Termékek keresése

Népszerű eladások

 • Hammer gél
  Hammer gél

  - Hipergyors energia akár 45-50 percig- Hozzáadott cukor mentes- Finom,...

  690 Ft‎

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • Tissue Rejuvenator és VEGAN Tissue Rejuvenator
  Tissue Rejuvenator és VEGAN Tissue Rejuvenator
  59 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Majdnem két teljes hónap múlt el az új évből. Ahogy múlik az idő, az edzések száma és intenzitása növekszik, hiszen fel kell készülni a legfontosabb versenyekre.  Jelenleg a napi edzések ideje még nem éri el a maximumot - ez még néhány hétig nem történhet meg -, és ilyenkor tanácsos (amennyiben még nem fogtál hozzá) elkezdeni az ízületek, inak és kötőszövetek védelmét, és megadni a szükséges...

  Olvasd tovább ...
 • Szükséges táplálék kiegészítőt szedni!
  Szükséges táplálék kiegészítőt szedni!
  175 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Ideális lenne, ha az étrendünkből minden tápanyaghoz hozzá tudnánk jutni, ami a sport teljesítményünk javításához és - ami még fontosabb - az optimális egészség megtartásához szükséges. Ez sokkal egyszerűbbé tenné a dolgunkat!  Sajnos a mai, egyre mérgezőbb és szennyezettebb világban az általunk fogyasztott tápanyagok összetétele és általános minősége egyre csak csökken.

  Olvasd tovább ...
 • Recoverite - töltsd fel a tested!
  Recoverite - töltsd fel a tested!
  265 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Szívleld meg ezt a tanácsunkat: "Amikor befejezted az edzést, még nem vagy igazán kész ... egészen addig, amíg fel nem töltöd újra a szervezeted." Tehát a mai naptól kezdve, amikor befejezed az edzést, mielőtt megkezdenéd a nyújtást (vagy más edzés utáni helyreállítási rituálét), a zuhanyzást, vagy az ágyra való ledölésed, "töltsd fel a tartályt" Recoverite-val vagy Organic Vegan...

  Olvasd tovább ...
 • Kezdd el most, és ne is hagyd abba
  Kezdd el most, és ne is hagyd abba
  179 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  1990 decemberében - 29 évvel ezelőtt - megvettem az első doboz Race Caps Supreme-t, amelyet akkoriban egyszerűen Race Caps-ként ismertek. És őszintén elmondhatom, hogy az első vásárlás óta nagyon ritkán volt olyan napom, amikor elmulasztottam bevenni. Ennek oka az, hogy óriási mennyiségű független kutatást végeztem az alkotóelemeiről, és a következőt mondhatom el róla: „Hé, ez a cucc nem csak a...

  Olvasd tovább ...
 • Prémium minőségű fehérjepor!
  Prémium minőségű fehérjepor!
  253 megtekintés 0 hozzászólások 1 Lájk

  Ha besétálsz bármelyik táplálékkiegészítőket is áruló üzletbe, szembesülsz azzal, hogy a fehérjepor polcokon szédítő mennyiségű termékcsaládokat találsz. Legtöbbjük címkéjén hatalmas méretű izmokkal rendelkező testépítőket látni, néhányon felháborító kijelentéssel együtt („Építs még nagyobb izmokat!”). Nem csoda, hogy a sportolók össze vannak zavarodva. Túl sok választék van, és kétesnek tűnő...

  Olvasd tovább ...

Race Caps Supreme

582 Megtekintés 0 Lájk

Steve Born írása

32 évvel ezelőtt a legtöbb ember még soha nem hallott a Q10 koenzimről (CoQ10), nem is beszélve sokféle előnyéről pl a sportteljesítmény növelésének tulajdonságáról és az általános egészség megőrzésének elősegítéséről. Az egyik vállalat azonban, a Hammer Nutrition (az akkori E-CAPS), már „ismerte” ezt a figyelemre méltó összetevőt, és a CoQ10 erejét felhasználva egy „Race Caps” -nak nevezett terméket fejlesztett ki. Hamar kiderült, hogy egy valóban hatékony, biztonságos és törvényes kiegészítő az állóképesség növelésére. Ha komoly sportoló voltál az 1980-as és 1990-es években, használtad a Race Caps-ot. 

  

Az elkövetkezendő években a sportolók és a nem sportolók is egyre jobban tudomást szereztek a CoQ10 előnyeiről, és a CoQ10-kiegészítők könnyebben elérhetővé is váltak. A Hammer Nutrition sem ült a babérjain. 2003-ban - míg más cégek még mindig megpróbáltak felzárkózni - az eredeti Race Caps-formulát felülvizsgálták, és úgy döntöttek, hogy többek között egy erős, multi-jótékony tápanyagot, az idebenont is hozzáadják a termékhez. Így a nagyon jó termék még jobb lett, és másik, új nevet is kapott: a Race Caps Supreme-t. 

Azóta, hogy 1987-ben ilyen változás következett be a termékben, a kereslet tovább nőtt. Akár élsportoló versenyző vagy, akár hobbi sportoló, aki sporteseményeken vesz részt, vagy valaki, akinek elsődleges célja az, hogy az optimális egészségét megóvja, a Race Caps Supreme egy szükséges, naponta használandó táplálék kiegészítő. A Race Caps Supreme 32 éves tapasztalattal rendelkezik, és a következő előnyöket nyújtja:

 

 • Magasabb energiaszint elérése az edzés során és egész nap, a sok, felesleges összetevőből származó kellemetlen stimuláns mellékhatásokat okozó adalékanyagokat nem találod meg benne
 • Észrevehető az energiaszint növekedés
 • Kevesebb izomfájdalom, és az edzés után gyorsabb a regeneráció
 • Antioxidáns támogatás az optimális immunrendszer működéséhez
 • Kulcsfontosságú tápanyagok, amelyek segítik a szív- és érrendszeri egészség fenntartását és védelmet nyújtanak sokféle degeneratív betegségek ellen is

 

A kulcsfonosságú játékosok

 

Q10 koenzim (CoQ10)

 

Ubikvinon néven is ismert (a terminális oxidációs rendszerben hidrogénátvivő anyag, a "mindenütt jelenlévő" szóból származik, ami azt jelenti, hogy csaknem mindenhol létezik). A CoQ10 egy létfontosságú szubsztrát ("gyújtógyertya"), az élelmiszer és oxigén bevitel során segíti a még hatékonyabb energiatermelést.

 

A CoQ10 jelentősége messze túlmutat a sportteljesítmény javításán; a tiszta, hatékony energiatermelés fenntartásában betöltött szerepe egyértelműen kulcsfontosságú az optimális egészség fenntartása szempontjából, különösen a kardiovaszkuláris betegségek megelőzésére és az agyi egészség megtartására, valamint az erős immunrendszer segítésére. 

A táplálkozási tudósok egyetértenek abban, hogy a CoQ10 fontos; íme néhány hozzászólás:

"CoQ10, vagy egy jó helyettesítője nélkül az emberi élet gyorsan véget ér."

- James South, MA

„A CoQ10 nem kétséges, hogy döntő szerepet játszik az öregedésben. Ugyanez vonatkozik a CoQ10 szerepére az immunrendszerben is. És létfontosságú kapcsolat van az immunrendszer és az öregedés között, amit nem lehet figyelmen kívül hagyni."

 

- Emile G. Bliznakov, MD

"A CoQ10 fontos energia. Már régóta tartom a CoQ10-et csodálatos tápanyagnak, mivel képes a szív egészségét támogatni."

 

- Dr. Sinhnra Stephen

CoQ10: méltó a kiváló táplálék elnevezésre, az idebenone pedig „szupersztár” státuszt szerzett, hiszen az egyik legjelentősebb energianövelő, kognitív javító és potenciális öregedésgátló tápanyagnak bizonyult. 

 

Dr. Bill Misner elmagyarázza: "Az Idebenone ugyanazokat az előnyöket nyújtja, mint a CoQ10 - úgy, mint “egy gyújtógyertya", mely az energiatermeléshez (ATP) szüksèges, valamint erős antioxidáns, és számos egyéb, összetettebb kémiai anyagon alapuló előnyei vannak szerkezetéből kifolyólag.”

 

Ezek a „különféle előnyök” különösen igazak az agy egészségére; Az idebenon jelenléte miatt az "agyat érintő előnyök" közé tartozik pl a jobb hangulat előidézése, a Parkinson-kór és az Alzheimer-kór okozta károsodások csökkenése, valamint az excitotoxinok (ízfokozók) használata miatti problémák elleni védelem (ez olyan anyagok osztálya, amelyek az MSG és néhány mesterséges édesítőszer fogyasztásából származnak), amelyek károsíthatják a neuronális működést. 

  

A támogató egyéb összetevők

 

E-vitamin - erős antioxidáns, amely a CoQ10 és az idebenon mellett segít semlegesíteni az energiatermelés során természetesen képződő szabad gyököket.

 

Oxy-Assist ™ - Trimetil-glicin (TMG) és inozin keveréke, amely segítséget  nyújt az oxigénfelhasználás fokozásában, a zsírégetés optimalizálásában, az energiatermelés növelésében, a fáradtság csökkentésében és savképződés ellen.

 

Krebs-ciklus (Más néven a citromsavciklus alapvető fontosságú anyagcsere-folyamat minden olyan élő sejtben, amely oxigént használ a sejtlégzés folyamatában.)

 

Egyéb termékek - Ezek a magnézium- és kálium-kelátok “kötődnek" a Krebs-ciklus közbenső összetevőihez, a malát, citrát, aszpartát, lizinát és glicinát, amelyek az energiatermelésben részt vevő szubsztrátok. Az alfa-ketoglutarát (Az arginine alpha-ketoglutarate, AAKG egy só, mely az arginin aminosav és az alfa-ketoglutarát molekula kombinációjaként jön létre. Az AAKG az aminosav szintézisben és a fehérjék lebontásában játszik szerepet.), mely egy másik Krebs-ciklus közbülső részén található, szintén szerepel a Race Caps Supreme képletben.

  

Emésztési segédanyagok - A tápanyag felszívódásának maximalizálása érdekében a Race Caps Supreme emésztési segédanyagok keverékét is tartalmazza, melyek élén áll a sokat kutatott és szabványosított fekete bors kivonat, a Bioperine ™, és amely bizonyítottan növeli (kb 30%-al) a fontos tápanyagok, mint pl. a CoQ10 hatékonyságát is. 

  

Összefoglaló

  

Más, sport-specifikus kiegészítés nem képes biztosítani a Race Caps Supreme által nyújtott előnyöket; ez továbbra is egy olyan kiegészítő, mely a sportoló választása, ellenáll az idő múlásának egy olyan piacon, amely más, elhanyagolható termékekkel elárasztott. A Race Caps Supreme tápanyagkeveréke segíti mind a sportteljesítményt, mind az általános egészségi állapot fenntartását - a keményen edző sportolók számára, de természetesen bárkinek előnyös.

Írj hozzászólást

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

ENDURANCE NEWS

OLVASS ÉS TÁJÉKOZÓDJ

HAMMER BLOG

TANULJ MOST