Termékek keresése

Népszerű eladások

 • Hammer gél
  Hammer gél

  - Hipergyors energia akár 45-50 percig- Hozzáadott cukor mentes- Finom,...

  690 Ft‎

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • Tissue Rejuvenator és VEGAN Tissue Rejuvenator
  Tissue Rejuvenator és VEGAN Tissue Rejuvenator
  61 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Majdnem két teljes hónap múlt el az új évből. Ahogy múlik az idő, az edzések száma és intenzitása növekszik, hiszen fel kell készülni a legfontosabb versenyekre.  Jelenleg a napi edzések ideje még nem éri el a maximumot - ez még néhány hétig nem történhet meg -, és ilyenkor tanácsos (amennyiben még nem fogtál hozzá) elkezdeni az ízületek, inak és kötőszövetek védelmét, és megadni a szükséges...

  Olvasd tovább ...
 • Szükséges táplálék kiegészítőt szedni!
  Szükséges táplálék kiegészítőt szedni!
  175 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Ideális lenne, ha az étrendünkből minden tápanyaghoz hozzá tudnánk jutni, ami a sport teljesítményünk javításához és - ami még fontosabb - az optimális egészség megtartásához szükséges. Ez sokkal egyszerűbbé tenné a dolgunkat!  Sajnos a mai, egyre mérgezőbb és szennyezettebb világban az általunk fogyasztott tápanyagok összetétele és általános minősége egyre csak csökken.

  Olvasd tovább ...
 • Recoverite - töltsd fel a tested!
  Recoverite - töltsd fel a tested!
  265 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Szívleld meg ezt a tanácsunkat: "Amikor befejezted az edzést, még nem vagy igazán kész ... egészen addig, amíg fel nem töltöd újra a szervezeted." Tehát a mai naptól kezdve, amikor befejezed az edzést, mielőtt megkezdenéd a nyújtást (vagy más edzés utáni helyreállítási rituálét), a zuhanyzást, vagy az ágyra való ledölésed, "töltsd fel a tartályt" Recoverite-val vagy Organic Vegan...

  Olvasd tovább ...
 • Kezdd el most, és ne is hagyd abba
  Kezdd el most, és ne is hagyd abba
  179 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  1990 decemberében - 29 évvel ezelőtt - megvettem az első doboz Race Caps Supreme-t, amelyet akkoriban egyszerűen Race Caps-ként ismertek. És őszintén elmondhatom, hogy az első vásárlás óta nagyon ritkán volt olyan napom, amikor elmulasztottam bevenni. Ennek oka az, hogy óriási mennyiségű független kutatást végeztem az alkotóelemeiről, és a következőt mondhatom el róla: „Hé, ez a cucc nem csak a...

  Olvasd tovább ...
 • Prémium minőségű fehérjepor!
  Prémium minőségű fehérjepor!
  253 megtekintés 0 hozzászólások 1 Lájk

  Ha besétálsz bármelyik táplálékkiegészítőket is áruló üzletbe, szembesülsz azzal, hogy a fehérjepor polcokon szédítő mennyiségű termékcsaládokat találsz. Legtöbbjük címkéjén hatalmas méretű izmokkal rendelkező testépítőket látni, néhányon felháborító kijelentéssel együtt („Építs még nagyobb izmokat!”). Nem csoda, hogy a sportolók össze vannak zavarodva. Túl sok választék van, és kétesnek tűnő...

  Olvasd tovább ...

MERT A TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐK SZÜKSÉGESEK

621 Megtekintés 0 Lájk

Steve Born írása

 

Nem lenne jó, ha megkapnánk az összes tápanyagot, amire szükségünk van sportteljesítményünk fokozásához - és ami még fontosabb, az optimális egészségünk megőrzéséhez - az étrendünkből? Biztosan egyszerűbbé tenné a dolgokat! Sajnos a mai, egyre mérgezőbb és szennyezettebb világban az általunk fogyasztott élelmiszerek általános minősége folyamatosan csökken. Az olyan élelmiszerek, mint a gyümölcsök és zöldségek, amelyekkel  egyszer feltölthettük szervezetünket vitaminokkal és ásványi anyagokkal, ma már iparosodott talajokban nőnek fel, és csak egy részét tartalmazzák azoknak a vitaminoknak és ásványi anyagoknak, mint egykor.

Annak ellenére, hogy ez bizonyított tény, az emberek áldozatul esnek annak a mítosznak, miszerint „a kiegyensúlyozott étrend minden tápanyagot képes biztosítani, amire a szervezetnek szüksége van”, és ennek az lesz a végeredménye, hogy az egészségük rossz állapotba kerül. Az tehát a valós tény, hogy csak az étrendedből nem tudod megszerezni az összes alapvető tápanyagot. 

 

MI SZÓL AZ MELLETT, HOGY SZÜKSÉG VAN KIEGÉSZÍTŐKRE?

 

* Soha nem volt egyetlen klinikai vizsgálat sem, amely azt eredményezte volna, hogy a kiegyensúlyozott étrend képes biztosítani az alapvető tápanyagigény teljes skáláját. 

 

* Az egyre növekvő számú kutatások azt mutatják, hogy az étel önmagában nem biztosítja az összes mikrotápanyagot, amellyel megelőzhető a hiány, nem beszélve arról a mennyiségről, mely az optimális egészséghez szükséges.

 

* Nagyon kevesen jutunk folyamatosan hozzá a helyben termesztett élelmiszerekhez. Az alapanyagok nagy része távoli helyekről származik, ahonnan éretlenül érkeznek hozzánk becsomagolva. Így a bennük lévő tápanyag megkérdőjelezhető, és általában hiányos.

 

* Még ha mindannyian tudnánk is biztosítani az összes nélkülözhetetlen tápanyagot a táplálkozásunk során, nagyon valószínűtlen, hogy bármelyikünknek is olyan ideális és következetes is lenne az étrendje, mint mi azt gondoljuk. Az USDA kimondja: "Az egészség megőrzése érdekében legalább 2 különböző adag gyümölcsöt és 3 különböző adag zöldséget kellene fogyasztani minden nap”, de tényleg, hányan teszik ezt meg minden nap következetesen? A Dagfinn Aune kutatása [1] szerint ez a szám még alacsony is lehet: “Eredményeink arra utalnak, hogy bár öt adag gyümölcs és zöldség elfogyasztása jó, de naponta tíz még jobb lenne."

 

A KIEGÉSZÍTÉS SZÜKSÉGES

 

A táplálékkiegészítők ellen harcolni felesleges és nem jó ötlet, hiszen használatuk szükségszerű. Nem azt mondom, hogy elhanyagolhatod az étrendedet, és ha vitaminokat szedsz, az minden tápanyagszükségletedet fedezi. A kiegészítés valóban csak kiegészítés, és nem helyettesíti az egészséges étrendet. Táplálékkiegészítőt szedni nem csak abban az esetben nagyon fontos, ha nem táplálkozol megfelelően. Ráadásul az állóképességet igénylô sportolás mellett nagyon magas a szervezet tápanyagigénye, így még inkább indokolt a táplálékkiegészítők használata. 

 

HOL IS KEZDD EL..

 

Először is, annak érdekében, hogy megszüntessük azt a hiányt ami igazán fennáll és amire valóban szükségünk van, javasoljuk a Hammer Nutrition Premium Insurence Caps napi használatát. Ez a hatásos multivitamin / ásványi termék úgy van kialakítva, hogy kitöltse a modern étrendben rejlő élelem hiányt. A Premium Insurence Caps optimális napi bevitel (ODI) mennyiséget tartalmazó tápanyagokat nyújt, nem pedig az “épp, hogy megfelelő” napi értéket (DV) vagy referencia napi bevitelét (RDI), amelyek minimális mennyiségek, és egyszerűen csak a  betegségek megelőzéséhez elegendőek. A Premium Insurance Caps az aktív életmód támogatására tervezett, és alkalmas arra, hogy megvédje az egészséget és maximalizálja az energiádat.

 

Összefoglaló

 

Mi, a Hammer Nutrition-nál a minőségi táplálkozásra és a megfelelő táplálákkiegèszítésre helyezzük a hangsúlyt. A sportteljesítmény és az általános egészség optimális kiegyenlítéséhez ragaszkodunk. Ez magába foglalja a teljes kiőrlésű gabonafélék és a helyben termesztett organikus gyümölcsök és zöldségek lehető legnagyobb mennyiségben történő fogyasztását, és a só, az előre csomagolt, feldolgozott élelmiszerek fogyasztásának csökkentését. 

 

Ahhoz, hogy biztosan hozzájuss optimális mennyiségben a szükséges élelem alapjaihoz, az étrendedet magas minőségű táplálékkiegészítőkkel bővítsd ki. A Premium Insurence Caps egy “prémium biztosítás” az egészség és a sportteljesítmény érdekében. A Premium Insurence Caps rendszeres használatával gyorsabban regenerálódsz az edzés után, csökkenti a fáradságot és a betegségek előfordulását, valamint jó közérzetet biztosít. 

 

Hivatkozások: 

[[1] Dagfinn Aune, Edward Giovannucci, Paolo Boffetta, Lars T. Fadnes, NaNa Keum, Teresa Norat, Darren C. Greenwood, Elio Riboli, Lars J. Vatten, Serena Tonstad. Fruit and vegetable intake and the risk of cardiovascular disease, total cancer and all-cause mortality–a systematic review and dose-response meta-analysis of prospective studies. International Journal of Epidemiology, 2017; DOI: 10.1093/ije/dyw319

 

 

 

 

Írj hozzászólást

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

ENDURANCE NEWS

OLVASS ÉS TÁJÉKOZÓDJ

HAMMER BLOG

TANULJ MOST