Termékek keresése

Népszerű eladások

  • Hammer gél
    Hammer gél

    Hipergyors energia akár 45-50 percig Hozzáadott cukor mentes Finom,...

    690 Ft‎

Információ

Legutóbbi bejegyzések

Nagyszerű üzemanyag. Tele energiával. Elképesztően finom!

1819 Megtekintés 0 Lájk

Amennyiben fontos az egészséges harapnivaló a megmérettetés közben, szereted a praktikus megoldásokat és az íz sem az utolsó szempont számodra, akkor a Hammer Bar a te üzemanyagod. Finom, tartósítószer és egyszerű cukor nélkül készült, nem tartalmaz transzzsírokat és koleszterint. Páratlan tulajdonságai miatt, hiányérzeted lesz majd, ha nem lesz folyamatosan kéznél egy szelet. De mi is teszi a Hammer Bar-t ennyire különlegessé?

Fehérjék lúgosítása

Ha energiabevitelünk teljes értékű tápanyagokból származik, kritikus tényező a fehérje lúgosítása, mely a szervezet savasodását akadályozza meg, ezáltal biztosítja a hosszantartó energiatermelést. Az eredmény pedig megnövekedett állóképesség, csökkent ízületi- és izomfájdalom, valamint gyorsabb regeneráció.

Egészséges szénhidrátok

Ha egy gyors pillantást vetsz az összetevők listájára láthatod, hogy csak összetett szénhidrátokat tartalmaz, nem pedig egyszerű cukrokat. A Hammer Bar egészséges, magas minőségű szénhidrátokkal látja el szervezeted kiegyensúlyozott, megbízható és hosszantartó energiaforrásként.

Egészséges zsírok

Másnéven esszenciális zsírsavak (EFAs – Essential Fatty Acids), melyek a fokozott állóképesség, a szív- és érrendszeri egészség, a megfelelő immunitás, a mentális tisztaság, valamint a hormonális egyensúly miatt fontosak.

Növényi eredetű összetevők

Amennyiben az általános egészségi szintedet és a betegségekkel szembeni ellenáló-képességedet szeretnéd növelni, erre semmi más nem megfelelőbb, mint a természetben található tápanyagok. A Hammer Bar számos fitotápanyagot tartalmaz a lencsírától kezdve a quinoáig, melyek mind organikusak természetesen.

Enzimek

A Hammer Bar-ban lévő enzimek hidegsajtolással vagy feldolgozatlan formában kerülnek az összetevők közé. Csakis olyan folyamatokkal dolgozunk, melyekkel megőrizzük a növényekben sejtszinten előforduló enzimeket a maximális hasznosulás érdekében.

Ízvilág

Bárki is mondta, hogy egy egészséges étel nem lehet finom, valószínűleg nem próbálta még a Hammer Bar-t. Meg fogsz lepődni, hogy a finom íz és a kellemes textúra kombinációja milyen ízletes élményt ad. Próbáld ki mind a 8 ízt, hogy megtaláld a kedvencedet!

Amennyiben Hammer Bar-t fogyasztasz reggelire, ebédre vagy vacsorára, kényelmes módon láthatod el szervezeted egészséges és magas minőségű tápanyagokkal.

Jó, ha észben tartod: A Hammer Bar nagyszerű edzés-utáni harapnivaló is, hiszen az ideális 3:1 arányban tartalmazza a szénhidrátot és a fehérjét. Oszd meg ezt a finomságot a gyerekeddel, az edzőtermi haveroddal, az edződdel, vagy az új barátoddal, akit verseny közben ismertél meg, nehogy ők is kimaradjanak a jóból.

Hammer ON!

Írj hozzászólást

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

ENDURANCE NEWS

OLVASS ÉS TÁJÉKOZÓDJ

HAMMER BLOG

TANULJ MOST