Termékek keresése

Népszerű eladások

 • Hammer gél
  Hammer gél

  - Hipergyors energia akár 45-50 percig- Hozzáadott cukor...

  620 Ft‎

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • Premium Insurance Caps - A szükséges tápanyag alapod
  Premium Insurance Caps - A szükséges tápanyag alapod
  46 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Az összes készítményünk közül a Premium Insurance Caps-ot, a Hammer Nutrition multivitamin / ásványi termékét, gyakran nevezik „a legunalmasabban legmegfelelőbb táplálékkiegészítőnek”. Ennek az egyedülálló megkülönböztetésnek az az oka,...

  Olvasd tovább ...
 • A Hammer Nutrition kiváló fehérjéi
  A Hammer Nutrition kiváló fehérjéi
  463 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Sok állóképességű sportoló általában a szénhidrátbevitelre összpontosít, és kevés figyelmet fordít a fehérje bevitelre. Ennek egyik oka a rendelkezésre álló sokféle fehérjefajta lehet. Zavart okozhat! Ezen kívül nagyon kevés állóképességű sportoló tudja, mennyi fehérjét kell napi szinten fogyasztania.

  Olvasd tovább ...
 • Mito Caps - Feltölt az edzéshez és támogatja az általános egészséged!
  Mito Caps - Feltölt az edzéshez és támogatja az általános egészséged!
  83 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A mitokondriumok a sejtjeid energiatermelő "kemencéi", az egyik legfontosabb dolog, ami segíti a sportteljesítmény fokozását, az egészség fenntartását és hosszabb életet biztosít. Az öregedési folyamat egyik legkevésbé kívánatos hatása az, amikor a mitokondriumok elöregednek, és diszfunkcionálissá válnak.

  Olvasd tovább ...
 • Omega 3 zsírsav, amely biztosítja az egészséges időskort
  Omega 3 zsírsav, amely biztosítja az egészséges időskort
  75 megtekintés 0 hozzászólások 1 Lájk

  Nyugodtan kijelenthetjük, hogy az emberek nem csupán hosszabb ideig szeretnétnek élni; élvezni akarják az aktív és egészséges élettartamot. Az a jó hírem, hogy úgy tűnik, a kutatók feltártak egy létfontosságú kapcsolatot, amely segíthet nekünk abban, hogy az évek előrehaladtával is tudjuk élvezni egészségesen az életünket.

  Olvasd tovább ...
 • Recoverite: Két nagyszerű lehetőség arra, hogy feltöltsd magad a megfelelő tápanyaggal!
  Recoverite: Két nagyszerű lehetőség arra, hogy feltöltsd magad a megfelelő tápanyaggal!
  201 megtekintés 0 hozzászólások 1 Lájk

  A közel 20 éves Hammer Nutrition által nyújtott tapasztalatok birtokában, továbbra is meg vagyok győződve arról, hogy az edzés utáni megfelelő utántöltés a sportteljesítmények sikereinek legfontosabb része. Használhatod a legújabb és legjobb edzési technikákat,...

  Olvasd tovább ...

Frissítő, hatékony sportital, amire a szervezetednek szüksége van!

235 Megtekintés 0 Lájk

Steve Born írása 

A nyár itt van azzal az ígérettel, hogy melegebb és melegebb idő lesz a következő hetekben. Különösen ebben az évszakban a sportolók még inkább támaszkodnak a sportitalokra, hogy megfelelően hidratálódjanak, és edzéseik, valamint versenyeik során biztosítsák a minőségi tápanyagokat. 

Sajnos a legtöbb italkeverék annyi cukorral van feltöltve, hogy a szájrétegeket „szirupos édes yuck” -nek nevezett rétegekkel fedik fel. Felejtsd el, hogy ezektől az italoktól felfrissülsz, hiszen ez nem történhet meg úgy, hogy a nyelvedet, szájpadlásodat ez a réteg fedi egész idő alatt, míg edzel. 

Bár ez a legkevésbé legrosszabb dolog a cukros sportitalokkal kapcsolatban (egy kicsit megvitatjuk azért ezt a témát), de fontos, hogy felhozzuk. Ha az, amit edzés elejétől a végéig iszol kellemetlen érzéseket okoz, kevésbé valószínű, hogy folyamatosan elegendő mennyiségűt fogyassz belőle. Ez viszont így kiszáradáshoz, görcsökhöz és más teljesítménycsökkentő forgatókönyvekhez vezethet.

 
Probald ki a HEED-et, a Hammer Nutrition prémium minőségű sportitalát, amelyet 15 évvel ezelőtt bemutattunk, részben egy gyakran hallott kérdésre válaszolva: „Tud valaki kérem készíteni egy sportitalt minden cukor és szirupos édes ízesítés nélkül?” Ellentétben a sokféle sportital túlságosan erős édes ízével, a HEED észrevehetően finom és kellemes ízű, frissítő alternatívája a jelenleg elérhető sportitaloknak. Ez egy olyan sportital, amivel valóban élvezed a frissítést sportolás közben! 

"Ne keress tovább, a HEED-ben minden meg van, ami ahhoz kell, hogy eljuss a célvonalhoz. Más sportitaloktól eltérően a HEED nem édes és zavaró ízű. Könnyü a használata. Össze kell keverni és meginni, hihetetlenül hatékony."

–online visszajelzés

 
A HEED sokkal több, mint egy kellemes ízű sportital


1) Nincsenek benne mesterséges színezékek, aromák vagy édesítőszerek.

A felesleges összetevőknek az elfogyasztása (melyek potenciálisan negatív hatást okoznak) semmiféle egészségügyi előnyhöz nem juttat, így garantált, hogy a sportteljesítményedhez sem ad hozzá semmit. A HEED nem tartalmaz mesterséges összetevőket, csak egészséges édesítőszereket - steviát és xilitolt - és természetes ízeket.

 

2) Nincsenek egyszerű cukrok benne.

Két nem bonyolult probléma van az egyszerű cukrok (glükóz, szacharóz, fruktóz, stb.) fogyasztásából. Ezek nem megfelelelő üzemanyagok, csak úgy, mint az úgynevezett „egészséges cukrok”, mint például a nádcukor, amely egyszerű szacharóz (asztali cukor):

- Az egyszerű cukrok komoly korlátokat jelentenek, amikor ezt a sok kalóriamennyiséget egyszerre hatékonyan kellene emészteni és energiára hasznosítani. 

-   Az egyszerű cukrok általában az energiaszintek vad ingadozását, a „flash-and-crash” típusú energiát okozzák, amit biztosan el akarunk kerülni.

Az emésztés megkönnyítése érdekében, még sűrűbb koncentráció esetén is, - a HEED csak összetett szénhidrátokat (maltodextrint) tartalmaz, hozzáadott egyszerű cukrok nélkül.

3) Nincs benne citromsav.

Ha a fogaid rendszeresen citromsavoldatban fürdenek, függetlenül attól, hogy hozzáadták-e egy sportitalhoz a nyáltermelés ösztönzésére, és ez által tartós ízt biztosítanak, vagy ásványi anyaggal (például kalcium-citráttal) kelátot képeznek, állandó károsodást okozhat. Citromsavra nincs szüksége egy sportitalnak, így a HEED nem is tartalmazza ezt. 

 

4) Megfelelő mennyiségű nátrium-klorid (só).

Szinte mindenki túl sok sót fogyaszt a napi étrendjében. Ez negatívan befolyásolja a sportteljesítményt, és ami még fontosabb, az általános egészséget. Ezért rejtély, hogy a nagyvállalatok továbbra is miért növelik a nátriumtartalmat a sportitalokban, mondván, hogy „feltöltődnek tőle az elektrolitjaid.” Ez nem igaz, és ezért a HEED csak kevés, éppen elegendő mennyiségű nátriumot tartalmaz. Ugyanígy fontos, hogy a HEED teljes spektrumú elektrolitprofilt tartalmaz, így jobban és teljesen feltölt a szükséges mennyiséggel. 

 

5) Szükségtelen vitaminokkal, ásványi anyagokkal vagy tápanyagokkal dúsítani egy sportitalt.

Miért tegyünk bármi „extrát” egy termékbe, ha az a mennyiség nem járul hozzá az általános egészségünk javításához? Például: ha a C-vitamin napi értékének (DV) 2% -át (egy minimális 9 mg-ot) nem érjük el, akkor ez nem jár jelentős egészségügyi előnyökkel, viszont növeli a termékköltséget. Ha a HEED-ben bármilyen vitamint, ásványi anyagot vagy más tápanyagot is beillesztünk, azt speciális okokból tesszük, és hatékony mennyiségben végezzük.

 

Összefoglaló:

Évekkel ezelőtt, számtalan sportoló és aktív ember így kiáltott: „Elég elég! Egy jobb sportitalt akarunk, ami működik és jó ízű! Hallgattunk rájuk és megalkottuk. Attól a naptól kezdve, a HEED máris az egészséges és rendkívül hatékony alternatíva lett a szirupos italok helyett, amelyeket sportitalnak álcázva próbálnak értékesíteni. Csak jótékony összetevőket tartalmaz (hatékony mennyiségben!), és nincsenek hozzáadott cukrok és a többi korábban említett szemét, a HEED az, amire pontosan Neked is szükséged van!

 

 

 

Írj hozzászólást

Bejelentkezés hozzászólás írásához

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

HAMMER BLOG

TANULJ MOST