Termékek keresése

Népszerű eladások

 • Hammer gél
  Hammer gél

  - Hipergyors energia akár 45-50 percig- Hozzáadott cukor mentes- Finom,...

  690 Ft‎

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • A Hammer Nutrition alapvető termékei
  A Hammer Nutrition alapvető termékei
  50 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Mi, a Hammer Nutritionnál mindannyian egészségesen táplálkozunk, de tudjuk, hogy ez nem elég, és természetesen, ezt te is jól tudod! Sportolóként hatalmas élettani követelményeknek van kitéve a szervezeted. Ez azt jelenti, hogy tápanyagigénye - ha csak az egészség fenntartása érdekét is nézzük - sokkal nagyobb, mint az átlagos ember igényei, különösen a mai mérgezőbb, szennyezettebb és...

  Olvasd tovább ...
 • Keverhetem a termékeiteket?
  Keverhetem a termékeiteket?
  185 megtekintés 0 hozzászólások 1 Lájk

  Abszolút!   Az összes Hammer Nutrition üzemanyag teljesen kompatibilis egymással, így igény szerint egymást cserélgetve használhatod őket. Ez különösen előnyös az ultra távú sportolások során, mivel a magas minőségű üzemanyagok nagyobb választékát kínálja. Használhatsz például Perpetuem-et és / vagy Sustained Energy-t a sportolásod elejétől a végéig, vagy időnként válthatsz a HEED-re és /...

  Olvasd tovább ...
 • Két fontos kérdés a Hammer Gél-lel kapcsolatban
  Két fontos kérdés a Hammer Gél-lel kapcsolatban
  196 megtekintés 0 hozzászólások 1 Lájk

  - Miért nem készül fehérje tartalmú Hammer Gél? - A Hammer Gél-ek tartalmaznak fruktózt? - Többszőr kérdeztétek, hogy a Hammer géljei miért nem tartalmaznak fehérjét. Mivel sokaknak ez a termék nyújtja a frissítésük alapját, gondoltuk foglalkozunk ezzel a témával is.  - Találkoztunk olyan fogyasztóval is, aki fruktóz érzékenységről számolt be, és pontosan nem tudta, hogy mennyi természetes...

  Olvasd tovább ...
 • Kezdd karcsúbban a 2020-as versenyszezonod!
  Kezdd karcsúbban a 2020-as versenyszezonod!
  162 megtekintés 0 hozzászólások 1 Lájk

  A szezonon kívüli időszakban sok sportoló nem igazán foglalkozik az esetleges súlygyarapodással. Az ünnepi időszakban kevesebbet edz és többet eszik, ami eltart egészen Januárig vagy még tovább is. Ha ez a forgatókönyv ismerősnek tűnik, ne aggódj. Egy kis erőfeszítéssel - és a Phytolean erőteljes segítségével - a 2020-as év edzéseit elkezdheted anélkül is, hogy felesleges kilogrammok legyenek...

  Olvasd tovább ...
 • Egy nagyszerű kombináció a májad egészsége érdekében!
  Egy nagyszerű kombináció a májad egészsége érdekében!
  217 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A máj minden nap keményen dolgozik annak érdekében, hogy a szervezet megfelelően méregtelenítsen. Segít a vérben lévő káros toxinok, vegyi anyagok és baktériumok eltávolításában, amelyekkel naponta kűzd a szervezet. Azonban ebben az időszakban általában több feladata van a májnak, hiszen kevesebb az edzés, több az étkezés és ivás (végül is ünnepnapok vannak), és figyelembe kell vennünk azt a...

  Olvasd tovább ...

Mi érted vagyunk!

315 Megtekintés 0 Lájk

Steve Born írása


Miután 1988 nyarán befejeztem az első Amerikát átívelő versenyem (RAAM) (az összes hibám ellenére sikeresen), rájöttem, hogy ha újra meg szeretném ezt ismételni, vagy bármilyen más ultra távú versenyen részt akarok újra venni, szükségem lesz valamilyen tanácsadásra, nagyjából minden versennyel kapcsolatos témát illetően, hiszen a „javítandó dolgok” felsorolása elég hosszúra nyúlt.


Az egyik dolog, amire nem sokat gondoltam a RAAM versenyem előtt - de természetesen a verseny során és a végén már igen - , az a gyomrommal kapcsolatos problémák, a másik pedig a verseny utáni teljes energiaveszteség miatt kialakult kimerültség következménye, amelyekért a rossz üzemanyag ellátásom volt a felelős. Elkezdtem azon gondolkodni, hogy milyen módon tudok jobban megbirkózni ezzel a nem sokat tárgyalt problémával, milyen megoldás létezik ahhoz, hogy jobb sportoló legyek.


A RAAM utáni partin egy barátom házában észrevettem néhány üveg pirulát a konyhában, mindkettőt egy E-Caps nevű cég készítette, az egyiket Race Caps, a másik Enduro Caps címkével volt ellátva. Nekem úgy tűnt, hogy ezek olyan termékek, amelyek javíthatják a hosszantartó sportolás és az edzés / verseny teljesítményét, ezért megjegyeztem a címkén szereplő 800-as telefonszámot, és úgy döntöttem, hogy felhívom a céget.


Közvetlenül telefonon a cég tulajdonosával, Brian Frank-kel beszéltem, és ez egy olyan beszélgetés volt, amelyet soha nem felejtek el. Brian, bár soha nem találkozott velem, őszinte érdeklődést mutatott az sporttal kapcsolatos törekvéseim iránt. Legalább 30 percet  beszéltünk sportról és a RAAM valamint egyéb ultra távú kerékpáros rendezvényekben való részvételemről, még mielőtt bármilyen terméket említettem volna. Mindent összevetve, egy órán keresztül telefonáltunk. Még soha senki, egyetlen cég sem - nem is beszélve a tulajdonosról - foglalkozott velem ennyi ideig ilyen őszinte szenvedéllyel, és nem segített abban, hogy jobb sportoló váljon belőlem. Úgy köszöntünk el, hogy ha további segítségre lenne szükségem, bármikor felhívhatom őt.


Mondanom sem kell, hogy ahogy megérkeztek az általam rendelt termékek azonnal elkezdtem használni azokat. Az évek során sok-sok telefonbeszélgetésem volt Briannel, aki mindig azt kérdezte tőlem, hogy - hogy vagyok, és hogy segíthet-e bármit a céljaim elérése érdekében. Mivel az általa gyártott termékek nagyon beváltak nekem, ez már önmagában is elég lett volna ahhoz, hogy törzsvevő legyek, de Brian kivételes ügyfélszolgálatának hatására családtagként is kezdtem érezni magam.


A Briannel és munkatársaival való levelezésem azokban a korai időkben, és a közel 20 éve tartó közös munkánk soràn rendszeresen szembesülök azzal, hogy milyen kiváló a cég ügyfélszolgálata. Ismerve Brian-et (már több mint 30 éve), habozás nélkül mondhatom el neked, hogy óriási szenvedéllyel nyújtja a lehető legjobb szolgáltatást nap mint nap.


Brian nyilatkozta: „Természetesen kulcsfontosságúak a kimagasló minőségű termékek és a hatékony alkalmazásukhoz szükséges hozzáértés, de még fontosabb, hogy egy vállalat miként működik együtt az ügyfelekkel. Az első naptól kezdve arra törekszünk, hogy minden ügyfelet pontosan úgy kezeljünk, ahogyan mi is szeretnénk hogy bánjanak velünk, ha a pult másik oldalán állnánk - méltányosan, becsületesen és egyénre szabva. Mindent megteszünk annak biztosítása érdekében, hogy ezt tapasztalja meg az ügyfél, amikor velünk üzletet köt. Az ötcsillagos ügyfélszolgálat hírnevét úgy nyertük meg, hogy ezt az elvet követtük minden nap az elmúlt 30 évben. Mindig elolvasom a kapott visszajelzéseket, és közvetlenül az alkalmazottaimmal konzultálok annak biztosítása érdekében, hogy minden kérdést kielégítően kezeljek. Nagyon sok munkát és erőforrást kíván meg tőlem az, hogy a szabályaimat betartsam, de csak így vagyok hajlandó vezetni a vállalatomat.”


Ez az, amit elvárhatsz mindenkitől, aki a Hammer Nutrition- nál dolgozik. Ilyen mentalitással viselkedünk veled, mert fontos vagy számunkra, ez ennyire egyszerű. Amikor felhívod az irodáinkat, valódi emberként fogunk kezelni, nem úgy, mintha pl. csak egy szám lennél, és egy képzett tanácsadóval fogsz beszélni.  Kérdéseket fogunk feltenni, hogy megismerjünk téged és céljaid, hogy a megfelelő kiegészítőket és üzemanyagokat tudjuk javasolni számodra a megfelelő mennyiségben, a te helyzetedhez, lehetőségeidhez igazodva.


Tehát, ha kérdéseid, aggodalmaid, javaslataid vagy sikertörténeted van, hívj minket, és azt fogod tapasztalni, hogy az iparág legjobb ügyfélszolgálatát és szolgáltatását veszed igénybe!  


Ui.: Ezt mi Magyarországon is így gondoljuk. Ha bármilyen segítségre, vagy valós információra van szükséged, akkor keress minket a  +36 70 426 8841 telefonszámon, vagy bármelyik elérhetőségünkön!

 

Írj hozzászólást

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

ENDURANCE NEWS

OLVASS ÉS TÁJÉKOZÓDJ

HAMMER BLOG

TANULJ MOST