Termékek keresése

Népszerű eladások

 • Hammer gél
  Hammer gél

  - Hipergyors energia akár 45-50 percig- Hozzáadott cukor...

  620 Ft‎

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • Premium Insurance Caps - A szükséges tápanyag alapod
  Premium Insurance Caps - A szükséges tápanyag alapod
  46 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Az összes készítményünk közül a Premium Insurance Caps-ot, a Hammer Nutrition multivitamin / ásványi termékét, gyakran nevezik „a legunalmasabban legmegfelelőbb táplálékkiegészítőnek”. Ennek az egyedülálló megkülönböztetésnek az az oka,...

  Olvasd tovább ...
 • A Hammer Nutrition kiváló fehérjéi
  A Hammer Nutrition kiváló fehérjéi
  462 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Sok állóképességű sportoló általában a szénhidrátbevitelre összpontosít, és kevés figyelmet fordít a fehérje bevitelre. Ennek egyik oka a rendelkezésre álló sokféle fehérjefajta lehet. Zavart okozhat! Ezen kívül nagyon kevés állóképességű sportoló tudja, mennyi fehérjét kell napi szinten fogyasztania.

  Olvasd tovább ...
 • Mito Caps - Feltölt az edzéshez és támogatja az általános egészséged!
  Mito Caps - Feltölt az edzéshez és támogatja az általános egészséged!
  83 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A mitokondriumok a sejtjeid energiatermelő "kemencéi", az egyik legfontosabb dolog, ami segíti a sportteljesítmény fokozását, az egészség fenntartását és hosszabb életet biztosít. Az öregedési folyamat egyik legkevésbé kívánatos hatása az, amikor a mitokondriumok elöregednek, és diszfunkcionálissá válnak.

  Olvasd tovább ...
 • Omega 3 zsírsav, amely biztosítja az egészséges időskort
  Omega 3 zsírsav, amely biztosítja az egészséges időskort
  74 megtekintés 0 hozzászólások 1 Lájk

  Nyugodtan kijelenthetjük, hogy az emberek nem csupán hosszabb ideig szeretnétnek élni; élvezni akarják az aktív és egészséges élettartamot. Az a jó hírem, hogy úgy tűnik, a kutatók feltártak egy létfontosságú kapcsolatot, amely segíthet nekünk abban, hogy az évek előrehaladtával is tudjuk élvezni egészségesen az életünket.

  Olvasd tovább ...
 • Recoverite: Két nagyszerű lehetőség arra, hogy feltöltsd magad a megfelelő tápanyaggal!
  Recoverite: Két nagyszerű lehetőség arra, hogy feltöltsd magad a megfelelő tápanyaggal!
  201 megtekintés 0 hozzászólások 1 Lájk

  A közel 20 éves Hammer Nutrition által nyújtott tapasztalatok birtokában, továbbra is meg vagyok győződve arról, hogy az edzés utáni megfelelő utántöltés a sportteljesítmények sikereinek legfontosabb része. Használhatod a legújabb és legjobb edzési technikákat,...

  Olvasd tovább ...

Omega 3 zsírsav, amely biztosítja az egészséges időskort

75 Megtekintés 1 Lájk

Steve Born írása

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy az emberek nem csupán hosszabb ideig szeretnétnek élni; élvezni akarják az aktív és egészséges élettartamot. Az a jó hírem, hogy úgy tűnik, a kutatók feltártak egy létfontosságú kapcsolatot, amely segíthet nekünk abban, hogy az évek előrehaladtával is tudjuk élvezni egészségesen az életünket.


A nemrégiben a British Medical Journalban (BMJ) közzétett "Az időskor felé vezető út egészséges is lehet" című amerikai tanulmányt a szakértők így értelmezték: „tartalmas életet élnek krónikus betegségek nélkül, ép testi és mentális funkcióval.” A tanulmány eredményei azt mutatják, hogy amennyiben vérünkben magasabb az Omega 3 zsírsav szint - ami elsősorban halakban található meg - , a kor előre haladtával sokkal valószínűbb, hogy egészséget károsító súlyos probmlémákkal nem találkozunk.


A kutatók több mint 2600 egészséges felnőtt - átlagéletkoruk 74 éves kor - adatait elemezték, akik 1992 és 2015 között részt vettek az Egyesült Államok szív-és érrendszeri egészségügyi vizsgálatában. Az N-3 többszörösen telítetlen zsírsavak (PUFA) szintje a vérben - eikozapentaénsav (EPA), dokozahexaénsav (DHA) vérszintjei. ), a dokosapentaénsav (DPA) és az alfa-linolénsav (ALA) - több ízben volt tesztelve, mérve, először a vizsgálat megkezdésekor, majd 6, azután 13 évvel később.


A tanulmány kezdetétől számított 22 éves időszak alatt a vizsgálatban résztvevők 89% -ánál alakultak ki krónikus betegségek és / vagy a mentális hanyatlás különböző aspektusai. A többi 11% -uk hosszabb életet élt le rák, szívbetegség vagy más súlyos fizikai problémák, illetve mentális hanyatlás nélkül. Ezeknek a résztvevőknek volt a legmagasabb az omega-3 zsírsava, elsősorban az EPA vérszintje. A legalacsonyabb omega-3-szinttel összehasonlítva a legmagasabb szintű résztvevők 24% -kal csökkentették az egészségtelen öregedés kockázatát.


Meg kell jegyezni, hogy az ALA, a növényi eredetű omega-3 magasabb vérszintje nem volt összefüggésben azzal, hogy az időskor előrehaladása egészségesebb körülmények között zajlott volna le. Ez valószínűleg azért van, mert ezt a különleges omega-3-t EPA-ra és DHA-ra kell alakítani, hogy aktívvá váljon. Sajnos ez az átalakítási folyamat nagyon nem hatékony az emberi szervezetben: csak körülbelül 5% -uk képes átalakulni EPA-ra, és csak kevés, mint 0,5% -uk konvertálódik DHA-ra. A halolaj előre elkészített és könnyen hozzáférhető EPA és DHA, nem szükséges az átalakítási folyamat, ezért ideális módszer az összes fontos omega-3 zsírsav előállításához.


Egészségesen megöregedni azt jelenti, hogy krónikus betegségek nélkül, megfelelő fizikai és mentális körülmények között halad az életünk az idősebb kor felé. 

Természetesen számos változó tényező befolyásolja azt, hogy hosszabb életet élünk-e vagy sem, és a kor előrehaladása során kevesebb vagy több krónikus betegségek kockázatával találkozunk-e, vagy az, hogy mennyire romlik a mentális képességünk. Ez a tanulmány azonban azt sugallja, hogy az omega-3 zsírsavak optimális szintjének fenntartása rendkívül hatékony lépés lehet a hosszú és egészséges élet biztosítása érdekében.


Mint korábban említettük, ezek az omega-3 nélkülözhetetlen zsírsavak elsősorban a halakban találhatók; a halak fogyasztása hetente kétszer-háromszor javasolt, és ez bár rendkívül bölcs stratégia, a legtöbbünk számára egyszerűen nem kivitelezhető. És még ha ezt tudnánk is biztosítani, akkor is csak akkor érnénk el eredményt, ha megfelelő minőségű halakat fogyasztanánk rendszeresen. Azonban tekintettel a mai óceánok és más vizek szennyezettségi szintjére, még nehezebbé válik e cél elérése.


Az EndurOmega biztonságos és kényelmes formában biztosítja szervezetednek a nélkülözhetetlen zsírsavakat. Molekulárisan desztillált és szagtalanított halolajat tartalmaz, minden szagtól és íztől mentes, melyet laboratóriumokban teszteltek, hogy garantálják a hatékony, tiszta és biztonságos terméket.

Írj hozzászólást

Bejelentkezés hozzászólás írásához

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

HAMMER BLOG

TANULJ MOST