Termékek keresése

Népszerű eladások

 • Hammer gél
  Hammer gél

  - Hipergyors energia akár 45-50 percig- Hozzáadott cukor mentes- Finom,...

  690 Ft‎

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • A Hammer Nutrition alapvető termékei
  A Hammer Nutrition alapvető termékei
  56 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Mi, a Hammer Nutritionnál mindannyian egészségesen táplálkozunk, de tudjuk, hogy ez nem elég, és természetesen, ezt te is jól tudod! Sportolóként hatalmas élettani követelményeknek van kitéve a szervezeted. Ez azt jelenti, hogy tápanyagigénye - ha csak az egészség fenntartása érdekét is nézzük - sokkal nagyobb, mint az átlagos ember igényei, különösen a mai mérgezőbb, szennyezettebb és...

  Olvasd tovább ...
 • Keverhetem a termékeiteket?
  Keverhetem a termékeiteket?
  197 megtekintés 0 hozzászólások 1 Lájk

  Abszolút!   Az összes Hammer Nutrition üzemanyag teljesen kompatibilis egymással, így igény szerint egymást cserélgetve használhatod őket. Ez különösen előnyös az ultra távú sportolások során, mivel a magas minőségű üzemanyagok nagyobb választékát kínálja. Használhatsz például Perpetuem-et és / vagy Sustained Energy-t a sportolásod elejétől a végéig, vagy időnként válthatsz a HEED-re és /...

  Olvasd tovább ...
 • Két fontos kérdés a Hammer Gél-lel kapcsolatban
  Két fontos kérdés a Hammer Gél-lel kapcsolatban
  208 megtekintés 0 hozzászólások 1 Lájk

  - Miért nem készül fehérje tartalmú Hammer Gél? - A Hammer Gél-ek tartalmaznak fruktózt? - Többszőr kérdeztétek, hogy a Hammer géljei miért nem tartalmaznak fehérjét. Mivel sokaknak ez a termék nyújtja a frissítésük alapját, gondoltuk foglalkozunk ezzel a témával is.  - Találkoztunk olyan fogyasztóval is, aki fruktóz érzékenységről számolt be, és pontosan nem tudta, hogy mennyi természetes...

  Olvasd tovább ...
 • Kezdd karcsúbban a 2020-as versenyszezonod!
  Kezdd karcsúbban a 2020-as versenyszezonod!
  169 megtekintés 0 hozzászólások 1 Lájk

  A szezonon kívüli időszakban sok sportoló nem igazán foglalkozik az esetleges súlygyarapodással. Az ünnepi időszakban kevesebbet edz és többet eszik, ami eltart egészen Januárig vagy még tovább is. Ha ez a forgatókönyv ismerősnek tűnik, ne aggódj. Egy kis erőfeszítéssel - és a Phytolean erőteljes segítségével - a 2020-as év edzéseit elkezdheted anélkül is, hogy felesleges kilogrammok legyenek...

  Olvasd tovább ...
 • Egy nagyszerű kombináció a májad egészsége érdekében!
  Egy nagyszerű kombináció a májad egészsége érdekében!
  223 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A máj minden nap keményen dolgozik annak érdekében, hogy a szervezet megfelelően méregtelenítsen. Segít a vérben lévő káros toxinok, vegyi anyagok és baktériumok eltávolításában, amelyekkel naponta kűzd a szervezet. Azonban ebben az időszakban általában több feladata van a májnak, hiszen kevesebb az edzés, több az étkezés és ivás (végül is ünnepnapok vannak), és figyelembe kell vennünk azt a...

  Olvasd tovább ...

Kezdd karcsúbban a 2020-as versenyszezonod!

170 Megtekintés 1 Lájk

Steve Born írása

 

A szezonon kívüli időszakban sok sportoló nem igazán foglalkozik az esetleges súlygyarapodással. Az ünnepi időszakban kevesebbet edz és többet eszik, ami eltart egészen Januárig vagy még tovább is. Ha ez a forgatókönyv ismerősnek tűnik, ne aggódj. Egy kis erőfeszítéssel - és a Phytolean erőteljes segítségével - a 2020-as év edzéseit elkezdheted anélkül is, hogy felesleges kilogrammok legyenek rajtad.

 

Gondolj az előnyökre: Ahelyett, hogy az edzéseid megkezdésekor értékes edzési időt töltenél el a normál súlyod visszanyerése érdekében, máris teljes erőbedobással sportolhatsz. Nem csak jobban fogod érezni magad, hanem hatalmas előnnyel indulsz az elkövetkező szezonra vonatkozó edzés és versenycéljaid elérése érdekében is!

 

Természetesen az egészséges táplálkozásra, és a megfelelő étel mennyiségre folyamatosan oda kell figyelni, csak úgy, mint a rendszeres testmozgásra is. Ezek mind fontos szerepet játszanak a kívánt súly elérésében és fenntartásában is. Ha korlátozod a snack-ek fogyasztását és csökken a keményítő bevitele délután és este, akkor már jelentős súlycsökkenés tapasztalható meg!

 

Phytolean - Mik is az előnyei számodra, hogy működik

 

2 kapszula Phytolean a következő összetevőket tartalmazza:

 

400 mg Razberi-K® málna keton - Ez egy természetes bioaktív vegyület, amely a málnában található, és két mechanizmus révén segít a súlycsökkentésben:

 

• A zsírok lebontásának ("égetésének") javítása - A málna-keton növeli az adiponektin hormon szekrécióját és azt a folyamatot, amelyet norepinefrin által kiváltott lipolízisnek neveznek. Mindkét hatás fokozza a zsír anyagcserét.

 

• A zsír felszívódásának és tárolásának csökkentése - A málna keton elősegíti a trioleoil-glicerin hidrolízisének gátlását, amely a zsír felszívódásának elsődleges lépése.

 

1000 mg Fabenol Max® Phaseolus vulgaris L. - A fehér vesebabból (phaseolamin) ezt a kivonatot általában keményítő gátlónak nevezik, mivel képes csökkenteni az alfa-amiláz enzim aktivitását, amely részt vesz a keményítő lebontásában és a cukor felszívódásában: Ha kevesebb alfa-amiláz enzim áll rendelkezésre, nagyobb mennyiségű szénhidrát (elsősorban keményítő enzim) megy keresztül a testeden, ahelyett, hogy cukrokba asszimilálódna és a testzsírként tárolódna.

 

Két kapszula Phytolean blokkol 300 gramm (ez 1200 kalória!) keményítőtartalmú szénhidrát felszívódást és tárolt zsírrá alakulását.

 

Ha figyelembe vesszük, mennyi pénzt költ sok sportoló, arra, hogy néhány grammal könnyebb legyen a kerékpárja, vagy futócipője, illetve egyéb felszerelése annak reményében, hogy ezzel növelheti a sebességet, a Phytolean használata a leghatékonyabb és legköltségmegtakarítóbb módszer a teljesítmény növelésére - gátolja a súlygyarapodást. És kilókról beszélünk, nem csupán néhány grammról!

 

A Phytolean garantáltan segít elérni a célsúlyt és fenntartani azt. Ez biztonságos és természetes, ez működik! Tedd próbára már ma a Phytolean-t. Sportolók ezreihez hasonlóan, nagyon elégedett leszel Te is az eredményekkel. Ezt garantáljuk.

 

Írj hozzászólást

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

ENDURANCE NEWS

OLVASS ÉS TÁJÉKOZÓDJ

HAMMER BLOG

TANULJ MOST