Termékek keresése

Népszerű eladások

 • Hammer gél
  Hammer gél

  - Hipergyors energia akár 45-50 percig- Hozzáadott cukor mentes- Finom,...

  690 Ft‎

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • A Hammer Nutrition alapvető termékei
  A Hammer Nutrition alapvető termékei
  31 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Mi, a Hammer Nutritionnál mindannyian egészségesen táplálkozunk, de tudjuk, hogy ez nem elég, és természetesen, ezt te is jól tudod! Sportolóként hatalmas élettani követelményeknek van kitéve a szervezeted. Ez azt jelenti, hogy tápanyagigénye - ha csak az egészség fenntartása érdekét is nézzük - sokkal nagyobb, mint az átlagos ember igényei, különösen a mai mérgezőbb, szennyezettebb és...

  Olvasd tovább ...
 • Keverhetem a termékeiteket?
  Keverhetem a termékeiteket?
  174 megtekintés 0 hozzászólások 1 Lájk

  Abszolút!   Az összes Hammer Nutrition üzemanyag teljesen kompatibilis egymással, így igény szerint egymást cserélgetve használhatod őket. Ez különösen előnyös az ultra távú sportolások során, mivel a magas minőségű üzemanyagok nagyobb választékát kínálja. Használhatsz például Perpetuem-et és / vagy Sustained Energy-t a sportolásod elejétől a végéig, vagy időnként válthatsz a HEED-re és /...

  Olvasd tovább ...
 • Két fontos kérdés a Hammer Gél-lel kapcsolatban
  Két fontos kérdés a Hammer Gél-lel kapcsolatban
  188 megtekintés 0 hozzászólások 1 Lájk

  - Miért nem készül fehérje tartalmú Hammer Gél? - A Hammer Gél-ek tartalmaznak fruktózt? - Többszőr kérdeztétek, hogy a Hammer géljei miért nem tartalmaznak fehérjét. Mivel sokaknak ez a termék nyújtja a frissítésük alapját, gondoltuk foglalkozunk ezzel a témával is.  - Találkoztunk olyan fogyasztóval is, aki fruktóz érzékenységről számolt be, és pontosan nem tudta, hogy mennyi természetes...

  Olvasd tovább ...
 • Kezdd karcsúbban a 2020-as versenyszezonod!
  Kezdd karcsúbban a 2020-as versenyszezonod!
  160 megtekintés 0 hozzászólások 1 Lájk

  A szezonon kívüli időszakban sok sportoló nem igazán foglalkozik az esetleges súlygyarapodással. Az ünnepi időszakban kevesebbet edz és többet eszik, ami eltart egészen Januárig vagy még tovább is. Ha ez a forgatókönyv ismerősnek tűnik, ne aggódj. Egy kis erőfeszítéssel - és a Phytolean erőteljes segítségével - a 2020-as év edzéseit elkezdheted anélkül is, hogy felesleges kilogrammok legyenek...

  Olvasd tovább ...
 • Egy nagyszerű kombináció a májad egészsége érdekében!
  Egy nagyszerű kombináció a májad egészsége érdekében!
  212 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A máj minden nap keményen dolgozik annak érdekében, hogy a szervezet megfelelően méregtelenítsen. Segít a vérben lévő káros toxinok, vegyi anyagok és baktériumok eltávolításában, amelyekkel naponta kűzd a szervezet. Azonban ebben az időszakban általában több feladata van a májnak, hiszen kevesebb az edzés, több az étkezés és ivás (végül is ünnepnapok vannak), és figyelembe kell vennünk azt a...

  Olvasd tovább ...

Recoverite: Két nagyszerű lehetőség arra, hogy feltöltsd magad a megfelelő tápanyaggal!

411 Megtekintés 1 Lájk

A közel 20 éves Hammer Nutrition által nyújtott tapasztalatok birtokában, továbbra is meg vagyok győződve arról, hogy az edzés utáni megfelelő utántöltés a sportteljesítmények sikereinek legfontosabb része. Használhatod a legújabb és legjobb edzési technikákat, sok-sok órát tölthetsz edzéssel, és megveheted a rendelkezésre álló legszuperebb felszereléseket. Ha azonban minden egyes edzés után nem foglalkozol a regenerációval, akkor a másik három dolognak nincs igazán jelentősége.

 

Csupán néhány pillanatot kell szánnod edzésed után a lehető leghamarabb arra, hogy az üzemanyagot visszapótold testedbe. Valószínűleg nem fogsz ennél egyszerűbb módot taláni arra, hogy növeld a sportteljesítményedet. Ha a visszatöltéssel foglalkozol, akkor a a tested szépen megjutalmaz az edzésen végzett minden munkádért.

 

Töltsd fel tehát szervezeted kiváló minőségű szénhidrátokkal és fehérjékkel az edzés után azonnal - 30 percen belül (de minél hamarabb, annál jobb), és itt láthatod, mi történik:

 

 • Ha az izomsejtek feltöltödnek üzemanyaggal, készen állsz arra, hogy megfelelően teljesíts a következő napi edzés során. Valójában, minél következetesebben edzel és töltöd vissza a tested üzemanyaggal, annál jobban reagál a szervezeted, így mindig több üzemanyagot képes tárolni az izmokban. (TIPP: Az egy igazi bónusz, ha egy későbbi versenyre készülsz, hiszen van időd az elegendő raktározás megteremtésére.)

 

 • Az izomszövetnek meg vannak az alapanyagai (aminosavak), amelyeknek erősebbé kell válniuk, ami lehetővé teszi, hogy növelje az edzés volumenét és intenzitását anélkül, hogy az izmokat túlságosan terhelje.

 

 • Az egyik edzéstől a másikig tapasztalható fájdalom mértéke jelentősen csökken.

 

 • Az immunrendszered erősödik, csökkentve a betegség miatti esetlegesen bekövetkező edzési napok kihagyását.

 

Most, hogy tudod az edzés utáni helyes regeneráció módját, elengedhetetlen - nemcsak a sportteljesítmény javításához, hanem az általános egészséged támogatásához is - nyilvánvalónak kell lennie, hogy tisztába legyél azzal is, hogy mit viszel be a szervezetedbe.

 

Sajnos egyes sportolók nem törődnek azzal, hogy milyen üzemanyaggal töltik fel magukat. Mások egyéb kényelmesebbnek tűnő terméket fogyasztanak, tévesen feltételezve, hogy „Bármi működni fog. Bármilyen kalória megfelelő kalória, nem?”

Mindkettő jelentős hiba, amellyel elveszted az összes előnyt, amelyeket csak a jó minőségű üzemanyag-feltöltés nyújthat.

 

Utóirat: A „Bármi jó, csak szénhidrát legyen.” mondás nem feltétlenül vonatkozik a helyes edzés utáni üzemanyag feltöltésre. Egyszerűen nem remélheted, hogy javulni fog a sportteljesítményed, vagy támogatni tudod az optimális egészséged, ha elmulasztod a test feltöltését az edzés után, és / vagy, ha válogatás nélkül eszed a felesleges "szemetet".

 

Cukor, zsír, laktóz? Ezek a dolgok nem fognak segíteni, ha azt szeretnéd, hogy az edzéshez felhasznált minden időd és energiád megtérüljön.

 

Amire a testednek szüksége van, az a Recoverite vagy a Organic Vegan Recoverite. Ezek a készítmények biztosítják számodra a szükséges komplex szénhidrátokat és fehérjét, valamint az egyéb tápanyagokat - glutamint, krómot, L-karnozint és elektrolitokat -, amelyek segítenek a szervezet gyorsabb és teljesebb felépülésében.

 

Az eredeti Recoverite termék ugyanaz: a komplex szénhidrátok (maltodextrin) és a savófehérje-izolátum (a leginkább biológiailag hozzáférhető protein) 3:1 arányban, 3 gramm glutamin, teljes spektrumú elektrolitprofil, valamint a regeneráció és az immunrendszer kulcsfontosságú tápanyagai által nyújtott támogatás.

 

Az Organic Vegan Recoverite szintén ezeket az összetevőket tartalmazza ugyanolyan mennyiségben, mint az eredeti Recoverite formula, azzal a kivétellel, hogy a fehérjeforrás az organikus borsófehérje. A szerves borsófehérje egy könnyen emészthető, gluténmentes protein, kiváló aminosavprofillal, beleértve az elágazó láncú aminosavakat mint a leucint, az izoleucint és a valint, amelyek három kulcsfontosságú helyreállítást elősegítő aminosavak.

 

Összefoglaló

 

Határozottan fontos az, amit az edzésen teszünk, de ha elhanyagoljuk a megfelelő lépéseket a helyreállítás érdekében, soha nem fogjuk kihozni a maximumot a felhasznált időből és energiából. Ne feledd, hogy az edzésünk során elért eredményd a gyógyulás során következik be, de csak megfelelő pihenés és optimális táplálkozási támogatás jelenlétében. Ha nem vesszük tudomásul ezt, nemcsak kihagyjuk az edzés előnyeit, hanem további problémákat is generálunk maguknak, például betegséget vagy sérülést okozhatunk.

 

Ne hagyd, hogy ez megtörténjen veled, különösen akkor, amikor a szezon lezárul, és a kulcsfontosságú versenyek a láthatáron vannak. Tápláld tested azzal, amire valóban szükséged van: Recoverite vagy Organic Vegan Recoverite-tel. Mindkét készítmény ízletes és hihetetlenül jól működik! Ezt garantáljuk!

Steve Born

Írj hozzászólást

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

ENDURANCE NEWS

OLVASS ÉS TÁJÉKOZÓDJ

HAMMER BLOG

TANULJ MOST