Termékek keresése

Népszerű eladások

 • Hammer gél
  Hammer gél

  - Hipergyors energia akár 45-50 percig- Hozzáadott cukor mentes- Finom,...

  620 Ft‎

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • Tévhitek az Omega3-mal kapcsolatban
  Tévhitek az Omega3-mal kapcsolatban
  46 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Igaz az a megállapítás, hogy a hal vagy a halolaj kiegészítők fogyasztása növeli a prosztatarák kialakulásának kockázatát?  Egyáltalán nem, bár a média másképp kommunikál erről időnként. A tanulmány eredményeire vonatkozó információkra hivatkozva - amelyeket a Nemzeti Rákkutató Intézet 2013. júliusi számában jelentettek meg [1] - kijelentjük, hogy az omega-3 zsírsavak fogyasztása javítja az...

  Olvasd tovább ...
 • Kedves Sporttársaink!
  Kedves Sporttársaink!
  149 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Engedjétek meg, hogy megosszuk veletek azt a számunkra íródott levelet, melyet a Hammer Nutrition Központjából kaptunk, hiszen Ti is részesei vagytok a Hammer Nutrition Családnak.Ezúton mi is köszönetet szeretnénk mondani Nektek a bizalmatokért, és együttműködésetekért. Hálásak vagyunk, hogy a frissítésetekkel kapcsolatos szükségleteitekkel megbíztok minket, és hozzánk fordultok tanácsért.

  Olvasd tovább ...
 • Mi érted vagyunk!
  Mi érted vagyunk!
  213 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Miután 1988 nyarán befejeztem az első Amerikát átívelő versenyem (RAAM) (az összes hibám ellenére sikeresen), rájöttem, hogy ha újra meg szeretném ezt ismételni, vagy bármilyen más ultra távú versenyen részt akarok újra venni, szükségem lesz valamilyen tanácsadásra, nagyjából minden versennyel kapcsolatos témát illetően, hiszen a „javítandó dolgok” felsorolása elég hosszúra nyúlt. 

  Olvasd tovább ...
 • Ez az év legszebb időszaka... a Phytolean-nak!
  Ez az év legszebb időszaka... a Phytolean-nak!
  97 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A Halloweennel kezdődött az év legkényeztetőbb időszaka. Az otthoni finom ételekhez és az állandó partik frissítőikhez folyamatosan hozzáférünk. Az állandóan változó anyagcserén túl, a szezonon kívüli edzések csökkenésének köszönhetően elkerülhetetlenek a súlyingadozások. De mivel a kora tavaszi versenyekkel már megtelt a 2020-as naptár, az utolsó dolog amit szeretnék az az, hogy gyarapodjon a...

  Olvasd tovább ...
 • LSA kapszulák az alapvető májfunkciók ellátásához!
  LSA kapszulák az alapvető májfunkciók ellátásához!
  170 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Juss hozzá a májad által nyújtott specifikus előnyökhöz, hiszen a máj az egész szervezet védelmezője, akár egy erőd. Viszont ne feledd, ennek az erős szervnek is szüksége van karbantartásra. A sportolóknak nemcsak a mindennapi élet okozta oxidatív stressz veszélyével kell csak szembenézniük, hanem az edzések során keletkező nagy mennyiségű szabad gyökökkel és a gyors anyagcserével is....

  Olvasd tovább ...

Mi érted vagyunk!

214 Megtekintés 0 Lájk

Steve Born írása


Miután 1988 nyarán befejeztem az első Amerikát átívelő versenyem (RAAM) (az összes hibám ellenére sikeresen), rájöttem, hogy ha újra meg szeretném ezt ismételni, vagy bármilyen más ultra távú versenyen részt akarok újra venni, szükségem lesz valamilyen tanácsadásra, nagyjából minden versennyel kapcsolatos témát illetően, hiszen a „javítandó dolgok” felsorolása elég hosszúra nyúlt.


Az egyik dolog, amire nem sokat gondoltam a RAAM versenyem előtt - de természetesen a verseny során és a végén már igen - , az a gyomrommal kapcsolatos problémák, a másik pedig a verseny utáni teljes energiaveszteség miatt kialakult kimerültség következménye, amelyekért a rossz üzemanyag ellátásom volt a felelős. Elkezdtem azon gondolkodni, hogy milyen módon tudok jobban megbirkózni ezzel a nem sokat tárgyalt problémával, milyen megoldás létezik ahhoz, hogy jobb sportoló legyek.


A RAAM utáni partin egy barátom házában észrevettem néhány üveg pirulát a konyhában, mindkettőt egy E-Caps nevű cég készítette, az egyiket Race Caps, a másik Enduro Caps címkével volt ellátva. Nekem úgy tűnt, hogy ezek olyan termékek, amelyek javíthatják a hosszantartó sportolás és az edzés / verseny teljesítményét, ezért megjegyeztem a címkén szereplő 800-as telefonszámot, és úgy döntöttem, hogy felhívom a céget.


Közvetlenül telefonon a cég tulajdonosával, Brian Frank-kel beszéltem, és ez egy olyan beszélgetés volt, amelyet soha nem felejtek el. Brian, bár soha nem találkozott velem, őszinte érdeklődést mutatott az sporttal kapcsolatos törekvéseim iránt. Legalább 30 percet  beszéltünk sportról és a RAAM valamint egyéb ultra távú kerékpáros rendezvényekben való részvételemről, még mielőtt bármilyen terméket említettem volna. Mindent összevetve, egy órán keresztül telefonáltunk. Még soha senki, egyetlen cég sem - nem is beszélve a tulajdonosról - foglalkozott velem ennyi ideig ilyen őszinte szenvedéllyel, és nem segített abban, hogy jobb sportoló váljon belőlem. Úgy köszöntünk el, hogy ha további segítségre lenne szükségem, bármikor felhívhatom őt.


Mondanom sem kell, hogy ahogy megérkeztek az általam rendelt termékek azonnal elkezdtem használni azokat. Az évek során sok-sok telefonbeszélgetésem volt Briannel, aki mindig azt kérdezte tőlem, hogy - hogy vagyok, és hogy segíthet-e bármit a céljaim elérése érdekében. Mivel az általa gyártott termékek nagyon beváltak nekem, ez már önmagában is elég lett volna ahhoz, hogy törzsvevő legyek, de Brian kivételes ügyfélszolgálatának hatására családtagként is kezdtem érezni magam.


A Briannel és munkatársaival való levelezésem azokban a korai időkben, és a közel 20 éve tartó közös munkánk soràn rendszeresen szembesülök azzal, hogy milyen kiváló a cég ügyfélszolgálata. Ismerve Brian-et (már több mint 30 éve), habozás nélkül mondhatom el neked, hogy óriási szenvedéllyel nyújtja a lehető legjobb szolgáltatást nap mint nap.


Brian nyilatkozta: „Természetesen kulcsfontosságúak a kimagasló minőségű termékek és a hatékony alkalmazásukhoz szükséges hozzáértés, de még fontosabb, hogy egy vállalat miként működik együtt az ügyfelekkel. Az első naptól kezdve arra törekszünk, hogy minden ügyfelet pontosan úgy kezeljünk, ahogyan mi is szeretnénk hogy bánjanak velünk, ha a pult másik oldalán állnánk - méltányosan, becsületesen és egyénre szabva. Mindent megteszünk annak biztosítása érdekében, hogy ezt tapasztalja meg az ügyfél, amikor velünk üzletet köt. Az ötcsillagos ügyfélszolgálat hírnevét úgy nyertük meg, hogy ezt az elvet követtük minden nap az elmúlt 30 évben. Mindig elolvasom a kapott visszajelzéseket, és közvetlenül az alkalmazottaimmal konzultálok annak biztosítása érdekében, hogy minden kérdést kielégítően kezeljek. Nagyon sok munkát és erőforrást kíván meg tőlem az, hogy a szabályaimat betartsam, de csak így vagyok hajlandó vezetni a vállalatomat.”


Ez az, amit elvárhatsz mindenkitől, aki a Hammer Nutrition- nál dolgozik. Ilyen mentalitással viselkedünk veled, mert fontos vagy számunkra, ez ennyire egyszerű. Amikor felhívod az irodáinkat, valódi emberként fogunk kezelni, nem úgy, mintha pl. csak egy szám lennél, és egy képzett tanácsadóval fogsz beszélni.  Kérdéseket fogunk feltenni, hogy megismerjünk téged és céljaid, hogy a megfelelő kiegészítőket és üzemanyagokat tudjuk javasolni számodra a megfelelő mennyiségben, a te helyzetedhez, lehetőségeidhez igazodva.


Tehát, ha kérdéseid, aggodalmaid, javaslataid vagy sikertörténeted van, hívj minket, és azt fogod tapasztalni, hogy az iparág legjobb ügyfélszolgálatát és szolgáltatását veszed igénybe!  


Ui.: Ezt mi Magyarországon is így gondoljuk. Ha bármilyen segítségre, vagy valós információra van szükséged, akkor keress minket a  +36 70 426 8841 telefonszámon, vagy bármelyik elérhetőségünkön!

 

Írj hozzászólást

Bejelentkezés hozzászólás írásához

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

ENDURANCE NEWS

OLVASS ÉS TÁJÉKOZÓDJ

HAMMER BLOG

TANULJ MOST