Termékek keresése

Népszerű eladások

 • Hammer gél
  Hammer gél

  - Hipergyors energia akár 45-50 percig- Hozzáadott cukor mentes- Finom,...

  620 Ft‎

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • Tévhitek az Omega3-mal kapcsolatban
  Tévhitek az Omega3-mal kapcsolatban
  46 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Igaz az a megállapítás, hogy a hal vagy a halolaj kiegészítők fogyasztása növeli a prosztatarák kialakulásának kockázatát?  Egyáltalán nem, bár a média másképp kommunikál erről időnként. A tanulmány eredményeire vonatkozó információkra hivatkozva - amelyeket a Nemzeti Rákkutató Intézet 2013. júliusi számában jelentettek meg [1] - kijelentjük, hogy az omega-3 zsírsavak fogyasztása javítja az...

  Olvasd tovább ...
 • Kedves Sporttársaink!
  Kedves Sporttársaink!
  149 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Engedjétek meg, hogy megosszuk veletek azt a számunkra íródott levelet, melyet a Hammer Nutrition Központjából kaptunk, hiszen Ti is részesei vagytok a Hammer Nutrition Családnak.Ezúton mi is köszönetet szeretnénk mondani Nektek a bizalmatokért, és együttműködésetekért. Hálásak vagyunk, hogy a frissítésetekkel kapcsolatos szükségleteitekkel megbíztok minket, és hozzánk fordultok tanácsért.

  Olvasd tovább ...
 • Mi érted vagyunk!
  Mi érted vagyunk!
  214 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Miután 1988 nyarán befejeztem az első Amerikát átívelő versenyem (RAAM) (az összes hibám ellenére sikeresen), rájöttem, hogy ha újra meg szeretném ezt ismételni, vagy bármilyen más ultra távú versenyen részt akarok újra venni, szükségem lesz valamilyen tanácsadásra, nagyjából minden versennyel kapcsolatos témát illetően, hiszen a „javítandó dolgok” felsorolása elég hosszúra nyúlt. 

  Olvasd tovább ...
 • Ez az év legszebb időszaka... a Phytolean-nak!
  Ez az év legszebb időszaka... a Phytolean-nak!
  97 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A Halloweennel kezdődött az év legkényeztetőbb időszaka. Az otthoni finom ételekhez és az állandó partik frissítőikhez folyamatosan hozzáférünk. Az állandóan változó anyagcserén túl, a szezonon kívüli edzések csökkenésének köszönhetően elkerülhetetlenek a súlyingadozások. De mivel a kora tavaszi versenyekkel már megtelt a 2020-as naptár, az utolsó dolog amit szeretnék az az, hogy gyarapodjon a...

  Olvasd tovább ...
 • LSA kapszulák az alapvető májfunkciók ellátásához!
  LSA kapszulák az alapvető májfunkciók ellátásához!
  170 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Juss hozzá a májad által nyújtott specifikus előnyökhöz, hiszen a máj az egész szervezet védelmezője, akár egy erőd. Viszont ne feledd, ennek az erős szervnek is szüksége van karbantartásra. A sportolóknak nemcsak a mindennapi élet okozta oxidatív stressz veszélyével kell csak szembenézniük, hanem az edzések során keletkező nagy mennyiségű szabad gyökökkel és a gyors anyagcserével is....

  Olvasd tovább ...

Recoverite: Két nagyszerű lehetőség arra, hogy feltöltsd magad a megfelelő tápanyaggal!

340 Megtekintés 1 Lájk

A közel 20 éves Hammer Nutrition által nyújtott tapasztalatok birtokában, továbbra is meg vagyok győződve arról, hogy az edzés utáni megfelelő utántöltés a sportteljesítmények sikereinek legfontosabb része. Használhatod a legújabb és legjobb edzési technikákat, sok-sok órát tölthetsz edzéssel, és megveheted a rendelkezésre álló legszuperebb felszereléseket. Ha azonban minden egyes edzés után nem foglalkozol a regenerációval, akkor a másik három dolognak nincs igazán jelentősége.

 

Csupán néhány pillanatot kell szánnod edzésed után a lehető leghamarabb arra, hogy az üzemanyagot visszapótold testedbe. Valószínűleg nem fogsz ennél egyszerűbb módot taláni arra, hogy növeld a sportteljesítményedet. Ha a visszatöltéssel foglalkozol, akkor a a tested szépen megjutalmaz az edzésen végzett minden munkádért.

 

Töltsd fel tehát szervezeted kiváló minőségű szénhidrátokkal és fehérjékkel az edzés után azonnal - 30 percen belül (de minél hamarabb, annál jobb), és itt láthatod, mi történik:

 

 • Ha az izomsejtek feltöltödnek üzemanyaggal, készen állsz arra, hogy megfelelően teljesíts a következő napi edzés során. Valójában, minél következetesebben edzel és töltöd vissza a tested üzemanyaggal, annál jobban reagál a szervezeted, így mindig több üzemanyagot képes tárolni az izmokban. (TIPP: Az egy igazi bónusz, ha egy későbbi versenyre készülsz, hiszen van időd az elegendő raktározás megteremtésére.)

 

 • Az izomszövetnek meg vannak az alapanyagai (aminosavak), amelyeknek erősebbé kell válniuk, ami lehetővé teszi, hogy növelje az edzés volumenét és intenzitását anélkül, hogy az izmokat túlságosan terhelje.

 

 • Az egyik edzéstől a másikig tapasztalható fájdalom mértéke jelentősen csökken.

 

 • Az immunrendszered erősödik, csökkentve a betegség miatti esetlegesen bekövetkező edzési napok kihagyását.

 

Most, hogy tudod az edzés utáni helyes regeneráció módját, elengedhetetlen - nemcsak a sportteljesítmény javításához, hanem az általános egészséged támogatásához is - nyilvánvalónak kell lennie, hogy tisztába legyél azzal is, hogy mit viszel be a szervezetedbe.

 

Sajnos egyes sportolók nem törődnek azzal, hogy milyen üzemanyaggal töltik fel magukat. Mások egyéb kényelmesebbnek tűnő terméket fogyasztanak, tévesen feltételezve, hogy „Bármi működni fog. Bármilyen kalória megfelelő kalória, nem?”

Mindkettő jelentős hiba, amellyel elveszted az összes előnyt, amelyeket csak a jó minőségű üzemanyag-feltöltés nyújthat.

 

Utóirat: A „Bármi jó, csak szénhidrát legyen.” mondás nem feltétlenül vonatkozik a helyes edzés utáni üzemanyag feltöltésre. Egyszerűen nem remélheted, hogy javulni fog a sportteljesítményed, vagy támogatni tudod az optimális egészséged, ha elmulasztod a test feltöltését az edzés után, és / vagy, ha válogatás nélkül eszed a felesleges "szemetet".

 

Cukor, zsír, laktóz? Ezek a dolgok nem fognak segíteni, ha azt szeretnéd, hogy az edzéshez felhasznált minden időd és energiád megtérüljön.

 

Amire a testednek szüksége van, az a Recoverite vagy a Organic Vegan Recoverite. Ezek a készítmények biztosítják számodra a szükséges komplex szénhidrátokat és fehérjét, valamint az egyéb tápanyagokat - glutamint, krómot, L-karnozint és elektrolitokat -, amelyek segítenek a szervezet gyorsabb és teljesebb felépülésében.

 

Az eredeti Recoverite termék ugyanaz: a komplex szénhidrátok (maltodextrin) és a savófehérje-izolátum (a leginkább biológiailag hozzáférhető protein) 3:1 arányban, 3 gramm glutamin, teljes spektrumú elektrolitprofil, valamint a regeneráció és az immunrendszer kulcsfontosságú tápanyagai által nyújtott támogatás.

 

Az Organic Vegan Recoverite szintén ezeket az összetevőket tartalmazza ugyanolyan mennyiségben, mint az eredeti Recoverite formula, azzal a kivétellel, hogy a fehérjeforrás az organikus borsófehérje. A szerves borsófehérje egy könnyen emészthető, gluténmentes protein, kiváló aminosavprofillal, beleértve az elágazó láncú aminosavakat mint a leucint, az izoleucint és a valint, amelyek három kulcsfontosságú helyreállítást elősegítő aminosavak.

 

Összefoglaló

 

Határozottan fontos az, amit az edzésen teszünk, de ha elhanyagoljuk a megfelelő lépéseket a helyreállítás érdekében, soha nem fogjuk kihozni a maximumot a felhasznált időből és energiából. Ne feledd, hogy az edzésünk során elért eredményd a gyógyulás során következik be, de csak megfelelő pihenés és optimális táplálkozási támogatás jelenlétében. Ha nem vesszük tudomásul ezt, nemcsak kihagyjuk az edzés előnyeit, hanem további problémákat is generálunk maguknak, például betegséget vagy sérülést okozhatunk.

 

Ne hagyd, hogy ez megtörténjen veled, különösen akkor, amikor a szezon lezárul, és a kulcsfontosságú versenyek a láthatáron vannak. Tápláld tested azzal, amire valóban szükséged van: Recoverite vagy Organic Vegan Recoverite-tel. Mindkét készítmény ízletes és hihetetlenül jól működik! Ezt garantáljuk!

Steve Born

Írj hozzászólást

Bejelentkezés hozzászólás írásához

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

ENDURANCE NEWS

OLVASS ÉS TÁJÉKOZÓDJ

HAMMER BLOG

TANULJ MOST