Termékek keresése

Népszerű eladások

 • Hammer gél
  Hammer gél

  - Hipergyors energia akár 45-50 percig- Hozzáadott cukor mentes- Finom,...

  690 Ft‎

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • Tissue Rejuvenator és VEGAN Tissue Rejuvenator
  Tissue Rejuvenator és VEGAN Tissue Rejuvenator
  58 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Majdnem két teljes hónap múlt el az új évből. Ahogy múlik az idő, az edzések száma és intenzitása növekszik, hiszen fel kell készülni a legfontosabb versenyekre.  Jelenleg a napi edzések ideje még nem éri el a maximumot - ez még néhány hétig nem történhet meg -, és ilyenkor tanácsos (amennyiben még nem fogtál hozzá) elkezdeni az ízületek, inak és kötőszövetek védelmét, és megadni a szükséges...

  Olvasd tovább ...
 • Szükséges táplálék kiegészítőt szedni!
  Szükséges táplálék kiegészítőt szedni!
  175 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Ideális lenne, ha az étrendünkből minden tápanyaghoz hozzá tudnánk jutni, ami a sport teljesítményünk javításához és - ami még fontosabb - az optimális egészség megtartásához szükséges. Ez sokkal egyszerűbbé tenné a dolgunkat!  Sajnos a mai, egyre mérgezőbb és szennyezettebb világban az általunk fogyasztott tápanyagok összetétele és általános minősége egyre csak csökken.

  Olvasd tovább ...
 • Recoverite - töltsd fel a tested!
  Recoverite - töltsd fel a tested!
  265 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Szívleld meg ezt a tanácsunkat: "Amikor befejezted az edzést, még nem vagy igazán kész ... egészen addig, amíg fel nem töltöd újra a szervezeted." Tehát a mai naptól kezdve, amikor befejezed az edzést, mielőtt megkezdenéd a nyújtást (vagy más edzés utáni helyreállítási rituálét), a zuhanyzást, vagy az ágyra való ledölésed, "töltsd fel a tartályt" Recoverite-val vagy Organic Vegan...

  Olvasd tovább ...
 • Kezdd el most, és ne is hagyd abba
  Kezdd el most, és ne is hagyd abba
  179 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  1990 decemberében - 29 évvel ezelőtt - megvettem az első doboz Race Caps Supreme-t, amelyet akkoriban egyszerűen Race Caps-ként ismertek. És őszintén elmondhatom, hogy az első vásárlás óta nagyon ritkán volt olyan napom, amikor elmulasztottam bevenni. Ennek oka az, hogy óriási mennyiségű független kutatást végeztem az alkotóelemeiről, és a következőt mondhatom el róla: „Hé, ez a cucc nem csak a...

  Olvasd tovább ...
 • Prémium minőségű fehérjepor!
  Prémium minőségű fehérjepor!
  253 megtekintés 0 hozzászólások 1 Lájk

  Ha besétálsz bármelyik táplálékkiegészítőket is áruló üzletbe, szembesülsz azzal, hogy a fehérjepor polcokon szédítő mennyiségű termékcsaládokat találsz. Legtöbbjük címkéjén hatalmas méretű izmokkal rendelkező testépítőket látni, néhányon felháborító kijelentéssel együtt („Építs még nagyobb izmokat!”). Nem csoda, hogy a sportolók össze vannak zavarodva. Túl sok választék van, és kétesnek tűnő...

  Olvasd tovább ...

Omega 3 zsírsav, amely biztosítja az egészséges időskort

291 Megtekintés 1 Lájk

Steve Born írása

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy az emberek nem csupán hosszabb ideig szeretnétnek élni; élvezni akarják az aktív és egészséges élettartamot. Az a jó hírem, hogy úgy tűnik, a kutatók feltártak egy létfontosságú kapcsolatot, amely segíthet nekünk abban, hogy az évek előrehaladtával is tudjuk élvezni egészségesen az életünket.


A nemrégiben a British Medical Journalban (BMJ) közzétett "Az időskor felé vezető út egészséges is lehet" című amerikai tanulmányt a szakértők így értelmezték: „tartalmas életet élnek krónikus betegségek nélkül, ép testi és mentális funkcióval.” A tanulmány eredményei azt mutatják, hogy amennyiben vérünkben magasabb az Omega 3 zsírsav szint - ami elsősorban halakban található meg - , a kor előre haladtával sokkal valószínűbb, hogy egészséget károsító súlyos probmlémákkal nem találkozunk.


A kutatók több mint 2600 egészséges felnőtt - átlagéletkoruk 74 éves kor - adatait elemezték, akik 1992 és 2015 között részt vettek az Egyesült Államok szív-és érrendszeri egészségügyi vizsgálatában. Az N-3 többszörösen telítetlen zsírsavak (PUFA) szintje a vérben - eikozapentaénsav (EPA), dokozahexaénsav (DHA) vérszintjei. ), a dokosapentaénsav (DPA) és az alfa-linolénsav (ALA) - több ízben volt tesztelve, mérve, először a vizsgálat megkezdésekor, majd 6, azután 13 évvel később.


A tanulmány kezdetétől számított 22 éves időszak alatt a vizsgálatban résztvevők 89% -ánál alakultak ki krónikus betegségek és / vagy a mentális hanyatlás különböző aspektusai. A többi 11% -uk hosszabb életet élt le rák, szívbetegség vagy más súlyos fizikai problémák, illetve mentális hanyatlás nélkül. Ezeknek a résztvevőknek volt a legmagasabb az omega-3 zsírsava, elsősorban az EPA vérszintje. A legalacsonyabb omega-3-szinttel összehasonlítva a legmagasabb szintű résztvevők 24% -kal csökkentették az egészségtelen öregedés kockázatát.


Meg kell jegyezni, hogy az ALA, a növényi eredetű omega-3 magasabb vérszintje nem volt összefüggésben azzal, hogy az időskor előrehaladása egészségesebb körülmények között zajlott volna le. Ez valószínűleg azért van, mert ezt a különleges omega-3-t EPA-ra és DHA-ra kell alakítani, hogy aktívvá váljon. Sajnos ez az átalakítási folyamat nagyon nem hatékony az emberi szervezetben: csak körülbelül 5% -uk képes átalakulni EPA-ra, és csak kevés, mint 0,5% -uk konvertálódik DHA-ra. A halolaj előre elkészített és könnyen hozzáférhető EPA és DHA, nem szükséges az átalakítási folyamat, ezért ideális módszer az összes fontos omega-3 zsírsav előállításához.


Egészségesen megöregedni azt jelenti, hogy krónikus betegségek nélkül, megfelelő fizikai és mentális körülmények között halad az életünk az idősebb kor felé. 

Természetesen számos változó tényező befolyásolja azt, hogy hosszabb életet élünk-e vagy sem, és a kor előrehaladása során kevesebb vagy több krónikus betegségek kockázatával találkozunk-e, vagy az, hogy mennyire romlik a mentális képességünk. Ez a tanulmány azonban azt sugallja, hogy az omega-3 zsírsavak optimális szintjének fenntartása rendkívül hatékony lépés lehet a hosszú és egészséges élet biztosítása érdekében.


Mint korábban említettük, ezek az omega-3 nélkülözhetetlen zsírsavak elsősorban a halakban találhatók; a halak fogyasztása hetente kétszer-háromszor javasolt, és ez bár rendkívül bölcs stratégia, a legtöbbünk számára egyszerűen nem kivitelezhető. És még ha ezt tudnánk is biztosítani, akkor is csak akkor érnénk el eredményt, ha megfelelő minőségű halakat fogyasztanánk rendszeresen. Azonban tekintettel a mai óceánok és más vizek szennyezettségi szintjére, még nehezebbé válik e cél elérése.


Az EndurOmega biztonságos és kényelmes formában biztosítja szervezetednek a nélkülözhetetlen zsírsavakat. Molekulárisan desztillált és szagtalanított halolajat tartalmaz, minden szagtól és íztől mentes, melyet laboratóriumokban teszteltek, hogy garantálják a hatékony, tiszta és biztonságos terméket.

Írj hozzászólást

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

ENDURANCE NEWS

OLVASS ÉS TÁJÉKOZÓDJ

HAMMER BLOG

TANULJ MOST