Termékek keresése

Népszerű eladások

 • Hammer gél
  Hammer gél

  - Hipergyors energia akár 45-50 percig- Hozzáadott cukor...

  620 Ft‎

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • Recoverite: Két nagyszerű lehetőség arra, hogy feltöltsd magad a megfelelő tápanyaggal!
  Recoverite: Két nagyszerű lehetőség arra, hogy feltöltsd magad a megfelelő tápanyaggal!
  3 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A közel 20 éves Hammer Nutrition által nyújtott tapasztalatok birtokában, továbbra is meg vagyok győződve arról, hogy az edzés utáni megfelelő utántöltés a sportteljesítmények sikereinek legfontosabb része. Használhatod a legújabb és legjobb edzési technikákat,...

  Olvasd tovább ...
 • Figyelem: Kiváló sportital mindenki számára!
  Figyelem: Kiváló sportital mindenki számára!
  377 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A HEED ideális megoldás az energia, hidratáció és az ásványi anyag igényeinek kielégítésére, függetlenül attól, hogy Te melyik csoportba tartozol.

  Olvasd tovább ...
 • Próbáld ki a Hammer Nutrition elektroliteket tartalmazó kiváló termékeit!
  Próbáld ki a Hammer Nutrition elektroliteket tartalmazó kiváló termékeit!
  72 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Itt nálunk Amerikában az ősz beköszönte ellenére az ország túlnyomó részében igaz, hogy ez az év legforróbb időszaka. Még a 35 fok feletti hőmérsékleteket is elérhetjük itt, Montana északnyugati részén! Különösen ebben az évszakban, és ilyen forró időjárási körülmények között elengedhetetlen, hogy feltöltsd szervezetedet megfelelő mennyiségű ásványi anyaggal.

  Olvasd tovább ...
 • Hammer szeletek
  Hammer szeletek
  95 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A nyaralásoknak lassan vége, a kora reggelek kezdenek hűvösek lenni, az iskolai felszerelések visszatértek a boltok polcaira. Lassan a nyár búcsúzik, és elkezdődik a forgalmas őszi szezon. Itt az ideje, hogy elgondolkozz azon, hogy milyen egészséges alternatívák léteznek arra, hogy felkészítsd saját magadat, és családodat az ősz fogadására.

  Olvasd tovább ...
 • Természetes módon és biztonságosan védi az izületek egészségét!
  Természetes módon és biztonságosan védi az izületek egészségét!
  120 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A sportolók különféle okok miatt gyakran kűzdenek fájdalmakkal, ilyen például a szezon kezdetén történő hirtelen megerőltetés, vagy az edzések és versenyek sérüléseinek következményei. Biztos vagyok abban, hogy mindenkit a gyógyszertárba vagy egy...

  Olvasd tovább ...

Íme az alapvető kulcs ahhoz, hogy jobb és egészségesebb sportoló legyél!

197 Megtekintés 0 Lájk

Steve Born írása

A közel 20 év alatt, amit a Hammer Nutrition-nál töltöttem, az egyik olyan kérdés továbbra is amit a leggyakrabban kapok, az a következő:
 „Mi a legegyszerűbb módja annak, hogy jobb sportoló legyek?” Ez meglehetősen tág kérdés, és a teljesen reális valamint logikus válaszaim előtt mindig ez az első amit mondok: 
„Győződj meg róla, hogy mindent megteszel-e annak érdekében, hogy megfelelően regenerálod-e a tested az edzések között, kezdve azzal, hogy minél hamarabb feltöltöd szervezeted üzemanyaggal."

 


Most, hogy itt a nyári szezon, és az edzések időtartama és intenzitása elérte a maximumot mindenkinél, nem lehet figyelmen kívül hagyni azt a tényt, hogy oda kell figyelni még jobban a szervezetünkre. Fogadd el ezt a mantrát: „Amikor az edzés végére értem, nem fejeződött be a sprottevékenységem egészen addig, amíg nem töltöm vissza az üzemanyagot a testembe.” Mielőtt levetnéd az izzadt ruháid, lezuhanyoznál, vagy nyújtanál, töltsd fel az "üzemanyagtartályod". Ez a kulcsa annak, hogy a maximumot kihozd az edzéseidből, és hogy még fittebb és egészségesebb legyél.

 

Íme négy előny, ha visszatöltöd az üzemanyagot:

 

Amennyiben visszatöltöd az elhasznált üzemanyagot a sporttevékenységet követő 30 percen belül, akkor az alábbiak történnek a szervezeteddel:

1. Az izomsejtek újra feltőltődnek üzemanyaggal úgy, hogy újra formában érezheted magad és máris készen állsz a holnapi edzésre. Tény, hogy ha minél következetesebben edzünk és újra feltöltjük magunkat, a tested fokozatosan egyre több üzemanyagot képes tárolni az izmokban. Ez azt jelenti, hogy több üzemanyaggal fogsz rendelkezni, amikor a nagy versenyed időpontjához érkezel, és ez határozott előny!

2. Az izomszöveteid megerősödnek, ami lehetővé teszi, hogy növeld az edzéseid számát és intenzitását anélkül, hogy az izmaid lesoványodnának.

3. A mostani és a következő edzésed között az lesz a különbség, hogy az esestlegesen tapasztalt fájdalom mértéke nagymértékben csökken. Tehát ahelyett, hogy azon aggódnál, hogy - hogy tudsz majd felkelni az ágyadból másnap, készen állsz a következő napi edzésre.

4. Az immunrendszered is erősebbé válik. Az edzés befejezésekor az immunrendszered védelme „a határon van.” Ha a tested olyan gyorsan visszatöltöd edzés után, amilyen gyorsan csak lehetséges, erősebb lesz az immunrendszered és ez által elkerülheted a betegségeket.

 

A Hammer Nurtrition Recoverite/Organic Vegan Recoverite termékei könnyű és ideális megoldást nyújtanak Neked!


Ha komolyan veszed a regeneráció időszakát és a visszatöltést, akkor bizonyára tudod azt is, hogy nem mindegy mit fogyasztasz ilyenkor. Sajnos, több sportoló nem figyel erre és azt gondolja, hogy : „Ez bármivel működni fog. Hiszen a kalóriák mindegy milyen kalóriák, ugye?" Nem leszel képes javítani az atlétikai teljesítményeden, és nem támogatod az optimális egészségedet, ha „szemetet helyezel a tartályodba”. Ahhoz, hogy szervezeted feltöltődjön kiváló minőségű üzemanyaggal, az edzés után használj Recoverite-t, az eredeti savófehérje-izolátumot tartalmazó formulát, vagy az újabb készítményt, az Organic Vegan Recoverite-t.

 

Az eredeti Recoverite komplex szénhidrátokat (maltodextrint) és tejsavófehérje-izolátumot tartalmaz 3:1 arányban, valamint 3 gramm glutamint, és teljes spektrumú elektrolitprofilja van. Egyéb kulcsfontosságú tápanyagokban is gazdag. 15 évvel ezelőtti bevezetése óta több ezer elégedett sportoló bizonyítja, hogy a Recoverite-nél nincs hatékonyabb visszatöltő ital.  

 

Az Organic Vegan Recoverite ugyanazokat az összetevőket tartalmazza, mint az eredeti Recoverite, azzal a kivétellel, hogy szerves borsófehérje a fehérjeforrás. A szerves borsófehérje könnyen emészthető, kiváló aminosav-profilú gluténmentes fehérje, amely különöző BCAA (leucin, izoleucin, valin) aminosavakat tartalmaz, melyeknek kulcsfontosságú szerepe van a helyreállítási folyamatokban.

 

Bármelyik opciót választod, a szervezeted számára olyan táplálékot biztosítasz, amelyre szükséged van ahhoz, hogy alaposan feltöltődj az edzések között. 

 

És ez nagyon egyszerű! Amint az edzésed befejeződött, keverj össze egy-két adagot (a mellékelt mérőkanállal) a Recoverite formulából 2-3 dl hideg vízzel, idd meg, és már készen is vagy. Ezzel a lehető legjobban fejezted be az edzésed, és a helyreállítási folyamat komolyan elkezdődött. 

 

A sport szezon közepén járunk! Itt az idő! Ne várj tovább azzal, hogy a masszív előnyöket élvezd, amelyeket a Recoverite és az Organic Vegan Recoverite képes nyújtani Neked!

 

Összegzés:


Amit az edzésünk során véghez viszünk minden bizonnyal fontos, de ha elhanyagoljuk, hogy következetesen megtegyük a megfelelő lépéseket a regenerációnkhoz, soha nem érjük el a kívánt eredményt, hiába töltünk el sok időt és energiát sportolással. Ne feledd, hogy az edzés során elért plusz a regeneráció során jelentkezik, de csak megfelelő pihenés és optimális táplálkozás mellett. Ha ezt nem veszed figyelembe, nem csak az történik, hogy az edzéseid előnyeit nem tudod kamatoztatni, hanem akár egyéb problémát is okozhatsz, mint például a betegségek vagy a sérülések.

 

A Hammer Nutrition-nál eltöltött éveim során több ezer sportolóval dolgozom együtt és meg vagyok győződve arról, hogy ha megfelelően regenerálják szervezetüket az edzéseik és a versenyeik között - kezdve a „raktárak újratöltésével” minőségi üzemanyaggal - akkor: 

- Képesek növelni az edzés mennyiségét és intenzitását anélkül, hogy veszélyeztetnék az izmaikat és az immunrendszerüket

- Sokkal kevesbé lesznek hajlamosak a megbetegedésre

- Élvezhetik a legjobb teljesítményt a versenyeken

 

 

Írj hozzászólást

Bejelentkezés hozzászólás írásához

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

HAMMER BLOG

TANULJ MOST