Termékek keresése

Népszerű eladások

 • Hammer gél
  Hammer gél

  - Hipergyors energia akár 45-50 percig- Hozzáadott cukor mentes- Finom,...

  620 Ft‎

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • Tévhitek az Omega3-mal kapcsolatban
  Tévhitek az Omega3-mal kapcsolatban
  46 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Igaz az a megállapítás, hogy a hal vagy a halolaj kiegészítők fogyasztása növeli a prosztatarák kialakulásának kockázatát?  Egyáltalán nem, bár a média másképp kommunikál erről időnként. A tanulmány eredményeire vonatkozó információkra hivatkozva - amelyeket a Nemzeti Rákkutató Intézet 2013. júliusi számában jelentettek meg [1] - kijelentjük, hogy az omega-3 zsírsavak fogyasztása javítja az...

  Olvasd tovább ...
 • Kedves Sporttársaink!
  Kedves Sporttársaink!
  149 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Engedjétek meg, hogy megosszuk veletek azt a számunkra íródott levelet, melyet a Hammer Nutrition Központjából kaptunk, hiszen Ti is részesei vagytok a Hammer Nutrition Családnak.Ezúton mi is köszönetet szeretnénk mondani Nektek a bizalmatokért, és együttműködésetekért. Hálásak vagyunk, hogy a frissítésetekkel kapcsolatos szükségleteitekkel megbíztok minket, és hozzánk fordultok tanácsért.

  Olvasd tovább ...
 • Mi érted vagyunk!
  Mi érted vagyunk!
  213 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Miután 1988 nyarán befejeztem az első Amerikát átívelő versenyem (RAAM) (az összes hibám ellenére sikeresen), rájöttem, hogy ha újra meg szeretném ezt ismételni, vagy bármilyen más ultra távú versenyen részt akarok újra venni, szükségem lesz valamilyen tanácsadásra, nagyjából minden versennyel kapcsolatos témát illetően, hiszen a „javítandó dolgok” felsorolása elég hosszúra nyúlt. 

  Olvasd tovább ...
 • Ez az év legszebb időszaka... a Phytolean-nak!
  Ez az év legszebb időszaka... a Phytolean-nak!
  97 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A Halloweennel kezdődött az év legkényeztetőbb időszaka. Az otthoni finom ételekhez és az állandó partik frissítőikhez folyamatosan hozzáférünk. Az állandóan változó anyagcserén túl, a szezonon kívüli edzések csökkenésének köszönhetően elkerülhetetlenek a súlyingadozások. De mivel a kora tavaszi versenyekkel már megtelt a 2020-as naptár, az utolsó dolog amit szeretnék az az, hogy gyarapodjon a...

  Olvasd tovább ...
 • LSA kapszulák az alapvető májfunkciók ellátásához!
  LSA kapszulák az alapvető májfunkciók ellátásához!
  170 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Juss hozzá a májad által nyújtott specifikus előnyökhöz, hiszen a máj az egész szervezet védelmezője, akár egy erőd. Viszont ne feledd, ennek az erős szervnek is szüksége van karbantartásra. A sportolóknak nemcsak a mindennapi élet okozta oxidatív stressz veszélyével kell csak szembenézniük, hanem az edzések során keletkező nagy mennyiségű szabad gyökökkel és a gyors anyagcserével is....

  Olvasd tovább ...

Omega 3 zsírsav, amely biztosítja az egészséges időskort

165 Megtekintés 1 Lájk

Steve Born írása

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy az emberek nem csupán hosszabb ideig szeretnétnek élni; élvezni akarják az aktív és egészséges élettartamot. Az a jó hírem, hogy úgy tűnik, a kutatók feltártak egy létfontosságú kapcsolatot, amely segíthet nekünk abban, hogy az évek előrehaladtával is tudjuk élvezni egészségesen az életünket.


A nemrégiben a British Medical Journalban (BMJ) közzétett "Az időskor felé vezető út egészséges is lehet" című amerikai tanulmányt a szakértők így értelmezték: „tartalmas életet élnek krónikus betegségek nélkül, ép testi és mentális funkcióval.” A tanulmány eredményei azt mutatják, hogy amennyiben vérünkben magasabb az Omega 3 zsírsav szint - ami elsősorban halakban található meg - , a kor előre haladtával sokkal valószínűbb, hogy egészséget károsító súlyos probmlémákkal nem találkozunk.


A kutatók több mint 2600 egészséges felnőtt - átlagéletkoruk 74 éves kor - adatait elemezték, akik 1992 és 2015 között részt vettek az Egyesült Államok szív-és érrendszeri egészségügyi vizsgálatában. Az N-3 többszörösen telítetlen zsírsavak (PUFA) szintje a vérben - eikozapentaénsav (EPA), dokozahexaénsav (DHA) vérszintjei. ), a dokosapentaénsav (DPA) és az alfa-linolénsav (ALA) - több ízben volt tesztelve, mérve, először a vizsgálat megkezdésekor, majd 6, azután 13 évvel később.


A tanulmány kezdetétől számított 22 éves időszak alatt a vizsgálatban résztvevők 89% -ánál alakultak ki krónikus betegségek és / vagy a mentális hanyatlás különböző aspektusai. A többi 11% -uk hosszabb életet élt le rák, szívbetegség vagy más súlyos fizikai problémák, illetve mentális hanyatlás nélkül. Ezeknek a résztvevőknek volt a legmagasabb az omega-3 zsírsava, elsősorban az EPA vérszintje. A legalacsonyabb omega-3-szinttel összehasonlítva a legmagasabb szintű résztvevők 24% -kal csökkentették az egészségtelen öregedés kockázatát.


Meg kell jegyezni, hogy az ALA, a növényi eredetű omega-3 magasabb vérszintje nem volt összefüggésben azzal, hogy az időskor előrehaladása egészségesebb körülmények között zajlott volna le. Ez valószínűleg azért van, mert ezt a különleges omega-3-t EPA-ra és DHA-ra kell alakítani, hogy aktívvá váljon. Sajnos ez az átalakítási folyamat nagyon nem hatékony az emberi szervezetben: csak körülbelül 5% -uk képes átalakulni EPA-ra, és csak kevés, mint 0,5% -uk konvertálódik DHA-ra. A halolaj előre elkészített és könnyen hozzáférhető EPA és DHA, nem szükséges az átalakítási folyamat, ezért ideális módszer az összes fontos omega-3 zsírsav előállításához.


Egészségesen megöregedni azt jelenti, hogy krónikus betegségek nélkül, megfelelő fizikai és mentális körülmények között halad az életünk az idősebb kor felé. 

Természetesen számos változó tényező befolyásolja azt, hogy hosszabb életet élünk-e vagy sem, és a kor előrehaladása során kevesebb vagy több krónikus betegségek kockázatával találkozunk-e, vagy az, hogy mennyire romlik a mentális képességünk. Ez a tanulmány azonban azt sugallja, hogy az omega-3 zsírsavak optimális szintjének fenntartása rendkívül hatékony lépés lehet a hosszú és egészséges élet biztosítása érdekében.


Mint korábban említettük, ezek az omega-3 nélkülözhetetlen zsírsavak elsősorban a halakban találhatók; a halak fogyasztása hetente kétszer-háromszor javasolt, és ez bár rendkívül bölcs stratégia, a legtöbbünk számára egyszerűen nem kivitelezhető. És még ha ezt tudnánk is biztosítani, akkor is csak akkor érnénk el eredményt, ha megfelelő minőségű halakat fogyasztanánk rendszeresen. Azonban tekintettel a mai óceánok és más vizek szennyezettségi szintjére, még nehezebbé válik e cél elérése.


Az EndurOmega biztonságos és kényelmes formában biztosítja szervezetednek a nélkülözhetetlen zsírsavakat. Molekulárisan desztillált és szagtalanított halolajat tartalmaz, minden szagtól és íztől mentes, melyet laboratóriumokban teszteltek, hogy garantálják a hatékony, tiszta és biztonságos terméket.

Írj hozzászólást

Bejelentkezés hozzászólás írásához

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

ENDURANCE NEWS

OLVASS ÉS TÁJÉKOZÓDJ

HAMMER BLOG

TANULJ MOST