Termékek keresése

Népszerű eladások

 • Hammer gél
  Hammer gél

  - Hipergyors energia akár 45-50 percig- Hozzáadott cukor mentes- Finom,...

  690 Ft‎

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • Az ízletes frissítő: cukor nélküli elektrolit feltöltés!
  Az ízletes frissítő: cukor nélküli elektrolit feltöltés!
  48 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Az okos sportolók tudják, hogy az edzés közbeni megfelelő üzemanyag feltöltés nem csupán a kalóriák és folyadékok pótlását jelenti. Ez magában foglalja a következetes és megfelelő elektrolit támogatást is. És nemcsak azért, hogy elkerüljük a görcsöléseket. Az emésztőrendszer, az idegrendszer, a szív- és érrendszer, valamint az izomzat optimális működése attól is függ, hogy a szervezetben milyen...

  Olvasd tovább ...
 • 10 Tipp, hogy most, és egész évben egészséges maradj!
  10 Tipp, hogy most, és egész évben egészséges maradj!
  153 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Az egészség fenntartása mindig fontos, de most különösen az! Ezeket a tanácsokat elküldtük a Hammer összes alkalmazottjának, és reméljük, hogy te is megfogadod őket. Egyszerű lépéseket kell csak tenned az egészség megőrzése és az immunrendszer védelme érdekében. Ezekre a dolgokra, egész évben oda kell figyelni!

  Olvasd tovább ...
 • 24 éve van jelen a Hammer Nutrition Gél!
  24 éve van jelen a Hammer Nutrition Gél!
  62 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  1995-ben Brian Frank, a Hammer Nutrition (akkori E-Caps néven ismert) tulajdonosa néhány csomag fehér tasakos gélt küldött nekem lezárt borítékban (akkoriban Idahoban élt). Levelében azt írta, hogy egy új üzemanyagot fejlesztett ki, amely koncentráltabb, mint egy sportital, és azt szeretné, hogy kipróbáljam ezt az edzéseim során.  - Próbàld ki - írta Brian -, és jelezz vissza olyan gyorsan,...

  Olvasd tovább ...
 • HEED - Cukor hozzáadása nélküli sportital, az állóképességi sportokhoz!
  HEED - Cukor hozzáadása nélküli sportital, az állóképességi sportokhoz!
  101 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A szervezet sokkal kedvezőbben reagál a rövid szénláncú cukorra, amikor a szénhidrátforrás teljes mátrixának része, szemben azzal, amikor külön adják hozzá egy termékhez.

  Olvasd tovább ...
 • Tissue Rejuvenator és VEGAN Tissue Rejuvenator
  Tissue Rejuvenator és VEGAN Tissue Rejuvenator
  173 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Majdnem két teljes hónap múlt el az új évből. Ahogy múlik az idő, az edzések száma és intenzitása növekszik, hiszen fel kell készülni a legfontosabb versenyekre.  Jelenleg a napi edzések ideje még nem éri el a maximumot - ez még néhány hétig nem történhet meg -, és ilyenkor tanácsos (amennyiben még nem fogtál hozzá) elkezdeni az ízületek, inak és kötőszövetek védelmét, és megadni a szükséges...

  Olvasd tovább ...

Recoverite: Két nagyszerű lehetőség arra, hogy feltöltsd magad a megfelelő tápanyaggal!

514 Megtekintés 1 Lájk

A közel 20 éves Hammer Nutrition által nyújtott tapasztalatok birtokában, továbbra is meg vagyok győződve arról, hogy az edzés utáni megfelelő utántöltés a sportteljesítmények sikereinek legfontosabb része. Használhatod a legújabb és legjobb edzési technikákat, sok-sok órát tölthetsz edzéssel, és megveheted a rendelkezésre álló legszuperebb felszereléseket. Ha azonban minden egyes edzés után nem foglalkozol a regenerációval, akkor a másik három dolognak nincs igazán jelentősége.

 

Csupán néhány pillanatot kell szánnod edzésed után a lehető leghamarabb arra, hogy az üzemanyagot visszapótold testedbe. Valószínűleg nem fogsz ennél egyszerűbb módot taláni arra, hogy növeld a sportteljesítményedet. Ha a visszatöltéssel foglalkozol, akkor a a tested szépen megjutalmaz az edzésen végzett minden munkádért.

 

Töltsd fel tehát szervezeted kiváló minőségű szénhidrátokkal és fehérjékkel az edzés után azonnal - 30 percen belül (de minél hamarabb, annál jobb), és itt láthatod, mi történik:

 

 • Ha az izomsejtek feltöltödnek üzemanyaggal, készen állsz arra, hogy megfelelően teljesíts a következő napi edzés során. Valójában, minél következetesebben edzel és töltöd vissza a tested üzemanyaggal, annál jobban reagál a szervezeted, így mindig több üzemanyagot képes tárolni az izmokban. (TIPP: Az egy igazi bónusz, ha egy későbbi versenyre készülsz, hiszen van időd az elegendő raktározás megteremtésére.)

 

 • Az izomszövetnek meg vannak az alapanyagai (aminosavak), amelyeknek erősebbé kell válniuk, ami lehetővé teszi, hogy növelje az edzés volumenét és intenzitását anélkül, hogy az izmokat túlságosan terhelje.

 

 • Az egyik edzéstől a másikig tapasztalható fájdalom mértéke jelentősen csökken.

 

 • Az immunrendszered erősödik, csökkentve a betegség miatti esetlegesen bekövetkező edzési napok kihagyását.

 

Most, hogy tudod az edzés utáni helyes regeneráció módját, elengedhetetlen - nemcsak a sportteljesítmény javításához, hanem az általános egészséged támogatásához is - nyilvánvalónak kell lennie, hogy tisztába legyél azzal is, hogy mit viszel be a szervezetedbe.

 

Sajnos egyes sportolók nem törődnek azzal, hogy milyen üzemanyaggal töltik fel magukat. Mások egyéb kényelmesebbnek tűnő terméket fogyasztanak, tévesen feltételezve, hogy „Bármi működni fog. Bármilyen kalória megfelelő kalória, nem?”

Mindkettő jelentős hiba, amellyel elveszted az összes előnyt, amelyeket csak a jó minőségű üzemanyag-feltöltés nyújthat.

 

Utóirat: A „Bármi jó, csak szénhidrát legyen.” mondás nem feltétlenül vonatkozik a helyes edzés utáni üzemanyag feltöltésre. Egyszerűen nem remélheted, hogy javulni fog a sportteljesítményed, vagy támogatni tudod az optimális egészséged, ha elmulasztod a test feltöltését az edzés után, és / vagy, ha válogatás nélkül eszed a felesleges "szemetet".

 

Cukor, zsír, laktóz? Ezek a dolgok nem fognak segíteni, ha azt szeretnéd, hogy az edzéshez felhasznált minden időd és energiád megtérüljön.

 

Amire a testednek szüksége van, az a Recoverite vagy a Organic Vegan Recoverite. Ezek a készítmények biztosítják számodra a szükséges komplex szénhidrátokat és fehérjét, valamint az egyéb tápanyagokat - glutamint, krómot, L-karnozint és elektrolitokat -, amelyek segítenek a szervezet gyorsabb és teljesebb felépülésében.

 

Az eredeti Recoverite termék ugyanaz: a komplex szénhidrátok (maltodextrin) és a savófehérje-izolátum (a leginkább biológiailag hozzáférhető protein) 3:1 arányban, 3 gramm glutamin, teljes spektrumú elektrolitprofil, valamint a regeneráció és az immunrendszer kulcsfontosságú tápanyagai által nyújtott támogatás.

 

Az Organic Vegan Recoverite szintén ezeket az összetevőket tartalmazza ugyanolyan mennyiségben, mint az eredeti Recoverite formula, azzal a kivétellel, hogy a fehérjeforrás az organikus borsófehérje. A szerves borsófehérje egy könnyen emészthető, gluténmentes protein, kiváló aminosavprofillal, beleértve az elágazó láncú aminosavakat mint a leucint, az izoleucint és a valint, amelyek három kulcsfontosságú helyreállítást elősegítő aminosavak.

 

Összefoglaló

 

Határozottan fontos az, amit az edzésen teszünk, de ha elhanyagoljuk a megfelelő lépéseket a helyreállítás érdekében, soha nem fogjuk kihozni a maximumot a felhasznált időből és energiából. Ne feledd, hogy az edzésünk során elért eredményd a gyógyulás során következik be, de csak megfelelő pihenés és optimális táplálkozási támogatás jelenlétében. Ha nem vesszük tudomásul ezt, nemcsak kihagyjuk az edzés előnyeit, hanem további problémákat is generálunk maguknak, például betegséget vagy sérülést okozhatunk.

 

Ne hagyd, hogy ez megtörténjen veled, különösen akkor, amikor a szezon lezárul, és a kulcsfontosságú versenyek a láthatáron vannak. Tápláld tested azzal, amire valóban szükséged van: Recoverite vagy Organic Vegan Recoverite-tel. Mindkét készítmény ízletes és hihetetlenül jól működik! Ezt garantáljuk!

Steve Born

Írj hozzászólást

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

ENDURANCE NEWS

OLVASS ÉS TÁJÉKOZÓDJ

HAMMER BLOG

TANULJ MOST