Termékek keresése

Népszerű eladások

 • Hammer gél
  Hammer gél

  - Hipergyors energia akár 45-50 percig- Hozzáadott cukor mentes- Finom,...

  690 Ft‎

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • Az ízletes frissítő: cukor nélküli elektrolit feltöltés!
  Az ízletes frissítő: cukor nélküli elektrolit feltöltés!
  48 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Az okos sportolók tudják, hogy az edzés közbeni megfelelő üzemanyag feltöltés nem csupán a kalóriák és folyadékok pótlását jelenti. Ez magában foglalja a következetes és megfelelő elektrolit támogatást is. És nemcsak azért, hogy elkerüljük a görcsöléseket. Az emésztőrendszer, az idegrendszer, a szív- és érrendszer, valamint az izomzat optimális működése attól is függ, hogy a szervezetben milyen...

  Olvasd tovább ...
 • 10 Tipp, hogy most, és egész évben egészséges maradj!
  10 Tipp, hogy most, és egész évben egészséges maradj!
  153 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Az egészség fenntartása mindig fontos, de most különösen az! Ezeket a tanácsokat elküldtük a Hammer összes alkalmazottjának, és reméljük, hogy te is megfogadod őket. Egyszerű lépéseket kell csak tenned az egészség megőrzése és az immunrendszer védelme érdekében. Ezekre a dolgokra, egész évben oda kell figyelni!

  Olvasd tovább ...
 • 24 éve van jelen a Hammer Nutrition Gél!
  24 éve van jelen a Hammer Nutrition Gél!
  62 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  1995-ben Brian Frank, a Hammer Nutrition (akkori E-Caps néven ismert) tulajdonosa néhány csomag fehér tasakos gélt küldött nekem lezárt borítékban (akkoriban Idahoban élt). Levelében azt írta, hogy egy új üzemanyagot fejlesztett ki, amely koncentráltabb, mint egy sportital, és azt szeretné, hogy kipróbáljam ezt az edzéseim során.  - Próbàld ki - írta Brian -, és jelezz vissza olyan gyorsan,...

  Olvasd tovább ...
 • HEED - Cukor hozzáadása nélküli sportital, az állóképességi sportokhoz!
  HEED - Cukor hozzáadása nélküli sportital, az állóképességi sportokhoz!
  101 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A szervezet sokkal kedvezőbben reagál a rövid szénláncú cukorra, amikor a szénhidrátforrás teljes mátrixának része, szemben azzal, amikor külön adják hozzá egy termékhez.

  Olvasd tovább ...
 • Tissue Rejuvenator és VEGAN Tissue Rejuvenator
  Tissue Rejuvenator és VEGAN Tissue Rejuvenator
  173 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Majdnem két teljes hónap múlt el az új évből. Ahogy múlik az idő, az edzések száma és intenzitása növekszik, hiszen fel kell készülni a legfontosabb versenyekre.  Jelenleg a napi edzések ideje még nem éri el a maximumot - ez még néhány hétig nem történhet meg -, és ilyenkor tanácsos (amennyiben még nem fogtál hozzá) elkezdeni az ízületek, inak és kötőszövetek védelmét, és megadni a szükséges...

  Olvasd tovább ...

Premium Insurance Caps - A szükséges tápanyag alapod

432 Megtekintés 0 Lájk

https://www.hammer-nutrition.hu/hu/alapkiegeszitok/96-premium-insurance-caps.html

 

Steve Born írása

Az összes készítményünk közül a Premium Insurance Caps-ot, a Hammer Nutrition multivitamin / ásványi termékét, gyakran nevezik „a legunalmasabban legmegfelelőbb táplálékkiegészítőnek”. Ennek az egyedülálló megkülönböztetésnek az az oka, hogy nem a leginkább elbűvölő kiegészítő; hisz' a termékben nincs semmi olyan szuper különleges, mint például a Fully Charged-ban vagy Anti-Fatigue Caps-ben, hogy csak pár példát említsek.  

Bár a Fully Charged vagy az Anti-Fatigue Caps a Hammer Nutrition sorozatban vitathatatlanul valamivel közvetlenebbül befolyásolja az sportteljesítmény javítását, őszinte leszek: ha nem fedezed az alapvető tápanyagigényed (vitaminokat és ásványi anyagokat), a többi terméknek sem fogod soha felismerni a teljes értékét.

A Hammer Nutritionnál töltött közel 20 évem során azt tapasztaltam, hogy a legtöbb ember nem szed multivitamin- / ásványianyag kiegészítőket két fő okból:

 1. Már egészségesen táplálkoznak.
 2. A multivitaminok unalmasak és nem tesznek semmit a sportteljesítmény fokozása érdekében.


Az első ok helytelen; gyakorlatilag lehetetlen beszerezni minden tápanyagot amire a szervezetnek szüksége van a napi étrendből. Három fő ok, amiért ez igaz:

 1. A tanulmányok azt mutatják, hogy önmagában az élelmiszer nem biztosítja az összes mikrotápanyagot, amelyekre szükségünk van a hiány megelőzéséhez, nem is beszélve az optimális egészséghez szükséges mennyiség eléréséről.
 2. Táplálkozásunk nagy része távolról termesztett ételekből származik, éretlen állapotban, szedve, majd szállítva. A tápláléktartalom kérdéses és általában nem elegendő.
 3. Még ha minden tápanyagot meg is szerezhetnénk étrendünkből, nem valószínű, hogy mindannyian a számunkra ideális táplálékot fogyasztjuk, ráadásul következetesen.


Az első pont elsődleges fontosságú. Felejtsd el azt, hogy elegendő tápanyagot vagy képes biztosítani az optimális egészség előmozdításához. Sok ember nem eszik megfelelelő minőségű ételt ahhoz, hogy eleget tegyen a minimális referencia napi bevitel (RDI) mikrotápanyag-követelményeknek a hiányosságokkal kapcsolatos rendellenességek megelőzése érdekében. Dr. Bill Misner  „Az élelmiszer nem nyújthat elegendő mikrotápanyagot a hiány elkerülése érdekében” című fémjelző cikke [1] is erről szól, amely csupán egy írás a megdöbbentő problémával kapcsolatban.


A neves táplálkozási tudós, Dr. Bruce Ames, a Berkeley-i Kaliforniai Egyetem biokémiai és molekuláris biológiai professzorának kutatása azt a hipotézist is előterjeszti, mely szerint a mikrotápanyag hiány végül ronthatja az egész emberi test sejtjeinek egészségét. Ames professzor absztrakt írásának egy része a következőképpen szól: [2]


„A nem megfelelő vitamin- és ásványi anyagot tartalmazó étrendek széles körben elterjedtek, valószínűleg az energiagazdag, mikrotápanyag-mentes, finomított ételek túlzott fogyasztásának köszönhetően. Ez krónikus anyagcserét okozhat, ideértve a mitokondriális bomlást is. Sok mikrotápanyag hiányosságai DNS-károsodást is okoznak. Ezen hiányosságok némelyike ​​a mitokondriumok bomlását idézheti elő oxidánsok szivárgásával a sejtek öregedésével együtt, és olyan később jelentkező betegségeket idézhetnek elő, mint például a rák. "


Tehát, amikor valaki azt mondja neked, hogy az egészséges táplálkozásból hozzájutsz az összes szükséges tápanyaghoz, ne feledd el Dr. Misner és Dr. Ames nyugtalanító szavait.


A második kifogással kapcsolatban: - "Ne szedj multivitamin / ásványi anyag-kiegészítőt mert unalmasak és nem fognak gyorsabbá tenni” (vagy ilyesmi) - kicsit gondolkodj el. Ha nem fedezed tápanyagigényed - és ez elég egyértelmű, főleg a sportolók körében - növeled a számos negatív sportteljesítmény és egészségügyi probléma előfordulásának esélyét. Legalábbis ez azt jelenti, hogy az edzés során elvégzett összes kemény munka nem fog megtérülni teljesen, mert szervezetednek nincs elegendő tápanyag támogatása, amelyre a teljes regenerálódáshoz szükséged van. Az immunrendszert is gyengítheti, melynek eredményeként több edzés nélküli nappal kell esetleg számolnod.


A Hammer Nutrition-nál szerzett sokéves tapasztalattal a hátam mögött és a rengeteg táplálékkiegészítő programmal kapcsolatos konzultációim után azt javaslom, hogy kezdd el a táplálékkiegészítő programod a Premium Insurance Caps segítségével. A lehető legegészségesebb étrend fogyasztására irányuló törekvéssel együtt a Premium Insurance Caps biztosítja, hogy optimális mennyiségű vitamint, ásványi anyagot és kulcsfontosságú kiegészítő tápanyagot biztosíts szervezetednek. Ezek nem jelentéktelen mennyiségek vagy ajánlott napi minimális értékeknek felelnek csak meg, hanem olyan mennyiségek, amelyek észrevehetően pozitív hatással vannak az egészségre. Ez az erős tápanyag alap az elsődleges kulcsa annak, hogy a test képes legyen megfelelni a megnövekedett edzési mennyiség és terhelés kihívásának, és ez jobb sportteljesítményt és jobb általános egészséget eredményez.

 

Referenciák:
[1] Townsend Letter for Doctors and Patients 261:49- 52, April 2005 (elérhető: www.hammernutrition. com/downloads/diet_deficiencies.pdf)

[2] Ames BN, Low micronutrient intake may accelerate the degenerative diseases of aging through allocation of scarce micronutrients by triage, Proc Natl Acad Sci USA, 2006; 103 (47): 17589- 94. (Cím: Nutrition and Metabolism Center, Children's Hospital of Oakland Research Institute, Oakland, CA 94609, USA). www.ncbi.nlm.nih.gov/pu bmed/17101959?dopt=AbstractPlus

 

Írj hozzászólást

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

ENDURANCE NEWS

OLVASS ÉS TÁJÉKOZÓDJ

HAMMER BLOG

TANULJ MOST