Termékek keresése

Népszerű eladások

 • Hammer gél
  Hammer gél

  - Hipergyors energia akár 45-50 percig- Hozzáadott cukor mentes- Finom,...

  690 Ft‎

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • A Hammer Nutrition alapvető termékei
  A Hammer Nutrition alapvető termékei
  50 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Mi, a Hammer Nutritionnál mindannyian egészségesen táplálkozunk, de tudjuk, hogy ez nem elég, és természetesen, ezt te is jól tudod! Sportolóként hatalmas élettani követelményeknek van kitéve a szervezeted. Ez azt jelenti, hogy tápanyagigénye - ha csak az egészség fenntartása érdekét is nézzük - sokkal nagyobb, mint az átlagos ember igényei, különösen a mai mérgezőbb, szennyezettebb és...

  Olvasd tovább ...
 • Keverhetem a termékeiteket?
  Keverhetem a termékeiteket?
  185 megtekintés 0 hozzászólások 1 Lájk

  Abszolút!   Az összes Hammer Nutrition üzemanyag teljesen kompatibilis egymással, így igény szerint egymást cserélgetve használhatod őket. Ez különösen előnyös az ultra távú sportolások során, mivel a magas minőségű üzemanyagok nagyobb választékát kínálja. Használhatsz például Perpetuem-et és / vagy Sustained Energy-t a sportolásod elejétől a végéig, vagy időnként válthatsz a HEED-re és /...

  Olvasd tovább ...
 • Két fontos kérdés a Hammer Gél-lel kapcsolatban
  Két fontos kérdés a Hammer Gél-lel kapcsolatban
  196 megtekintés 0 hozzászólások 1 Lájk

  - Miért nem készül fehérje tartalmú Hammer Gél? - A Hammer Gél-ek tartalmaznak fruktózt? - Többszőr kérdeztétek, hogy a Hammer géljei miért nem tartalmaznak fehérjét. Mivel sokaknak ez a termék nyújtja a frissítésük alapját, gondoltuk foglalkozunk ezzel a témával is.  - Találkoztunk olyan fogyasztóval is, aki fruktóz érzékenységről számolt be, és pontosan nem tudta, hogy mennyi természetes...

  Olvasd tovább ...
 • Kezdd karcsúbban a 2020-as versenyszezonod!
  Kezdd karcsúbban a 2020-as versenyszezonod!
  162 megtekintés 0 hozzászólások 1 Lájk

  A szezonon kívüli időszakban sok sportoló nem igazán foglalkozik az esetleges súlygyarapodással. Az ünnepi időszakban kevesebbet edz és többet eszik, ami eltart egészen Januárig vagy még tovább is. Ha ez a forgatókönyv ismerősnek tűnik, ne aggódj. Egy kis erőfeszítéssel - és a Phytolean erőteljes segítségével - a 2020-as év edzéseit elkezdheted anélkül is, hogy felesleges kilogrammok legyenek...

  Olvasd tovább ...
 • Egy nagyszerű kombináció a májad egészsége érdekében!
  Egy nagyszerű kombináció a májad egészsége érdekében!
  217 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A máj minden nap keményen dolgozik annak érdekében, hogy a szervezet megfelelően méregtelenítsen. Segít a vérben lévő káros toxinok, vegyi anyagok és baktériumok eltávolításában, amelyekkel naponta kűzd a szervezet. Azonban ebben az időszakban általában több feladata van a májnak, hiszen kevesebb az edzés, több az étkezés és ivás (végül is ünnepnapok vannak), és figyelembe kell vennünk azt a...

  Olvasd tovább ...

Premium Insurance Caps - A szükséges tápanyag alapod

314 Megtekintés 0 Lájk

https://www.hammer-nutrition.hu/hu/alapkiegeszitok/96-premium-insurance-caps.html

 

Steve Born írása

Az összes készítményünk közül a Premium Insurance Caps-ot, a Hammer Nutrition multivitamin / ásványi termékét, gyakran nevezik „a legunalmasabban legmegfelelőbb táplálékkiegészítőnek”. Ennek az egyedülálló megkülönböztetésnek az az oka, hogy nem a leginkább elbűvölő kiegészítő; hisz' a termékben nincs semmi olyan szuper különleges, mint például a Fully Charged-ban vagy Anti-Fatigue Caps-ben, hogy csak pár példát említsek.  

Bár a Fully Charged vagy az Anti-Fatigue Caps a Hammer Nutrition sorozatban vitathatatlanul valamivel közvetlenebbül befolyásolja az sportteljesítmény javítását, őszinte leszek: ha nem fedezed az alapvető tápanyagigényed (vitaminokat és ásványi anyagokat), a többi terméknek sem fogod soha felismerni a teljes értékét.

A Hammer Nutritionnál töltött közel 20 évem során azt tapasztaltam, hogy a legtöbb ember nem szed multivitamin- / ásványianyag kiegészítőket két fő okból:

 1. Már egészségesen táplálkoznak.
 2. A multivitaminok unalmasak és nem tesznek semmit a sportteljesítmény fokozása érdekében.


Az első ok helytelen; gyakorlatilag lehetetlen beszerezni minden tápanyagot amire a szervezetnek szüksége van a napi étrendből. Három fő ok, amiért ez igaz:

 1. A tanulmányok azt mutatják, hogy önmagában az élelmiszer nem biztosítja az összes mikrotápanyagot, amelyekre szükségünk van a hiány megelőzéséhez, nem is beszélve az optimális egészséghez szükséges mennyiség eléréséről.
 2. Táplálkozásunk nagy része távolról termesztett ételekből származik, éretlen állapotban, szedve, majd szállítva. A tápláléktartalom kérdéses és általában nem elegendő.
 3. Még ha minden tápanyagot meg is szerezhetnénk étrendünkből, nem valószínű, hogy mindannyian a számunkra ideális táplálékot fogyasztjuk, ráadásul következetesen.


Az első pont elsődleges fontosságú. Felejtsd el azt, hogy elegendő tápanyagot vagy képes biztosítani az optimális egészség előmozdításához. Sok ember nem eszik megfelelelő minőségű ételt ahhoz, hogy eleget tegyen a minimális referencia napi bevitel (RDI) mikrotápanyag-követelményeknek a hiányosságokkal kapcsolatos rendellenességek megelőzése érdekében. Dr. Bill Misner  „Az élelmiszer nem nyújthat elegendő mikrotápanyagot a hiány elkerülése érdekében” című fémjelző cikke [1] is erről szól, amely csupán egy írás a megdöbbentő problémával kapcsolatban.


A neves táplálkozási tudós, Dr. Bruce Ames, a Berkeley-i Kaliforniai Egyetem biokémiai és molekuláris biológiai professzorának kutatása azt a hipotézist is előterjeszti, mely szerint a mikrotápanyag hiány végül ronthatja az egész emberi test sejtjeinek egészségét. Ames professzor absztrakt írásának egy része a következőképpen szól: [2]


„A nem megfelelő vitamin- és ásványi anyagot tartalmazó étrendek széles körben elterjedtek, valószínűleg az energiagazdag, mikrotápanyag-mentes, finomított ételek túlzott fogyasztásának köszönhetően. Ez krónikus anyagcserét okozhat, ideértve a mitokondriális bomlást is. Sok mikrotápanyag hiányosságai DNS-károsodást is okoznak. Ezen hiányosságok némelyike ​​a mitokondriumok bomlását idézheti elő oxidánsok szivárgásával a sejtek öregedésével együtt, és olyan később jelentkező betegségeket idézhetnek elő, mint például a rák. "


Tehát, amikor valaki azt mondja neked, hogy az egészséges táplálkozásból hozzájutsz az összes szükséges tápanyaghoz, ne feledd el Dr. Misner és Dr. Ames nyugtalanító szavait.


A második kifogással kapcsolatban: - "Ne szedj multivitamin / ásványi anyag-kiegészítőt mert unalmasak és nem fognak gyorsabbá tenni” (vagy ilyesmi) - kicsit gondolkodj el. Ha nem fedezed tápanyagigényed - és ez elég egyértelmű, főleg a sportolók körében - növeled a számos negatív sportteljesítmény és egészségügyi probléma előfordulásának esélyét. Legalábbis ez azt jelenti, hogy az edzés során elvégzett összes kemény munka nem fog megtérülni teljesen, mert szervezetednek nincs elegendő tápanyag támogatása, amelyre a teljes regenerálódáshoz szükséged van. Az immunrendszert is gyengítheti, melynek eredményeként több edzés nélküli nappal kell esetleg számolnod.


A Hammer Nutrition-nál szerzett sokéves tapasztalattal a hátam mögött és a rengeteg táplálékkiegészítő programmal kapcsolatos konzultációim után azt javaslom, hogy kezdd el a táplálékkiegészítő programod a Premium Insurance Caps segítségével. A lehető legegészségesebb étrend fogyasztására irányuló törekvéssel együtt a Premium Insurance Caps biztosítja, hogy optimális mennyiségű vitamint, ásványi anyagot és kulcsfontosságú kiegészítő tápanyagot biztosíts szervezetednek. Ezek nem jelentéktelen mennyiségek vagy ajánlott napi minimális értékeknek felelnek csak meg, hanem olyan mennyiségek, amelyek észrevehetően pozitív hatással vannak az egészségre. Ez az erős tápanyag alap az elsődleges kulcsa annak, hogy a test képes legyen megfelelni a megnövekedett edzési mennyiség és terhelés kihívásának, és ez jobb sportteljesítményt és jobb általános egészséget eredményez.

 

Referenciák:
[1] Townsend Letter for Doctors and Patients 261:49- 52, April 2005 (elérhető: www.hammernutrition. com/downloads/diet_deficiencies.pdf)

[2] Ames BN, Low micronutrient intake may accelerate the degenerative diseases of aging through allocation of scarce micronutrients by triage, Proc Natl Acad Sci USA, 2006; 103 (47): 17589- 94. (Cím: Nutrition and Metabolism Center, Children's Hospital of Oakland Research Institute, Oakland, CA 94609, USA). www.ncbi.nlm.nih.gov/pu bmed/17101959?dopt=AbstractPlus

 

Írj hozzászólást

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

ENDURANCE NEWS

OLVASS ÉS TÁJÉKOZÓDJ

HAMMER BLOG

TANULJ MOST