ágyra való ledölésed, "töltsd fel a tartályt" Recoverite-val vagy Organic Vegan...

  Olvasd tovább ...
 • Kezdd el most, és ne is hagyd abba
  Kezdd el most, és ne is hagyd abba
  179 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  1990 decemberében - 29 évvel ezelőtt - megvettem az első doboz Race Caps Supreme-t, amelyet akkoriban egyszerűen Race Caps-ként ismertek. És őszintén elmondhatom, hogy az első vásárlás óta nagyon ritkán volt olyan napom, amikor elmulasztottam bevenni. Ennek oka az, hogy óriási mennyiségű független kutatást végeztem az alkotóelemeiről, és a következőt mondhatom el róla: „Hé, ez a cucc nem csak a...

  Olvasd tovább ...
 • Prémium minőségű fehérjepor!
  Prémium minőségű fehérjepor!
  253 megtekintés 0 hozzászólások 1 Lájk

  Ha besétálsz bármelyik táplálékkiegészítőket is áruló üzletbe, szembesülsz azzal, hogy a fehérjepor polcokon szédítő mennyiségű termékcsaládokat találsz. Legtöbbjük címkéjén hatalmas méretű izmokkal rendelkező testépítőket látni, néhányon felháborító kijelentéssel együtt („Építs még nagyobb izmokat!”). Nem csoda, hogy a sportolók össze vannak zavarodva. Túl sok választék van, és kétesnek tűnő...

  Olvasd tovább ...

Használd ki, és tedd magadévá a "4 R-t"

687 Megtekintés 0 Lájk

Használd ki, és tedd magadévá a "4 R-t", amivel elérheted a legmagasabb minőségű regenerálódást! Ez által tovább növelheted a sportteljesítményed és még egészségesebb leszel!

Steve Born írása

Tudom, hogy a sportteljesítmény javítására és a megfelelő egészségi állapot fenntartására számos megoldás létezik, de én meg vagyok 100%-ban győződve arról, hogy a regenerálódás az, ami mindezeket legjobban meghatározza, és ez az a befolyásoló tényező, ami az első helyen áll.  

Sportolóként néha olyan intenzíven összpontosítunk edzéseinkre és felszereléseinkre, hogy megfeletkezünk a megfelelő feltöltésről, regenerálódásról, és ez nagy hiba.

 

Amit edzés közben csinálunk, minden bizonnyal fontos, de ha elhanyagoljuk, hogy következetesen megtegyük a megfelelő lépéseket a helyreállításunk, regenerálódásunk érdekében, soha nem érjük el a kívánt eredményt, hiába fektettünk sok időt és energiát az edzésekbe. Ne feledd, hogy az edzés során elért eredmény a regeneráció során jelentkezik, de csak megfelelő pihenés és optimális táplálkozás mellett. Ha ezt nem vesszük figyelembe, nem csak elesünk az edzéseink által nyújtott előnyöktől, hanem egyéb, nagyobb problémát is okozhatunk, mint például betegség vagy sérülés.

 

És most nézzük, mi az a 4 "R", amely segít nekünk.

 

REPLENISH - FELTÖLTÉS

Ha a tested szó szerint képes lenne beszélni hozzád, akkor ezt minden edzés után elmondaná neked…

 

Üres vagyok, és a tankot azonnal fel kell tölteni. Láss el jó minőségű szénhidrátokkal és fehérjékkel minél hamarabb (lehetőleg az edzést követő 30 percen belül), és cserébe megteszem érted a következőket :

 

 1. Újratöltöm az izomsejtjeid üzemanyaggal, így nem leszel üres a holnapi edzéshez. Valójában jobbá teszlek - több időre elegendő üzemanyagot tárolok az izmaidban, ami azt jelenti, hogy több üzemanyag áll rendelkezésedre, amikor elkezded a következő edzést vagy versenyt. Ez az, amiről a „carbo loading” szól!

 

 1. Újjáépítem a sovány izomszöveted, így növelheted az edzés erősségét és intenzitását anélkül, hogy az izmaid lesoványodnának.

 

 1. Az izmaidat szénhidrátokkal és fehérjével táplálom edzés után, így csökken a fájdalom, amit most és a következő edzésed előtt tapasztalnál.

"Nem tudok kikelni az ágyból, mert fájdalmaim vannak!" Többet ez a mondat nem  hangzik el a szádból, rendben?

 

 1. Segíteni fogok az immunrendszered támogatásában, így aktív maradhatsz, nem kelltakaró alatt töltened az időd betegség miatt. Amennyiben az utántöltésed olyan gyorsan megtörténik, amilyen gyorsan csak lehet, akkor erősebb lesz az immunrendszered is.

 

A Recoverite és az Organic Vegan Recoverite pontosan azt nyújtja a szervezetednek, amire az edzés után szükséged van. Ezek a következők:

 

 • Komplex szénhidrátok és fehérje ideális aránya
 • Nagy mennyiségű, sok előnnyel rendelkező glutamin tartalom (3 g adagonként!)
 • Erős antioxidáns
 • Teljes spektrumú elektrolit profil

  

REHYDRATE - REHIDRATÁCIÓ

A tested kétharmada vízből áll, ezért létfontosságú, hogy eleget igyál, és ne csak edzés közben, hanem egész nap. Az edzés közben elfogyasztott folyadék mellett kb. plusz fél dl folyadékra van szükségünk testkilogrammonként, amely főleg tiszta vízből kellene, hogy álljon. Egy kemény edzés után lehet, hogy kicsit dehidratáltabb a szervezet, így időbe telik, hogy újra megfelelően hidratáltak legyünk. Tartsd fejben azt, hogy ahhoz, hogy újra megfelelően hidrtatált legyél, a Recoverite -hez használt vízmennyiség mellett további folyadékpótlásra is szükséged van.

 

RESUPPLY - UTÁNPÓTLÁS

Egy kemény edzés vagy verseny után a szervezeted szinte koldul a vitaminok, ásványi anyagok és antioxidánsok iránt. A Premium Insurance Caps a vitaminokat és az ásványi anyagokat (néhány antioxidánst is) is pótólja, és a Hammer Nutrition erős antioxidáns kiegészítőinek - Mito Caps, Super Antioxidant, AO Booster - arzenálja széles körű védelmet nyújt a szabad gyökök káros hatása ellen.

 

REDUCE - CSÖKKENTÉS 

Amikor rendszeresen keményen edzel, az az izmok és az ízületek számára is megeröltető lehet. Megfelelő pihenés és táplálkozás nélkül hamarosan a nem várt „túlerőltetés szindróma” áldozata lehetsz, amely ahhoz vezet, hogy fokozottabban ki leszel téve a sérülés lehetőségének.

 

A Recoverite fehérje tartalma segít az izomszövetek helyreállításában. A további fájdalom csökkentése érdekében - valamint azért, hogy szervezeted még több egyéb előnyhöz jusson - ajánljuk a Hammer CBD, a Tissue Rejuvenator és az EndurOmega páratlan kombinációját.

 

Összefoglaló 

Ne feledd, hogy mennyire jól visszaállíthatod szervezeted az optimális helyzetbe az edzéseid után, és ennek hatására a holnapi teljesítményed is újra megfelelő lesz. Ismerdd meg, fogadd el, és következetesen alkalmazd a 4 R-t. Ez a helyes módja annak, hogy kihasználd a megfelelő helyreállításból adódó előnyöket.

Közzétéve: Hammer Blog

Írj hozzászólást

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

ENDURANCE NEWS

OLVASS ÉS TÁJÉKOZÓDJ

HAMMER BLOG

TANULJ MOST