Termékek keresése

Népszerű eladások

 • Hammer gél
  Hammer gél

  - Hipergyors energia akár 45-50 percig- Hozzáadott cukor...

  620 Ft‎

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • Recoverite: Két nagyszerű lehetőség arra, hogy feltöltsd magad a megfelelő tápanyaggal!
  Recoverite: Két nagyszerű lehetőség arra, hogy feltöltsd magad a megfelelő tápanyaggal!
  3 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A közel 20 éves Hammer Nutrition által nyújtott tapasztalatok birtokában, továbbra is meg vagyok győződve arról, hogy az edzés utáni megfelelő utántöltés a sportteljesítmények sikereinek legfontosabb része. Használhatod a legújabb és legjobb edzési technikákat,...

  Olvasd tovább ...
 • Figyelem: Kiváló sportital mindenki számára!
  Figyelem: Kiváló sportital mindenki számára!
  377 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A HEED ideális megoldás az energia, hidratáció és az ásványi anyag igényeinek kielégítésére, függetlenül attól, hogy Te melyik csoportba tartozol.

  Olvasd tovább ...
 • Próbáld ki a Hammer Nutrition elektroliteket tartalmazó kiváló termékeit!
  Próbáld ki a Hammer Nutrition elektroliteket tartalmazó kiváló termékeit!
  72 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Itt nálunk Amerikában az ősz beköszönte ellenére az ország túlnyomó részében igaz, hogy ez az év legforróbb időszaka. Még a 35 fok feletti hőmérsékleteket is elérhetjük itt, Montana északnyugati részén! Különösen ebben az évszakban, és ilyen forró időjárási körülmények között elengedhetetlen, hogy feltöltsd szervezetedet megfelelő mennyiségű ásványi anyaggal.

  Olvasd tovább ...
 • Hammer szeletek
  Hammer szeletek
  94 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A nyaralásoknak lassan vége, a kora reggelek kezdenek hűvösek lenni, az iskolai felszerelések visszatértek a boltok polcaira. Lassan a nyár búcsúzik, és elkezdődik a forgalmas őszi szezon. Itt az ideje, hogy elgondolkozz azon, hogy milyen egészséges alternatívák léteznek arra, hogy felkészítsd saját magadat, és családodat az ősz fogadására.

  Olvasd tovább ...
 • Természetes módon és biztonságosan védi az izületek egészségét!
  Természetes módon és biztonságosan védi az izületek egészségét!
  120 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A sportolók különféle okok miatt gyakran kűzdenek fájdalmakkal, ilyen például a szezon kezdetén történő hirtelen megerőltetés, vagy az edzések és versenyek sérüléseinek következményei. Biztos vagyok abban, hogy mindenkit a gyógyszertárba vagy egy...

  Olvasd tovább ...

Race Caps Supreme

326 Megtekintés 0 Lájk

Steve Born írása

32 évvel ezelőtt a legtöbb ember még soha nem hallott a Q10 koenzimről (CoQ10), nem is beszélve sokféle előnyéről pl a sportteljesítmény növelésének tulajdonságáról és az általános egészség megőrzésének elősegítéséről. Az egyik vállalat azonban, a Hammer Nutrition (az akkori E-CAPS), már „ismerte” ezt a figyelemre méltó összetevőt, és a CoQ10 erejét felhasználva egy „Race Caps” -nak nevezett terméket fejlesztett ki. Hamar kiderült, hogy egy valóban hatékony, biztonságos és törvényes kiegészítő az állóképesség növelésére. Ha komoly sportoló voltál az 1980-as és 1990-es években, használtad a Race Caps-ot. 

  

Az elkövetkezendő években a sportolók és a nem sportolók is egyre jobban tudomást szereztek a CoQ10 előnyeiről, és a CoQ10-kiegészítők könnyebben elérhetővé is váltak. A Hammer Nutrition sem ült a babérjain. 2003-ban - míg más cégek még mindig megpróbáltak felzárkózni - az eredeti Race Caps-formulát felülvizsgálták, és úgy döntöttek, hogy többek között egy erős, multi-jótékony tápanyagot, az idebenont is hozzáadják a termékhez. Így a nagyon jó termék még jobb lett, és másik, új nevet is kapott: a Race Caps Supreme-t. 

Azóta, hogy 1987-ben ilyen változás következett be a termékben, a kereslet tovább nőtt. Akár élsportoló versenyző vagy, akár hobbi sportoló, aki sporteseményeken vesz részt, vagy valaki, akinek elsődleges célja az, hogy az optimális egészségét megóvja, a Race Caps Supreme egy szükséges, naponta használandó táplálék kiegészítő. A Race Caps Supreme 32 éves tapasztalattal rendelkezik, és a következő előnyöket nyújtja:

 

 • Magasabb energiaszint elérése az edzés során és egész nap, a sok, felesleges összetevőből származó kellemetlen stimuláns mellékhatásokat okozó adalékanyagokat nem találod meg benne
 • Észrevehető az energiaszint növekedés
 • Kevesebb izomfájdalom, és az edzés után gyorsabb a regeneráció
 • Antioxidáns támogatás az optimális immunrendszer működéséhez
 • Kulcsfontosságú tápanyagok, amelyek segítik a szív- és érrendszeri egészség fenntartását és védelmet nyújtanak sokféle degeneratív betegségek ellen is

 

A kulcsfonosságú játékosok

 

Q10 koenzim (CoQ10)

 

Ubikvinon néven is ismert (a terminális oxidációs rendszerben hidrogénátvivő anyag, a "mindenütt jelenlévő" szóból származik, ami azt jelenti, hogy csaknem mindenhol létezik). A CoQ10 egy létfontosságú szubsztrát ("gyújtógyertya"), az élelmiszer és oxigén bevitel során segíti a még hatékonyabb energiatermelést.

 

A CoQ10 jelentősége messze túlmutat a sportteljesítmény javításán; a tiszta, hatékony energiatermelés fenntartásában betöltött szerepe egyértelműen kulcsfontosságú az optimális egészség fenntartása szempontjából, különösen a kardiovaszkuláris betegségek megelőzésére és az agyi egészség megtartására, valamint az erős immunrendszer segítésére. 

A táplálkozási tudósok egyetértenek abban, hogy a CoQ10 fontos; íme néhány hozzászólás:

"CoQ10, vagy egy jó helyettesítője nélkül az emberi élet gyorsan véget ér."

- James South, MA

„A CoQ10 nem kétséges, hogy döntő szerepet játszik az öregedésben. Ugyanez vonatkozik a CoQ10 szerepére az immunrendszerben is. És létfontosságú kapcsolat van az immunrendszer és az öregedés között, amit nem lehet figyelmen kívül hagyni."

 

- Emile G. Bliznakov, MD

"A CoQ10 fontos energia. Már régóta tartom a CoQ10-et csodálatos tápanyagnak, mivel képes a szív egészségét támogatni."

 

- Dr. Sinhnra Stephen

CoQ10: méltó a kiváló táplálék elnevezésre, az idebenone pedig „szupersztár” státuszt szerzett, hiszen az egyik legjelentősebb energianövelő, kognitív javító és potenciális öregedésgátló tápanyagnak bizonyult. 

 

Dr. Bill Misner elmagyarázza: "Az Idebenone ugyanazokat az előnyöket nyújtja, mint a CoQ10 - úgy, mint “egy gyújtógyertya", mely az energiatermeléshez (ATP) szüksèges, valamint erős antioxidáns, és számos egyéb, összetettebb kémiai anyagon alapuló előnyei vannak szerkezetéből kifolyólag.”

 

Ezek a „különféle előnyök” különösen igazak az agy egészségére; Az idebenon jelenléte miatt az "agyat érintő előnyök" közé tartozik pl a jobb hangulat előidézése, a Parkinson-kór és az Alzheimer-kór okozta károsodások csökkenése, valamint az excitotoxinok (ízfokozók) használata miatti problémák elleni védelem (ez olyan anyagok osztálya, amelyek az MSG és néhány mesterséges édesítőszer fogyasztásából származnak), amelyek károsíthatják a neuronális működést. 

  

A támogató egyéb összetevők

 

E-vitamin - erős antioxidáns, amely a CoQ10 és az idebenon mellett segít semlegesíteni az energiatermelés során természetesen képződő szabad gyököket.

 

Oxy-Assist ™ - Trimetil-glicin (TMG) és inozin keveréke, amely segítséget  nyújt az oxigénfelhasználás fokozásában, a zsírégetés optimalizálásában, az energiatermelés növelésében, a fáradtság csökkentésében és savképződés ellen.

 

Krebs-ciklus (Más néven a citromsavciklus alapvető fontosságú anyagcsere-folyamat minden olyan élő sejtben, amely oxigént használ a sejtlégzés folyamatában.)

 

Egyéb termékek - Ezek a magnézium- és kálium-kelátok “kötődnek" a Krebs-ciklus közbenső összetevőihez, a malát, citrát, aszpartát, lizinát és glicinát, amelyek az energiatermelésben részt vevő szubsztrátok. Az alfa-ketoglutarát (Az arginine alpha-ketoglutarate, AAKG egy só, mely az arginin aminosav és az alfa-ketoglutarát molekula kombinációjaként jön létre. Az AAKG az aminosav szintézisben és a fehérjék lebontásában játszik szerepet.), mely egy másik Krebs-ciklus közbülső részén található, szintén szerepel a Race Caps Supreme képletben.

  

Emésztési segédanyagok - A tápanyag felszívódásának maximalizálása érdekében a Race Caps Supreme emésztési segédanyagok keverékét is tartalmazza, melyek élén áll a sokat kutatott és szabványosított fekete bors kivonat, a Bioperine ™, és amely bizonyítottan növeli (kb 30%-al) a fontos tápanyagok, mint pl. a CoQ10 hatékonyságát is. 

  

Összefoglaló

  

Más, sport-specifikus kiegészítés nem képes biztosítani a Race Caps Supreme által nyújtott előnyöket; ez továbbra is egy olyan kiegészítő, mely a sportoló választása, ellenáll az idő múlásának egy olyan piacon, amely más, elhanyagolható termékekkel elárasztott. A Race Caps Supreme tápanyagkeveréke segíti mind a sportteljesítményt, mind az általános egészségi állapot fenntartását - a keményen edző sportolók számára, de természetesen bárkinek előnyös.

Írj hozzászólást

Bejelentkezés hozzászólás írásához

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

HAMMER BLOG

TANULJ MOST