Termékek keresése

Népszerű eladások

 • Hammer gél
  Hammer gél

  - Hipergyors energia akár 45-50 percig- Hozzáadott cukor mentes- Finom,...

  690 Ft‎

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • Az ízletes frissítő: cukor nélküli elektrolit feltöltés!
  Az ízletes frissítő: cukor nélküli elektrolit feltöltés!
  48 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Az okos sportolók tudják, hogy az edzés közbeni megfelelő üzemanyag feltöltés nem csupán a kalóriák és folyadékok pótlását jelenti. Ez magában foglalja a következetes és megfelelő elektrolit támogatást is. És nemcsak azért, hogy elkerüljük a görcsöléseket. Az emésztőrendszer, az idegrendszer, a szív- és érrendszer, valamint az izomzat optimális működése attól is függ, hogy a szervezetben milyen...

  Olvasd tovább ...
 • 10 Tipp, hogy most, és egész évben egészséges maradj!
  10 Tipp, hogy most, és egész évben egészséges maradj!
  153 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Az egészség fenntartása mindig fontos, de most különösen az! Ezeket a tanácsokat elküldtük a Hammer összes alkalmazottjának, és reméljük, hogy te is megfogadod őket. Egyszerű lépéseket kell csak tenned az egészség megőrzése és az immunrendszer védelme érdekében. Ezekre a dolgokra, egész évben oda kell figyelni!

  Olvasd tovább ...
 • 24 éve van jelen a Hammer Nutrition Gél!
  24 éve van jelen a Hammer Nutrition Gél!
  62 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  1995-ben Brian Frank, a Hammer Nutrition (akkori E-Caps néven ismert) tulajdonosa néhány csomag fehér tasakos gélt küldött nekem lezárt borítékban (akkoriban Idahoban élt). Levelében azt írta, hogy egy új üzemanyagot fejlesztett ki, amely koncentráltabb, mint egy sportital, és azt szeretné, hogy kipróbáljam ezt az edzéseim során.  - Próbàld ki - írta Brian -, és jelezz vissza olyan gyorsan,...

  Olvasd tovább ...
 • HEED - Cukor hozzáadása nélküli sportital, az állóképességi sportokhoz!
  HEED - Cukor hozzáadása nélküli sportital, az állóképességi sportokhoz!
  101 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A szervezet sokkal kedvezőbben reagál a rövid szénláncú cukorra, amikor a szénhidrátforrás teljes mátrixának része, szemben azzal, amikor külön adják hozzá egy termékhez.

  Olvasd tovább ...
 • Tissue Rejuvenator és VEGAN Tissue Rejuvenator
  Tissue Rejuvenator és VEGAN Tissue Rejuvenator
  173 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Majdnem két teljes hónap múlt el az új évből. Ahogy múlik az idő, az edzések száma és intenzitása növekszik, hiszen fel kell készülni a legfontosabb versenyekre.  Jelenleg a napi edzések ideje még nem éri el a maximumot - ez még néhány hétig nem történhet meg -, és ilyenkor tanácsos (amennyiben még nem fogtál hozzá) elkezdeni az ízületek, inak és kötőszövetek védelmét, és megadni a szükséges...

  Olvasd tovább ...

Az esszenciális zsírsavak az optimális egészség alapjai

291 Megtekintés 0 Lájk

Steve Born írása

Az EndurOmega, a Hammer Nutrition halból származó omega-3 nélkülözhetetlen zsírsav-kiegészítője, létfontosságú minden ember számára - akár sportoló az illető, akár nem - minden egyes nap. Annyira, hogy a legmagasabb szintű "Napi Vitaminok" státuszt adtuk neki, a Premium Insurance Caps, a Race Caps Supreme és a Mito Caps mellett. Így együtt ez egy lenyűgöző csapat!

Ezek az alapvető zsírsavak nagyon fontosak Neked!

Az omega-3 és az omega-6 olyan nélkülözhetetlen zsírsavak (EFA-k), amelyek mindenki számára szükségesek. Ezek a zsírok nemcsak kulcsfontosságú elemei a test számos részének szerkezetében, beleértve az agyat, a szemét, a fület, a reproduktív szerveket és még sok mást, hanem szerves részét képezik a membránoknak is, amelyek körülveszik és védik az összes sejtet a szervezetedben. Ha a szervezet nem rendelkezik elegendő mennyiségű esszenciális zsírsavakkal, akkor a legtöbb test funkció romlik. Ezért ezeknek a zsírsavaknak az alapvető besorolása nem túlzás.

Az EFA-k esetében azonban három kérdés merül fel:

 1. A szervezetünk nem tudja előállítani az omega-3-at vagy az omega-6-ot; étrendünkből kell beszerezni őket.
 2. Gyakorlatilag mindenki sokkal több omega-6 zsírsavat fogyaszt, mint amennyire szükség van és sajnálatos módon kevés az omega-3 zsírsav bevitel. Ideális az 1:3 omega-3 és omega-6 közötti étkezési arány; az átlagos étrend azonban egészségtelen arányban körülbelül 1:20 omega-3 és omega-6 közötti.
 3. Omega-3-ban gazdag halak, például vadon fogott lazac, makréla és szardínia hetente kétszer-háromszor történő étkezése egyszerűen a legtöbbünk számára nem lehetséges.


Az Enduromega széles körű előnyei

     
Sportteljesítmény

- Az EndurOmega jelentősen növeli a hosszabb tartó sport lehetőségét, mivel növeli a zsírban oldódó tápanyagok felszívódási sebességét, ideértve a Q10 koenzimet (CoQ10) és az idebenont, a Race Caps Supreme két fő szubsztrátját, amelyek szorosan részt vesznek az energiatermelésben. Ezenkívül az EndurOmega EFA-k támogatják a tüdő működését (még az asztma tüneteinek enyhítésében is szerepet játszanak) és a szervezet oxigénfelhasználását, amelyek egyaránt nagyon fontosak a fokozott sportteljesítmény során. A halolajból származó omega-3 szintén lenyűgöző előnyökkel jár a fájdalom csökkentésében, elősegítve a nehezebb edzések és a versenyek közötti optimális regenerálódást.


Általános egészség


- Az EndurOmega omega-3 -jai az egyik legerősebb védekezőképességgel szolgálnak a szív- és érrendszeri betegségek ellen. Az egyre növekvő számú kutatás megerősíti, hogy a halolaj egy erős szövetséges, amely véd az atherosclerosis, angina, szívroham, ritmuszavarok, stroke és szívelégtelenség ellen. A halolaj csökkenti a vérnyomást, a vér trigliceridszintjét, fenntartja az artériák falának rugalmasságát és megakadályozza a véralvadást. Nem kérdés, hogy a halolaj valójában a szíved legjobb barátja!

 

A halolajnak tulajdonított további előnyök a következők:

 

 • Pozitív módon befolyásolja az agy működését és a hangulatot
 • Támogatja a szem egészségét, elősegíti a látás javítását és védelmet nyújt az életkorral összefüggő makuladegenerációval szemben
 • Segít fenntartani az egészséges bőrt és a csontokat
 • Fontos szerepet játszik az anyagcserében és a testsúly-szabályozásban (igen, a zsírégetéshez zsírt kell fogyasztani ... a megfelelő zsírt!)
 • Védelmet nyújt az emlő-, vastagbél- és prosztatarák ellen (e három rák összefüggésbe hozható az alacsony omega-3 bevitellel)

 

Összefoglaló

 

Ezek alapján nyilvánvaló, hogy mindannyiunknak több omega-3-ra van szüksége. A halak ideális forrása ezeknek az esszenciális zsírsavaknak, de rendszeresen elegendő mennyiségű, jó minőségű halat fogyasztani nehéz és költséges. Ezért az EndurOmega napi bevitele az étrendbe nem csupán jó ötlet, hanem elengedhetetlen! Az EndurOmega napi kiegészítése lehetővé teszi az omega-3 zsírsavak által kínált rendkívüli előnyök kiaknázását, ezáltal hatalmas lépést tehetsz a helyes irányba a sport teljesítményed maximalizálása és az általános egészséged optimalizálása érdekében.

Közzétéve: Hammer Blog

Írj hozzászólást

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

ENDURANCE NEWS

OLVASS ÉS TÁJÉKOZÓDJ

HAMMER BLOG

TANULJ MOST