Termékek keresése

Népszerű eladások

 • Hammer gél
  Hammer gél

  - Hipergyors energia akár 45-50 percig- Hozzáadott cukor mentes- Finom,...

  690 Ft‎

Információ

Legutóbbi bejegyzések

 • A Hammer Nutrition alapvető termékei
  A Hammer Nutrition alapvető termékei
  56 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  Mi, a Hammer Nutritionnál mindannyian egészségesen táplálkozunk, de tudjuk, hogy ez nem elég, és természetesen, ezt te is jól tudod! Sportolóként hatalmas élettani követelményeknek van kitéve a szervezeted. Ez azt jelenti, hogy tápanyagigénye - ha csak az egészség fenntartása érdekét is nézzük - sokkal nagyobb, mint az átlagos ember igényei, különösen a mai mérgezőbb, szennyezettebb és...

  Olvasd tovább ...
 • Keverhetem a termékeiteket?
  Keverhetem a termékeiteket?
  196 megtekintés 0 hozzászólások 1 Lájk

  Abszolút!   Az összes Hammer Nutrition üzemanyag teljesen kompatibilis egymással, így igény szerint egymást cserélgetve használhatod őket. Ez különösen előnyös az ultra távú sportolások során, mivel a magas minőségű üzemanyagok nagyobb választékát kínálja. Használhatsz például Perpetuem-et és / vagy Sustained Energy-t a sportolásod elejétől a végéig, vagy időnként válthatsz a HEED-re és /...

  Olvasd tovább ...
 • Két fontos kérdés a Hammer Gél-lel kapcsolatban
  Két fontos kérdés a Hammer Gél-lel kapcsolatban
  207 megtekintés 0 hozzászólások 1 Lájk

  - Miért nem készül fehérje tartalmú Hammer Gél? - A Hammer Gél-ek tartalmaznak fruktózt? - Többszőr kérdeztétek, hogy a Hammer géljei miért nem tartalmaznak fehérjét. Mivel sokaknak ez a termék nyújtja a frissítésük alapját, gondoltuk foglalkozunk ezzel a témával is.  - Találkoztunk olyan fogyasztóval is, aki fruktóz érzékenységről számolt be, és pontosan nem tudta, hogy mennyi természetes...

  Olvasd tovább ...
 • Kezdd karcsúbban a 2020-as versenyszezonod!
  Kezdd karcsúbban a 2020-as versenyszezonod!
  169 megtekintés 0 hozzászólások 1 Lájk

  A szezonon kívüli időszakban sok sportoló nem igazán foglalkozik az esetleges súlygyarapodással. Az ünnepi időszakban kevesebbet edz és többet eszik, ami eltart egészen Januárig vagy még tovább is. Ha ez a forgatókönyv ismerősnek tűnik, ne aggódj. Egy kis erőfeszítéssel - és a Phytolean erőteljes segítségével - a 2020-as év edzéseit elkezdheted anélkül is, hogy felesleges kilogrammok legyenek...

  Olvasd tovább ...
 • Egy nagyszerű kombináció a májad egészsége érdekében!
  Egy nagyszerű kombináció a májad egészsége érdekében!
  223 megtekintés 0 hozzászólások 0 Lájk

  A máj minden nap keményen dolgozik annak érdekében, hogy a szervezet megfelelően méregtelenítsen. Segít a vérben lévő káros toxinok, vegyi anyagok és baktériumok eltávolításában, amelyekkel naponta kűzd a szervezet. Azonban ebben az időszakban általában több feladata van a májnak, hiszen kevesebb az edzés, több az étkezés és ivás (végül is ünnepnapok vannak), és figyelembe kell vennünk azt a...

  Olvasd tovább ...

Két fontos kérdés a Hammer Gél-lel kapcsolatban

208 Megtekintés 1 Lájk

- Miért nem készül fehérje tartalmú Hammer Gél?
- A Hammer Gél-ek tartalmaznak fruktózt?

- Többször kérdeztétek, hogy a Hammer géljei miért nem tartalmaznak fehérjét. Mivel sokaknak ez a termék nyújtja a frissítésük alapját, gondoltuk foglalkozunk ezzel a témával is. 

- Találkoztunk olyan fogyasztóval is, aki fruktóz érzékenységről számolt be, és pontosan nem tudta, hogy mennyi természetes fruktózt tartalmaznak géljeink. Ez egy fontos kérdés, hiszen a Hammer Gélek természetes gyümölcsből tevődnek összse, amit feltétlenül érdemes tudni az az, hogy hozzáadott fruktóz nincs bennük. Csak természetes, nem feldolgozott gyümölcsökből vagy zöldségekből származó összetevőket találtok bennük. 

A szénhidráttartalmú + fehérje gél előállításának problémája az, hogy ahhoz, hogy a fehérjekomponens fenntartsa az oldat stabilitását, és hogy a termék általában ésszerű szavatossági idővel rendelkezzen, tartósítószerek bevonására van szükség. Talán ez a legfőbb magyarázata. Nem akarunk tartósítószereket egyik termékünk esetén sem használni, mivel nem gondoljuk, hogy ezek előnyökkel járnának a sportteljesítmény vagy az általános egészség szempontjából, ezért nincs elérhető szénhidrát + fehérje gél.

Ezt a kérdést a „ Az üzemanyagok megfelelelő használata a sikeresség céljából hosszabb ideig tartó energiát igénylő sportolás esetén és a: Mik azok és hogyan kell használni őket” című, a sikeres sportoló útmutatójának egyik cikkében meg lehet találni, különös tekintettel a „Fontos kérdések a fenntartható energiára és az öröklődésre” című szakaszban, amelyben megtalálható a következő szöveg:

A gélek nem tartalmaznak mesterséges tartósítószereket. A tartósítószerek semmilyen előnyt nem jelentenek a sportteljesítmény vagy az általános egészség szempontjából - az egészséget kockáztató tényezőknek tekintjük őket, ezért sem ezekben a termékekben, sem a többi Hammer Nutrition üzemanyagban nem használjuk azokat.
 

Amennyiben ez megtörténne - ha az oldatba fehérjekomponenst kevernénk - a géleket egyaránt a következő módon befolyásolná:

1. Bizonyos időpontokban végül savanyú lesz, és már nem lesz elfogadható fogyasztásra.

2. Egy idő után hajlamos szétválni, és lerakódhat az üveg vagy a csomagolás aljára.

Úgy gondoljuk, hogy sokkal fontosabb, hogy ez a két kellemetlenség ne történjen meg, és ezért sem használunk mesterséges tartósítószert a termékekben; ezt mindenképp szem előtt kell tartanod.

 

Hammer Gél - fruktóz kérdés

A fruktóz egy valós és létező veszély az étrendekben, amelyről ismert és bizonyított, hogy veszélyezteti az egészséget. A feldolgozatlan természetes gyümölcslé jó hatással lehet az egészségre, de feldolgozott formában viszonylag kis mennyiségben is nagyon mérgező. Ez a kérdés fontos, ezért elmagyarázzuk a következő bekezdésekben.
 

Egy tipikus 33 grammos adag Hammer gél 0,72 gramm "Energy Smart" nevű természetes édesítőszert tartalmaz, 50% gyümölcsléből és 50% gabonadextrinekből áll. A gyümölcslé 3-10 tömeg% természetes fruktózt tartalmaz. Minden Hammer Gél adaggal (legfeljebb) 1-2 gramm természetes fruktózt fogyasztunk. A Hammer Gél 6 adagjának - melyet egy 3 órás edzéshez használunk - fruktóztartalma nem haladja meg a 6-12 grammot, ami jóval kevesebb, mint a fruktóz intolerancia tüneteinek kiváltásához szükséges 50 gramm fele. Mivel senki sem ismeri a szabadalmaztatott eljárást, amellyel az "Energy Smart" édesítőszer formulát feldolgozzák, ez az érték egy becslés. A természetes bio szilárd ételekkel összehasonlítva a Hammer Gél nagyon kis mennyiségű természetes fruktózt tartalmaz.

A természetes, nem feldolgozott, gyümölcsökből vagy zöldségekből származó, növényi eredetű összes étrendi fruktóz napi 15 gramm körül van, ami nem veszélyezteti az egészséget.

A teljes gyümölcsből származó 3,5 uncia nagyon kevés gramm mennyiségű fruktózt tartalmaz:

Gyümölcs

100 gramm / adag

Aszalt szilva

12.5

Szőlő

8.2

Banán

4.9

Kivi

4.3

Alma

6.0

Cseresznye

6.0

Körte

6.2

Áfonya

5.0

Eper

2.5

Fekete szeder

2.4

Narancs

2.2

Grapefruit

2.5

Görögdinnye

3.3

Szilva

3.0

Málna

2.3

Sárgadinnye

2.9

Ananász

2.0

Kantalup dinnye

1.8

Őszibarack

1.5

Sárgabarack

1.3

 

 

Hammer Gel

1.0 - 2.0 *

 

Összefoglaló
 

Az eredeti cellulózrost és folyadékszerű tartályba csomagolt, néhány gramm természetes fruktóz mindig enzimeket, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz, így ez az anyag akár 50 gramm +/- 10 grammig is jól tolerálható. Mindamellett, minél jobban fel van dolgozva és el van távolítva az eredeti rost-, folyadék-, vitamin- és ásványi anyag-tartalom egy termékből, annál valószínűbb, hogy az 50 grammos mennyiség, +/- 10 gramm, több kárt okoz, mint hasznot, az egészséges sejtek anyagcseréjéhez.

 

Írj hozzászólást

Viszonteladóink

VISZONTELADÓINK

PARTNER KERESŐ

ÜZEMANYAG CSOMAGOK

VÁSÁROLD MEG MOST!

ITT KEZDD EL

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

ENDURANCE NEWS

OLVASS ÉS TÁJÉKOZÓDJ

HAMMER BLOG

TANULJ MOST