Termékek keresése

Népszerű eladások

 • Hammer gél
  Hammer gél

  - Hipergyors energia akár 45-50 percig- Hozzáadott cukor mentes- Finom,...

  690 Ft‎

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • Az ízletes frissítő: cukor nélküli elektrolit feltöltés!
  Az ízletes frissítő: cukor nélküli elektrolit feltöltés!
  65 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Az okos sportolók tudják, hogy az edzés közbeni megfelelő üzemanyag feltöltés nem csupán a kalóriák és folyadékok pótlását jelenti. Ez magában foglalja a következetes és megfelelő elektrolit támogatást is. És nemcsak azért, hogy elkerüljük a görcsöléseket. Az emésztőrendszer, az idegrendszer, a szív- és érrendszer, valamint az izomzat optimális működése attól is függ, hogy a szervezetben milyen...

  Olvasd tovább ...
 • 10 Tipp, hogy most, és egész évben egészséges maradj!
  10 Tipp, hogy most, és egész évben egészséges maradj!
  167 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Az egészség fenntartása mindig fontos, de most különösen az! Ezeket a tanácsokat elküldtük a Hammer összes alkalmazottjának, és reméljük, hogy te is megfogadod őket. Egyszerű lépéseket kell csak tenned az egészség megőrzése és az immunrendszer védelme érdekében. Ezekre a dolgokra, egész évben oda kell figyelni!

  Olvasd tovább ...
 • 24 éve van jelen a Hammer Nutrition Gél!
  24 éve van jelen a Hammer Nutrition Gél!
  68 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  1995-ben Brian Frank, a Hammer Nutrition (akkori E-Caps néven ismert) tulajdonosa néhány csomag fehér tasakos gélt küldött nekem lezárt borítékban (akkoriban Idahoban élt). Levelében azt írta, hogy egy új üzemanyagot fejlesztett ki, amely koncentráltabb, mint egy sportital, és azt szeretné, hogy kipróbáljam ezt az edzéseim során.  - Próbàld ki - írta Brian -, és jelezz vissza olyan gyorsan,...

  Olvasd tovább ...
 • HEED - Cukor hozzáadása nélküli sportital, az állóképességi sportokhoz!
  HEED - Cukor hozzáadása nélküli sportital, az állóképességi sportokhoz!
  107 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A szervezet sokkal kedvezőbben reagál a rövid szénláncú cukorra, amikor a szénhidrátforrás teljes mátrixának része, szemben azzal, amikor külön adják hozzá egy termékhez.

  Olvasd tovább ...
 • Tissue Rejuvenator és VEGAN Tissue Rejuvenator
  Tissue Rejuvenator és VEGAN Tissue Rejuvenator
  181 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Majdnem két teljes hónap múlt el az új évből. Ahogy múlik az idő, az edzések száma és intenzitása növekszik, hiszen fel kell készülni a legfontosabb versenyekre.  Jelenleg a napi edzések ideje még nem éri el a maximumot - ez még néhány hétig nem történhet meg -, és ilyenkor tanácsos (amennyiben még nem fogtál hozzá) elkezdeni az ízületek, inak és kötőszövetek védelmét, és megadni a szükséges...

  Olvasd tovább ...

LSA kapszulák az alapvető májfunkciók ellátásához!

424 Megtekintés 0 Lájk

Steve Born írása

 

Juss hozzá a májad által nyújtott specifikus előnyökhöz, hiszen a máj az egész szervezet védelmezője, akár egy erőd. Viszont ne feledd, ennek az erős szervnek is szüksége van karbantartásra. A sportolóknak nemcsak a mindennapi élet okozta oxidatív stressz veszélyével kell csak szembenézniük, hanem az edzések során keletkező nagy mennyiségű szabad gyökökkel és a gyors anyagcserével is. Mindannyian hatékony májat akarunk; a sportolóknak mindent meg kell tenniük azért, hogy megvédjék ezt a létfontosságú szervet.

 

A lehető legmagasabb minőségű étrend fogyasztására irányuló erőfeszítések mellett - amelyben korlátozva van a só és a cukor, sokfajta gyümölcsöt és zöldséget tartalmaz, és elegendő rosttartalommal rendelkezik - napi kétszer két LSA kapszula fogyasztása esetén, ideális mennyiségű kulcsfontosságú májvédő tápanyagokhoz jut a szervezet. Mindenki, akit érdekel a maximális teljesítmény, ezt szeretné.

 

Dr. Michael Tierra, a nagyra becsült holisztikus egészségügyi szakember a májat „az immunrendszer működésének fontos fellegváraként” említi, mivel frontális védelmet biztosít a környezeti és anyagcsere-toxinok ellen. Nagyon szeretem Dr. Tierra megfogalmazását, miszerint a májról, mint egy fellegvárról ír, mert szerintem ez 100% -ban megfelelő és pontos meghatározás. A fellegvár egy erős kastély egy városban, amely megóvja az embereket a sérülésektől. Mint a test fellegvára, a máj megbízhatóan és csendesen végzi a munkáját, más szerveket és rendszereket biztonságban és megfelelően működve.

 

Sok ember magától értetődőnek tartja a máj egészségét. Aktívan védjük a szívünket, az agyunkat és más szerveket, de gyakran elfelejtünk vigyázni a májunkra. Mivel a test egyik legrugalmasabb szerve, a máj úgy tűnik, hogy nem igényel különös figyelmet. Ez az illúzió könnyen megszűnik akkor, mikor a nem egészséges máj néhány tünetet produkál, így könnyen felismerhető, ha a máj sérülékennyé válik. Ezt az állapotot érdemes lenne megelőzni.

 

A máj legismertebb funkciója a káros méreganyagok és vegyi anyagok kiszűrése és eltávolítása a vérből, ám a szervezetben betöltött valódi szerepe ennél sokkal több. A májnak nagy a szerepe az anyagcserében testmozgás során a következő tanulmány szerint: „A máj egy akkumulátor, ideális esetben egy újratölthető elem. Felszabadítja a tárolt energiát a magasabb anyagcsere igény esetén, és pótolja az energiatárolókat az étkezéshez kapcsolódó tápanyag-felesleg során. A testmozgás egyedülálló kihívást jelent a máj számára, mivel a dolgozó izmok anyagcseréje következtében a májnak szüksége van az energiatárak mozgósítására, a metabolitok újrahasznosítására és nagy szerepe van a túlzottan mérgező vegyületek ártalmatlanná alakításában is.”

 

Az általános egészséghez vagy a hosszú élethez való hozzájárulása mellett a máj nagymértékben befolyásolja teljesítményünket és részt vesz az edzés közbeni és utáni regenerációban is. Egészséges embernek lenni egy feladat, egészséges sportolónak lenni a máj szándékos gondozása következtében egy másik lényeges kitétel.

 

A máj megvédése érdekében kialakítottuk az LSA Caps-ot (májspecifikus előnyökkel bíró kapszulák), mely számos jelentős tápanyagot tartalmaz, és célzott támogatást nyújt a májnak, hogy könnyebben ellenálljon a mindennapi élet és a sport okozta veszélyeknek. 

Írj hozzászólást

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

ENDURANCE NEWS

OLVASS ÉS TÁJÉKOZÓDJ

HAMMER BLOG

TANULJ MOST