Termékek keresése

Népszerű eladások

  • Hammer gél
    Hammer gél

    - Hipergyors energia akár 45-50 percig- Hozzáadott cukor...

    620 Ft‎

Információ

Legutóbbi bejegyzések

Hammer Nutrition Gélek

192 Megtekintés 0 Lájk

A Hammer Gel komplex szénhidrátjai - cukor hozzáadása nélkül - biztosítják a gyors hatású, tartós energiát, gyomorproblémákat nem okoznak, ellentétben sok más energiagéllel. 

 

Megosztok veletek egy versenyzővel történt beszélgetésemet: 

 

Versenyző: „Nem tudok energiagéleket használni. Folyton gyomorproblémákat okoznak." 

Steve Born: „Próbáltad már a Hammer Gélt?"

Versenyző: „Nem, de biztos vagyok benne, hogy ugyanezt fogom tapasztalni.”

Steve Born: „Nézd, itt van egy teljes flaska Hammer Gél. Két órára elegendő üzemanyag van benne. Tessék, teszteld a következő köreidben, és utána mondd el nekem, hogy érezted magad.”

 

Miután a verseny véget ért, a versenyző egy nagy öleléssel jött oda hozzám köszönetet mondva nekem, hogy egy olyan energiagélt adtam neki, ami nem okozott gyomorproblémát „a létező legjobb energiagél, amit valaha fogyasztottam, ès ami bevált a hosszú idő alatti hegyi kerékpározásaim során ”.  Ehhez hasonló visszajelzéseket gyakran halluk a sportolóktól különböző sport eseményeken, személyesen, vagy e-mailben illeteve telefonon.

A Hammer Gel hatékonyságának és a probléma mentes emésztésnek egyszerűen az a kulcsa, hogy amennyire csak lehetséges, elkerüljük az egyszerű cukrokat. 

Hammer Nutrition

Total Carbohydrate       22 g

Dietary Fiber                   0 g

Total Sugars                   2 g

Added Sugars                 0 g

 

Egy másik termék

Total Carbohydrate 21 g 8%

Dietary Fiber                   0 g

Total Sugars                   8 g

Included 8g AddedSugars 16%                    

 

Mint látható, a Hammer Gel 0 gramm cukrot tartalmaz. A 2 gramm cukor, amely a 22 gramm teljes szénhidrát része, természetesen a komplex szénhidrátok részeként fordul elő. 

 

A másik energiagél 8 gramm cukrot tartalmaz, amelyek a termékhez hozzáadott cukrok.

 

A Táplálkozási útmutatókon a „hozzáadott cukrok” rész a fontos különbség, amelyet mindig tisztázni kell, mert ez befolyásolja az emésztést.

 

A Hammer Gel-ben 2 gramm cukor van (technikailag 1 vagy 2 láncú szacharidmolekulaként definiálva). A legfontosabb, hogy ez a 2 gramm cukor a „teljes egész része” a maltodextrin teljes összetételében (komplex szénhidrát). A maltodextrin teljes mátrixának részeként mindig lesz egy kis mennyiségű, egy- vagy kétláncú cukor (monoszacharidok, diszacharidok).  Mivel azonban természetesen fordulnak elő, a teljes komplex szénhidrátszerkezet részeként, és ezeket nem adják hozzá külön-külön, a test képes hatékonyan felhasználni a maltodextrint üzemanyagforrásként.

 

Más gélekhez egyszerűen hozzáadnak különböző típusú cukrokat. A maltodextrin és a hozzáadott fruktóz mennyiségének kombinációját jól lehet látni a példákban. És ez az a pont, ahol a gyomor problémák előjönnek.

Amikor egyszerű cukrokat, például fruktózt - különösen nagy mennyiségeket - adnak hozzá a termékekhez, két szénhidrát forrást kell megemészteni különböző oldatkoncentrációban. Az egyszerű cukor megfelel a testfolyadék kémiai összetételének (ozmolalitás), és csak akkor emészthető hatékonyan, ha 6-8%-os  kalória oldatban keveredik. Ezzel szemben a maltodextrin a testfolyadék ozmolalitási paramétereinél több kalória-sűrűségű, 15-18% -os oldatban egyezik meg. A lényeg az, hogy ha jelentős mennyiségű egyszerű cukrot kombinálunk összetett szénhidrátokkal, akkor ezek kritikusan veszélyeztetik a hatékony emésztést.

 

Ezért a Hammer Gel, ahol csak lehetséges, nem tartalmaz semmilyen hozzáadott cukrot. A legtöbb ízű gélünk nulla hozzáadott cukrot tartalmaz, és azokban, amikben van - elsősorban a mogyorótartalmű ízűekben - csak körülbelül egy gramm vagy kettő tapioka szirupot tartalmaznak, hogy a termék pH-ját egyensúlyba hozzák.

 

1995 óta a Hammer Gel biztosítja, hogy a sportolók minőségi szénhidrát-energiához jussanak egy kényelmes, koncentrált formában. 

 

A mai napig a cukkorral elárasztott energiatermékek piacán a Hammer Gel egyedülálló, így képes biztosítani a csúcs sportteljesítményt - minden alkalommal!

Írj hozzászólást

Bejelentkezés hozzászólás írásához

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

HAMMER BLOG

TANULJ MOST