Termékek keresése

Népszerű eladások

 • Hammer gél
  Hammer gél

  - Hipergyors energia akár 45-50 percig- Hozzáadott cukor mentes- Finom,...

  620 Ft‎

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • Tévhitek az Omega3-mal kapcsolatban
  Tévhitek az Omega3-mal kapcsolatban
  47 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Igaz az a megállapítás, hogy a hal vagy a halolaj kiegészítők fogyasztása növeli a prosztatarák kialakulásának kockázatát?  Egyáltalán nem, bár a média másképp kommunikál erről időnként. A tanulmány eredményeire vonatkozó információkra hivatkozva - amelyeket a Nemzeti Rákkutató Intézet 2013. júliusi számában jelentettek meg [1] - kijelentjük, hogy az omega-3 zsírsavak fogyasztása javítja az...

  Olvasd tovább ...
 • Kedves Sporttársaink!
  Kedves Sporttársaink!
  152 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Engedjétek meg, hogy megosszuk veletek azt a számunkra íródott levelet, melyet a Hammer Nutrition Központjából kaptunk, hiszen Ti is részesei vagytok a Hammer Nutrition Családnak.Ezúton mi is köszönetet szeretnénk mondani Nektek a bizalmatokért, és együttműködésetekért. Hálásak vagyunk, hogy a frissítésetekkel kapcsolatos szükségleteitekkel megbíztok minket, és hozzánk fordultok tanácsért.

  Olvasd tovább ...
 • Mi érted vagyunk!
  Mi érted vagyunk!
  214 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Miután 1988 nyarán befejeztem az első Amerikát átívelő versenyem (RAAM) (az összes hibám ellenére sikeresen), rájöttem, hogy ha újra meg szeretném ezt ismételni, vagy bármilyen más ultra távú versenyen részt akarok újra venni, szükségem lesz valamilyen tanácsadásra, nagyjából minden versennyel kapcsolatos témát illetően, hiszen a „javítandó dolgok” felsorolása elég hosszúra nyúlt. 

  Olvasd tovább ...
 • Ez az év legszebb időszaka... a Phytolean-nak!
  Ez az év legszebb időszaka... a Phytolean-nak!
  98 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A Halloweennel kezdődött az év legkényeztetőbb időszaka. Az otthoni finom ételekhez és az állandó partik frissítőikhez folyamatosan hozzáférünk. Az állandóan változó anyagcserén túl, a szezonon kívüli edzések csökkenésének köszönhetően elkerülhetetlenek a súlyingadozások. De mivel a kora tavaszi versenyekkel már megtelt a 2020-as naptár, az utolsó dolog amit szeretnék az az, hogy gyarapodjon a...

  Olvasd tovább ...
 • LSA kapszulák az alapvető májfunkciók ellátásához!
  LSA kapszulák az alapvető májfunkciók ellátásához!
  170 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Juss hozzá a májad által nyújtott specifikus előnyökhöz, hiszen a máj az egész szervezet védelmezője, akár egy erőd. Viszont ne feledd, ennek az erős szervnek is szüksége van karbantartásra. A sportolóknak nemcsak a mindennapi élet okozta oxidatív stressz veszélyével kell csak szembenézniük, hanem az edzések során keletkező nagy mennyiségű szabad gyökökkel és a gyors anyagcserével is....

  Olvasd tovább ...

Perpetuem: Győzd le a távolságokat megbízható üzemanyaggal

306 Megtekintés 0 Lájk

Arynn Maznio írása

Az állóképességi sportolók gázolaja a Perpetuem. Használata egyszerű. Az edzésekhez és a versenyekhez szükséges odafigyelni a megfelelő logisztikára és a minőségi tápanyagbevitel is fontos a verseny előtti napokban is.


Szerencsére a Hammer Nutrition rendelkezik olyan termékkel, amely az elejétől a végéig ezeket a nehézségeket kézben tudja tartani. A távolság, az időtartam, a környezet és az intenzitás szükségleteinek eleget tudsz tenni, ha a Perpetuem és Perpetuem Solids üzemanyagokat használod.


Mitől olyan ideális a  Perpetuem az állóképességi edzésekhez és versenyekhez? Egyedi 8: 1 arányú komplex szénhidrátok és fehérjék aránya, beleértve a maltodextrint és a szójafehérje izolátumot. Támogató tápanyagaival és egészséges zsírjaival a Perpetuem pontosan az, amire a testednek szüksége van. Az állóképességi sportolók folyamatos, megbízható üzemanyagot igényelnek a sportolásuk során, miközben a zsírsavak üzemanyagforrásként való használatának optimalizálása biztosított. A Perpetuem gyors és folyamatos energiát biztosít, valamint izomcsökkenés sem következik be. Mindezeket cukrok, vagy mesterséges összetevők nélkül valósítja meg.


A Hammer Nutrition Perpetuem termékei nemcsak a kiváló üzemanyag-összetevőket biztosítják, hanem a különböző lehetőségek (por vagy szilárd tabletták) rugalmassága miatt a Perpetuem és a Perpetuem Solids egy tökéletes választás bármely sportoló számára, függetlenül attól, hogy milyen nehézséggel áll szemben. Akár egy adagos palackot, akár több órás palackot, vagy gélt keverhetsz belőle, valamint lehetőséged van rágótabletta formájában fogyasztani. Bármelyik megoldást választhatod, és személyre szabhatod a Perpetuem használatát attól függően, hogy éppen mit kíván meg az adott edzésed, versenyed.


Az eredmény? Amellett, hogy a legjobb táplálékot adod magadnak az állóképességi sportolásod során, a regenerációdat is megfelelően előkészíted. Ez a fajta állóképességi testmozgás többet igényel, mint az általános termékek használata; szükség van egy gondosan kiválasztott termékre, amellyel a testsúlyodat megtarthatod, stabilizálhatod az energiád és a vércukorszinted, maximalizálhatod a zsírtartalmad és megvéded a izomtömegedet.


A Perpetuem nyilvánvalóan egy nagyszerű választás az állóképességi sportolók számára. A Perpetuem egy intelligens befektetés arra, hogy élethosszig megtarts az egészséged.


Használatával megtapasztalhatod a teljesítménynövekedést, később pedig a regenerációdban és felépülésedben nyered vissza az előnyeit. 

Írj hozzászólást

Bejelentkezés hozzászólás írásához

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

ENDURANCE NEWS

OLVASS ÉS TÁJÉKOZÓDJ

HAMMER BLOG

TANULJ MOST