Termékek keresése

Népszerű eladások

 • Hammer gél
  Hammer gél

  - Hipergyors energia akár 45-50 percig- Hozzáadott cukor mentes- Finom,...

  690 Ft‎

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • A Hammer Nutrition alapvető termékei
  A Hammer Nutrition alapvető termékei
  30 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Mi, a Hammer Nutritionnál mindannyian egészségesen táplálkozunk, de tudjuk, hogy ez nem elég, és természetesen, ezt te is jól tudod! Sportolóként hatalmas élettani követelményeknek van kitéve a szervezeted. Ez azt jelenti, hogy tápanyagigénye - ha csak az egészség fenntartása érdekét is nézzük - sokkal nagyobb, mint az átlagos ember igényei, különösen a mai mérgezőbb, szennyezettebb és...

  Olvasd tovább ...
 • Keverhetem a termékeiteket?
  Keverhetem a termékeiteket?
  174 megtekintés 0 hozzászólások 1 Lájk

  Abszolút!   Az összes Hammer Nutrition üzemanyag teljesen kompatibilis egymással, így igény szerint egymást cserélgetve használhatod őket. Ez különösen előnyös az ultra távú sportolások során, mivel a magas minőségű üzemanyagok nagyobb választékát kínálja. Használhatsz például Perpetuem-et és / vagy Sustained Energy-t a sportolásod elejétől a végéig, vagy időnként válthatsz a HEED-re és /...

  Olvasd tovább ...
 • Két fontos kérdés a Hammer Gél-lel kapcsolatban
  Két fontos kérdés a Hammer Gél-lel kapcsolatban
  188 megtekintés 0 hozzászólások 1 Lájk

  - Miért nem készül fehérje tartalmú Hammer Gél? - A Hammer Gél-ek tartalmaznak fruktózt? - Többszőr kérdeztétek, hogy a Hammer géljei miért nem tartalmaznak fehérjét. Mivel sokaknak ez a termék nyújtja a frissítésük alapját, gondoltuk foglalkozunk ezzel a témával is.  - Találkoztunk olyan fogyasztóval is, aki fruktóz érzékenységről számolt be, és pontosan nem tudta, hogy mennyi természetes...

  Olvasd tovább ...
 • Kezdd karcsúbban a 2020-as versenyszezonod!
  Kezdd karcsúbban a 2020-as versenyszezonod!
  160 megtekintés 0 hozzászólások 1 Lájk

  A szezonon kívüli időszakban sok sportoló nem igazán foglalkozik az esetleges súlygyarapodással. Az ünnepi időszakban kevesebbet edz és többet eszik, ami eltart egészen Januárig vagy még tovább is. Ha ez a forgatókönyv ismerősnek tűnik, ne aggódj. Egy kis erőfeszítéssel - és a Phytolean erőteljes segítségével - a 2020-as év edzéseit elkezdheted anélkül is, hogy felesleges kilogrammok legyenek...

  Olvasd tovább ...
 • Egy nagyszerű kombináció a májad egészsége érdekében!
  Egy nagyszerű kombináció a májad egészsége érdekében!
  211 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A máj minden nap keményen dolgozik annak érdekében, hogy a szervezet megfelelően méregtelenítsen. Segít a vérben lévő káros toxinok, vegyi anyagok és baktériumok eltávolításában, amelyekkel naponta kűzd a szervezet. Azonban ebben az időszakban általában több feladata van a májnak, hiszen kevesebb az edzés, több az étkezés és ivás (végül is ünnepnapok vannak), és figyelembe kell vennünk azt a...

  Olvasd tovább ...

Omega 3 zsírsav, amely biztosítja az egészséges időskort

231 Megtekintés 1 Lájk

Steve Born írása

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy az emberek nem csupán hosszabb ideig szeretnétnek élni; élvezni akarják az aktív és egészséges élettartamot. Az a jó hírem, hogy úgy tűnik, a kutatók feltártak egy létfontosságú kapcsolatot, amely segíthet nekünk abban, hogy az évek előrehaladtával is tudjuk élvezni egészségesen az életünket.


A nemrégiben a British Medical Journalban (BMJ) közzétett "Az időskor felé vezető út egészséges is lehet" című amerikai tanulmányt a szakértők így értelmezték: „tartalmas életet élnek krónikus betegségek nélkül, ép testi és mentális funkcióval.” A tanulmány eredményei azt mutatják, hogy amennyiben vérünkben magasabb az Omega 3 zsírsav szint - ami elsősorban halakban található meg - , a kor előre haladtával sokkal valószínűbb, hogy egészséget károsító súlyos probmlémákkal nem találkozunk.


A kutatók több mint 2600 egészséges felnőtt - átlagéletkoruk 74 éves kor - adatait elemezték, akik 1992 és 2015 között részt vettek az Egyesült Államok szív-és érrendszeri egészségügyi vizsgálatában. Az N-3 többszörösen telítetlen zsírsavak (PUFA) szintje a vérben - eikozapentaénsav (EPA), dokozahexaénsav (DHA) vérszintjei. ), a dokosapentaénsav (DPA) és az alfa-linolénsav (ALA) - több ízben volt tesztelve, mérve, először a vizsgálat megkezdésekor, majd 6, azután 13 évvel később.


A tanulmány kezdetétől számított 22 éves időszak alatt a vizsgálatban résztvevők 89% -ánál alakultak ki krónikus betegségek és / vagy a mentális hanyatlás különböző aspektusai. A többi 11% -uk hosszabb életet élt le rák, szívbetegség vagy más súlyos fizikai problémák, illetve mentális hanyatlás nélkül. Ezeknek a résztvevőknek volt a legmagasabb az omega-3 zsírsava, elsősorban az EPA vérszintje. A legalacsonyabb omega-3-szinttel összehasonlítva a legmagasabb szintű résztvevők 24% -kal csökkentették az egészségtelen öregedés kockázatát.


Meg kell jegyezni, hogy az ALA, a növényi eredetű omega-3 magasabb vérszintje nem volt összefüggésben azzal, hogy az időskor előrehaladása egészségesebb körülmények között zajlott volna le. Ez valószínűleg azért van, mert ezt a különleges omega-3-t EPA-ra és DHA-ra kell alakítani, hogy aktívvá váljon. Sajnos ez az átalakítási folyamat nagyon nem hatékony az emberi szervezetben: csak körülbelül 5% -uk képes átalakulni EPA-ra, és csak kevés, mint 0,5% -uk konvertálódik DHA-ra. A halolaj előre elkészített és könnyen hozzáférhető EPA és DHA, nem szükséges az átalakítási folyamat, ezért ideális módszer az összes fontos omega-3 zsírsav előállításához.


Egészségesen megöregedni azt jelenti, hogy krónikus betegségek nélkül, megfelelő fizikai és mentális körülmények között halad az életünk az idősebb kor felé. 

Természetesen számos változó tényező befolyásolja azt, hogy hosszabb életet élünk-e vagy sem, és a kor előrehaladása során kevesebb vagy több krónikus betegségek kockázatával találkozunk-e, vagy az, hogy mennyire romlik a mentális képességünk. Ez a tanulmány azonban azt sugallja, hogy az omega-3 zsírsavak optimális szintjének fenntartása rendkívül hatékony lépés lehet a hosszú és egészséges élet biztosítása érdekében.


Mint korábban említettük, ezek az omega-3 nélkülözhetetlen zsírsavak elsősorban a halakban találhatók; a halak fogyasztása hetente kétszer-háromszor javasolt, és ez bár rendkívül bölcs stratégia, a legtöbbünk számára egyszerűen nem kivitelezhető. És még ha ezt tudnánk is biztosítani, akkor is csak akkor érnénk el eredményt, ha megfelelő minőségű halakat fogyasztanánk rendszeresen. Azonban tekintettel a mai óceánok és más vizek szennyezettségi szintjére, még nehezebbé válik e cél elérése.


Az EndurOmega biztonságos és kényelmes formában biztosítja szervezetednek a nélkülözhetetlen zsírsavakat. Molekulárisan desztillált és szagtalanított halolajat tartalmaz, minden szagtól és íztől mentes, melyet laboratóriumokban teszteltek, hogy garantálják a hatékony, tiszta és biztonságos terméket.

Írj hozzászólást

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

ENDURANCE NEWS

OLVASS ÉS TÁJÉKOZÓDJ

HAMMER BLOG

TANULJ MOST