Termékek keresése

Népszerű eladások

 • Hammer gél
  Hammer gél

  - Hipergyors energia akár 45-50 percig- Hozzáadott cukor...

  620 Ft‎

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • Premium Insurance Caps - A szükséges tápanyag alapod
  Premium Insurance Caps - A szükséges tápanyag alapod
  47 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Az összes készítményünk közül a Premium Insurance Caps-ot, a Hammer Nutrition multivitamin / ásványi termékét, gyakran nevezik „a legunalmasabban legmegfelelőbb táplálékkiegészítőnek”. Ennek az egyedülálló megkülönböztetésnek az az oka,...

  Olvasd tovább ...
 • A Hammer Nutrition kiváló fehérjéi
  A Hammer Nutrition kiváló fehérjéi
  463 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Sok állóképességű sportoló általában a szénhidrátbevitelre összpontosít, és kevés figyelmet fordít a fehérje bevitelre. Ennek egyik oka a rendelkezésre álló sokféle fehérjefajta lehet. Zavart okozhat! Ezen kívül nagyon kevés állóképességű sportoló tudja, mennyi fehérjét kell napi szinten fogyasztania.

  Olvasd tovább ...
 • Mito Caps - Feltölt az edzéshez és támogatja az általános egészséged!
  Mito Caps - Feltölt az edzéshez és támogatja az általános egészséged!
  83 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A mitokondriumok a sejtjeid energiatermelő "kemencéi", az egyik legfontosabb dolog, ami segíti a sportteljesítmény fokozását, az egészség fenntartását és hosszabb életet biztosít. Az öregedési folyamat egyik legkevésbé kívánatos hatása az, amikor a mitokondriumok elöregednek, és diszfunkcionálissá válnak.

  Olvasd tovább ...
 • Omega 3 zsírsav, amely biztosítja az egészséges időskort
  Omega 3 zsírsav, amely biztosítja az egészséges időskort
  75 megtekintés 0 hozzászólások 1 Lájk

  Nyugodtan kijelenthetjük, hogy az emberek nem csupán hosszabb ideig szeretnétnek élni; élvezni akarják az aktív és egészséges élettartamot. Az a jó hírem, hogy úgy tűnik, a kutatók feltártak egy létfontosságú kapcsolatot, amely segíthet nekünk abban, hogy az évek előrehaladtával is tudjuk élvezni egészségesen az életünket.

  Olvasd tovább ...
 • Recoverite: Két nagyszerű lehetőség arra, hogy feltöltsd magad a megfelelő tápanyaggal!
  Recoverite: Két nagyszerű lehetőség arra, hogy feltöltsd magad a megfelelő tápanyaggal!
  201 megtekintés 0 hozzászólások 1 Lájk

  A közel 20 éves Hammer Nutrition által nyújtott tapasztalatok birtokában, továbbra is meg vagyok győződve arról, hogy az edzés utáni megfelelő utántöltés a sportteljesítmények sikereinek legfontosabb része. Használhatod a legújabb és legjobb edzési technikákat,...

  Olvasd tovább ...

Recoverite: Két nagyszerű lehetőség arra, hogy feltöltsd magad a megfelelő tápanyaggal!

202 Megtekintés 1 Lájk

A közel 20 éves Hammer Nutrition által nyújtott tapasztalatok birtokában, továbbra is meg vagyok győződve arról, hogy az edzés utáni megfelelő utántöltés a sportteljesítmények sikereinek legfontosabb része. Használhatod a legújabb és legjobb edzési technikákat, sok-sok órát tölthetsz edzéssel, és megveheted a rendelkezésre álló legszuperebb felszereléseket. Ha azonban minden egyes edzés után nem foglalkozol a regenerációval, akkor a másik három dolognak nincs igazán jelentősége.

 

Csupán néhány pillanatot kell szánnod edzésed után a lehető leghamarabb arra, hogy az üzemanyagot visszapótold testedbe. Valószínűleg nem fogsz ennél egyszerűbb módot taláni arra, hogy növeld a sportteljesítményedet. Ha a visszatöltéssel foglalkozol, akkor a a tested szépen megjutalmaz az edzésen végzett minden munkádért.

 

Töltsd fel tehát szervezeted kiváló minőségű szénhidrátokkal és fehérjékkel az edzés után azonnal - 30 percen belül (de minél hamarabb, annál jobb), és itt láthatod, mi történik:

 

 • Ha az izomsejtek feltöltödnek üzemanyaggal, készen állsz arra, hogy megfelelően teljesíts a következő napi edzés során. Valójában, minél következetesebben edzel és töltöd vissza a tested üzemanyaggal, annál jobban reagál a szervezeted, így mindig több üzemanyagot képes tárolni az izmokban. (TIPP: Az egy igazi bónusz, ha egy későbbi versenyre készülsz, hiszen van időd az elegendő raktározás megteremtésére.)

 

 • Az izomszövetnek meg vannak az alapanyagai (aminosavak), amelyeknek erősebbé kell válniuk, ami lehetővé teszi, hogy növelje az edzés volumenét és intenzitását anélkül, hogy az izmokat túlságosan terhelje.

 

 • Az egyik edzéstől a másikig tapasztalható fájdalom mértéke jelentősen csökken.

 

 • Az immunrendszered erősödik, csökkentve a betegség miatti esetlegesen bekövetkező edzési napok kihagyását.

 

Most, hogy tudod az edzés utáni helyes regeneráció módját, elengedhetetlen - nemcsak a sportteljesítmény javításához, hanem az általános egészséged támogatásához is - nyilvánvalónak kell lennie, hogy tisztába legyél azzal is, hogy mit viszel be a szervezetedbe.

 

Sajnos egyes sportolók nem törődnek azzal, hogy milyen üzemanyaggal töltik fel magukat. Mások egyéb kényelmesebbnek tűnő terméket fogyasztanak, tévesen feltételezve, hogy „Bármi működni fog. Bármilyen kalória megfelelő kalória, nem?”

Mindkettő jelentős hiba, amellyel elveszted az összes előnyt, amelyeket csak a jó minőségű üzemanyag-feltöltés nyújthat.

 

Utóirat: A „Bármi jó, csak szénhidrát legyen.” mondás nem feltétlenül vonatkozik a helyes edzés utáni üzemanyag feltöltésre. Egyszerűen nem remélheted, hogy javulni fog a sportteljesítményed, vagy támogatni tudod az optimális egészséged, ha elmulasztod a test feltöltését az edzés után, és / vagy, ha válogatás nélkül eszed a felesleges "szemetet".

 

Cukor, zsír, laktóz? Ezek a dolgok nem fognak segíteni, ha azt szeretnéd, hogy az edzéshez felhasznált minden időd és energiád megtérüljön.

 

Amire a testednek szüksége van, az a Recoverite vagy a Organic Vegan Recoverite. Ezek a készítmények biztosítják számodra a szükséges komplex szénhidrátokat és fehérjét, valamint az egyéb tápanyagokat - glutamint, krómot, L-karnozint és elektrolitokat -, amelyek segítenek a szervezet gyorsabb és teljesebb felépülésében.

 

Az eredeti Recoverite termék ugyanaz: a komplex szénhidrátok (maltodextrin) és a savófehérje-izolátum (a leginkább biológiailag hozzáférhető protein) 3:1 arányban, 3 gramm glutamin, teljes spektrumú elektrolitprofil, valamint a regeneráció és az immunrendszer kulcsfontosságú tápanyagai által nyújtott támogatás.

 

Az Organic Vegan Recoverite szintén ezeket az összetevőket tartalmazza ugyanolyan mennyiségben, mint az eredeti Recoverite formula, azzal a kivétellel, hogy a fehérjeforrás az organikus borsófehérje. A szerves borsófehérje egy könnyen emészthető, gluténmentes protein, kiváló aminosavprofillal, beleértve az elágazó láncú aminosavakat mint a leucint, az izoleucint és a valint, amelyek három kulcsfontosságú helyreállítást elősegítő aminosavak.

 

Összefoglaló

 

Határozottan fontos az, amit az edzésen teszünk, de ha elhanyagoljuk a megfelelő lépéseket a helyreállítás érdekében, soha nem fogjuk kihozni a maximumot a felhasznált időből és energiából. Ne feledd, hogy az edzésünk során elért eredményd a gyógyulás során következik be, de csak megfelelő pihenés és optimális táplálkozási támogatás jelenlétében. Ha nem vesszük tudomásul ezt, nemcsak kihagyjuk az edzés előnyeit, hanem további problémákat is generálunk maguknak, például betegséget vagy sérülést okozhatunk.

 

Ne hagyd, hogy ez megtörténjen veled, különösen akkor, amikor a szezon lezárul, és a kulcsfontosságú versenyek a láthatáron vannak. Tápláld tested azzal, amire valóban szükséged van: Recoverite vagy Organic Vegan Recoverite-tel. Mindkét készítmény ízletes és hihetetlenül jól működik! Ezt garantáljuk!

Steve Born

Írj hozzászólást

Bejelentkezés hozzászólás írásához

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

HAMMER BLOG

TANULJ MOST