Termékek keresése

Népszerű eladások

 • Hammer gél
  Hammer gél

  - Hipergyors energia akár 45-50 percig- Hozzáadott cukor mentes- Finom,...

  620 Ft‎

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • Tévhitek az Omega3-mal kapcsolatban
  Tévhitek az Omega3-mal kapcsolatban
  46 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Igaz az a megállapítás, hogy a hal vagy a halolaj kiegészítők fogyasztása növeli a prosztatarák kialakulásának kockázatát?  Egyáltalán nem, bár a média másképp kommunikál erről időnként. A tanulmány eredményeire vonatkozó információkra hivatkozva - amelyeket a Nemzeti Rákkutató Intézet 2013. júliusi számában jelentettek meg [1] - kijelentjük, hogy az omega-3 zsírsavak fogyasztása javítja az...

  Olvasd tovább ...
 • Kedves Sporttársaink!
  Kedves Sporttársaink!
  149 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Engedjétek meg, hogy megosszuk veletek azt a számunkra íródott levelet, melyet a Hammer Nutrition Központjából kaptunk, hiszen Ti is részesei vagytok a Hammer Nutrition Családnak.Ezúton mi is köszönetet szeretnénk mondani Nektek a bizalmatokért, és együttműködésetekért. Hálásak vagyunk, hogy a frissítésetekkel kapcsolatos szükségleteitekkel megbíztok minket, és hozzánk fordultok tanácsért.

  Olvasd tovább ...
 • Mi érted vagyunk!
  Mi érted vagyunk!
  214 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Miután 1988 nyarán befejeztem az első Amerikát átívelő versenyem (RAAM) (az összes hibám ellenére sikeresen), rájöttem, hogy ha újra meg szeretném ezt ismételni, vagy bármilyen más ultra távú versenyen részt akarok újra venni, szükségem lesz valamilyen tanácsadásra, nagyjából minden versennyel kapcsolatos témát illetően, hiszen a „javítandó dolgok” felsorolása elég hosszúra nyúlt. 

  Olvasd tovább ...
 • Ez az év legszebb időszaka... a Phytolean-nak!
  Ez az év legszebb időszaka... a Phytolean-nak!
  97 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A Halloweennel kezdődött az év legkényeztetőbb időszaka. Az otthoni finom ételekhez és az állandó partik frissítőikhez folyamatosan hozzáférünk. Az állandóan változó anyagcserén túl, a szezonon kívüli edzések csökkenésének köszönhetően elkerülhetetlenek a súlyingadozások. De mivel a kora tavaszi versenyekkel már megtelt a 2020-as naptár, az utolsó dolog amit szeretnék az az, hogy gyarapodjon a...

  Olvasd tovább ...
 • LSA kapszulák az alapvető májfunkciók ellátásához!
  LSA kapszulák az alapvető májfunkciók ellátásához!
  170 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Juss hozzá a májad által nyújtott specifikus előnyökhöz, hiszen a máj az egész szervezet védelmezője, akár egy erőd. Viszont ne feledd, ennek az erős szervnek is szüksége van karbantartásra. A sportolóknak nemcsak a mindennapi élet okozta oxidatív stressz veszélyével kell csak szembenézniük, hanem az edzések során keletkező nagy mennyiségű szabad gyökökkel és a gyors anyagcserével is....

  Olvasd tovább ...

A Magnézium és a Króm kombinációjának előnyei

401 Megtekintés 0 Lájk

Steve Born írása


Becslések szerint 29 millió amerikai szenved cukorbetegségben. Tehát nincs kérdés. Ez egy olyan betegség, amely felett ha nincs kontroll, elhatalmasodik. Szerencsére az életmód és az étrend megváltoztatásával, valamint egyéb, megfelelő táplálék kiegészítők segítségével megakadályozható ez a nem kívántos egészségügyi állapot.


A Nemzeti Cukorbetegség, Emésztőrendszeri és Vese Betegségek Intézete (NIDDK) szerint az inzulinrezisztencia az, amikor az izom-, zsír- és májsejtek nem reagálnak megfelelően az inzulinra, és így nem képesek könnyen felszívni a glükózt a véráramból. Ennek eredményeként a testnek magasabb szintű inzulinra van szüksége, hogy segítse a glükóz bejutását a sejtekbe. Az idő múlásával az inzulinrezisztencia 2-es típusú diabéteszhez és prediabéteszhez vezethet, mivel a béta-sejtek nem tudnak lépést tartani a test fokozott inzulinszükségletével. Elegendő inzulin nélkül a felesleges glükóz felhalmozódik a véráramban, ami cukorbetegséghez, prediabéteszhez (A prediabétesz az a cukorbetegség előtti állapot, amikor a vércukorszint már magasabb a normálisnál, de még nem emelkedett olyan mértékben, hogy cukorbetegség legyen diagnosztizálható. A prediabétesz tartós fennállása esetén 2-es típusú cukorbetegség alakulhat ki, és veszélyessége abban rejlik, hogy már a prediabétesz alatt megnő a szívbetegségek és az agyvérzés kialakulásának kockázata.) és más súlyos egészségügyi rendellenességekhez vezet.


Az egyik legújabb kutatás azt mutatja, hogy a magnézium és a króm ásványi anyagok kombinációja javítja az inzulinrezisztencia számos mutatóját. Ebben a konkrét vizsgálatban az inzulinrezisztens alanyokat négy csoportra osztották. Az egyik csoport napi 160 mikrogramm (mcg) krómot kapott, egy másik csoport napi 200 mg (mg) magnéziumot kapott, a harmadik csoport krómot és magnéziumot egyaránt kapott, a negyedik csoport pedig semmit sem kapott.


A kutatók megvizsgálták a csoportok résztvevőit a kezelés előtt, az adagokat kapó három hónapos kezelési időszakban és a vizsgálat befejezését követően is. A kutatók számos területen mértek adatokat, beleértve az éhgyomri vércukorszintet, az éhgyomri inzulint, az inzulinrezisztencia-indexet, a 4. glükóz transzporter T-limfocita hírvivő RNS-szintjét (GLUT4, az inzulint szállító protein) és a GSK3beta enzimet. A legjobb eredményt annál csoportnál észleltek, amely tagjai krómot és magnéziumot is kapott. Az éhgyomri vércukorszint, az éhgyomri inzulin, az inzulinrezisztencia-index és a GSK3beta szintje szignifikánsan alacsonyabb volt a vizsgálat végén. Emellett a GLUT4 2,9-szeres növekedését csak azoknál a pácienseknél figyelték meg, akik krómot és magnéziumot egyaránt kaptak.


Vezető kutató, Dr. Mei Dou, kijelentette: "Amint várható volt, az lett az eredménye a kutatásoknak, hogy a kombinált kiegészítés (a króm és a magnézium szedése) hatékonyabban javítja az inzulinrezisztenciát, mint csupán a króm vagy magnézium használata, és ez a hatás valószínűleg összefüggésben áll a króm és magnézium kombinációjának szabályozásával, így az inzulinrezisztens betegek számára javasolt ez a terápia. "


A Hammer Nutrition Chromemate és Essential Mg termékeket hatékony kutatások során fejlesztették ki, így ezek kombinácója megfelelő kiegészítő lehet. Ez a pár együttesen biztosítja az inzulin megfelelő működését a vércukorszint stabilitásának fenntartása érdekében. Használatuk létfontosságú az inzulinrezisztencia, valamint a prediabétesz és a cukorbetegség elkerülése érdekében.


Az Egyesült Államokban több mint 54 millió embert diagnosztizáltak cukorbetegséggel, és ez az izgalmas kutatás javíthatja az életminőséget, sőt, sok életet menthet meg.  


Javasolt adagolás: Vegyél be 1 Chromemate-ot és 1 Essential Mg-ot a Recoverite-vel az edzésed után. Ez jelentősen javítja a glikogén szintézis / tárolási képességet. Vegyél be még egy adag Chromemate-ot és 2 kapszula Essential Mg-ot a két fő étkezésed közben.


Hammer On!

 

Írj hozzászólást

Bejelentkezés hozzászólás írásához

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

ENDURANCE NEWS

OLVASS ÉS TÁJÉKOZÓDJ

HAMMER BLOG

TANULJ MOST