Termékek keresése

Népszerű eladások

 • Hammer gél
  Hammer gél

  - Hipergyors energia akár 45-50 percig- Hozzáadott cukor...

  620 Ft‎

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • Premium Insurance Caps - A szükséges tápanyag alapod
  Premium Insurance Caps - A szükséges tápanyag alapod
  47 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Az összes készítményünk közül a Premium Insurance Caps-ot, a Hammer Nutrition multivitamin / ásványi termékét, gyakran nevezik „a legunalmasabban legmegfelelőbb táplálékkiegészítőnek”. Ennek az egyedülálló megkülönböztetésnek az az oka,...

  Olvasd tovább ...
 • A Hammer Nutrition kiváló fehérjéi
  A Hammer Nutrition kiváló fehérjéi
  463 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Sok állóképességű sportoló általában a szénhidrátbevitelre összpontosít, és kevés figyelmet fordít a fehérje bevitelre. Ennek egyik oka a rendelkezésre álló sokféle fehérjefajta lehet. Zavart okozhat! Ezen kívül nagyon kevés állóképességű sportoló tudja, mennyi fehérjét kell napi szinten fogyasztania.

  Olvasd tovább ...
 • Mito Caps - Feltölt az edzéshez és támogatja az általános egészséged!
  Mito Caps - Feltölt az edzéshez és támogatja az általános egészséged!
  83 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A mitokondriumok a sejtjeid energiatermelő "kemencéi", az egyik legfontosabb dolog, ami segíti a sportteljesítmény fokozását, az egészség fenntartását és hosszabb életet biztosít. Az öregedési folyamat egyik legkevésbé kívánatos hatása az, amikor a mitokondriumok elöregednek, és diszfunkcionálissá válnak.

  Olvasd tovább ...
 • Omega 3 zsírsav, amely biztosítja az egészséges időskort
  Omega 3 zsírsav, amely biztosítja az egészséges időskort
  75 megtekintés 0 hozzászólások 1 Lájk

  Nyugodtan kijelenthetjük, hogy az emberek nem csupán hosszabb ideig szeretnétnek élni; élvezni akarják az aktív és egészséges élettartamot. Az a jó hírem, hogy úgy tűnik, a kutatók feltártak egy létfontosságú kapcsolatot, amely segíthet nekünk abban, hogy az évek előrehaladtával is tudjuk élvezni egészségesen az életünket.

  Olvasd tovább ...
 • Recoverite: Két nagyszerű lehetőség arra, hogy feltöltsd magad a megfelelő tápanyaggal!
  Recoverite: Két nagyszerű lehetőség arra, hogy feltöltsd magad a megfelelő tápanyaggal!
  202 megtekintés 0 hozzászólások 1 Lájk

  A közel 20 éves Hammer Nutrition által nyújtott tapasztalatok birtokában, továbbra is meg vagyok győződve arról, hogy az edzés utáni megfelelő utántöltés a sportteljesítmények sikereinek legfontosabb része. Használhatod a legújabb és legjobb edzési technikákat,...

  Olvasd tovább ...

Perpetuem: Győzd le a távolságokat megbízható üzemanyaggal

225 Megtekintés 0 Lájk

Arynn Maznio írása

Az állóképességi sportolók gázolaja a Perpetuem. Használata egyszerű. Az edzésekhez és a versenyekhez szükséges odafigyelni a megfelelő logisztikára és a minőségi tápanyagbevitel is fontos a verseny előtti napokban is.


Szerencsére a Hammer Nutrition rendelkezik olyan termékkel, amely az elejétől a végéig ezeket a nehézségeket kézben tudja tartani. A távolság, az időtartam, a környezet és az intenzitás szükségleteinek eleget tudsz tenni, ha a Perpetuem és Perpetuem Solids üzemanyagokat használod.


Mitől olyan ideális a  Perpetuem az állóképességi edzésekhez és versenyekhez? Egyedi 8: 1 arányú komplex szénhidrátok és fehérjék aránya, beleértve a maltodextrint és a szójafehérje izolátumot. Támogató tápanyagaival és egészséges zsírjaival a Perpetuem pontosan az, amire a testednek szüksége van. Az állóképességi sportolók folyamatos, megbízható üzemanyagot igényelnek a sportolásuk során, miközben a zsírsavak üzemanyagforrásként való használatának optimalizálása biztosított. A Perpetuem gyors és folyamatos energiát biztosít, valamint izomcsökkenés sem következik be. Mindezeket cukrok, vagy mesterséges összetevők nélkül valósítja meg.


A Hammer Nutrition Perpetuem termékei nemcsak a kiváló üzemanyag-összetevőket biztosítják, hanem a különböző lehetőségek (por vagy szilárd tabletták) rugalmassága miatt a Perpetuem és a Perpetuem Solids egy tökéletes választás bármely sportoló számára, függetlenül attól, hogy milyen nehézséggel áll szemben. Akár egy adagos palackot, akár több órás palackot, vagy gélt keverhetsz belőle, valamint lehetőséged van rágótabletta formájában fogyasztani. Bármelyik megoldást választhatod, és személyre szabhatod a Perpetuem használatát attól függően, hogy éppen mit kíván meg az adott edzésed, versenyed.


Az eredmény? Amellett, hogy a legjobb táplálékot adod magadnak az állóképességi sportolásod során, a regenerációdat is megfelelően előkészíted. Ez a fajta állóképességi testmozgás többet igényel, mint az általános termékek használata; szükség van egy gondosan kiválasztott termékre, amellyel a testsúlyodat megtarthatod, stabilizálhatod az energiád és a vércukorszinted, maximalizálhatod a zsírtartalmad és megvéded a izomtömegedet.


A Perpetuem nyilvánvalóan egy nagyszerű választás az állóképességi sportolók számára. A Perpetuem egy intelligens befektetés arra, hogy élethosszig megtarts az egészséged.


Használatával megtapasztalhatod a teljesítménynövekedést, később pedig a regenerációdban és felépülésedben nyered vissza az előnyeit. 

Írj hozzászólást

Bejelentkezés hozzászólás írásához

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

HAMMER BLOG

TANULJ MOST